- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.081
Bugün benim kız da 1 saat uyudu kalktı 1 saat uyudu kalktıBir de bu günlerde oluyor bizde de bir huysuzluk olmuştu. Biz aşıya ve atak haftasına yormustuk .sonra geçti daha farklı ve tuhaf şeyler başladı
Uyuduktan sonra koyuyorum. Başta kızda sevmemisti şimdi yavaş yavaş alışmaya başladı bazen ses çıkarmadan 5 dk duruyorBizimki tiny love i hiç sevmedi .sürekli kayıyor cocuk .dar alan istiyor. Çok uğraştım ama olmadi.
Tek aşı fiyatı mı 750 ve çift doz olacak öyle mi?Canım Bir ay sonra 1200 TL civarında olacakmış haberiniz olsun kuzenim eczacı o söyledi biz şimdiden aşımızı aldık ücretini ödedik 750 TL bir buçuk ay sonra gibi 1.200'e yakın bir fiyat verecekler dedi Bir de 2 tane olunuyor bayağı kar edeceğiz inşallah ama bir aşı nasıl bu kadar pahalı oluyor ve neden devlet hala karşılamıyor anlamış değilim
Şimdinin bebeleri bir ilginç. Biz hiç böyle değilmişiz. Annem anlatıyor. Emer geri uyurmusuz .Gaz derdimiz olurmuş ama böyle anlatıldığı gibi değil. Allahim inşallah büyüyünce daha düzene girer .Bugün benim kız da 1 saat uyudu kalktı 1 saat uyudu kalktı
Bugun benimki de öyle çünkü geceden uykusuzSabahtan beri uyumuyor her saat başı emmek istedi altına baktım gazını aldım emzirdim uyumaya geçti geri uyandı sar başa öldüm bittim bittim ben ya valla her yerim ağrıyor şimdi daldı inşallah uyur biraz fön sesi de işe yaramadı bugün..
Ben bu ara çorap giysirmiyordum bugün hemen giydirdim onu da sancıları vardı hep hiç aklıma gelmemiş
İçini kötü yapmışlar ama çok kayıyor. Altına bir şey de sersen olmuyor .Ha belki büyüyünce mutfağa falan götürürsün oturarak durur .Uyuduktan sonra koyuyorum. Başta kızda sevmemisti şimdi yavaş yavaş alışmaya başladı bazen ses çıkarmadan 5 dk duruyor
Deneyim canım denememiştim yorgunluktan bayılıcam zaten denerimSol tarafına yani sol kolunun üzerine yatırmayı denediniz mi, sırtına da yastıkla feln destekleyin. Çünkü aynısını yaşadım dün. En son aklıma nerde geldi bilmem ama soluna yatırıncsia emziği de ağzına verdim. Öyle salladım uyudu. Cenin pozisyonu olduğu için seviyorlr o pozisyonu diye biliyorum. Bugünde uyguladım gün içinde. İlk defa tek başıma bebişi böyle uyuttuğumu gördüm. Normalde uykusuz gündüz gece olurdu.
Bugün biz de öyleyiz 1 saat uyumadan kalkıyor canıma okudu vallaBizim gündüz en fazla 2.5 saat oluyor .genelde 1 1 uyuyor .4 saat gündüz uyusa hasta olurum gece uyumayacak diye
Aşıyı pazartesi oldu salı sürekli uyudu bugün de neredeyse hiç uyuyamadı valla atak mı dicem de bir hafta erken doğdu heralde atak haftaya olacakBir de bu günlerde oluyor bizde de bir huysuzluk olmuştu. Biz aşıya ve atak haftasına yormustuk .sonra geçti daha farklı ve tuhaf şeyler başladı
Beyaz gürültü mü bu ben de açayım olmazsaBugun benimki de öyle çünkü geceden uykusuz
Ben de banyosunu geciktirdim iyice huysuzlandı
Kucağımdan indirdiğimiz anda çığlık çığlığa
Yarım kundak yaptım
Şu müziği açtım dakikasında daldı
Hatta inanamıyorum gidip gelio bakıyorum cidden uyuyor mu diye
Bilmiyorum valla direkt anne karnı sesi yazdımBeyaz gürültü mü bu ben de açayım olmazsa
Biz hep böyleyizBugün biz de öyleyiz 1 saat uyumadan kalkıyor canıma okudu valla
Benim sezaryen 39.hafta doğdu bu günlerde olmuştu. Teoriye göre atak geçince gülmesi gerekiyordu ama gülmediAşıyı pazartesi oldu salı sürekli uyudu bugün de neredeyse hiç uyuyamadı valla atak mı dicem de bir hafta erken doğdu heralde atak haftaya olacak
Hmm ben onla da alakalidir diye dusundum. Neyse yenisi cikar zaten napalm.Canım onla ilgiisi yoktur. Dökülmesi normal. Benim oğlumun da şimdi kızımında hiç konağı olmadı ama saç ikisinde de döküldü. Ama oğlumun saçlarrı çok gür.
O da olablr mantıklı yani. Poşet daha uygun galiba demi ne kadarmıs?Evet eczane. Ben 1 poşet aldım 2 tane de enjektör. Evdeki eski fızyolojık şişelerine doldurdum
Miss:)
Hep bi yerlerimiz minik sac ya valla huylandim sanki bogazima agzima kacmis gibi hissediyorum minik inceckler bi de acik renk gördügüm var görmedigim varDöküleceği varmıştır o saçların
Benimkinin de alnı falan açıldı baya. Arkadakileri net anlayamıyorum. Ama gıdısından falan dökülen saçları çıkıyor.
Geliyorlar arkadan
Benimkinin kaşında az olmustu hemen farkeder etmez zeytinyagiyla yumusatip ince bi taraf fircayla kavlattim. Cok yipratmadim. Sonra banyoda bi daha yumusadi yavaş yavaş yaptm sorun olmadi. Ama saclari coktu tarakla taradim hep taraga doldu saclar. Dökülme sebebi konak miydı tarak miydı yoksa sacın dökulecegi mi vardı inan blmiyrm.Benim kızımın da kaşında ve başında çıktı ama kaşında çok var. Kaşı da dökülür mü ki?
Sanırım buzdolabında bekleyecek canım ben de hastaneye gitmeden hemen eczaneden alacağım buz küpleri ile hastaneye götüreceğim öyle söyledi kuzenim bence de alın koyun gerçekten müthiş zam gelecekmişTek aşı fiyatı mı 750 ve çift doz olacak öyle mi?
Bizim de çalışılan ecza deposundan alıp koyalım bari kenara. Buzdolabında mı deepfreezede mi bekleyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?