- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.221
Kaldı 1,5 ayımızKızlar dün doktora gitmiştimya gaz damlası kullanmıyorum bazen çok ağlıyor dedim 3,5 aylık olduğunda kesilecek o gaz sancıları zaten iki ayını atlatmışsın gerek yok artık dedi doktor az kaldı bu gaz sorunları bitecek inşallah
Kızlar dün doktora gitmiştimya gaz damlası kullanmıyorum bazen çok ağlıyor dedim 3,5 aylık olduğunda kesilecek o gaz sancıları zaten iki ayını atlatmışsın gerek yok artık dedi doktor az kaldı bu gaz sorunları bitecek inşallah
Canım toplam 4 saat aralıksız uyuyor bazen ama ben öğlen duş aldiriyorum. Mesela demin duş aldı şimdi emiyor. Sonra aralıksız 3 ya da 4 saat uyuyor. Dün mesela duş aldırmadım hep bölük pörçük uyudu. 1 saat uyudu kalktı 1 saat uyudu kalktı.Un helvası mi ?
İnşallah canım insallah bi de bizim kız aşırı huysuz bu aralar gazdan karnı patır patır ses geliyor malum kakasini da yapamıyor. Ya kizlad bu kaka yapamama için hangi bölüme gitmek lazım dr normal diyor ama ben bi tahlil vb tetkik verdirmek istiyorum
Canım bu dediğin süre bi anda 4 saat mi parça parça uykuların toplamı 4 saat mi?
Nurse harvey şurup demi damla değil bunu ben de almayı düşünüyorum ama çok kusma yapıyor yazmışlar sende kusma oldu mu ?
Canım gecen dr bize çok geç kalmadan vakitlice kestirin bence ilerde zor olur dedi . Biz galiba 3 aylık olunca kestircez. Sen ne zaman kestireceksin? Of 10 gün falan sürermiş acısı huzursuzlugu ona üzülüyorum
Babası 1.30 gibi getirip geri verdisaat 2.30 dolandı ancak derin uykuya geçti yatakta emerek daldı sonunda hınzır. Gerçekten bir günleri bir günlerine uymuyor
İşte o sebeple gece emzirmeye çok sıcak bakmıyorum. Gece emmeye başladı mi sabahı buluyor yavaş yavaş.Benimki 4 ten sonra uyudu. Artık kafam düşüyordu emzirirken
Olabiliyor aslında ama yine de regl olabilme ihtimalini de yabana atma bence.Merhaba temmuz anneleri sizlere birşey sormak istiyorum 14 temmuzda doğumum gerçekleşti benim de lohusa kanamam 2 haftadır ara ara bitip başlıyor kahverengi leke şeklinde ama dün kıpkırmızı kan gelmeye başladı şuan da kahverengi ve kırmızı şekilde geliyor miktarı da biraz arttı çok olmasa da dünden beri de kasığımda böyle minik ağrılar oluyor daha önce başınıza geldi mi böyle birşey ? Lohusalıkta kırmızı kanama ara ara tekrar başlayabiliyor mu?
Kızlar süt artırmak için napmam lazım. Sütüm var ama o kadar obur ki akşam yatarken 90cc bazen 120cc mama vermek zorunda kalıyorum. Doktor kesmeye çalış dedi ama akşam sütüm kalmıyor imkansız.
Hiç bişi kullanmadım geçen hafta çok zorlandım alacaktım arkadaşlar çöpe attım işe yaramadı deyince yine vazgeçtim bundan sonrada almam herhaldeBen biogaia kullanmıyorum iki haftadır. Sap simplex i çok zorlanırsa veriyorum.
Hayir irmik helvasi yada firinda revani yap gidip gelio ye
Geçmiş olsun rota virüs için çocuk doktoruna randevumu alıp gitçez2.ay aşısını oldu kızçem. Bir koldan iki bacaktan
Kilo alımı da güzel maşallah. Eylül başı rota virüs aşısı için gidicez
İşte o sebeple gece emzirmeye çok sıcak bakmıyorum. Gece emmeye başladı mi sabahı buluyor yavaş yavaş.Geçen bizim kizda öyle uyudu 4 gibi çok fena.
Geçmiş olsun rota virüs için çocuk doktoruna randevumu alıp gitçez
Ben u ayki aşılarını sağlıkocağında yaptırıcam verem alışı falan oluyormuş sadece belirli günler varmış aşı için
Benimki de bir tek arabada alıyor. Yanında kolik müziği açıp, veriyorum. Ama evde imkanı yokCanım emzikleri denemeye devam et. Benim ki de her zaman almıyor ama aldığı zamanlar var. Hatta bibs i aldıktan sonra aventi de aldı. Ama normal zamanda almıyor. Karnı tokken sadece
Ben haftaya gidince sorayım hala öyle yapıyorlar mı malum hergün herşey değişiyorSağlık ocağındaki ebe eczaneden alıp gelin dedi. İsteğe bağlı tabi yaptırmak sordu öncesinde. 3 aylıkken yapılıyor ilk doz..
Oğluma çocuk doktoru yapmıştı. Ağızdan veriliyor.
Sağlık ocağı doktora yönlendirmişti 6 sene önce. Onlar da parasını ödetip eczaneden alıp gelmişlerdi.
Benim de aynısı oluyor, normal diye düşünüyorumMerhaba temmuz anneleri sizlere birşey sormak istiyorum 14 temmuzda doğumum gerçekleşti benim de lohusa kanamam 2 haftadır ara ara bitip başlıyor kahverengi leke şeklinde ama dün kıpkırmızı kan gelmeye başladı şuan da kahverengi ve kırmızı şekilde geliyor miktarı da biraz arttı çok olmasa da dünden beri de kasığımda böyle minik ağrılar oluyor daha önce başınıza geldi mi böyle birşey ? Lohusalıkta kırmızı kanama ara ara tekrar başlayabiliyor mu?
Biogaia vardı, bıraktım. Bir haftadır zinco kullanıyorum. Ama masaj da yapıyorum. Hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama daha sakin şükürler olsunGaz için damla kullanıyor musunuz
Himm bunu yeni duydum. Mochi de iyi diyorlar ya bakalm benim sütun durumuna göre belki alablrm manuel.Makinanın içinde vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?