- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.121
Günlerimiz de aynıBu iki gündür biZim oğlanda öyle kucağımda uyutuyorum tam yatağına koycam başlıyor ağlamaya, bu sefer açıyor gözleri hop başa dönüyoruz tekrar uyutuyorum bırakcam yine başlıyor ağlamaya
Gün içinde uyuyamasan da bebek uyurken uzan. Uzanmak bile farkettiriyor. Uyumuyorsa al göğsüne orda uyusun sen de uzanmıs dinlenmiş olursunBen de istemiyorum inan kiartirmaya caliscam dün sen dediydin sanrm irmikli tatlılar artiriyor diye onu falan yapip yiycem bol bol. Bakalm inş olur.
Deli olcam sabah şişiyor patlicak gibi. Bebek emiyor doyuyor hatta kaliyor akıyor. Onu da sağıp kenara koyuyorum boşa akmasin tekrar dolsun diyorum. Olur da yetmezse biberonla takviye olsun hem. Ama akşama kadar dolmuyor. Ayarlari bozulmuş gibi resmen
Similac ve sma confortBu arada gögüsler her emzirmeye niyet edince boyle sızlıycak mı? Bu aralar fazla bi sızı var ve hala akşama gogüsler dolmuyorbugün maltana aldı eşim içtim bakalm bundan sonra süt yapan seyleri daha cok deniycem yoksa mamayla desteklicez gibi.
Burdan önerilen mamalar sanirım şu ücü
Sma confort
Smilac
Bebelac gold
Dogru değil mi? En iyisi hangisi acep? Sonradan kabizlik ve gazla ugraşasm yok suan cok zorlanmiyor cunku. Beter etmek istemiyorum.
Sabah sütü sulu bir süt o yüzden bol ama az besleyici akşam üzeri süt yağ oranı artıyor daha az ama bol yağlı oluyor. Bebeğin cekimi daha zor. 1 kilo almış demişsin bence hiç bulaşma mamaya.Ben de istemiyorum inan kiartirmaya caliscam dün sen dediydin sanrm irmikli tatlılar artiriyor diye onu falan yapip yiycem bol bol. Bakalm inş olur.
Deli olcam sabah şişiyor patlicak gibi. Bebek emiyor doyuyor hatta kaliyor akıyor. Onu da sağıp kenara koyuyorum boşa akmasin tekrar dolsun diyorum. Olur da yetmezse biberonla takviye olsun hem. Ama akşama kadar dolmuyor. Ayarlari bozulmuş gibi resmen
Sma optipro da kabiz yapiyor dedilerdi galiba burda yanlş hatrlamiyorsamBebelac gold bize yaramadı canım. Sma opripro ya geçtim şu an onu da gorcez zamanla. Takip ettiğim bir doktor annesi mama içeriğinde peynir altı sularının yüksek olduğu kazeinin düşük olduğu mamaları tercih edin demişti. Bebelac gold da kazein fazlaymış
Ya iste simdiye dek süt hep doluyodu aksam da doluyordu o yüzden iyi aldı kilo diye dusundum. Dedigin gibi akşam var süt ama cekmesi zor oluyor sanrm ve yagli dedigin gibi. Sıkinca geliyor ama zor geliyor. Yine de doyar mi yani. Ben valla anlayamadm ki emziriyorum araniyor falan eşim de doymuyor bu dedi kafama soktuSabah sütü sulu bir süt o yüzden bol ama az besleyici akşam üzeri süt yağ oranı artıyor daha az ama bol yağlı oluyor. Bebeğin cekimi daha zor. 1 kilo almış demişsin bence hiç bulaşma mamaya.
