Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim o 25 gunlukken falan olmustu .tukuruk geliyordu öksürür gibi yatıyordu. Hatta doktora götürdük. Doktor başını yan çevirir o dedi .zamanla tükürüğünü yatmayı öğrendi .şimdi yine yapıyor ilk baslarda müdahale ediyordum şimdi etmiyorum .öğrenmesi gerekiyor diye düşünüyorum tabiki ciddi bir durum olsa hemen müdahale ederim .yine arada zorlandığı oluyor korkuyorum

Kızlar ben sab simblex yerine nursey harvey kullanmayı düşünüyorum. İkisini de deneyen var mı? Hangisinden memnunsunuz?
Nurse harvey 1 aydan sonra etki etmiyor. Bebegim sabahları ikinarak uyanıyor aşırı bir ikinma yapıyor çocukta. Gazi da çok zor çıkıyor. Yani öyle pırt pırt çıkmıyor

Kızlar bebeğiniz gazını nasıl cikariyor .damlaları kullandıktan sonra ıkınmadan mi cikariyor .ve gaz memeye gelişini etkiliyor mu ? Böyle olup kilo artışı iyi olan var mı

Nurse harvey 1 aydan sonra etki etmiyor. Bebegim sabahları ikinarak uyanıyor aşırı bir ikinma yapıyor çocukta. Gazi da çok zor çıkıyor. Yani öyle pırt pırt çıkmıyor
İlk kez deneyeceğim. Sab etkili ve ıkınarak çıkarıyor gazı gezdirmek, zıplatmayı gerekiyor ama uzun sürede etki ediyor 1 saat belki. Nursey harveys daha kısa sürede rahatlatıyor diye okudum.

İlk kez deneyeceğim. Sab etkili ve ıkınarak çıkarıyor gazı gezdirmek, zıplatmayı gerekiyor ama uzun sürede etki ediyor 1 saat belki. Nursey harveys daha kısa sürede rahatlatıyor diye okudum.
Nurse harvey de de ikinarak cikariyor ama .ve belirli aralıklarla dozunu artırman gerekiyor .Bir zamandan sonra da çok az etki ediyor .İlk baslarda pıtır pıtır çıkıyordu şimdi ben masaj yapicam da öyle çıkacak. Yani hep mi böyle oluyor acaba ?ise yarayan damla dediklerinde kendi kendine mi cikariyor bebek

Ben de de bio natural var naturalden büyük gibi. Dün ıslak mendil alana kadar beynim yandı aralarındaki farkı tövbe anlamadım
Hem naturel hem extra nın 3 numarası var elimde extra baya büyük o büyük diye gittim natural 2 aldım bebeğe oda küçük geldi internette baktım extrası inceymiş bezi taşma yapıyo diyolar da bio naturali hiç bilmiyoruö karışık baya 15 tane bezmi olur

Bugün 40ımız çıktı bizim. Eşimle banyo yaptırdık. Ama birkaç gündür çok huy değiştirdi akşam başlıyor geceye dek ağlıyor. Hani 40tan sonra düzeliyordu?
Kaç gibi başlıyor bizimki 18.00 gibi başlıyor sonra gaz masajı videosu izledim orda şöyle dediler gün boyu biriken gaz bu saatlerde sancı verirmiş bu saatlerden geceye kadar uyumuyor dün 2 de uyutabildim mesela

Kaç gibi başlıyor bizimki 18.00 gibi başlıyor sonra gaz masajı videosu izledim orda şöyle dediler gün boyu biriken gaz bu saatlerde sancı verirmiş bu saatlerden geceye kadar uyumuyor dün 2 de uyutabildim mesela
Çoğu şeyin nedeni gaz bugün daha iyi anladım .emmeyi de etkiliyor her şeyi de .Gaz olunca emme olmuyor ,emme olmayınca uyku olmuyor .uyku olmayınca gaz çıkacak zaman bulamıyor.

Surrender senin bebek hep mi kısa emiyor ?gazdan olabilir mi kilosuna baktırdın mi ?Ben niye kısa emdigini buldum çünkü. Çekip bırakması ondan dolayı

Evet 6,7 gibi başlıyor uyutabildiğim zamana kadar. Bana doktor gün içinde gazı yokken, ıkınmıyorken gaz masajı yapıp vücudunu hareketlendirmemi söyledi.

Surrender senin bebek hep mi kısa emiyor ?gazdan olabilir mi kilosuna baktırdın mi ?Ben niye kısa emdigini buldum çünkü. Çekip bırakması ondan dolayı
Dün hemşire aramış görmedim. Bugün de arar sanirim. Evet baya kısa emiyor
Ben nedenını fazla süt gittiği için diye dusunuyorum ama..hem fazla süt hem gaz

Pazartesi kilosuna baktıracağım. Ama ben sürekli sağıp verıyorum canim kilo kaybı yaşamasın diye. Mesela suan emdi, dolu göğsü emdi. Baya emdı . Bu sekilde emse süper olurdu

Sen gaz mi diyorsun?

Baby turco 2 kullanıyorum. 4 kg şuan. Ama gazla kaka gelince belinden çıkacak kadar oluyor genelde. Bazen de bacak arasından sızıyor. Bez mi değiştirsem acaba?

Benim bebişdede gaz uyurken depolanıyor sanırım.
Hep uyanmaya çalışırken deli gibi ıkınıyo çıkartmaya çalışıyo masaj yapıyorum spada öğretmişlerdi sonra rahatlıyo oturuyo hiç bişi olmuyo. Uyuyo uyanıyor yine aynı baştan sar uykuda noluyo bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…