- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.181
Makinanın içinde vardı :)Valla Allah dagina gore mi kar veriyor. Senin maşallah cephanen geniş. Soluk aldirmiyorsunavent in manuel aparatlari olani mi varmis onu bilmiyodum.
Evet öyle canım tak bırakMochi candır
Bende kullanıyorum diğer manueller kolumu çok yoruyodu mochiyi bulamdan allah razı olsun diyorum hep
Beni çağırmadı canımSezeryan doğum yapan anneler lohusalık bitince doktor kontrolüne gittiniz mi? Gittiyseniz nasıl muayene oldunuz. Daha önce 2 doğum yaptım hemde aynı doktorda çarğırmamıştı ama bunda çağırdı alttan muayene eder diye gitmeye korkuyorum
Kesinnnn belki bende olsam farklı hesapla izlerdimYazık len kadına yalnız kaldı .gerçi belki farkli hesapla gelip devam ediyor olabilir
Yurt dışında güzel güzel doğumunu yapmıştır kesinMerve mahidevranı hatırlatınca benimde aklıma ipana geldi direk napıyor acaba diye
Olaylı grupAy daha dün aklıma gelmiştineler yaşandı grupta yaa vay bee
Başşını yisinnn
Resmen kıyafet alıyoruz diye laf yaptı yaaaaAy bide o vardı degilmi
Oysaki hiç birimiz 750 tane zıbın almamıştıkYurt dışında güzel güzel doğumunu yapmıştır kesinbize kızdıyla kaldı
Markası neEvet eczane. Ben 1 poşet aldım 2 tane de enjektör. Evdeki eski fızyolojık şişelerine doldurdum
Miss:)
Şaka gibi yaaaa çok saçma bi duyar kastıOysaki hiç birimiz 750 tane zıbın almamıştık
Bebişi iki bacağının arasına al göbeğini dizine yatırr sırtını ovala bide öyle dene çıkıcakmı. Benim bebiş o pozisyonu çok seviyo, direk sesizleşiyo öyle çıkarıyo . Bazen illa çıkartmadığıda oluyo amaaa orayı seviyo sanırımGünaydın kızlar birkaç gündür gece 4 ten sonra ikinmalarimiz başlıyor,yavrum hiç ağlamıyor ama sabaha kadar ıkinmasi uyutmuyor onu . 7 gibi yine yoğun ıkınma ve hafif ağlama vardı ,gidip en son çare yine reflu yatağının kiraz cekirdegini işittim ve koydum karnına . Anında sustu ve uykuya daldı. Şuan şu şekilde uykuya devam ,belki denemek isteyen olur diye yazıyorum. Ilık havlu falan denenebilir
Bu arada doktora dün yazdım nursey harveys damlaya başlayın dedi bugün alacağım bakalım .
Benimki de aynısıGünaydın kızlar birkaç gündür gece 4 ten sonra ikinmalarimiz başlıyor,yavrum hiç ağlamıyor ama sabaha kadar ıkinmasi uyutmuyor onu . 7 gibi yine yoğun ıkınma ve hafif ağlama vardı ,gidip en son çare yine reflu yatağının kiraz cekirdegini işittim ve koydum karnına . Anında sustu ve uykuya daldı. Şuan şu şekilde uykuya devam ,belki denemek isteyen olur diye yazıyorum. Ilık havlu falan denenebilir
Bu arada doktora dün yazdım nursey harveys damlaya başlayın dedi bugün alacağım bakalım .
Ben o şekilde de hiç çıkaramadım maalesefBebişi iki bacağının arasına al göbeğini dizine yatırr sırtını ovala bide öyle dene çıkıcakmı. Benim bebiş o pozisyonu çok seviyo, direk sesizleşiyo öyle çıkarıyo . Bazen illa çıkartmadığıda oluyo amaaa orayı seviyo sanırım
Mamada sorun şu şimdi kilo almış bebeye mama verirsen hopp uyur uyuyuncada tabi sütü çekemez iyice azalır. İhtiyacı kadarını çeker. Olan süt 1 kilo aldırmış azalsa bile gidip yarısı gitmez yine alır kilo. İhtiyaç olsa evet ama ihtiyaç yokken hiç bulaşma.Hepsini okudum biliyorum defalarca burda yazildi yumusak gögüs az olmasi anlamina gelmiyor dogru. Ben sıkinca süt geliyorama az ve zor geliyor sonra hatta gelmiyor sıkmaya devam edince. cocugum emiyor ama sonra mızirdanıyor araniyor öyle acken aglamazdi pek. Bu aralar ama istiyor. Oyle olunca onceden yetiyordu da artk bebegin mide buyudu yetmiyor mu gibi gaflete düstük hatta bu gaflete eşim düsurdü beni ben hala yok sütüm geliyo ya doyması lazm diyip duruyorum ama ne biliyim. Belki de bebek akşam yagli süt zor geldiginden tembellik yapiyordur. Istemiyordur kolaya kacmak istiyordur. Fbtl öyle dedi simdi aklma daha yattı. Yoksa yani mama hic ama hic istemiyorum.
