- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.161
Bilen yazsin bariOrayı bende kaçırmışım olay ne?
Hangi marka Manuel kullanmaya başladın canım? Bende elektrikli var ama birde Manuel alasım varBen nerde olursam olayım elini çekemiyorum bebektenbeşik olmayınca da hep ilgilenmek zorunda kaldım.
Sürekli uyanıyor
Durmuyor . Benınkı öyle cins ki
Bir müddet sonra hicbir sekilde durmuyor . Uyutuyorum hemen .
Memeyi sabaha karşı 2 kere alıyor sadece
Onun disinda sagmak zorunda kalıyorum . 2 saatte bi besleniyor. Gece biraz saat esnıyor sadece
Bu arada manüel pompa şahane bence .
Öyle yapmasam duracak bebek degilCocugu hep sardin sallanan besige attin alttan da verdn sesi simdi sasirdi tabi.zor bacım bu bebeleri biseye alıstırmaya gör.
Ben de bugün gündüz 2 saatte bir besledm. Ama gece 2 saatte bir uyandirmiyorum artk.
Manuel pompa ne kullaniyorsun aslinda cidden elektrikliyle de ugrasilmiyor skldm ben de. bi muddet sonra pratik seyler hep iyidir.
Canım çok haklısın bende bu düşünceleri korkuları ilkinde çok yaşadım banada Kv ve eşrafı hissettirdi hep... Deli gibi malt, humana içtim millet lohusalıkta zayıflar ben sütüm yetmiyor diye habire yedim daha neler neler... Şimdi kv biraz daha uzakta her zaman gelemiyor ben çok daha tecrübeliYaa cok cahilane konusuyor olabilirim zira cahilim bu konulardaanneme falan da sormuyorum su aralar bunlarla ilgilenemeyecek kadar kafa bunalimda onun. Siz bilen anneler diyince böylesi normal demekki diyorum. Tesekkür ederim
Anneme geldimHangi marka Manuel kullanmaya başladın canım? Bende elektrikli var ama birde Manuel alasım var
Ay bide o vardı degilmi
Canım bende mochi var harikaHangi marka Manuel kullanmaya başladın canım? Bende elektrikli var ama birde Manuel alasım var
Valla Allah dagina gore mi kar veriyor. Senin maşallah cephanen geniş. Soluk aldirmiyorsunÖyle yapmasam duracak bebek degil
Phılıps aventın manüel aparatları da var içinde
Gece ben de bazen dokunmuyorum
Çok az olunca memeyi emmek zorunda kalıyor gece
Bizimki de en sonunda uyudu canım 10 buçuk gibi, şimdi emzirdim devam ediyor uyumaya alıştı galiba bizim ki kucağa gündüzde yaşıyoruz bu problemiGünlerimiz de aynı
Bu aralar böyleler herhalde
Uyuyamayınca da daha çok huzursuzlanıyorlar
Şu attığım anne karnı sesiyle uyuttum ben
Uykusunu aldığı için rahatladı
Simdiki uykusuna rahat yattı ağlamadı
Dene istersen
Gün içinde uyuyamasan da bebek uyurken uzan. Uzanmak bile farkettiriyor. Uyumuyorsa al göğsüne orda uyusun sen de uzanmıs dinlenmiş olursun
Bir de ben iki gündür yulaf lapası yapıyorum içine hurma ve kuru erik koyuyorum
Çok farkediyor süt
Aynen o yuzden durmadan buraya yaziyorum burda daha oturakli fikirler buluyorum. Yoksa annemle o iş zor zaten. Belki de süt yetmiyor kafasina beni soktukca sütümü de etkiliyordur kim bilir. Israrla ben yok benim sütüm var emiyor cişli bez cikariyor doyması lazm desem de kafaya soktular bi kere sagolsunlar hortlamayasicalarCanım çok haklısın bende bu düşünceleri korkuları ilkinde çok yaşadım banada Kv ve eşrafı hissettirdi hep... Deli gibi malt, humana içtim millet lohusalıkta zayıflar ben sütüm yetmiyor diye habire yedim daha neler neler... Şimdi kv biraz daha uzakta her zaman gelemiyor ben çok daha tecrübeliaman anneyide boşver sen bizi dinle bazen kendi annelerimiz de bilemiyor şuan en tecrübeli biziz çünkü anı yaşıyoruz hemde bir sürü fikir alışverişinde bulunarak
Bu arada gögüsler her emzirmeye niyet edince boyle sızlıycak mı? Bu aralar fazla bi sızı var ve hala akşama gogüsler dolmuyorbugün maltana aldı eşim içtim bakalm bundan sonra süt yapan seyleri daha cok deniycem yoksa mamayla desteklicez gibi.
Burdan önerilen mamalar sanirım şu ücü
Sma confort
Smilac
Bebelac gold
Dogru değil mi? En iyisi hangisi acep? Sonradan kabizlik ve gazla ugraşasm yok suan cok zorlanmiyor cunku. Beter etmek istemiyorum.
Bugün fon sesi pis pis hiç kar etmedi. Şimdi babası dizinde sallıyor. Bende gece için süt sağiyorum.
Mochi candırCanım bende mochi var harika
Ah çok dökülmüş sizin zeytinyağını deneyeyim ben deBenimkinin kaşında az olmustu hemen farkeder etmez zeytinyagiyla yumusatip ince bi taraf fircayla kavlattim. Cok yipratmadim. Sonra banyoda bi daha yumusadi yavaş yavaş yaptm sorun olmadi. Ama saclari coktu tarakla taradim hep taraga doldu saclar. Dökülme sebebi konak miydı tarak miydı yoksa sacın dökulecegi mi vardı inan blmiyrm.
Şyi bariDökülmez benim kızımdada vardı kaşlarına hiç birşey olmadı
Bana 28 günden sonra yenidoğan olmuyorlar artık, o günden sonra uyandırma kendisi uyanıp istesin demişlerdi2 saatte bir emzirme süresinin bitmesi neye göre değişiyor acaba
Eğer imkanının varsa emzirmek çok güzel bir şey. Ha sütun olmaz ona bir sey demem .emerken ona bakmayı çok seviyorum.evet bazen emzirirken buraya da bakıyorum sıkılıyorum ama biraz emzirmeyim durtuyorum çocuğu emsin diye özlüyorum çünkü. Bak şimdi uyuyor uykuda az emdi canım emzirmek istiyor.bilmiyorum o sütümü çektikçe hoşuma gidiyor umarım en az 6 aya kadar emziririmBu arada gögüsler her emzirmeye niyet edince boyle sızlıycak mı? Bu aralar fazla bi sızı var ve hala akşama gogüsler dolmuyorbugün maltana aldı eşim içtim bakalm bundan sonra süt yapan seyleri daha cok deniycem yoksa mamayla desteklicez gibi.
Burdan önerilen mamalar sanirım şu ücü
Sma confort
Smilac
Bebelac gold
Dogru değil mi? En iyisi hangisi acep? Sonradan kabizlik ve gazla ugraşasm yok suan cok zorlanmiyor cunku. Beter etmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?