- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.041
Mervecim sonuçlar temiz gelmiş sanırım gözün Aydın olsun canımVarmi benim gibi 40 ı çikıp eşinden kaçan
Anam bi isteksizlik varki sormayin bacılaarr
Aşıyı vuran hemşiremiz söylemişti
Kızlar bebeğin ayagi ciplaksa gaz olur mu
Rota aşısı duyduğum kadarıyla 750 tl olmuşBunun fiyatı nasıl buladar pahalı yaaaa
Rotavirus asısında. İlk çocuğum 2. Dozunda yüksek sekilde alerji olmuştu ve acillik olduk
Menenjit yaptırmamıstım sanirim.Kızlar melenjit alışı yaptıralımmı oda birkaç yıl önce çıkmış yapılması gerekiyormuş rotayı zaten yaptırıcam melenjit için ne diyorsunuz
Çorapsız bırakma sancılanır.Kızlar bebeğin ayagi ciplaksa gaz olur mu
Ben yaptırıcam kesinlikleKızlar melenjit alışı yaptıralımmı oda birkaç yıl önce çıkmış yapılması gerekiyormuş rotayı zaten yaptırıcam melenjit için ne diyorsunuz
Aynı sorun bizde de var puseti çok seviyor ama boynu eğri olunca benimde hiç koyasım gelmiyorBenimki memede uyumuyor aktif işte. Gozleri açık duruyor .pusette uyutuyorum onda da boynu falan eğri yatıyor. İçim hiç elvermiyor ama böyle yatıyor. Bilmiyorum zararlı mi .Bir de diyelim uyudu koydun yatağına uyumadı o zaman ne yapıyorsun
Evet eczane. Ben 1 poşet aldım 2 tane de enjektör. Evdeki eski fızyolojık şişelerine doldurdumHanımlar burna enjektorle serum sıkıyoruz ya o poşetteki serum eczaneden mi alınıyor?
Benim cocugun kafasinin önü ve kaşlarda konak başlangici vardı. Kaşları once başladı zeytinyagıyla yumusatip tarakla temizlemistim sonra saclarda da farkedince hemen mustela konak köpük sampuanı aldm.dün yikadim konaklar yumusadı biraz da tarak yardimiyla temizledim ama tabi saclar da döküldü. Az biraz kelleştiksimdi hala saclar tek tek döküluyor yavrucagimin kel kalacak
Ben küçük tam pusetin içine yerleşecek bir yastık koydumAynı sorun bizde de var puseti çok seviyor ama boynu eğri olunca benimde hiç koyasım gelmiyor
Ben ateşten pek korkmuyorum canim.
Valla bende 2 tane kız büyüttüm onlar beni bezdirmişlerdi bu da erkek onun da bana hiç sıkıntısı yok uyanır sağına soluna bakınıp durur cinsiyetle çok bir alakası yok gibi bence☺☺Kizlar sizinde bebekler uyanir uyanmaz hemn zirlamaya başlıyormu , benimkini sanki biri boğuyor o an cok sinirli agliyor ve sesida cok kart
Benim canim kizim akilli kuzum uyanir etrafa bakar ses cikarirdi meme verirsem emerdi cok aglamazdu aglamayi beceremezdi daha dogrusuyani demem o ki erkek evlatla kiz evladin arasinda cok fark varmis simdi anliyorum kizim bana ödülmüş vallahi ne diyeyim oglumunda cani sag olsun
Ben korkuyorum ya küçükken havale geçirmişimBen ateşten pek korkmuyorum canim.
Pek ateş sıkıntısını da yaşamadım kızımda. Ateş-i düşürme yöntemlerini iyi bilirsen sıkıntı olmuyor
Anca duşa sokarım sirkeli bez koyarım bide surup varmış onu içiririm onları biliyorumBen ateşten pek korkmuyorum canim.
Pek ateş sıkıntısını da yaşamadım kızımda. Ateş-i düşürme yöntemlerini iyi bilirsen sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?