Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yazık len kadına yalnız kaldı .gerçi belki farkli hesapla gelip devam ediyor olabilir
Kesinnnn belki bende olsam farklı hesapla izlerdim
Merve mahidevranı hatırlatınca benimde aklıma ipana geldi direk napıyor acaba diye
Yurt dışında güzel güzel doğumunu yapmıştır kesin bize kızdıyla kaldı
Ay daha dün aklıma gelmişti neler yaşandı grupta yaa vay bee
Olaylı grup
Başşını yisinnn
yaaa hahahaha
Ay bide o vardı degilmi
Resmen kıyafet alıyoruz diye laf yaptı yaaaa

Günaydın kızlar birkaç gündür gece 4 ten sonra ikinmalarimiz başlıyor,yavrum hiç ağlamıyor ama sabaha kadar ıkinmasi uyutmuyor onu . 7 gibi yine yoğun ıkınma ve hafif ağlama vardı ,gidip en son çare yine reflu yatağının kiraz cekirdegini işittim ve koydum karnına . Anında sustu ve uykuya daldı. Şuan şu şekilde uykuya devam ,belki denemek isteyen olur diye yazıyorum. Ilık havlu falan denenebilir
Bu arada doktora dün yazdım nursey harveys damlaya başlayın dedi bugün alacağım bakalım .

Eklentiler

• IMG_20220818_082817.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 67
Bebişi iki bacağının arasına al göbeğini dizine yatırr sırtını ovala bide öyle dene çıkıcakmı. Benim bebiş o pozisyonu çok seviyo, direk sesizleşiyo öyle çıkarıyo . Bazen illa çıkartmadığıda oluyo amaaa orayı seviyo sanırım

Benimki de aynısı ikina ikina bir hal oluyor yavrum. Her emzirme öncesi mutlaka gaz masajini yapıyorum , keten tohumu kemeri var benim de onu da takıyorum ama tam anlamıyla gazını çıkarmadan ya da kakasını yapmadan rahat edemiyor.
Emzik alsa belki daha kolay olacak, onu da almıyor. Geçen koklamak için eğildim, burnumu emmeye kalkıyor. Evde 6 çeşit emzik oldu

Ben o şekilde de hiç çıkaramadım maalesef göğsümde dik şekilde tutuyorum arada çıkartıyor o şekilde

Mamada sorun şu şimdi kilo almış bebeye mama verirsen hopp uyur uyuyuncada tabi sütü çekemez iyice azalır. İhtiyacı kadarını çeker. Olan süt 1 kilo aldırmış azalsa bile gidip yarısı gitmez yine alır kilo. İhtiyaç olsa evet ama ihtiyaç yokken hiç bulaşma.

Nursey Harvey bu işin en iyisi bence.
Biz şurubunu kullanıyoruz
Damlası zorlamaz inşallah
Damlalar çocukları çok ıkındırıyor diye bir kanıya vardım artık yaptığım araştırmalar sonucu

Nursey Harvey bu işin en iyisi bence.
Biz şurubunu kullanıyoruz
Damlası zorlamaz inşallah
Damlalar çocukları çok ıkındırıyor diye bir kanıya vardım artık yaptığım araştırmalar sonucu
Biz damla kullanıyoruz evet ikiniyor ama biraz oksayinca gazi çıkıyor

Ahh canım asagı yukarı bebelerin hepsi aynı durumda . Zaman tek ilaç suan
İnşallah düzelecekler 2 aya kalmaz

Babası 1.30 gibi getirip geri verdi saat 2.30 dolandı ancak derin uykuya geçti yatakta emerek daldı sonunda hınzır. Gerçekten bir günleri bir günlerine uymuyor

Canım ben gunde suan 3 kere emzırebılıyırum . Ya ıkınası geliyor
Ya 4 dk emiyor. Ben de biberon verıyorum geri kalan zamanlarda cunku kilosu düşsün istemiyorum. Yoksa biberon vermeyip sadece meme verebilirim ama memeyi 40 nazla alıyor . İkimizde terliyoruz bu sefer
Kucağımda zaten tıkanıyor emzıremıyorum
Yatakta olması şart

Canım emzikleri denemeye devam et. Benim ki de her zaman almıyor ama aldığı zamanlar var. Hatta bibs i aldıktan sonra aventi de aldı. Ama normal zamanda almıyor. Karnı tokken sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…