- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.301
Hhahahh hadi yaaaaBizim asi oğlan boynuna gecirilen simidi pranga olarak algıladigindan o simidi cikattirana dek agladi. Simidi cikartip koltukaltlarindan tutarak suda durdurdugumuzda gayet mutluydu. Birdaha goturur muyum asla :)
Bize de yetmedi 3-4 kere daha sipariş verdim ama şu hastane cikisi diye geçen uzun kollu altı patikli den ve 2 tane almıştım. 4-5 takımda abisinden kalan vardı. Onları hiç giydiremedim. Yeni aldığım iki takımı da sadece 2 kere giydi o kadar sonra hep askılı bodyler işte onlar yetmedi. çünkü hava sıcak. Ama o alt üst takım olan hastane çıkışı fazla alinmamaliydi soyleyeer yanlış ifade etmiş altı patikliler boy uzayınca olmuyor haliyle ama bu zibinlar hala kullaniliyor.Herkes yenidoğan kıyafeti çok alma, çabuk büyüyecek diyordu.
O kadar kusuyor ki, günde 5-6 kez üst değiştirdiğim oluyor.
Yaz olduğu için biz zıbın kullanıyoruz sadece. Çoook lazım oluyor.
Bu arada 4 haftalık olduk hala yenidoğan kıyafeti giyiyoruz.
Evet çok alma ama dedikleri gibi de 3-5 parça ile yetinme derim.
Keyfine bağlı birazda bazen güzel duruyor yıkıyoruz basende çok ağlıyor olmadı biraz daha beklicem, eşimde durmaz orda şimdi bile ağlıyor diyor bakalım artık çok götürmekte istiyorumYanlis anlamayin o zaman goturmeyin durmayinca rezillik:) bizimki normalde banyoyu seviyor ama kafasini cok hareket ettiriyor. O simitle ettiremeyince cok sinirlendi
Vantilatöre cesaret edemiyorum ben .ama evde sıcak oluyor bilmiyorum ne yaoicamCanım benim oğlumda çok oluyordu o zaman ki evimiz çok sıcaktı. Şimdi de bir iki oldu. Uyuduğu odada vantilatöru üstüne vurmayacak şekilde açtım. Altına muslin serdim emsin diye. Terlerse hemen duşa
Ben de yapıyorumVantilatöre cesaret edemiyorum ben .ama evde sıcak oluyor bilmiyorum ne yaoicam
Canim ana madde irmik , o zaman sen firinda revani yapacaksin onda süt yok yogurt var ben ondan yapmistim o şekilde sütüm çoğaldı hemen buraya yazdim yapin yiyin diyeBurda sut yapan madde irmik mi ,süt mu ,seker mi . Yoksa hepsinin bir araya gelmesi misüt tüketimiyorum ,hindistan cevizi sütüyle irmikli muhallebi yapsam ise yarar mı acaba
Bana sabah akşam 2.5 ml yazmış doktor . Etki etme süresi tahmini ne kadar acaba? Akşam 8 gibi versem geceye iyi gelir mi sence?
Her gün 2 kez kesin yapıyor. Önceleri her bezde biraz kaka olurdu ama son birkaç gündür onlar gitti.
Gerçekten mi?Biberona çorap geçiriyorsun canım sağarken sağlığın süte odaklanma diye
Bende salı güzel artmıştı ama dün a çıktı niyeyseÇorap geçirdim süt sağıyorum bakalım artacak mı
Bende salı güzel artmıştı ama dün a çıktı niyeyse
Baska yöne sabitliyorum oda soğuyor. Direk üstüne vurmuyor.Vantilatöre cesaret edemiyorum ben .ama evde sıcak oluyor bilmiyorum ne yaoicam
Neyseki ilacı var canım stres yapma dikkat et yine de , en büyük düşmanı stres derdi doktorum. Çünkü bu hastalık geçen bişey değil ömür boyu bizimle ona göre yaşamamız gerekiyor.Anladm kismen diyetini yapiyormuşum ben.Cavdar tüketiyorum ben de şeker cok tuketmem zaten. Yemeklerim az yağlıdır zeytinyagi kullaniyorum. Yeşillik kısmında belki cuvalliyorumdur ama yine de tsh normal seyrtmiyor mecbur ilac aliyorum.
Bugün bende pek verim alamadım olacaksa oluyorBende salı güzel artmıştı ama dün a çıktı niyeyse
Bestlak damla kullanıyorum gercekten artırıyor icindekiler de bitkisel
Allah kolaylık versinSelam kızlar uzun zamandır uzak kaldım arada girip okumaya çalışsam da yetiştiremedim
Sütüm yetiyor mu az mı diye dert etmeyin kızlar yetmese benim yetmezdi bir buçuk yaşında büyük 45 günlük küçük ikisini bir emziriyorum
Bizimki gayet iyi yapıyor kakasını.ve gazını çok rahat çıkarıyor. Bebelac da bizde kabız yapmıştı. Her çocuğun bünyesi farklı tabi.Sma optipro da kabiz yapiyor dedilerdi galiba burda yanlş hatrlamiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?