Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Ben biogaia kullanmıyorum iki haftadır. Sap simplex i çok zorlanırsa veriyorum.

Canım toplam 4 saat aralıksız uyuyor bazen ama ben öğlen duş aldiriyorum. Mesela demin duş aldı şimdi emiyor. Sonra aralıksız 3 ya da 4 saat uyuyor. Dün mesela duş aldırmadım hep bölük pörçük uyudu. 1 saat uyudu kalktı 1 saat uyudu kalktı.

Kaka yapamama için farklı bölüm değil yine çocuk doktoruna gitmen lazim. Başka bir doktora götür içine sinmediyse.

Olabiliyor aslında ama yine de regl olabilme ihtimalini de yabana atma bence.

Kızlar süt artırmak için napmam lazım. Sütüm var ama o kadar obur ki akşam yatarken 90cc bazen 120cc mama vermek zorunda kalıyorum. Doktor kesmeye çalış dedi ama akşam sütüm kalmıyor imkansız.

Kızlar süt artırmak için napmam lazım. Sütüm var ama o kadar obur ki akşam yatarken 90cc bazen 120cc mama vermek zorunda kalıyorum. Doktor kesmeye çalış dedi ama akşam sütüm kalmıyor imkansız.

Gününe göre bir seferde içtiği mama baya fazlaymış.
Sütün yok değildir bence. Sık emdiği için öyle geliyor bize. Bir de oburluktan aranmıyorlar. Çoğu duygusal tatmin. Mideleri o kadar büyük değil çünkü
Mama ver ama miktarı yavaştan azalt bence. Sonra memeyle avutursun..

2.ay aşısını oldu kızçem. Bir koldan iki bacaktan
Kilo alımı da güzel maşallah. Eylül başı rota virüs aşısı için gidicez
Geçmiş olsun rota virüs için çocuk doktoruna randevumu alıp gitçez

Ben u ayki aşılarını sağlıkocağında yaptırıcam verem alışı falan oluyormuş sadece belirli günler varmış aşı için

İşte o sebeple gece emzirmeye çok sıcak bakmıyorum. Gece emmeye başladı mi sabahı buluyor yavaş yavaş. Geçen bizim kizda öyle uyudu 4 gibi çok fena.

Biz de hep akşam uzun süre uyumaması için ayar çekmeye çalışıyoruz.

Akşam 9-10 dan sonra birkaç saat uyanık kalsın istiyoruz ki gece uykumuz çok bölünmesin diye. Ama dün çok uyudu uyandıramadık. Uyansa da emdi geri daldı.

Kaderime razı netflixten film açtım gece vakti. Hem de oynamalı hareketli hint filmi

Sağlık ocağındaki ebe eczaneden alıp gelin dedi. İsteğe bağlı tabi yaptırmak sordu öncesinde. 3 aylıkken yapılıyor ilk doz..

Oğluma çocuk doktoru yapmıştı. Ağızdan veriliyor.
Sağlık ocağı doktora yönlendirmişti 6 sene önce. Onlar da parasını ödetip eczaneden alıp gelmişlerdi.

Ben haftaya gidince sorayım hala öyle yapıyorlar mı malum hergün herşey değişiyor

Benim de aynısı oluyor, normal diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…