- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.361
Bizim o 25 gunlukken falan olmustu .tukuruk geliyordu öksürür gibi yatıyordu. Hatta doktora götürdük. Doktor başını yan çevirir o dedi .zamanla tükürüğünü yatmayı öğrendi .şimdi yine yapıyor ilk baslarda müdahale ediyordum şimdi etmiyorum .öğrenmesi gerekiyor diye düşünüyorum tabiki ciddi bir durum olsa hemen müdahale ederim .yine arada zorlandığı oluyor korkuyorum2 dir ben yanındayken beşikte Reflü yatağı içinde böyle kusacak gibi üst üste ağzını açıyor hemen kalkıp çeviriyorum. Normalde de yan yatıyor. Ben yanında olmayinca nasıl geçiyorgece de duydum aniden kalktım. Biraz korktum açıkçası
İnşallah gaz Yapmaz zaten yeterince gazlıyız bacımSma gaz yapmazsa eger devam et cunku kilo aldiran mamalarin başında geliyo
Alerjık derken yediklerinden dolayı demedim canim.Normal dururken terlemiyor .pusette yattığı için kafası puset minderine geliyor. Biraz da sıcak olmuş. Alerjik olabilecek hic farklı sey yemedim ama
Özellikle alerjik bebekler aşırı terlermiş. Benim kızımda oyleydiAaa terlemeye alerji ne alakabenim oğlumda alerjik ve başı çok terliyordu. Nasıl bir açıklaması var?
Nurse harvey 1 aydan sonra etki etmiyor. Bebegim sabahları ikinarak uyanıyor aşırı bir ikinma yapıyor çocukta. Gazi da çok zor çıkıyor. Yani öyle pırt pırt çıkmıyorKızlar ben sab simblex yerine nursey harvey kullanmayı düşünüyorum. İkisini de deneyen var mı? Hangisinden memnunsunuz?
Yok dün ilk defa başı terlemisti .vucudu terlemiyor genelde .başı da emerken de terlemiyor .Galiba ben sıcağı fark edemedimÖzellikle alerjik bebekler aşırı terlermiş. Benim kızımda oyleydi
Alerjik astım çıktı yıllar sonra
İlk kez deneyeceğim. Sab etkili ve ıkınarak çıkarıyor gazı gezdirmek, zıplatmayı gerekiyor ama uzun sürede etki ediyor 1 saat belki. Nursey harveys daha kısa sürede rahatlatıyor diye okudum.Nurse harvey 1 aydan sonra etki etmiyor. Bebegim sabahları ikinarak uyanıyor aşırı bir ikinma yapıyor çocukta. Gazi da çok zor çıkıyor. Yani öyle pırt pırt çıkmıyor
Nurse harvey de de ikinarak cikariyor ama .ve belirli aralıklarla dozunu artırman gerekiyor .Bir zamandan sonra da çok az etki ediyor .İlk baslarda pıtır pıtır çıkıyordu şimdi ben masaj yapicam da öyle çıkacak. Yani hep mi böyle oluyor acaba ?ise yarayan damla dediklerinde kendi kendine mi cikariyor bebekİlk kez deneyeceğim. Sab etkili ve ıkınarak çıkarıyor gazı gezdirmek, zıplatmayı gerekiyor ama uzun sürede etki ediyor 1 saat belki. Nursey harveys daha kısa sürede rahatlatıyor diye okudum.
Hem naturel hem extra nın 3 numarası var elimde extra baya büyük o büyük diye gittim natural 2 aldım bebeğe oda küçük geldiBen de de bio natural var naturalden büyük gibi. Dün ıslak mendil alana kadar beynim yandı aralarındaki farkı tövbe anlamadım
Kaç gibi başlıyor bizimki 18.00 gibi başlıyor sonra gaz masajı videosu izledim orda şöyle dediler gün boyu biriken gaz bu saatlerde sancı verirmiş bu saatlerden geceye kadar uyumuyor dün 2 de uyutabildim meselaBugün 40ımız çıktı bizim. Eşimle banyo yaptırdık. Ama birkaç gündür çok huy değiştirdi akşam başlıyor geceye dek ağlıyor. Hani 40tan sonra düzeliyordu?
Çoğu şeyin nedeni gaz bugün daha iyi anladım .emmeyi de etkiliyor her şeyi de .Gaz olunca emme olmuyor ,emme olmayınca uyku olmuyor .uyku olmayınca gaz çıkacak zaman bulamıyor.Kaç gibi başlıyor bizimki 18.00 gibi başlıyor sonra gaz masajı videosu izledim orda şöyle dediler gün boyu biriken gaz bu saatlerde sancı verirmiş bu saatlerden geceye kadar uyumuyor dün 2 de uyutabildim mesela
Evet 6,7 gibi başlıyor uyutabildiğim zamana kadar. Bana doktor gün içinde gazı yokken, ıkınmıyorken gaz masajı yapıp vücudunu hareketlendirmemi söyledi.Kaç gibi başlıyor bizimki 18.00 gibi başlıyor sonra gaz masajı videosu izledim orda şöyle dediler gün boyu biriken gaz bu saatlerde sancı verirmiş bu saatlerden geceye kadar uyumuyor dün 2 de uyutabildim mesela
Dün hemşire aramış görmedim. Bugün de arar sanirim. Evet baya kısa emiyorSurrender senin bebek hep mi kısa emiyor ?gazdan olabilir mi kilosuna baktırdın mi ?Ben niye kısa emdigini buldum çünkü. Çekip bırakması ondan dolayı
Baby turco 2 kullanıyorum. 4 kg şuan. Ama gazla kaka gelince belinden çıkacak kadar oluyor genelde. Bazen de bacak arasından sızıyor. Bez mi değiştirsem acaba?Bende başlarda tok oldugunu bildiğim zamanlar gazı varken meme vermiyordum istediğinde sanki daha çok gaz olacakmış gibi ama doktor bunu söylediğinden beri biraz meme veriyorum gazlar çıkıyor çocuk rahatlıyor.
Bizdede cıvık kaka geliyor gazla birlikte ,zaten ard arda birkaç kez oluyor . Ama şuana kadar hiç bir kıyafet kaka olmadı ya da sızdırma olmadı . Bezi tam beden mi kullaniyorsun yoksa sıkmasın diye bir tık büyük mu ?
Bence alerjik şeyi bulmuşsun ilk defa dün incir yediysenbebise geçmiş olsun
Çok ayrıntıya girmeyeceğim ama emzirme yastığını iyi ki almışım c şeklinde olanlardan ,biz konfor icindeysek bebek de öyle . Mochi vakum iyi ki almışım . Düz kafa yastığı hiç kullanmadim alıp , en azından bizim için gereksizmis .
Ben de her alt açma da masaj yapmaya çalışıyorum inşallah işe yarar bazen unutuyorum gerçiEvet 6,7 gibi başlıyor uyutabildiğim zamana kadar. Bana doktor gün içinde gazı yokken, ıkınmıyorken gaz masajı yapıp vücudunu hareketlendirmemi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?