Nursey Harvey bu işin en iyisi bence.Günaydın kızlar birkaç gündür gece 4 ten sonra ikinmalarimiz başlıyor,yavrum hiç ağlamıyor ama sabaha kadar ıkinmasi uyutmuyor onu . 7 gibi yine yoğun ıkınma ve hafif ağlama vardı ,gidip en son çare yine reflu yatağının kiraz cekirdegini işittim ve koydum karnına . Anında sustu ve uykuya daldı. Şuan şu şekilde uykuya devam ,belki denemek isteyen olur diye yazıyorum. Ilık havlu falan denenebilir
Bakınca yazarım canım . Ama marka önemli degil benceMarkası neben de öyle alayim
Biz damla kullanıyoruz evet ikiniyor ama biraz oksayinca gazi çıkıyorNursey Harvey bu işin en iyisi bence.
Biz şurubunu kullanıyoruz
Damlası zorlamaz inşallah
Damlalar çocukları çok ıkındırıyor diye bir kanıya vardım artık yaptığım araştırmalar sonucu
Nursey harveyın farkı ne ?Nursey Harvey bu işin en iyisi bence.
Biz şurubunu kullanıyoruz
Damlası zorlamaz inşallah
Damlalar çocukları çok ıkındırıyor diye bir kanıya vardım artık yaptığım araştırmalar sonucu
Ahh canım asagı yukarı bebelerin hepsi aynı durumda . Zaman tek ilaç suanGünaydın kızlar birkaç gündür gece 4 ten sonra ikinmalarimiz başlıyor,yavrum hiç ağlamıyor ama sabaha kadar ıkinmasi uyutmuyor onu . 7 gibi yine yoğun ıkınma ve hafif ağlama vardı ,gidip en son çare yine reflu yatağının kiraz cekirdegini işittim ve koydum karnına . Anında sustu ve uykuya daldı. Şuan şu şekilde uykuya devam ,belki denemek isteyen olur diye yazıyorum. Ilık havlu falan denenebilir
Babası 1.30 gibi getirip geri verdiGünleri birbirinden çok farklı oluyor. Dün çok yordu beni. Kaç tur emdiyse derin uykuya geçemedi.
Bugün de uyuyası tuttu. Gece oturtmasın diye uyandırmaya uğraştım nafile. Şimdi de oyalamaya uğraşıyorum uykusu gelene kadar
Canım ben gunde suan 3 kere emzırebılıyırum . Ya ıkınası geliyorHer gece memeyle kavga var. Ağziyla çekip eliyle deli gibi ittirip vurup memeyi yolarak ağlıyor. 3 gündür yatarak emzirmek suretiyle kandırmıştim. Bugün ayiktı ben kandiriliyorum galiba dedi ve yine almadı. Sabah omsun gündüz dün hiç sorun yok gece almıyor memeyi. fbtl nin dediği sebepten almıyor anlasilan.
Canım emzikleri denemeye devam et. Benim ki de her zaman almıyor ama aldığı zamanlar var. Hatta bibs i aldıktan sonra aventi de aldı. Ama normal zamanda almıyor. Karnı tokken sadeceBenimki de aynısıikina ikina bir hal oluyor yavrum. Her emzirme öncesi mutlaka gaz masajini yapıyorum , keten tohumu kemeri var benim de onu da takıyorum ama tam anlamıyla gazını çıkarmadan ya da kakasını yapmadan rahat edemiyor.
Emzik alsa belki daha kolay olacak, onu da almıyor. Geçen koklamak için eğildim, burnumu emmeye kalkıyor. Evde 6 çeşit emzik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?