Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebegin kafası sıcaktan terlemis yattığı yeri bile ıslatmıs hiç fark etmedim .sizin de oluyor mu kızlar
Özellikle emerken çok terliyor , her koyduğum yerin altına bir muslin seriyorum güzel ter emen . O zaman iyi oluyor
Aa ne iyiymiş diyetle de düzenleniyor mu o meret öyle bi doktora denk gelmedim henüz. Ne tarz beslenme yapiyorsun gulutensiz sekersiz mi?
Ya bende haftaya kan vereceğim . Hasimatoyum bende . Doğumu yaptım saldım , 75mg kullanıyordum hamilelikte,doğumdan sonra kullanmadım çünkü kaç mg içeceğim bilemedim.
Diyet olayını da ben bir yapmıştım ilacin dozunu düşürmek için . Mesela brokoli falan yasaktı diyette , glutensiz şeyler tüketiyordum .

Bizim sıcaktan olmuş bir şey olur mu ki ?pusetin minderinden olmuş

Aa ne iyiymiş diyetle de düzenleniyor mu o meret öyle bi doktora denk gelmedim henüz. Ne tarz beslenme yapiyorsun gulutensiz sekersiz mi?
Bende hasimato hastasıyım. Diyet spor vs hiç ilaç kullanmadım.ama iyice saldın doğumdan beri kan verecegım.

Buna katılıyorum. Bizim kız da bunu çözmüş olacak ki gaz sıkışmaları ile memeye sarılıyor. Emerken çok güzel çıkıyor gazlar. Biogaia ve sab simplex düzenli kullanıyorum.

Bizde sorun şu ki gaz gelince birden çok geliyor ve beraberinde cıvık kaka da geliyor. Fakat ya belinden ya bacak kenarından fena sızıyor. Her gün birkaç body, kıyafet, çarşaf, alez kirlenmeye başladı. Sizlerde de böyle mi? Bu yoğun gazın etkisi midir ve geçer mi zamanla?

Merhabalar Öncelikle sağlıkla mutlulukla büyüsün bebekleriniz inşallah Alışverişlerinizde en acil alınması gerekenler neler oldu acaba tecrübelerinize dayanarak soruyorum da, zıbın body vs., gaz için yağlar, memnun kaldığınız ürünler ve mutlaka alınması gerekenler neler oldu ? nelere dikkat etmeliyim ?

Bizim doğurduklarımız ne kuşağı Allah aşkına ya
O kadar tercih arasından aldığımız emziği bile zorla tutturmak zorunda kalıyoruz el kadar bebeye. Alsa sakin sakin uyuyacağını biliyo sanki de atıyo ağzından.
Bizi bıraktıkları yerde kalırmışız. Emzik için falan ısrar etmedikleri kesin

Valla kv oyle demisti ama Ben bi kere yaptm oyle uyuttum koydum yataga yanina tisörtü biraktim. Biraz sonra bakmaya geldim ki uyanmıs tişörtü emmeye calisiyor.

Canım yanına koku için bile olsa örtü gibi üstüne yüzüne çekebileceği bir şey koyma. Çok tehlikeli.
Benim kızı yanına bıraktığım ağız bezini eline takmış yüzüne doğru çektiğini gördüm. Eller kollar hiç durmuyor zaten malum
Şimdi hiç bir şey bırakmıyorum yanında..

Bebegin kafası sıcaktan terlemis yattığı yeri bile ıslatmıs hiç fark etmedim .sizin de oluyor mu kızlar
Benim bebişinde kafası çok terliyor emerken bile. Benimde kafam çok terler bana çekmiş
Başının altına bir müslin koy ben öyle yapıyorum

Herkes yenidoğan kıyafeti çok alma, çabuk büyüyecek diyordu.
O kadar kusuyor ki, günde 5-6 kez üst değiştirdiğim oluyor.
Yaz olduğu için biz zıbın kullanıyoruz sadece. Çoook lazım oluyor.
Bu arada 4 haftalık olduk hala yenidoğan kıyafeti giyiyoruz.
Evet çok alma ama dedikleri gibi de 3-5 parça ile yetinme derim.

