Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar melenjit alışı yaptıralımmı oda birkaç yıl önce çıkmış yapılması gerekiyormuş rotayı zaten yaptırıcam melenjit için ne diyorsunuz

Aynı sorun bizde de var puseti çok seviyor ama boynu eğri olunca benimde hiç koyasım gelmiyor

Tüm hizmeti tam olduğu halde huysuzlanıyor kucaktan inmiyor neden anası bugun öyle bunaltıcı hava yok banyo yaptırmadı diye
Boynunu koltuk altını flaan suyla biraz sildim sustı ve uyudu
Kendim gibi su delisi çocuk doğurmusum

Döküleceği varmıştır o saçların

Benimkinin de alnı falan açıldı baya. Arkadakileri net anlayamıyorum. Ama gıdısından falan dökülen saçları çıkıyor.
Geliyorlar arkadan

Valla bende 2 tane kız büyüttüm onlar beni bezdirmişlerdi bu da erkek onun da bana hiç sıkıntısı yok uyanır sağına soluna bakınıp durur cinsiyetle çok bir alakası yok gibi bence☺☺

Ben ateşten pek korkmuyorum canim.
Pek ateş sıkıntısını da yaşamadım kızımda. Ateş-i düşürme yöntemlerini iyi bilirsen sıkıntı olmuyor
Anca duşa sokarım sirkeli bez koyarım bide surup varmış onu içiririm onları biliyorum zaten kesin her aşıdan sonra annemi çağırıcam ne olur ne olmaz diye
Bende gizli ateş olurmuş inşallah benim gibi olmaz

Kızlar bnm misafirlerim yeni gelmeye başlıyor sayılır. Kv ve görümcem bayburttan dün geldiler bebişi görmeye. Geldiler gördüler bugün görümcem tutturdu bn ankaraya götür abi diye eşimle kv alıp gittiler bir uzaktan akrabayı ziyarete. Beni de bebişle yalnız bıraktılar. Açıkca davet ettiler ama gitmek istemedim çünkü ailem ankarada gidip aileme uğramadan geri gelecekmişiz. Bnde gitmedim sorunca da bn ankaraya gidipteailemi görmeden gelemem ayıpolır dedim. Nişanımızdan bu zamana yani 3 yıldır ailesi ailemi arayıpta ne bayramda ne seyranda konuşmazlar. Bizimkiler aradı sordu baktı yok dönüş aramadı daha. Ve saçmalığa bakar mısın sen bayburttan o kadar yol kat et kırıkkale ye gel ve ankaraya birini ziyarete git ama aileme gitme. Ve bana teklifleri yalnız kalma seni ailene bırakıp biz devam eseriz dönüşte de alırız. Ya bu ne yüzsüzlük. Eşimde odaya gelmiş söylemeyiz ne olacak diyor. Ay çok sinirlendim. Dün bebekte hissetmiş olacak ki akşam 7 den beri çok gergin çığlık çığlığa idi. Ne gitmişler söyleyim eşimn çocukluk kıyafetleri, bi kaç takım, kv yelek örmüş o ve bi çeyrek. Ve ailede 3 kişi çalıştıkları halde kendilerine altınları edip bize çeyrek layık görmüşler ki anlatıyorlar. Bu çeyreği de amcası, dedesi teyzesi babannesi takıyor bi oğlana. Bu evinde ilk oğlunun ilk torunu. Bundna önce kızlardan torun var. Bi kaç sene öncede kızdan torununa bir kanepe üstğ kıyafet, yorgan yastık ve tambaltın taktılar. Dedim m ki kendi kendime evlenirken seğerin yoktu şimdide tok oğlunun da yokmuş. Ama sorarsan onlara benden iyisi yok diğer oğluna da bnm gibi gelin istiyorlar. Eşime bişi demedim alındığımı değersiz hissettiğimi. Ailesi gidince söylemeyi düşünüyorum şimdi özledi vakit geçirsin uzaktan geldiler diye. Sizce dillendirmeli miyim eşime. Yoksa susup devam mınedeyim hayata. Ve haksız mıyım kendimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…