- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.201
Canım ben zaten zorlamiyorum gece almayınca öyle uyutup uyunca biberon veriyorum. Uyanıkken istemiyor çünkü biberonu. Gece de kalkıp biberonla veriyoruz. Sabah emiyor gündüz emiyor gece iştemiyor. Buna da razıyım ben hic emmemesinden iyidir.Canım ben gunde suan 3 kere emzırebılıyırum . Ya ıkınası geliyor
Ya 4 dk emiyor. Ben de biberon verıyorum geri kalan zamanlarda cunku kilosu düşsün istemiyorum. Yoksa biberon vermeyip sadece meme verebilirim ama memeyi 40 nazla alıyor . İkimizde terliyoruz bu sefer
Kucağımda zaten tıkanıyor emzıremıyorum
Yatakta olması şart
Çoğunlukla onu beğenmiş kullananlar, çevremden de birkaç kişi aynısını söyledi.Nursey harveyın farkı ne ?
Şu 3 ay bitsin gazlar bitsin .Benimki de aynısıikina ikina bir hal oluyor yavrum. Her emzirme öncesi mutlaka gaz masajini yapıyorum , keten tohumu kemeri var benim de onu da takıyorum ama tam anlamıyla gazını çıkarmadan ya da kakasını yapmadan rahat edemiyor.
Emzik alsa belki daha kolay olacak, onu da almıyor. Geçen koklamak için eğildim, burnumu emmeye kalkıyor. Evde 6 çeşit emzik oldu
Sen yazinca doktorun yazdığına tekrar baktım şurup yazmış o da . Ben damla ve şurup diye ayrıldığını bilmiyordum direk damla almışım . İyi ki yazmışsın teşekkürlerNursey Harvey bu işin en iyisi bence.
Biz şurubunu kullanıyoruz
Damlası zorlamaz inşallah
Damlalar çocukları çok ıkındırıyor diye bir kanıya vardım artık yaptığım araştırmalar sonucu
Aynen öyle.Canım ben zaten zorlamiyorum gece almayınca öyle uyutup uyunca biberon veriyorum. Uyanıkken istemiyor çünkü biberonu. Gece de kalkıp biberonla veriyoruz. Sabah emiyor gündüz emiyor gece iştemiyor. Buna da razıyım ben hic emmemesinden iyidir.
Keşke 750 tane alsaymisim. Aldığımız elbiseler az bile geldi bizeOysaki hiç birimiz 750 tane zıbın almamıştık
Benim de tazyikli geliyor ama sıkınca tazyik oluyor. Yani herkesin sıkınca tazyik olmaz mi ? Bence tazyikten ziyade artık hızlı emdiklerinden sütü hizlandiriyorlar .çünkü gözlemlediğim o hizlandikca süt hızlanıyor. Sonra da tıkanıyor. Bizimki sanki o hıza alıştı biraz bi ara çekip çekip bırakıp ağlıyordu. Şimdi de çok emmiyor ama yine 15 dakika emiyor .ama hızlı hızlı emiyor .bazen nazlı nazlı özellikle geceleri .ama gündüzleri çok hızlı emiyor.Aynen öyle.
Benim nedenlerim şimdilik tazyikli süt ve dil bağı. Bakalım artık
Tazyikli süt bence en beteri. Aa ne güzel sütü var dıyenler vardır ama en zoru. Bebek emerken canı yandıgı icin istemiyor olabilir. Boğula boğula emiyor cunku
Bizimde herzaman olmuyo ama o pozisyonuda deniyorum hep, en azından o şekilde baya rahatlıyoooBen o şekilde de hiç çıkaramadım maalesefgöğsümde dik şekilde tutuyorum arada çıkartıyor o şekilde
Ayy valla bilemiyorum artık . Şu dil bağı kesilsin bakalım. Annem şey diyor " dili yukarı kalkmadığı icin memeyi sıkıstırıp akışı ayarlayamıyorp. Dili serbest olsa memeyi kıstırır ve kendine gore ayarlarBenim de tazyikli geliyor ama sıkınca tazyik oluyor. Yani herkesin sıkınca tazyik olmaz mi ? Bence tazyikten ziyade artık hızlı emdiklerinden sütü hizlandiriyorlar .çünkü gözlemlediğim o hizlandikca süt hızlanıyor. Sonra da tıkanıyor. Bizimki sanki o hıza alıştı biraz bi ara çekip çekip bırakıp ağlıyordu. Şimdi de çok emmiyor ama yine 15 dakika emiyor .ama hızlı hızlı emiyor .bazen nazlı nazlı özellikle geceleri .ama gündüzleri çok hızlı emiyor.