Yulafı biliyorum evde var yapiyorum. Uzanma kısmını deneyim. Genelde uyursa işim yoksa uzaniyorum da uyunmuyor ama artk uyku gidiyor parca parça olunca.Günlerimiz de aynı
Bu aralar böyleler herhalde
Uyuyamayınca da daha çok huzursuzlanıyorlar
Şu attığım anne karnı sesiyle uyuttum ben
Uykusunu aldığı için rahatladı
Simdiki uykusuna rahat yattı ağlamadı
Dene istersen
Gün içinde uyuyamasan da bebek uyurken uzan. Uzanmak bile farkettiriyor. Uyumuyorsa al göğsüne orda uyusun sen de uzanmıs dinlenmiş olursun
Bir de ben iki gündür yulaf lapası yapıyorum içine hurma ve kuru erik koyuyorum
Çok farkediyor süt
Evet canim irmik gerçekten artiiryor , yarin yap gun icinde gidip gelip ye ve bebek uyudukca sende uyu uyumasan bile uzan dinlen o ara bile sut yapiyor göğüsler dinlenmek onemli bu durumdaBen de istemiyorum inan kiartirmaya caliscam dün sen dediydin sanrm irmikli tatlılar artiriyor diye onu falan yapip yiycem bol bol. Bakalm inş olur.
Birde bebelac goldu bende denedim bebegim asla sevmedi birde suda zor çözündu topaklik kaldi hep Sma optipro kabiz ve fazlasiyla gaz yaptıBebelac gold bize yaramadı canım. Sma opripro ya geçtim şu an onu da gorcez zamanla. Takip ettiğim bir doktor annesi mama içeriğinde peynir altı sularının yüksek olduğu kazeinin düşük olduğu mamaları tercih edin demişti. Bebelac gold da kazein fazlaymış
Bence de mamaya hiç bulaşmaYulafı biliyorum evde var yapiyorum. Uzanma kısmını deneyim. Genelde uyursa işim yoksa uzaniyorum da uyunmuyor ama artk uyku gidiyor parca parça olunca.
Hastane odasında dans etmesi peki
Zir delii nede olsaHastane odasında dans etmesi peki
Git uuyusana be ne okuyorsun geçmişiZir delii nede olsa
Canım 1 kg almış bebek gayet iyi neden mamaya geçiyorsun ki hem maddi hemde bebek için en iyisi anne sütü bebeğin ihtiyacına gününe ayına, hastaysa ona göre vücudunda ne eksikse ona göre üretiliyor .. bunu burada hep yazdık illaki göğüsler sert olmuyor ama içinde çektikçe damarlardan süt geliyor bebeğin cekimide makineye göre 10 kat daha kuvvetliBu arada gögüsler her emzirmeye niyet edince boyle sızlıycak mı? Bu aralar fazla bi sızı var ve hala akşama gogüsler dolmuyorbugün maltana aldı eşim içtim bakalm bundan sonra süt yapan seyleri daha cok deniycem yoksa mamayla desteklicez gibi.
Burdan önerilen mamalar sanirım şu ücü
Sma confort
Smilac
Bebelac gold
Dogru değil mi? En iyisi hangisi acep? Sonradan kabizlik ve gazla ugraşasm yok suan cok zorlanmiyor cunku. Beter etmek istemiyorum.
Canım ilk günlerinde ki gibi göğüsler artık dolmayacak benim ikinci bebeğim bu ilkindede öyle oldu şimdide öyle ilk günler taş gibi dolu şiş memeler şimdi yumuşadı ilkinde sagiyordum da az geliyordu makineye ama altınay sadece anne sütü ile besledim tosun gibiydi oğlum.. yani hic öyle yetmez artık diye düşünme ihtiyacına gore kalitesi oranı belirlenecek sen sadece emzirmeye şartlan yeter bırak yumuşak olsun olacakta zatenYa iste simdiye dek süt hep doluyodu aksam da doluyordu o yüzden iyi aldı kilo diye dusundum. Dedigin gibi akşam var süt ama cekmesi zor oluyor sanrm ve yagli dedigin gibi. Sıkinca geliyor ama zor geliyor. Yine de doyar mi yani. Ben valla anlayamadm ki emziriyorum araniyor falan eşim de doymuyor bu dedi kafama soktubi süre daha bekliycem hemen mama moduna girmek istemiyorum da ön arastirma yapiyim mamaları hic arastirmamistm.
Hep g*tu boklularini muhabbetini edecek degilizz yaGit uuyusana be ne okuyorsun geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?