Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hangi marka Manuel kullanmaya başladın canım? Bende elektrikli var ama birde Manuel alasım var

Öyle yapmasam duracak bebek degil

Phılıps aventın manüel aparatları da var içinde

Gece ben de bazen dokunmuyorum
Çok az olunca memeyi emmek zorunda kalıyor gece

Yaa cok cahilane konusuyor olabilirim zira cahilim bu konularda anneme falan da sormuyorum su aralar bunlarla ilgilenemeyecek kadar kafa bunalimda onun. Siz bilen anneler diyince böylesi normal demekki diyorum. Tesekkür ederim
Canım çok haklısın bende bu düşünceleri korkuları ilkinde çok yaşadım banada Kv ve eşrafı hissettirdi hep... Deli gibi malt, humana içtim millet lohusalıkta zayıflar ben sütüm yetmiyor diye habire yedim daha neler neler... Şimdi kv biraz daha uzakta her zaman gelemiyor ben çok daha tecrübeli aman anneyide boşver sen bizi dinle bazen kendi annelerimiz de bilemiyor şuan en tecrübeli biziz çünkü anı yaşıyoruz hemde bir sürü fikir alışverişinde bulunarak

Öyle yapmasam duracak bebek degil

Phılıps aventın manüel aparatları da var içinde

Gece ben de bazen dokunmuyorum
Çok az olunca memeyi emmek zorunda kalıyor gece
Valla Allah dagina gore mi kar veriyor. Senin maşallah cephanen geniş. Soluk aldirmiyorsun avent in manuel aparatlari olani mi varmis onu bilmiyodum.

Bizimki de en sonunda uyudu canım 10 buçuk gibi, şimdi emzirdim devam ediyor uyumaya alıştı galiba bizim ki kucağa gündüzde yaşıyoruz bu problemi

Aynen o yuzden durmadan buraya yaziyorum burda daha oturakli fikirler buluyorum. Yoksa annemle o iş zor zaten. Belki de süt yetmiyor kafasina beni soktukca sütümü de etkiliyordur kim bilir. Israrla ben yok benim sütüm var emiyor cişli bez cikariyor doyması lazm desem de kafaya soktular bi kere sagolsunlar hortlamayasicalar

Her gece memeyle kavga var. Ağziyla çekip eliyle deli gibi ittirip vurup memeyi yolarak ağlıyor. 3 gündür yatarak emzirmek suretiyle kandırmıştim. Bugün ayiktı ben kandiriliyorum galiba dedi ve yine almadı. Sabah omsun gündüz dün hiç sorun yok gece almıyor memeyi. fbtl nin dediği sebepten almıyor anlasilan.

Ben hipp i tek geçerim şahsen

Sezeryan doğum yapan anneler lohusalık bitince doktor kontrolüne gittiniz mi? Gittiyseniz nasıl muayene oldunuz. Daha önce 2 doğum yaptım hemde aynı doktorda çarğırmamıştı ama bunda çağırdı alttan muayene eder diye gitmeye korkuyorum

Bugün fon sesi pis pis hiç kar etmedi. Şimdi babası dizinde sallıyor. Bende gece için süt sağiyorum.

Günleri birbirinden çok farklı oluyor. Dün çok yordu beni. Kaç tur emdiyse derin uykuya geçemedi.
Bugün de uyuyası tuttu. Gece oturtmasın diye uyandırmaya uğraştım nafile. Şimdi de oyalamaya uğraşıyorum uykusu gelene kadar

Ah çok dökülmüş sizin zeytinyağını deneyeyim ben de
Dökülmez benim kızımdada vardı kaşlarına hiç birşey olmadı
Şyi bari Kaşı kalsın da saç sonra çıkıyor sonuçta
2 saatte bir emzirme süresinin bitmesi neye göre değişiyor acaba
Bana 28 günden sonra yenidoğan olmuyorlar artık, o günden sonra uyandırma kendisi uyanıp istesin demişlerdi

Eğer imkanının varsa emzirmek çok güzel bir şey. Ha sütun olmaz ona bir sey demem .emerken ona bakmayı çok seviyorum.evet bazen emzirirken buraya da bakıyorum sıkılıyorum ama biraz emzirmeyim durtuyorum çocuğu emsin diye özlüyorum çünkü. Bak şimdi uyuyor uykuda az emdi canım emzirmek istiyor.bilmiyorum o sütümü çektikçe hoşuma gidiyor umarım en az 6 aya kadar emziririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…