Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar melenjit alışı yaptıralımmı oda birkaç yıl önce çıkmış yapılması gerekiyormuş rotayı zaten yaptırıcam melenjit için ne diyorsunuz
Doktorumuzun söylediği tüm özel aşıları yaptıracağız biz, menenjit önemli bir aşı ne olur ne olmaz risk almaya gerek yok

Ben senin yerinde olsam eşimi alıp ankaraya gidiceklerse , tabikide gelirim annemede uğrarız derim zorlarım. Eşimede ayrıyeten kızarım oraya bensizde gitse aileme uğramasaa..
Yani bide kalkıp ailene söylemeyiz demek ne demek 1 saat insan uğrar yani ..böyle bişi teklif etmek bile ayıp
Yani şimdi onlar varken söyleme ama onlar gidince rahataız olduğun şeyleri belir bencede

Kizima 300 tl ye yaptirmistik toplamda 600 tl ödemiştik
Ama şu var kizim hic isal olmadi agir hastalik olmadi cok sukur o yuzden 1 ev parasida olsa biz alip yaptircaz ,hastanelerde surunmektense

Ya kim arttırıyor bu fiyatları böyle
6 sene önce oğluma 60-70₺ falan ödemiştik . 2 doz tabi.
Bir de daha menenjit aşısı var özel

Karakterler farklı işte..
Bazı bebeklere uyanmak zor geliyor galiba. Ben onu anladım.
Hani sabahları keyifli ve keyifsiz olan insanlar gibiler
Ben kocaman olduğumda bile gündüz uykusundan uyanınca ağlarmışım. Okul yaşıma kadar diyim anla yani
Ablamlar sinir oluyorduk sana başladın mı susmuyordun derler hep
Ayılamıyormuşum demekki napiyim

Çorapsız bırakma sancılanır.

Kafayı soğuk ayağı sıcak tut derler ya

Senin burada hatan eşine yaptırım uygulamaman. Aileni sen saydırmamış gibisin biraz burada. Ne demek oraya kadar gidip uğramamak, ne demek söylememek, senin ailene yapsak hoşuna gider mi demen lazımdı..

Zorla saydıramam uğraşamam diyebilirsin ama susmak çare değil bu durumlarda. En azından eşimi benim aileme tıpış tıpış götürürdüm ben.

Gelince bebekle uzun yolu gözüm yemedi diye gitmedim. Ama en yakın zamanda gidicez de ki mesajı alsın.
Kayın aileni de salla. Belli ki görgüsüzler. Mesafe bazen daha hayırlı oluyor işte.

Özellikle söyleme ama duyarlarsa da ailenden saklama ankaraya geldiklerini. Kimsenin sorumluluğunu yüklenme. Herkes kimin ne olduğunu bilsin..

Sabahtan beri uyumuyor her saat başı emmek istedi altına baktım gazını aldım emzirdim uyumaya geçti geri uyandı sar başa öldüm bittim bittim ben ya valla her yerim ağrıyor şimdi daldı inşallah uyur biraz fön sesi de işe yaramadı bugün..

Ben bu ara çorap giysirmiyordum bugün hemen giydirdim onu da sancıları vardı hep hiç aklıma gelmemiş

Bnde gidince konuşmayı düşünüyorum zaten. Bn zaten ailemi ezdirmemek için direk kv ve görümcemin yüzüne dedim. Ama eşime ayrıca söyleyeceğim zaten. Sadece sessiz kalmamın sebebi ailem yakın olduğu için bn ayda bir de olsa görüyorum. Özlem gidersin içine sinsin diye ses etmiyorum. Ama gittiklerinde taktıklarına kadar söyleyeceğim. Bn ve ailemi değersizleştirmek ne imiş.

Sol tarafına yani sol kolunun üzerine yatırmayı denediniz mi, sırtına da yastıkla feln destekleyin. Çünkü aynısını yaşadım dün. En son aklıma nerde geldi bilmem ama soluna yatırıncsia emziği de ağzına verdim. Öyle salladım uyudu. Cenin pozisyonu olduğu için seviyorlr o pozisyonu diye biliyorum. Bugünde uyguladım gün içinde. İlk defa tek başıma bebişi böyle uyuttuğumu gördüm. Normalde uykusuz gündüz gece olurdu.

Benim kızımın da kaşında ve başında çıktı ama kaşında çok var. Kaşı da dökülür mü ki?

Bizimki tiny love i hiç sevmedi .sürekli kayıyor cocuk .dar alan istiyor. Çok uğraştım ama olmadi.

Rota aşısı duyduğum kadarıyla 750 tl olmuş Bunun fiyatı nasıl buladar pahalı yaaaa
Canım Bir ay sonra 1200 TL civarında olacakmış haberiniz olsun kuzenim eczacı o söyledi biz şimdiden aşımızı aldık ücretini ödedik 750 TL bir buçuk ay sonra gibi 1.200'e yakın bir fiyat verecekler dedi Bir de 2 tane olunuyor bayağı kar edeceğiz inşallah ama bir aşı nasıl bu kadar pahalı oluyor ve neden devlet hala karşılamıyor anlamış değilim

Bir de bu günlerde oluyor bizde de bir huysuzluk olmuştu. Biz aşıya ve atak haftasına yormustuk .sonra geçti daha farklı ve tuhaf şeyler başladı

Canım çok ayıp etmişler. Ama bunu eşinin kendisinin fark edip söylemesini saglamalisin bence. Böyle kızarak şikayet ederek söylersen seni kabahtli bulur en sonunda. Güzel güzel söyle canları sağ olsun de. Ya da ona söyletir bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…