Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim asi oğlan boynuna gecirilen simidi pranga olarak algıladigindan o simidi cikattirana dek agladi. Simidi cikartip koltukaltlarindan tutarak suda durdurdugumuzda gayet mutluydu. Birdaha goturur muyum asla :)
Hhahahh hadi yaaaa ne heveslerle git bebiş neler yapmış
Allahdan bizimki suyu şuanlık seviyoda ses çıkartmadı yoksa umutlarım giderdi

Bize de yetmedi 3-4 kere daha sipariş verdim ama şu hastane cikisi diye geçen uzun kollu altı patikli den ve 2 tane almıştım. 4-5 takımda abisinden kalan vardı. Onları hiç giydiremedim. Yeni aldığım iki takımı da sadece 2 kere giydi o kadar sonra hep askılı bodyler işte onlar yetmedi. çünkü hava sıcak. Ama o alt üst takım olan hastane çıkışı fazla alinmamaliydi soyleyeer yanlış ifade etmiş altı patikliler boy uzayınca olmuyor haliyle ama bu zibinlar hala kullaniliyor.

Yanlis anlamayin o zaman goturmeyin durmayinca rezillik:) bizimki normalde banyoyu seviyor ama kafasini cok hareket ettiriyor. O simitle ettiremeyince cok sinirlendi
Keyfine bağlı birazda bazen güzel duruyor yıkıyoruz basende çok ağlıyor olmadı biraz daha beklicem, eşimde durmaz orda şimdi bile ağlıyor diyor bakalım artık çok götürmekte istiyorum

Canım benim oğlumda çok oluyordu o zaman ki evimiz çok sıcaktı. Şimdi de bir iki oldu. Uyuduğu odada vantilatöru üstüne vurmayacak şekilde açtım. Altına muslin serdim emsin diye. Terlerse hemen duşa
Vantilatöre cesaret edemiyorum ben .ama evde sıcak oluyor bilmiyorum ne yaoicam

Vantilatöre cesaret edemiyorum ben .ama evde sıcak oluyor bilmiyorum ne yaoicam
Ben de yapıyorum
Ancak rahatlıyor
Yoksa kıpkırmızı kesiliyor sıcaktan
Odanın kapısı açık olsun
Size uzak olan bir duvara yansıt hiçbirsey olmaz

Canim ana madde irmik , o zaman sen firinda revani yapacaksin onda süt yok yogurt var ben ondan yapmistim o şekilde sütüm çoğaldı hemen buraya yazdim yapin yiyin diye

Neyseki ilacı var canım stres yapma dikkat et yine de , en büyük düşmanı stres derdi doktorum. Çünkü bu hastalık geçen bişey değil ömür boyu bizimle ona göre yaşamamız gerekiyor.

Allah kolaylık versin büyük pompa görevi görüyordur küçük emene kadar kanalları açıyordur

2 dir ben yanındayken beşikte Reflü yatağı içinde böyle kusacak gibi üst üste ağzını açıyor hemen kalkıp çeviriyorum. Normalde de yan yatıyor. Ben yanında olmayinca nasıl geçiyor gece de duydum aniden kalktım. Biraz korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…