Ama o tazyige de alışması gerekmiyor mu ? Çünkü 3 aylık olunca o hızda gelecek ki doysun .yavaş yavaş gelse kızmaz mi ?büyüyünce biberonun deliği bile büyüyor da .Bilmiyorum ben öyle yapınca emzirdim arada yine boğuluyor gibi oluyor .yastıkla emzirdigimden hemen alnının ortasini oksuyorum emiyor
Bizede öyle yenidoğanlar zaten sıkmaya başladı yeniden alışveriş yapmak gerekicekKeşke 750 tane alsaymisim. Aldığımız elbiseler az bile geldi bize
Gaz için damla kullanıyor musunuzBenimki de aynısıikina ikina bir hal oluyor yavrum. Her emzirme öncesi mutlaka gaz masajini yapıyorum , keten tohumu kemeri var benim de onu da takıyorum ama tam anlamıyla gazını çıkarmadan ya da kakasını yapmadan rahat edemiyor.
Emzik alsa belki daha kolay olacak, onu da almıyor. Geçen koklamak için eğildim, burnumu emmeye kalkıyor. Evde 6 çeşit emzik oldu
Un helvası mi ?Kiz ne sutum yok diye dert ediyorsun sen duzenli beslenmiyorsun tek bakiyorsun bebene ondan azalmistir , sen bugun gecti artik yarin aksam yemeginden sonra helva kavurup ye sonra bebegin uyudugu zaman hemen sende uyuyorsun 2 saat sonra bak ust bas kalmışmı sutlerin taşmis olcak bak dene bunu sinir etme beni
İnşallah canım insallah bi de bizim kız aşırı huysuz bu aralar gazdan karnı patır patır ses geliyor malum kakasini da yapamıyor. Ya kizlad bu kaka yapamama için hangi bölüme gitmek lazım dr normal diyor ama ben bi tahlil vb tetkik verdirmek istiyorumCanım ben demin sagdim ikisinden de çıkmıyordu artık süt. Şimdi bebek uyandı ve emiyor. Ve dediğin gibi bomboş pörsuk oluyor bazen göğüslerim ona rağmen süt oluyor. Çocuğun emmek istememesi boş anlamına gelmiyor. Benkm kız da her akşam kavgga ediyor almak istemiyor memeyi ittiriyor ağlıyor. Ama sonra fon sesi aciyorum sakinlesiyor bir daha deniyorum. Süt olmadigindan değil ama huyu tutuyor. Belki seninkinde de bir huy çıkıyordur. Başka zamanlar dene. Kendini sartlama annemin sütü kesildi benimde kesilecek diye. Ben diğer çocuğumda her şeyi denedim hastane tipi makine kiraladım. 6 ay sagarak verdim. Şimdiki aklım olsa daha çok zorlardim emmesi için. Çünkü sütü çocuğun emmesi kadar arttıran bir şey yok bence. Bir de su tabi. Olumlu düşün sütüm var yetiyor de kendi kendine. İnşallah artar ve daha iyi olur.
Canım bu dediğin süre bi anda 4 saat mi parça parça uykuların toplamı 4 saat mi?Canım değişiyor. Gündüz bazen 3 saat bazen 4 ama 6 saatlik bir rekoru var. Uyanınca da deli gibi memeye saldırıyor. Ama ortalama 4 saat uyuyor gündüz.
