Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar sizinde bebekler uyanir uyanmaz hemn zirlamaya başlıyormu , benimkini sanki biri boğuyor o an cok sinirli agliyor ve sesida cok kart

Benim canim kizim akilli kuzum uyanir etrafa bakar ses cikarirdi meme verirsem emerdi cok aglamazdu aglamayi beceremezdi daha dogrusu yani demem o ki erkek evlatla kiz evladin arasinda cok fark varmis simdi anliyorum kizim bana ödülmüş vallahi ne diyeyim oglumunda cani sag olsun

Rota aşısı duyduğum kadarıyla 750 tl olmuş Bunun fiyatı nasıl buladar pahalı yaaaa
Kizima 300 tl ye yaptirmistik toplamda 600 tl ödemiştik
Ama şu var kizim hic isal olmadi agir hastalik olmadi cok sukur o yuzden 1 ev parasida olsa biz alip yaptircaz ,hastanelerde surunmektense

Kızz ben aynısını kızım için düşünüyorum. Oğluşlarımın ağlama krizine girdiklerini pek hatırlamıyorum kızım ise bi başlıyor benden başkası da susturamıyor asla

Kızz ben aynısını kızım için düşünüyorum. Oğluşlarımın ağlama krizine girdiklerini pek hatırlamıyorum kızım ise bi başlıyor benden başkası da susturamıyor asla
Sizdede boylemi demek sonradan cinsiyeti fatkli olanlar kuduruuk geliyo dunyaya o zaman

Bir tane damlatilan var .pembe kutusu .damlatsan bile oluyor .illa fiskirtman gerekmiyor
Yok fişkırtmayı bi kere denedim acayip horultu vardi ama. Simdi hemen hemen yine tikaniyor. Dedigin gibi bende de damlatma var onu damlatiyorum da bitmek üzere onlar cok once almistm elimde cok yoktu. Acaba bu posetlerden mi alsam yine sırıngaya cekip damlatirim. Daha uyguna geliyor fiyat olarak demislerdi. Son kullanma tairihi vs var mı onu da bilmiyorum tabi ne kadar elimde durabilir fkrm yok

Benim kızın sürekli dökülüyor iyide kel kaldı , yattığı her yere kedi gibi tüy bırakıyor.
Ya iki gün once eliyle yoldu saclarni. Konak sanrm kaşıntı yaptı eli sacindaydi. Benimki sarışın sac dipleri de sarı konagı ilk cikinca hemen farkedemiyorsun. Farkedince hemen müdahale ettm ama iste temizlerken de hep dökülduler saclar. Emzirirken de üstüme falan baktm minnak sac var. Belki yeniliycek saclari ama cok sacma yerlerden dökülmese bari

Ama bizimki pusette hep duruyor abisi de mi pusette komple uyurdu .benim derdim sallanmasi değil de boynu bukuluyor ondan dedim .abisinin de boynu bükülür muydu

Ama bizimki pusette hep duruyor abisi de mi pusette komple uyurdu .benim derdim sallanmasi değil de boynu bukuluyor ondan dedim .abisinin de boynu bükülür muydu
Aynen canım ben o zaman okula götürüyordum yanımda saatlerce pusette boynu bükük uyurdu. şimdi kızda pusette durmayı seviyor arabanın tekerlerini silip eve alıyorum pusette evde gexdiriyorum. Eşimde boynu bükülüyor diye huzursuz oluyor ama kendisi öyle rahat demek ki

Canım onla ilgiisi yoktur. Dökülmesi normal. Benim oğlumun da şimdi kızımında hiç konağı olmadı ama saç ikisinde de döküldü. Ama oğlumun saçlarrı çok gür.

Ya bunu duyduğuma sevindim .Ben de üzülüyordum hep boynu bukuluyor diye .o zaman pusetinde uyutatim onu seviyor çünkü

Canım kız erkekle alakalı değil bence nesil olarak toptan huy alıyor galiba bu bebeler. Benim oğlumda uyanır etrafa bakardı gülerdi kendi kendine tatlı sesler çıkarırdı ya da elini ayağını şallar bakinirdi. Hiç aglamazdi. Bu cadı kız önümde goruyirum daha gözünü açmadan hakirmaya ağlamaya başlıyor. Uyanır gibi olunca direk yaygara bu ara ciglikta atmayı ogrendi. Oğlum ya ana kucağı ya pusette sessizce dururdu yemeğimizi de rahat yerdik misafirlikte dışarda rahattik ama bu cadı direk haykırıyor uyaniksa.

Kizima 300 tl ye yaptirmistik toplamda 600 tl ödemiştik
Ama şu var kizim hic isal olmadi agir hastalik olmadi cok sukur o yuzden 1 ev parasida olsa biz alip yaptircaz ,hastanelerde surunmektense
Tabikide bizde yaptırıcaz ne kadar olursa olsun bütün aşılarını yaptırıcaz ama diğer aşılar gibi zorunlu olmalı bunlarda durumu olmayan insan çok yazık günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…