Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebegi alerjş olan var mı ? Biz bugun 1. Ay kontrolüme gittik alerji olmuşuz ama doktor geçmesini bekleyelim dedi herhangi bir test önermedi . Ama bütün vucudu kabardı cocugumun ya napsam bilemedim
Yedigin biseyden otüru mü olmuş? Bi arkadaşm cilek yedim cocuk kirmizi noktalar halinde alerji oldu demisti de

Evet yedigim bişeyden ama ne bilmiyorum
Hımm bi sakin kafayla düsün bakalm muhakkak bulursun ben de bu tarz bisey olcak diye cekiniyorum kendim hassas ciltliyim bebek öyle mi bilmiyorum ama olablr sanki benim tenime benziyor. Bol su ile vucudundan atmaya bak alerji yapacak seyleri de bi sure yeme bakalm. Cabuk toparlar bence bebekler

Ben haşimato için ilaç kullanmadım hiç canım diyetle düzenliyorduk. Ama artık diyet falan kalmadı. ÖnümüZdeki hafta gidip kan vercem inşallah canım

Buyukler kokuna alışmış ordan anliyor diyor gidince farkediyordur. Kv eşimde cok cekmiş bu konuda en son kiyafetimi koyuyordum yanina diyordu.
bugun ben de koydum ama uyansı sanırım tam dalmamıstı
Bir saattir kucağımdaydı bakalım simdi indirdim ne kadar sürer

Günde 2 kez ise biraz daha geç ver bence 11 gibi
Ben 12/6 larda veriyorum

Troid hastasiyim diye bi de kanim ne alemde diye bugün kan verdm. Sonuç bekliyorum suan. Kendinizi de ihmal etmeyin hanimlar..
Ben de tiroit hastasıyım
Değerler iyi çıktı şükür kan da
Ama kolestrol biraz yüksek
Doğumdan sonra oluyormus
Bir de crp protein mi ne o düşüktü sanırım benim
Daha gösteremedim

Bizim asi oğlan boynuna gecirilen simidi pranga olarak algıladigindan o simidi cikattirana dek agladi. Simidi cikartip koltukaltlarindan tutarak suda durdurdugumuzda gayet mutluydu. Birdaha goturur muyum asla :)
Bende 40 ından sonra götürmek istiyorum şimdi bile banyo yaptırırken ağlıyor orda nasıl durur merak ediyorum

Benim bebegim de 2 kez kaka yapiyor dedigin gibi sanrm pırtlatırken biraz leke seklinde kaka da yapiyor. Ama ıkınması da var. Probiyotik aldim kullaniyorum 3 gündür. Ikınmayıkısmen rahatlattim ama tam manasiyla rahatlatamadım. Gaz damlası vermiş ya sizin doktorunuz gazdan mı ıkınıyor ki o zaman.
ıkınma diyince aklma kabızlık veya ishal geldi ben o yüzden bagirsak düzenlensin diye probiyotik aldm da.

Ben haşimato için ilaç kullanmadım hiç canım diyetle düzenliyorduk. Ama artık diyet falan kalmadı. ÖnümüZdeki hafta gidip kan vercem inşallah canım
Aa ne iyiymiş diyetle de düzenleniyor mu o meret öyle bi doktora denk gelmedim henüz. Ne tarz beslenme yapiyorsun gulutensiz sekersiz mi?

bugun ben de koydum ama uyansı sanırım tam dalmamıstı
Bir saattir kucağımdaydı bakalım simdi indirdim ne kadar sürer
Valla kv oyle demisti ama Ben bi kere yaptm oyle uyuttum koydum yataga yanina tisörtü biraktim. Biraz sonra bakmaya geldim ki uyanmıs tişörtü emmeye calisiyor.

Ben de tiroit hastasıyım
Değerler iyi çıktı şükür kan da
Ama kolestrol biraz yüksek
Doğumdan sonra oluyormus
Bir de crp protein mi ne o düşüktü sanırım benim
Daha gösteremedim
Troidliler olarak hemen kan vermeye koşuyoruz vallahi benimkiler de iyi cikti. Şeker azcik yüksek sinirda yani. Kolestrol bakti mi bilmiyorum sanrm yoktu

Aa ne iyiymiş diyetle de düzenleniyor mu o meret öyle bi doktora denk gelmedim henüz. Ne tarz beslenme yapiyorsun gulutensiz sekersiz mi?
Evet canım şeker yok, tam buğday ya da çavdar ekmeği, balık, kırmızı et, omlet falan yağsız, yemekleri falan çok az yağla yapıyordum, süt ve sürt ürünleri tüketiyordum, peynir yağlı olmucaktı, sebze , bol yeşillikli salata doğumdan sonra artık hiç dikkat etmiyorum zaten gaz yapmasın diye çoğu şeyi yemiyorum

Biogaia kullanıyoruz probiyotik olarak da ona ek verdi gaz şurubunu .kabizligimiz hiç olmadı şükür ,çok düzenli gidiyor şuan kaka. Kakadan değil de gazdan ıkıniyor çünkü kaka yapiyor baya ama ıkınma devam ediyor . Baya baya gaz çıkıyor cok sonra . Birde ıkınirken meme istiyor tok olsa da ,başta garip gelmişti . Ama doktorumuz şöyle açıkladı , emdikçe mide bağırsak hareketleri arttığı için gaz çıkışı olur ,bebek de bunu bir süre sonra fark ettiği için ve bu döngüyü anladığı için emmek ister cozum olsun diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…