- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.241
Kaka yapiyor mu peki her gunGünaydın kızlar birkaç gündür gece 4 ten sonra ikinmalarimiz başlıyor,yavrum hiç ağlamıyor ama sabaha kadar ıkinmasi uyutmuyor onu . 7 gibi yine yoğun ıkınma ve hafif ağlama vardı ,gidip en son çare yine reflu yatağının kiraz cekirdegini işittim ve koydum karnına . Anında sustu ve uykuya daldı. Şuan şu şekilde uykuya devam ,belki denemek isteyen olur diye yazıyorum. Ilık havlu falan denenebilir
Bu arada doktora dün yazdım nursey harveys damlaya başlayın dedi bugün alacağım bakalım .
Anladm canim bu dedigin de cok mantik mama versem hic emmez olan sut de giderMamada sorun şu şimdi kilo almış bebeye mama verirsen hopp uyur uyuyuncada tabi sütü çekemez iyice azalır. İhtiyacı kadarını çeker. Olan süt 1 kilo aldırmış azalsa bile gidip yarısı gitmez yine alır kilo. İhtiyaç olsa evet ama ihtiyaç yokken hiç bulaşma.
Bence marka önemli değilHimm bunu yeni duydum. Mochi de iyi diyorlar ya bakalm benim sütun durumuna göre belki alablrm manuel.
Aynen yaa bebemin 3 5 biseyi oluyo ustune o da kusmuk ciş oldu mu surekli yika kurut Allahtan hava sıcak cabuk kuruyor. Zira kurutucum da yokKeşke 750 tane alsaymisim. Aldığımız elbiseler az bile geldi bize
Çok teşekkür ederim cevap için kanama yoğunluğu iyice artınca bı doktora yazdım da 40 in dolmadigi için normal böyle kanamalar adet gibi gelmesi normal çok yogunlasirsa haber ver dedi de bakalım ne olacak ama bana da adetmis gibi geldiOlabiliyor aslında ama yine de regl olabilme ihtimalini de yabana atma bence.
Çok teşekkürler miktarı biraz artınca doktora yazdım da 40 in çıkmadığı için normal adet kanaması gibi gelebilir artarsa haber ver dediBenim de aynısı oluyor, normal diye düşünüyorum
Hee o zaman iş gorcek herhangi uygun bisey alablrm okBence marka önemli değil
Buyukler kokuna alışmış ordan anliyor diyor gidince farkediyordur. Kv eşimde cok cekmiş bu konuda en son kiyafetimi koyuyordum yanina diyordu.Bu bebekler akılları kestikçe annenin yanından gittiğini mi anlıyor noluyor
İki gündür kucağımdan inmiyor bu çocuk
Yemeğini yer yatardı kendi kendine
Hiçbir derdi yok suan eminim
Bizde pazartesi günü aşıya gitmiştik ebe dedi kan tahlili verdin mi dedim daha sonra gelicem bende de haşimato ve gebelik şekeri çıkmıştı ne durumdayım hiç bilmiyorum şekere de dikkat etmiyorum artık dediğin gibi kan verip baktırmamız gerekir zira uykusuzluk falan bünye zayıf düşüyorTroid hastasiyim diye bi de kanim ne alemde diye bugün kan verdm. Sonuç bekliyorum suan. Kendinizi de ihmal etmeyin hanimlar..
Burda sut yapan madde irmik mi ,süt mu ,seker mi . Yoksa hepsinin bir araya gelmesi miHayir irmik helvasi yada firinda revani yap gidip gelio ye
Bana sabah akşam 2.5 ml yazmış doktor . Etki etme süresi tahmini ne kadar acaba? Akşam 8 gibi versem geceye iyi gelir mi sence?Evet şurubu
Hayır yapmadı.
Ben tokken veriyorum ama aç da oluyor sanırım
Yemeğin hemen üstüne vermiyorum biraz bekliyorum 10 dk falan
Eğer yeni emmişse
6 saatte bir her gün aynı saatte düzenli
Her gün 2 kez kesin yapıyor. Önceleri her bezde biraz kaka olurdu ama son birkaç gündür onlar gitti.Kaka yapiyor mu peki her gun
biz … merkezine götürdük çok memnun kaldık düzenli haftada 2 kez gidiyoruz. tavsiye ederimBen haftaya götürcemm ama istanbuldayım ben
Bence de . Benimki eski olmasına rağmen iş görüyor:)Hee o zaman iş gorcek herhangi uygun bisey alablrm ok
Ah çok dökülmüş sizin zeytinyağını deneyeyim ben de
Şyi bariKaşı kalsın da saç sonra çıkıyor sonuçta
Bana 28 günden sonra yenidoğan olmuyorlar artık, o günden sonra uyandırma kendisi uyanıp istesin demişlerdi
Ben gece uyuyakalıyorum ve 4 saati buluyor uyandırmamamBurda cogu kisi 20 gunlukten sonra yavastan esnetti doktorlari iyi besleniyor kilo alimi iyiyse öyle demis. Ben 25 günluk olasiya hep uyandirdim. Uyandirinca da cocugun uykusu kaydi karisti uykuya dalamamaya basladi. Annem de rahat birak su cocugu artk gece uyandirma deyince 5 6 gundür ben de gece biraz esnettim ama cok degil. 3 saat falan bazen 4 saatte uyandirip emziriyorum.
İnsallah gececek bu süreçBenimki de huy değiştirdi asi oldu. İşte ondan kızıyorum. Acayip hareketler yapıyor. Kafasını yere vuruyor.
Gayet iyi cikti kanim biraz yukselmis 11 di 13 olmus. Şeker biraz yuksek benim de tsh 1.75 düşük buldu doktor. Yani hamile degilsin bu kadar dusuge gerek yok dedi ilacımı düzenledi. Ben de haşimatoyum bu arada. Muhakkak gitmelisin.Bizde pazartesi günü aşıya gitmiştik ebe dedi kan tahlili verdin mi dedim daha sonra gelicem bende de haşimato ve gebelik şekeri çıkmıştı ne durumdayım hiç bilmiyorum şekere de dikkat etmiyorum artık dediğin gibi kan verip baktırmamız gerekir zira uykusuzluk falan bünye zayıf düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?