Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Birde bebelac goldu bende denedim bebegim asla sevmedi birde suda zor çözündu topaklik kaldi hep Sma optipro kabiz ve fazlasiyla gaz yaptı suan sadece anne sutu aliyor gelisimi iyi diye vermiycem mama bir sure
Sütün yetiyorsa zaten verme hic canım. Benm sütüm yetersiz. Aptamil bebelac gold aptamil comformil kullandım tam memnun kaldığım bi mama olmadı henüz. Şimdi sma başladık bakalım. Bundanda memnun kalmazsak hipp denicem

Bizdr aynı şekilde biraz uyanık kalsın istiyoruz ama aynı hesap zamansız uyuyor. Bende netfilixdrn dizi izliyirum. Dediğin film dün öneri olarak çıkan düğün zamanı gibi bir şey mi nasıldı
bilim kurgu seviyordun sen ama Works mom var komedi 20 -25 dk lik bölümler . A Hamilelikte başlamıştım sonra emzirme zamanları açtim ,tam emzirme sonu 1 bölüm bitmiş oluyor

evet bi cok seyi mantigimizla hemen ifade edemiyoruz bebeklerin sistemi cok degisik. Anladm canm. Gaz damlasi da alcaz o zaman ama su gaz damlalarina ısınamadm. Kullananlarn yüzde 70 80 i perişan sanki
Bu şurupmus , Disipline Girmis BirKadin da memnunmus baya bu nursey harveysten . Biz de bu gece başlayacağız 2-3 gün sonra güncelleme yaparım nasıl geçiyor diye .

O
Bugün 40ımız çıktı bizim. Eşimle banyo yaptırdık. Ama birkaç gündür çok huy değiştirdi akşam başlıyor geceye dek ağlıyor. Hani 40tan sonra düzeliyordu?
Onun bir de azan versiyonu var .bizimki 40 insan sonra gündüz yatağı birakti .

Neden 2 kere demiş acaba sana doktor
Bize direkt 4ke başladı
Bugün 40ımız çıktı bizim. Eşimle banyo yaptırdık. Ama birkaç gündür çok huy değiştirdi akşam başlıyor geceye dek ağlıyor. Hani 40tan sonra düzeliyordu?
40tan sonra huy da değişiyor diyorlar
Herkes bir sey diyor

Neden 2 kere demiş acaba sana doktor
Bize direkt 4ke başladı

Herkes bir sey diyor
biogaia ile birlikte günde iki kez 2.5 ml başlayalım gerekirse birkaç gün sonra arttiririz demiş .
Yalnız simdi içindekilere baktım da Sodyum benzoat varmış içeriğinde . Asitli iceceklerde de bulunan kimyasal . Ne kadar miktarda var acaba .

Benim bebegim gibi bebeği kaka hâlâ kaka yapmayan var mı kızlar?? Çok kafama takiliyor bu durum bağırsak ya da makatta sorun varsa diye tedirginim .. resmen kaka yapmıyor eskiden fitil ile hemen yapardı artık fitil ile bile yapmıyor hemen .. doymuyor da kaka birikmiyo desem o da değil..

Neyseki ilacı var canım stres yapma dikkat et yine de , en büyük düşmanı stres derdi doktorum. Çünkü bu hastalık geçen bişey değil ömür boyu bizimle ona göre yaşamamız gerekiyor.
Aynen yok stres yapmiyorum ilk zaman ogrenince cok kabullenmek istemedim nasil car3si olmaz falan cok sktm canımı ama smdi kabullendim sorun yok yani

Bu sağma makinasına çorap geçirme fikrini getiren arkadaşa çokkkk teşekkürler. İlk kez bu kadar çok sütüm olduğunu öğrendim ve moralim çok yükseldi. Bı de ben abartıp bugün helva yedim aşure yedim. Gaz sorunu da olmadı şükür. Sanırım damladan dolayı.

Aynen yok stres yapmiyorum ilk zaman ogrenince cok kabullenmek istemedim nasil car3si olmaz falan cok sktm canımı ama smdi kabullendim sorun yok yani
Bende hiç stres yapmıyorum canım, benim bir kimyasal gebelik birde 9. Hafta da kalbi durunca araştırınca öyle öğrensim haşimato olduğunu düşüğe neden oluyormuş, normalde tsh normal çıkıyor ama AB’yi tpo yüksek çıkıyor benimde diyetle düzenledik ama şuan ne düzeyde bilmiyorum

Sma gaz yapmazsa eger devam et cunku kilo aldiran mamalarin başında geliyo

Hımm anladm benim arkadaş da öyle tsh i normal antikor cikiyor. Onun kist varmış sayilamayacak kadar cok diye rapor etmişler. Garip hastalik vesselam. Sebebini bulmak zor otoimmun bi durum oldugu icin stres beslenme büyük etken tabi. Allah şifa versn. Insallah hamilelikle gecmiştir ben bi mucize belki olur ya düzene girer gecer belki dedm. Sanrm suan hala benimle kendi bilir

O

Onun bir de azan versiyonu var .bizimki 40 insan sonra gündüz yatağı birakti .
Deme deme... Ben " iyi düşün iyi olsun" kafasındayım hep. 2 gün veriyorum düzelir bence
Herkes bir sey diyor
Bir şeyler olduğu kesin ama
Bizimkinin de ayarı 40dan sonra bozuldu
Daha ne kadar bozulacak yahu? 3-4 gündür düzgün tarafı yok. Bu arada hangi damlayı kullanıyordun?

Kızlar ben sab simblex yerine nursey harvey kullanmayı düşünüyorum. İkisini de deneyen var mı? Hangisinden memnunsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…