Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tek aşı fiyatı mı 750 ve çift doz olacak öyle mi?

Bizim de çalışılan ecza deposundan alıp koyalım bari kenara. Buzdolabında mı deepfreezede mi bekleyecek?

Bugün benim kız da 1 saat uyudu kalktı 1 saat uyudu kalktı
Şimdinin bebeleri bir ilginç. Biz hiç böyle değilmişiz. Annem anlatıyor. Emer geri uyurmusuz .Gaz derdimiz olurmuş ama böyle anlatıldığı gibi değil. Allahim inşallah büyüyünce daha düzene girer .

Bugun benimki de öyle çünkü geceden uykusuz
Ben de banyosunu geciktirdim iyice huysuzlandı
Kucağımdan indirdiğimiz anda çığlık çığlığa

Yarım kundak yaptım
Şu müziği açtım dakikasında daldı
Hatta inanamıyorum gidip gelio bakıyorum cidden uyuyor mu diye

Uyuduktan sonra koyuyorum. Başta kızda sevmemisti şimdi yavaş yavaş alışmaya başladı bazen ses çıkarmadan 5 dk duruyor
İçini kötü yapmışlar ama çok kayıyor. Altına bir şey de sersen olmuyor .Ha belki büyüyünce mutfağa falan götürürsün oturarak durur .

Deneyim canım denememiştim yorgunluktan bayılıcam zaten denerim

Bir de bu günlerde oluyor bizde de bir huysuzluk olmuştu. Biz aşıya ve atak haftasına yormustuk .sonra geçti daha farklı ve tuhaf şeyler başladı
Aşıyı pazartesi oldu salı sürekli uyudu bugün de neredeyse hiç uyuyamadı valla atak mı dicem de bir hafta erken doğdu heralde atak haftaya olacak

Kendi yatağında uyuyan bebek çok az bence .geceleri tamam uyuyorlar ama gündüzleri zırt uyaniyorlar.gece de uyku geliyor geliyor ondan uyuyorlar .bizimki en az bir emme seansini uykusuz geçirecek ki anca öyle yorulacak ağlayacak sonra gece yatağında uyur .yoksa derin dalamaz hayatta .e gündüz uyutmasan deliriyorlar .Ben yine de en geç 4.aydan sonra bazı şeylerin daha güzel olacağına inanıyorum. Evet meme reddi olabilir kabizlik olabilir uyku sorunları olabilir ama 3 ay tuhaf bir dönem. Ağızlarından nefes alamıyorlar besigine koyamıyorsun gazi oluyor ,etkinlik desen hiç yok .

Beyaz gürültü mü bu ben de açayım olmazsa

Bugün biz de öyleyiz 1 saat uyumadan kalkıyor canıma okudu valla
Biz hep böyleyiz Sallıyorum daldiriyorum bir yarım saat geçiyor. Hızlı da sallamıyorum. Bir bakıyorum uyanmış. Hadi en başa. E her saat emzirsem gazdan patlıyor çocuk onu da denedim. Onda 1 saat bile uyumuyor .bak şimdi uyuyor bu sefer de gece uyumaz.

Aşıyı pazartesi oldu salı sürekli uyudu bugün de neredeyse hiç uyuyamadı valla atak mı dicem de bir hafta erken doğdu heralde atak haftaya olacak
Benim sezaryen 39.hafta doğdu bu günlerde olmuştu. Teoriye göre atak geçince gülmesi gerekiyordu ama gülmedi

Döküleceği varmıştır o saçların

Benimkinin de alnı falan açıldı baya. Arkadakileri net anlayamıyorum. Ama gıdısından falan dökülen saçları çıkıyor.
Geliyorlar arkadan
Hep bi yerlerimiz minik sac ya valla huylandim sanki bogazima agzima kacmis gibi hissediyorum minik inceckler bi de acik renk gördügüm var görmedigim var

Benim kızımın da kaşında ve başında çıktı ama kaşında çok var. Kaşı da dökülür mü ki?
Benimkinin kaşında az olmustu hemen farkeder etmez zeytinyagiyla yumusatip ince bi taraf fircayla kavlattim. Cok yipratmadim. Sonra banyoda bi daha yumusadi yavaş yavaş yaptm sorun olmadi. Ama saclari coktu tarakla taradim hep taraga doldu saclar. Dökülme sebebi konak miydı tarak miydı yoksa sacın dökulecegi mi vardı inan blmiyrm.

Tek aşı fiyatı mı 750 ve çift doz olacak öyle mi?

Bizim de çalışılan ecza deposundan alıp koyalım bari kenara. Buzdolabında mı deepfreezede mi bekleyecek?
Sanırım buzdolabında bekleyecek canım ben de hastaneye gitmeden hemen eczaneden alacağım buz küpleri ile hastaneye götüreceğim öyle söyledi kuzenim bence de alın koyun gerçekten müthiş zam gelecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…