Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anakucağının bel oyuntusunun yerine yastık, sırt kısmınada battaniye koyup düz yapıp yatırdım. bebemde kendini sallaya sallaya uyumuş

Aynen bende oyuzden üzlüyorum durumu olmayan insanlara yazık günah cidden zorunlu tutulup ücretsiz olması lazım sonuÇda bebek bunlar Böyle aaşıyı alıp kenara koyabiliyomusun eczanden mi satın aldın nerde muhafaza edicen birde 2 tanemi aldın

Canım evet ben de maddi anlamda gerçekten üzülüyorum çünkü gerçekten çok yüksek fiyatlar bunlar Allah herkese yardımcısı olsun belki de çoğu insan yaptıramıyor bile o yüzden de bu tarz şeylerin özellikle de çocuklar ve bebeklerle ilgili olan şeylerin devletin karşılaması gerekiyor.. ben de henüz gidip almadım çünkü evde saklayamam eczanede şu anda ücretini ödeyeceğim hastaneye gideceğim gün gitmeden alıcam ama ücretini önceden ödeyeceğim çünkü daha o aşıya var canım bir 3 aylıkken Bir de 5 aylıkken vuruluyormuş sen de yapabilirsin tanıdık veya sürekli gittiğin Bir eczane varsa al ilacını ücretini öde sizde Dursun de gittiğinde alırsın veya saklama koşullarını öğren evde buzdolabına saklanıyorsa o şekilde saklarsın

Çok gittiğim bi eczane var oraya sorıyım ozmam bnde bakalım bana ne dicekler Olmadı bende alıyım saklattırayım

İçini kötü yapmışlar ama çok kayıyor. Altına bir şey de sersen olmuyor .Ha belki büyüyünce mutfağa falan götürürsün oturarak durur .
Ben içine kalın alt açma koydum onun altına da battaniye. Öyle yatırıyorum. Ama yatak haliyle. Büyükçe oyuncaklarıyla filan daha çok oynarlar inşallah

Bende öyle yapayım iyi ki söyledin. Çok mantıklı.

Bebeyi daldıkça indirdim koynumdan bugün
Ağladı aldım aksama kadar
Gerildim ama ister istemez çok yorgunum çünkü
Sanırım hissetti
Sürekli dudak bükerek iç çekiyor uykusunda
İçli içli kısa kısa ağlıyor ben dokununca susuyor

Bu iki gündür biZim oğlanda öyle kucağımda uyutuyorum tam yatağına koycam başlıyor ağlamaya, bu sefer açıyor gözleri hop başa dönüyoruz tekrar uyutuyorum bırakcam yine başlıyor ağlamaya

Bu arada gögüsler her emzirmeye niyet edince boyle sızlıycak mı? Bu aralar fazla bi sızı var ve hala akşama gogüsler dolmuyor bugün maltana aldı eşim içtim bakalm bundan sonra süt yapan seyleri daha cok deniycem yoksa mamayla desteklicez gibi.

Burdan önerilen mamalar sanirım şu ücü
Sma confort
Smilac
Bebelac gold

Dogru değil mi? En iyisi hangisi acep? Sonradan kabizlik ve gazla ugraşasm yok suan cok zorlanmiyor cunku. Beter etmek istemiyorum.

Canim bence sutunu artirmaya bak,cunku mamalar hazmı zor oluyor gaz ve kabizlikta kaçınılmaz oluyor ben 2 aydan sonra mamaya başlayacağım şahsen

Canim bence sutunu artirmaya bak,cunku mamalar hazmı zor oluyor gaz ve kabizlikta kaçınılmaz oluyor ben 2 aydan sonra mamaya başlayacağım şahsen
Ben de istemiyorum inan ki artirmaya caliscam dün sen dediydin sanrm irmikli tatlılar artiriyor diye onu falan yapip yiycem bol bol. Bakalm inş olur.

Deli olcam sabah şişiyor patlicak gibi. Bebek emiyor doyuyor hatta kaliyor akıyor. Onu da sağıp kenara koyuyorum boşa akmasin tekrar dolsun diyorum. Olur da yetmezse biberonla takviye olsun hem. Ama akşama kadar dolmuyor. Ayarlari bozulmuş gibi resmen

Bebelac gold bize yaramadı canım. Sma opripro ya geçtim şu an onu da gorcez zamanla. Takip ettiğim bir doktor annesi mama içeriğinde peynir altı sularının yüksek olduğu kazeinin düşük olduğu mamaları tercih edin demişti. Bebelac gold da kazein fazlaymış

Aptamil conformil kullanıyordum o da çok gaz yaptı. Yorumlardan dolayı Sma confort a geçtik çok şükür dedim kaka yapıyor artık gazımız da çıkıyor düzene girecek gibiyiz inşallah sma confortta 1-2 haftalık bebeğe 90 ml yazıyor ama ben hem meme verdiğim için 60 veriyorum Ama her çocuğun bünyesi farklı diyorlar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…