Nurse harvey şurup demi damla değil bunu ben de almayı düşünüyorum ama çok kusma yapıyor yazmışlar sende kusma oldu mu ?Çoğunlukla onu beğenmiş kullananlar, çevremden de birkaç kişi aynısını söyledi.
Ben de geçen gün ihmal edince anladım ne kadar iyi bir ilaç olduğunu. Günde 4 kez saatli olarak veriyorum. Unuttuğum günle normal günlerin arasında çok fark var. Burda kızların dediği gibi uzun can yakıcı ıkınmaları olmuyor çocuğun
Bu benim gözlemim tabiki
Canım gecen dr bize çok geç kalmadan vakitlice kestirin bence ilerde zor olur dedi . Biz galiba 3 aylık olunca kestircez. Sen ne zaman kestireceksin? Of 10 gün falan sürermiş acısı huzursuzlugu ona üzülüyorumAyy valla bilemiyorum artık . Şu dil bağı kesilsin bakalım. Annem şey diyor " dili yukarı kalkmadığı icin memeyi sıkıstırıp akışı ayarlayamıyorp. Dili serbest olsa memeyi kıstırır ve kendine gore ayarlar
Benimki arandı arandı verdim kustu .baktım hızlı da gelmiyor .bence tazyik öyle bir şey degilAyy valla bilemiyorum artık . Şu dil bağı kesilsin bakalım. Annem şey diyor " dili yukarı kalkmadığı icin memeyi sıkıstırıp akışı ayarlayamıyorp. Dili serbest olsa memeyi kıstırır ve kendine gore ayarlar
10 güne kalmaz kestirilen. İnş huzursuzluk olmaz. Seninki de memede aynı mi?Un helvası mi ?
İnşallah canım insallah bi de bizim kız aşırı huysuz bu aralar gazdan karnı patır patır ses geliyor malum kakasini da yapamıyor. Ya kizlad bu kaka yapamama için hangi bölüme gitmek lazım dr normal diyor ama ben bi tahlil vb tetkik verdirmek istiyorum
Canım bu dediğin süre bi anda 4 saat mi parça parça uykuların toplamı 4 saat mi?
Nurse harvey şurup demi damla değil bunu ben de almayı düşünüyorum ama çok kusma yapıyor yazmışlar sende kusma oldu mu ?
Canım gecen dr bize çok geç kalmadan vakitlice kestirin bence ilerde zor olur dedi . Biz galiba 3 aylık olunca kestircez. Sen ne zaman kestireceksin? Of 10 gün falan sürermiş acısı huzursuzlugu ona üzülüyorum
Bazen neden olmasa bile emmiyorlar.bence onların da kafası karışık. Doktorların dediği gibi em yatır em yatır olmuyor .bizim için hep uyku öncelikli. Uyku varsa emme falan umurumuzda değilAyy valla bilemiyorum artık . Şu dil bağı kesilsin bakalım. Annem şey diyor " dili yukarı kalkmadığı icin memeyi sıkıstırıp akışı ayarlayamıyorp. Dili serbest olsa memeyi kıstırır ve kendine gore ayarlar
Hayir irmik helvasi yada firinda revani yap gidip gelio yeUn helvası mi ?
İnşallah canım insallah bi de bizim kız aşırı huysuz bu aralar gazdan karnı patır patır ses geliyor malum kakasini da yapamıyor. Ya kizlad bu kaka yapamama için hangi bölüme gitmek lazım dr normal diyor ama ben bi tahlil vb tetkik verdirmek istiyorum
Canım bu dediğin süre bi anda 4 saat mi parça parça uykuların toplamı 4 saat mi?
Nurse harvey şurup demi damla değil bunu ben de almayı düşünüyorum ama çok kusma yapıyor yazmışlar sende kusma oldu mu ?
Canım gecen dr bize çok geç kalmadan vakitlice kestirin bence ilerde zor olur dedi . Biz galiba 3 aylık olunca kestircez. Sen ne zaman kestireceksin? Of 10 gün falan sürermiş acısı huzursuzlugu ona üzülüyorum
Evet şurubuUn helvası mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?