Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaka yapiyor mu peki her gun

Anladm canim bu dedigin de cok mantik mama versem hic emmez olan sut de gider

Keşke 750 tane alsaymisim. Aldığımız elbiseler az bile geldi bize
Aynen yaa bebemin 3 5 biseyi oluyo ustune o da kusmuk ciş oldu mu surekli yika kurut Allahtan hava sıcak cabuk kuruyor. Zira kurutucum da yok elbise kalmazsa da koka koka durcak yani. Ama suan alsam iki gune onlar da olmayacak. Idare ediyorum artk. Kıslık almayı planliyorum

Bu bebekler akılları kestikçe annenin yanından gittiğini mi anlıyor noluyor
İki gündür kucağımdan inmiyor bu çocuk
Yemeğini yer yatardı kendi kendine
Hiçbir derdi yok suan eminim

Olabiliyor aslında ama yine de regl olabilme ihtimalini de yabana atma bence.
Çok teşekkür ederim cevap için kanama yoğunluğu iyice artınca bı doktora yazdım da 40 in dolmadigi için normal böyle kanamalar adet gibi gelmesi normal çok yogunlasirsa haber ver dedi de bakalım ne olacak ama bana da adetmis gibi geldi

Bu bebekler akılları kestikçe annenin yanından gittiğini mi anlıyor noluyor
İki gündür kucağımdan inmiyor bu çocuk
Yemeğini yer yatardı kendi kendine
Hiçbir derdi yok suan eminim
Buyukler kokuna alışmış ordan anliyor diyor gidince farkediyordur. Kv eşimde cok cekmiş bu konuda en son kiyafetimi koyuyordum yanina diyordu.

Troid hastasiyim diye bi de kanim ne alemde diye bugün kan verdm. Sonuç bekliyorum suan. Kendinizi de ihmal etmeyin hanimlar..
Bizde pazartesi günü aşıya gitmiştik ebe dedi kan tahlili verdin mi dedim daha sonra gelicem bende de haşimato ve gebelik şekeri çıkmıştı ne durumdayım hiç bilmiyorum şekere de dikkat etmiyorum artık dediğin gibi kan verip baktırmamız gerekir zira uykusuzluk falan bünye zayıf düşüyor

Hayir irmik helvasi yada firinda revani yap gidip gelio ye
Burda sut yapan madde irmik mi ,süt mu ,seker mi . Yoksa hepsinin bir araya gelmesi mi süt tüketimiyorum ,hindistan cevizi sütüyle irmikli muhallebi yapsam ise yarar mı acaba
Evet şurubu
Hayır yapmadı.
Ben tokken veriyorum ama aç da oluyor sanırım
Yemeğin hemen üstüne vermiyorum biraz bekliyorum 10 dk falan
Eğer yeni emmişse
6 saatte bir her gün aynı saatte düzenli
Bana sabah akşam 2.5 ml yazmış doktor . Etki etme süresi tahmini ne kadar acaba? Akşam 8 gibi versem geceye iyi gelir mi sence?

Kaka yapiyor mu peki her gun
Her gün 2 kez kesin yapıyor. Önceleri her bezde biraz kaka olurdu ama son birkaç gündür onlar gitti.

Ben gece uyuyakalıyorum ve 4 saati buluyor uyandırmamam

Gayet iyi cikti kanim biraz yukselmis 11 di 13 olmus. Şeker biraz yuksek benim de tsh 1.75 düşük buldu doktor. Yani hamile degilsin bu kadar dusuge gerek yok dedi ilacımı düzenledi. Ben de haşimatoyum bu arada. Muhakkak gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…