Bende başlarda tok oldugunu bildiğim zamanlar gazı varken meme vermiyordum istediğinde sanki daha çok gaz olacakmış gibi ama doktor bunu söylediğinden beri biraz meme veriyorum gazlar çıkıyor çocuk rahatlıyor.
Bizdede cıvık kaka geliyor gazla birlikte ,zaten ard arda birkaç kez oluyor . Ama şuana kadar hiç bir kıyafet kaka olmadı ya da sızdırma olmadı . Bezi tam beden mi kullaniyorsun yoksa sıkmasın diye bir tık büyük mu ?
Ya sürekli aynı şeyleri yiyorum dğn ilk defa yaş incir yedim belkide o yaptı bilmiyorum bugun takip edecem
Bence alerjik şeyi bulmuşsun ilk defa dün incir yediysen bebise geçmiş olsun
Çok ayrıntıya girmeyeceğim ama emzirme yastığını iyi ki almışım c şeklinde olanlardan ,biz konfor icindeysek bebek de öyle . Mochi vakum iyi ki almışım . Düz kafa yastığı hiç kullanmadim alıp , en azından bizim için gereksizmis .

Bizdr aynı şekilde biraz uyanık kalsın istiyoruz ama aynı hesap zamansız uyuyor. Bende netfilixdrn dizi izliyirum. Dediğin film dün öneri olarak çıkan düğün zamanı gibi bir şey mi nasıldı

Canım benim oğlumda çok oluyordu o zaman ki evimiz çok sıcaktı. Şimdi de bir iki oldu. Uyuduğu odada vantilatöru üstüne vurmayacak şekilde açtım. Altına muslin serdim emsin diye. Terlerse hemen duşa

Brokoli haşimato da yasak degil diyorlardı. Gluten kısitlaması var onu biliyorum da. Benim ilac dozu biraz daha düsük ben en son hamileyken doguma 1 ay falan kala gitmistm. O sekilde de devam ettm dozuna cok asirı düşmemiş ama tsh 1.75 bence kullansaydin onu referans alarak ayarlardı tekrar ilacinı.

Anladm kismen diyetini yapiyormuşum ben. Cavdar tüketiyorum ben de şeker cok tuketmem zaten. Yemeklerim az yağlıdır zeytinyagi kullaniyorum. Yeşillik kısmında belki cuvalliyorumdur ama yine de tsh normal seyrtmiyor mecbur ilac aliyorum.

Bizdr aynı şekilde biraz uyanık kalsın istiyoruz ama aynı hesap zamansız uyuyor. Bende netfilixdrn dizi izliyirum. Dediğin film dün öneri olarak çıkan düğün zamanı gibi bir şey mi nasıldı

Ahahaha valla o filmdi
Çok güzel değildi ama kötü de değildi

Severim hint dizi ve filmlerini kanal 7 sağolsun. Tam gece emzirirken uyku açmak için izlemelik

evet bi cok seyi mantigimizla hemen ifade edemiyoruz bebeklerin sistemi cok degisik. Anladm canm. Gaz damlasi da alcaz o zaman ama su gaz damlalarina ısınamadm. Kullananlarn yüzde 70 80 i perişan sanki

Evet haklısin koymustm bi kere ama baktm emiyor sonra koymadm. Daha dikkatli olurum. Benimki de hic rahat durmuyor ayaklar eller. Reflü yataginda asagi dogru iniyor resmen popişiyle. Cok hareketlendiler.

Bende hasimato hastasıyım. Diyet spor vs hiç ilaç kullanmadım.ama iyice saldın doğumdan beri kan verecegım.
Ne kadar cok haşimato varmis. Ilacsiz iyi yapabiliyorsunuz ya ben ilk ögrendigimde beynim donuyordu odaklanamiyordum kafam sallaniyo dedim gittim kan verdm de ogrendim hastaligimi. O sekilde dengeleyemezsem salak gibi gezerm ben cok kotü oluyor zihnim bulaniyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…