- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.141
Eşim kafama soktu yaBence de mamaya hiç bulaşma
O çocuk aç kalsa ortalığı yıkar
Güzel de kilo almıs
Hiç düzenini bozma çocuğun
Yaa cok cahilane konusuyor olabilirim zira cahilim bu konulardaCanım ilk günlerinde ki gibi göğüsler artık dolmayacak benim ikinci bebeğim bu ilkindede öyle oldu şimdide öyle ilk günler taş gibi dolu şiş memeler şimdi yumuşadı ilkinde sagiyordum da az geliyordu makineye ama altınay sadece anne sütü ile besledim tosun gibiydi oğlum.. yani hic öyle yetmez artık diye düşünme ihtiyacına gore kalitesi oranı belirlenecek sen sadece emzirmeye şartlan yeter bırak yumuşak olsun olacakta zaten
Yazık len kadına yalnız kaldı .gerçi belki farkli hesapla gelip devam ediyor olabilir
Ya bu olaylar varken ben burda yoktum. Ama sonradan ögrendim hatta merak edip gecmisi de biraz okumuşlugum var. Neler yaşamıssınız vay anasınıŞu nalete denk geldim bak durduk yere singirlendimmm
Yazık len kadına yalnız kaldı .gerçi belki farkli hesapla gelip devam ediyor olabilir
AminAllahım, şu 4 ayı hızlı gecırt
O siralar iyiydi bizede ekşin oluyordu vallaYa bu olaylar varken ben burda yoktum. Ama sonradan ögrendim hatta merak edip gecmisi de biraz okumuşlugum var. Neler yaşamıssınız vay anasını
Merve mahidevranı hatırlatınca benimde aklıma ipana geldi direk napıyor acaba diye
Ay daha dün aklıma gelmişti
Ben nerde olursam olayım elini çekemiyorum bebektenamy sen de annene gidince bi uzaklaştin hafiften. Annene ver baksn kız firsatı degerlndir
Hepsini okudum biliyorum defalarca burda yazildi yumusak gögüs az olmasi anlamina gelmiyor dogru. Ben sıkinca süt geliyorama az ve zor geliyor sonra hatta gelmiyor sıkmaya devam edince. cocugum emiyor ama sonra mızirdanıyor araniyor öyle acken aglamazdi pek. Bu aralar ama istiyor. Oyle olunca onceden yetiyordu da artk bebegin mide buyudu yetmiyor mu gibi gaflete düstük hatta bu gaflete eşim düsurdü beni ben hala yok sütüm geliyo ya doyması lazm diyip duruyorum ama ne biliyim. Belki de bebek akşam yagli süt zor geldiginden tembellik yapiyordur. Istemiyordur kolaya kacmak istiyordur. Fbtl öyle dedi simdi aklma daha yattı. Yoksa yani mama hic ama hic istemiyorum.Canım 1 kg almış bebek gayet iyi neden mamaya geçiyorsun ki hem maddi hemde bebek için en iyisi anne sütü bebeğin ihtiyacına gününe ayına, hastaysa ona göre vücudunda ne eksikse ona göre üretiliyor .. bunu burada hep yazdık illaki göğüsler sert olmuyor ama içinde çektikçe damarlardan süt geliyor bebeğin cekimide makineye göre 10 kat daha kuvvetli
Başşını yisinnn
Cocugu hep sardin sallanan besige attin alttan da verdn sesi simdi sasirdi tabi.Ben nerde olursam olayım elini çekemiyorum bebektenbeşik olmayınca da hep ilgilenmek zorunda kaldım.
Sürekli uyanıyor
Durmuyor . Benınkı öyle cins ki
Bir müddet sonra hicbir sekilde durmuyor . Uyutuyorum hemen .
Memeyi sabaha karşı 2 kere alıyor sadece
Onun disinda sagmak zorunda kalıyorum . 2 saatte bi besleniyor. Gece biraz saat esnıyor sadece
Bu arada manüel pompa şahane bence .
O siralar iyiydi bizede ekşin oluyordu valla
2 saatte bir emzirme süresinin bitmesi neye göre değişiyor acabaCocugu hep sardin sallanan besige attin alttan da verdn sesi simdi sasirdi tabi.zor bacım bu bebeleri biseye alıstırmaya gör.
Ben de bugün gündüz 2 saatte bir besledm. Ama gece 2 saatte bir uyandirmiyorum artk.
Manuel pompa ne kullaniyorsun aslinda cidden elektrikliyle de ugrasilmiyor skldm ben de. bi muddet sonra pratik seyler hep iyidir.
Orayı bende kaçırmışım olay ne?hastanede dans olayını okumamistim bak. Kafası iyi güzelmiş. hayir bu ne yaraticilik bu denli insan nasil uydurur nasil yazar tukenir be bi yerden sonra
Burda cogu kisi 20 gunlukten sonra yavastan esnetti doktorlari iyi besleniyor kilo alimi iyiyse öyle demis. Ben 25 günluk olasiya hep uyandirdim. Uyandirinca da cocugun uykusu kaydi karisti uykuya dalamamaya basladi. Annem de rahat birak su cocugu artk gece uyandirma deyince 5 6 gundür ben de gece biraz esnettim ama cok degil. 3 saat falan bazen 4 saatte uyandirip emziriyorum.2 saatte bir emzirme süresinin bitmesi neye göre değişiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?