Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu hareketi ağzından gaz çıkarmak istediği için yapıyor. Sırtını hafif sıvazlarsan çıktığını görürsün

Kızlar ben sab simblex yerine nursey harvey kullanmayı düşünüyorum. İkisini de deneyen var mı? Hangisinden memnunsunuz?
Bana bir arkadaşım fit alive markasının gaz gidericisini önerdi onu deneyecegim.bebege değil biz kullanıyoruz, sonradan bende hatırladım Eylül Öztürk ün markasi kendiside kullanıyordu bebislere iyi gelmesi için eskiden.

Kan tahlili yaptırınca öğrencdm bakalım geçmiş mi benimle mi dikkatli besleneceğimi düşünmüyorum bende kötüye gitmediği sürece böyle devam ederim zaten gebeliğimde resmen aç kaldım herşey yasaktı gebelik şekeri de olduğu için

Sorsan tamamen bitkisel diye satıyorlar

Maşallah ne hafıza bu bilim kurgu ve fabtastiklerin çoğunu izledim artık sıkıldım en son Locke&Key izledim biraz çocuk filmi gibiydi. Sonra bir kaç Kore dizisine başlayıp yarıda bıraktım. Kısa komediler de ilgimi çekiyor bazen için karardı diğerlerinden biraz komedi iyi olabir. Bakayım ona da.

Baska yöne sabitliyorum oda soğuyor. Direk üstüne vurmuyor.
Odanın sıcaklığı normalde kaç acaba ben kolu kısa bile giydiremiyorum korkuyorum üşür mu diye burnu çok tıkanıyor acaba sıcak olduğu için mi arada da balgam oluyor mama ve anne sütü alıyor mamadan mi diye düşünüyorum hergun birkaç kez burnunu temizliyorum yaz bebeği çok zormuş ya napacagimi bilmiyorum

Şu anda 29 derece oda gündüz bakmadım ama daha sıcaktır muhtemelen. Sıcakta nem varsa burun tukanabilir tabi.

Şu anda 29 derece oda gündüz bakmadım ama daha sıcaktır muhtemelen. Sıcakta nem varsa burun tukanabilir tabi.
Bizim evde 27 derece nem var İstanbul'dayız nemi olcdugumde de bazen %65 bazende %75 tek tulum giydiriyorum şuan ayakları açık üşüdü mu diye çok tedirgin oluyorum acemi anne oldum kızım kış bebesiydi daha rahattım

Nem varsa 2-3 derece fazla düşüneceksin. Ben hiç çorap giydirmiyorum. Üstünde askili zıbın var sadece. Üstünü de orturmuyor asla uyurken tepip atıyor. Doktorumuz her zaman terletmeyin dedi. Oğlumda yaz bebesiydi üşür mu diye değil terler mi diye baktım hep

Sağlık ocagindaki doktor şöyle bir şey demişti ,eğer kakasını yapmazsa 4. Günden sonra gel bı bagirsaklarini dinlerim bakarim. 6.gune kadar fitil falan yapma yoksa bağırsaklar tembellesir ve artık sürekli fitil ile kaka yapar ve bir süre sonra o da yetmez lavman gerekir falan demişti .
Midesi dolu değilken düzenli masaj yapmayi denedin mi ?

Bizimkinin de ayarı 40dan sonra bozuldu
Ay herkes böyle yazınca korkamaya başladım. Neymiş bu 40 . Benimkine güncelleme falan gelmesin 40 indan sonra maşallah böyle çok güzeliz
Nickinden dolayı unutmam bilim kurgu sevdiğini , o benim için hatırlatıcı unsur ben son 4 gün umrella academyi bitirdim fantastik kurgu sayılır izlemediysen ,fena değildi . Ama kısa bölümlü ve eğlenceli bir şeyler arayişindayim gece emzirirken izlemek için tavsiyelere açığım

Canım iki üç gündür İstanbul kavruluyor ben kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum o kadar.. hergun de iki defa yıkıyorum arada ağladıkça body çıkarıp sadece bezle tutuyorum.. son üç gündür klima açtık soğuk hava vermeden nemde ayarladık sabit 25 dereceye çok iyi oldu .. benimde ilk oğlum kış bebesiydi kesinlikle kış daha kolaydı..

Sleepy natural le
Sleepy extra arasındaki farkı bilen varmı
Naturel 3 numarası bana küçük geldi
Extra 3dahs büyük gibi

Doğru nick den ele veriyroum izledim canım onu. İnşallah iptal olmaz bir sürü soru işareti bıraktı ardında. Ben son izlediğimi de beğendim bu arada biraz genç işiydi ama Locke&Key de fena değildi. Ama en çok beğendiğim Timeless oldu. tabi güzel bulursam kısa diziler daha iyi. Bende hep emzirirken ya da uyuturken izliyorum. 2 gündür dizileri bıraktım film izledim. Senin dediğine bakicam yarın. Biraz değişiklik olsun. Hep bilim kurgu olmuyor.

Canım bu semtten semte bile sıcaklık ve nem değişiyor ben Güngören tarafındayım iş yerimizde evimizle aynı sitede iş yerimizin olduğu yerde hırkan üzerinde olmazsa üşürsün o kadar serin evde 2-3 gündür 27.8 ama nem fazla doktor sicaklik 26 dereceye kadar sizin giydiginizin bir kat fazlasını giydirin deyince ben de uykuda sıcaklığını koruyamaz diye tulum giydiriyorum elleri ve ayakları soğuk oluyor vücut sıcaklığı düşüyor diye tedirgin oluyorum vantilatör bile açmıyorum üşür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…