Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu iki gündür biZim oğlanda öyle kucağımda uyutuyorum tam yatağına koycam başlıyor ağlamaya, bu sefer açıyor gözleri hop başa dönüyoruz tekrar uyutuyorum bırakcam yine başlıyor ağlamaya
Günlerimiz de aynı
Bu aralar böyleler herhalde
Uyuyamayınca da daha çok huzursuzlanıyorlar
Şu attığım anne karnı sesiyle uyuttum ben
Uykusunu aldığı için rahatladı
Simdiki uykusuna rahat yattı ağlamadı
Dene istersen

Gün içinde uyuyamasan da bebek uyurken uzan. Uzanmak bile farkettiriyor. Uyumuyorsa al göğsüne orda uyusun sen de uzanmıs dinlenmiş olursun
Bir de ben iki gündür yulaf lapası yapıyorum içine hurma ve kuru erik koyuyorum
Çok farkediyor süt

Similac ve sma confort

Sabah sütü sulu bir süt o yüzden bol ama az besleyici akşam üzeri süt yağ oranı artıyor daha az ama bol yağlı oluyor. Bebeğin cekimi daha zor. 1 kilo almış demişsin bence hiç bulaşma mamaya.

Sma optipro da kabiz yapiyor dedilerdi galiba burda yanlş hatrlamiyorsam

Sabah sütü sulu bir süt o yüzden bol ama az besleyici akşam üzeri süt yağ oranı artıyor daha az ama bol yağlı oluyor. Bebeğin cekimi daha zor. 1 kilo almış demişsin bence hiç bulaşma mamaya.
Ya iste simdiye dek süt hep doluyodu aksam da doluyordu o yüzden iyi aldı kilo diye dusundum. Dedigin gibi akşam var süt ama cekmesi zor oluyor sanrm ve yagli dedigin gibi. Sıkinca geliyor ama zor geliyor. Yine de doyar mi yani. Ben valla anlayamadm ki emziriyorum araniyor falan eşim de doymuyor bu dedi kafama soktu bi süre daha bekliycem hemen mama moduna girmek istemiyorum da ön arastirma yapiyim mamaları hic arastirmamistm.

Yulafı biliyorum evde var yapiyorum. Uzanma kısmını deneyim. Genelde uyursa işim yoksa uzaniyorum da uyunmuyor ama artk uyku gidiyor parca parça olunca.

Evet canim irmik gerçekten artiiryor , yarin yap gun icinde gidip gelip ye ve bebek uyudukca sende uyu uyumasan bile uzan dinlen o ara bile sut yapiyor göğüsler dinlenmek onemli bu durumda

Birde bebelac goldu bende denedim bebegim asla sevmedi birde suda zor çözündu topaklik kaldi hep Sma optipro kabiz ve fazlasiyla gaz yaptı suan sadece anne sutu aliyor gelisimi iyi diye vermiycem mama bir sure

Yulafı biliyorum evde var yapiyorum. Uzanma kısmını deneyim. Genelde uyursa işim yoksa uzaniyorum da uyunmuyor ama artk uyku gidiyor parca parça olunca.
Bence de mamaya hiç bulaşma
O çocuk aç kalsa ortalığı yıkar
Güzel de kilo almıs
Hiç düzenini bozma çocuğun

Canım 1 kg almış bebek gayet iyi neden mamaya geçiyorsun ki hem maddi hemde bebek için en iyisi anne sütü bebeğin ihtiyacına gününe ayına, hastaysa ona göre vücudunda ne eksikse ona göre üretiliyor .. bunu burada hep yazdık illaki göğüsler sert olmuyor ama içinde çektikçe damarlardan süt geliyor bebeğin cekimide makineye göre 10 kat daha kuvvetli

Canım ilk günlerinde ki gibi göğüsler artık dolmayacak benim ikinci bebeğim bu ilkindede öyle oldu şimdide öyle ilk günler taş gibi dolu şiş memeler şimdi yumuşadı ilkinde sagiyordum da az geliyordu makineye ama altınay sadece anne sütü ile besledim tosun gibiydi oğlum.. yani hic öyle yetmez artık diye düşünme ihtiyacına gore kalitesi oranı belirlenecek sen sadece emzirmeye şartlan yeter bırak yumuşak olsun olacakta zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…