Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım ben zaten zorlamiyorum gece almayınca öyle uyutup uyunca biberon veriyorum. Uyanıkken istemiyor çünkü biberonu. Gece de kalkıp biberonla veriyoruz. Sabah emiyor gündüz emiyor gece iştemiyor. Buna da razıyım ben hic emmemesinden iyidir.

Nursey harveyın farkı ne ?
Çoğunlukla onu beğenmiş kullananlar, çevremden de birkaç kişi aynısını söyledi.
Ben de geçen gün ihmal edince anladım ne kadar iyi bir ilaç olduğunu. Günde 4 kez saatli olarak veriyorum. Unuttuğum günle normal günlerin arasında çok fark var. Burda kızların dediği gibi uzun can yakıcı ıkınmaları olmuyor çocuğun
Bu benim gözlemim tabiki

Şu 3 ay bitsin gazlar bitsin .
Ya çok komikler geçen birlikte yatıyoruz , bir şekilde kaykila kaykila gelmiş dibime,gözümü bir açtım burnumu emmeye çalışıyor
Nursey Harvey bu işin en iyisi bence.
Biz şurubunu kullanıyoruz
Damlası zorlamaz inşallah
Damlalar çocukları çok ıkındırıyor diye bir kanıya vardım artık yaptığım araştırmalar sonucu
Sen yazinca doktorun yazdığına tekrar baktım şurup yazmış o da . Ben damla ve şurup diye ayrıldığını bilmiyordum direk damla almışım . İyi ki yazmışsın teşekkürler

Aynen öyle.
Benim nedenlerim şimdilik tazyikli süt ve dil bağı. Bakalım artık

Tazyikli süt bence en beteri. Aa ne güzel sütü var dıyenler vardır ama en zoru. Bebek emerken canı yandıgı icin istemiyor olabilir. Boğula boğula emiyor cunku

Benim de tazyikli geliyor ama sıkınca tazyik oluyor. Yani herkesin sıkınca tazyik olmaz mi ? Bence tazyikten ziyade artık hızlı emdiklerinden sütü hizlandiriyorlar .çünkü gözlemlediğim o hizlandikca süt hızlanıyor. Sonra da tıkanıyor. Bizimki sanki o hıza alıştı biraz bi ara çekip çekip bırakıp ağlıyordu. Şimdi de çok emmiyor ama yine 15 dakika emiyor .ama hızlı hızlı emiyor .bazen nazlı nazlı özellikle geceleri .ama gündüzleri çok hızlı emiyor.
Ama o tazyige de alışması gerekmiyor mu ? Çünkü 3 aylık olunca o hızda gelecek ki doysun .yavaş yavaş gelse kızmaz mi ?büyüyünce biberonun deliği bile büyüyor da .Bilmiyorum ben öyle yapınca emzirdim arada yine boğuluyor gibi oluyor .yastıkla emzirdigimden hemen alnının ortasini oksuyorum emiyor

Ayy valla bilemiyorum artık . Şu dil bağı kesilsin bakalım. Annem şey diyor " dili yukarı kalkmadığı icin memeyi sıkıstırıp akışı ayarlayamıyorp. Dili serbest olsa memeyi kıstırır ve kendine gore ayarlar

Merhaba temmuz anneleri sizlere birşey sormak istiyorum 14 temmuzda doğumum gerçekleşti benim de lohusa kanamam 2 haftadır ara ara bitip başlıyor kahverengi leke şeklinde ama dün kıpkırmızı kan gelmeye başladı şuan da kahverengi ve kırmızı şekilde geliyor miktarı da biraz arttı çok olmasa da dünden beri de kasığımda böyle minik ağrılar oluyor daha önce başınıza geldi mi böyle birşey ? Lohusalıkta kırmızı kanama ara ara tekrar başlayabiliyor mu?

Gaz için damla kullanıyor musunuz

Un helvası mi ?
İnşallah canım insallah bi de bizim kız aşırı huysuz bu aralar gazdan karnı patır patır ses geliyor malum kakasini da yapamıyor. Ya kizlad bu kaka yapamama için hangi bölüme gitmek lazım dr normal diyor ama ben bi tahlil vb tetkik verdirmek istiyorum
Canım değişiyor. Gündüz bazen 3 saat bazen 4 ama 6 saatlik bir rekoru var. Uyanınca da deli gibi memeye saldırıyor. Ama ortalama 4 saat uyuyor gündüz.
Canım bu dediğin süre bi anda 4 saat mi parça parça uykuların toplamı 4 saat mi?
Nurse harvey şurup demi damla değil bunu ben de almayı düşünüyorum ama çok kusma yapıyor yazmışlar sende kusma oldu mu ?
Canım gecen dr bize çok geç kalmadan vakitlice kestirin bence ilerde zor olur dedi . Biz galiba 3 aylık olunca kestircez. Sen ne zaman kestireceksin? Of 10 gün falan sürermiş acısı huzursuzlugu ona üzülüyorum

Benimki arandı arandı verdim kustu .baktım hızlı da gelmiyor .bence tazyik öyle bir şey degil

10 güne kalmaz kestirilen. İnş huzursuzluk olmaz. Seninki de memede aynı mi?

Bazen neden olmasa bile emmiyorlar.bence onların da kafası karışık. Doktorların dediği gibi em yatır em yatır olmuyor .bizim için hep uyku öncelikli. Uyku varsa emme falan umurumuzda değil

Hayir irmik helvasi yada firinda revani yap gidip gelio ye

Evet şurubu
Hayır yapmadı.
Ben tokken veriyorum ama aç da oluyor sanırım
Yemeğin hemen üstüne vermiyorum biraz bekliyorum 10 dk falan
Eğer yeni emmişse
6 saatte bir her gün aynı saatte düzenli

Slm herkese kucukle uğraşmaktan ne büyüğüne vakit kalıyor ne eve sürekli kucak ve meme emmek istiyor sürekli meme emince haliyle sut de olmuyor yada oluyor emin değilim emzirmek hem hoşuma gidiyor hemde aşırı yoruyor gazıda oluyor arada hayat karışık bana anlicaniz

Sizler iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…