- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.381
Belin nasıl oldu iyi misinBenim bebişdede gaz uyurken depolanıyor sanırım.
Hep uyanmaya çalışırken deli gibi ıkınıyo çıkartmaya çalışıyo masaj yapıyorum spada öğretmişlerdi sonra rahatlıyo oturuyo hiç bişi olmuyo. Uyuyo uyanıyor yine aynı baştan saruykuda noluyo bilmem
Canım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Normal dururken terlemiyor .pusette yattığı için kafası puset minderine geliyor. Biraz da sıcak olmuş. Alerjik olabilecek hic farklı sey yemedim ama
Bak yaaa bizimkinde de atopik dermatit var. Hiç bilmiyordum. Zor annem alerjik astımlı. Bende çok alerjigimÖzellikle alerjik bebekler aşırı terlermiş. Benim kızımda oyleydi
Alerjik astım çıktı yıllar sonra
Öyle gerçekten ama çok şükür yaz ayında ilaç kullanmıyorum. Kışın kullanıyorum geneldeBak yaaa bizimkinde de atopik dermatit var. Hiç bilmiyordum. Zor annem alerjik astımlı. Bende çok alerjigim
Sürekli yapıyorum masaj .Sağlık ocagindaki doktor şöyle bir şey demişti ,eğer kakasını yapmazsa 4. Günden sonra gel bı bagirsaklarini dinlerim bakarim. 6.gune kadar fitil falan yapma yoksa bağırsaklar tembellesir ve artık sürekli fitil ile kaka yapar ve bir süre sonra o da yetmez lavman gerekir falan demişti .
Midesi dolu değilken düzenli masaj yapmayi denedin mi ?
Ay herkes böyle yazınca korkamaya başladım. Neymiş bu 40 . Benimkine güncelleme falan gelmesin 40 indan sonra maşallah böyle çok güzeliz
Nickinden dolayı unutmam bilim kurgu sevdiğini , o benim için hatırlatıcı unsurben son 4 gün umrella academyi bitirdim fantastik kurgu sayılır izlemediysen ,fena değildi . Ama kısa bölümlü ve eğlenceli bir şeyler arayişindayim gece emzirirken izlemek için tavsiyelere açığım
Ben buna katılıyorum. Çünkü sadece aakswmlari öyle kısa emiyor ve istemiyor memeyi akşam gazı oluyir muhtemelen. Duş falan alınca rahatlıyor ama yinede zorlamiyorum akşam rahatlatıp uyutuyorum. Sonra biberon veriyorum. Ama gündüs normal emiyor. 20-25dk hatta bazen uzun süre memede kalıyor. Sadece akşam öyle yaptığı içi. Gazdan olma ihtimali çok yüksekSurrender senin bebek hep mi kısa emiyor ?gazdan olabilir mi kilosuna baktırdın mi ?Ben niye kısa emdigini buldum çünkü. Çekip bırakması ondan dolayı
Her gün değil ama nefes almasında hırılti varsa yıkıyorum. Otribebe ile temizliyorm ama hergünKızlar bebişler in burnunu her gün fizyolojik sıkıyor musunuz
Bizde her saat başı gaz yüzünden uyandık ağlarken gözler kapalı çocuk uykusunu bile alamadi. Şimdi zar zor yeniden uyuduUlann gazi yüzünden cocuga maymunluk yapiyom gram gülmüyor fazlasiyla mutsuz kaşlar hep çatik
Aynen gozleri kapaliydi ama kaka yapmaya çalıştı sabaha kadar halada ikiniyor uyumadi darisida bizeBizde her saat başı gaz yüzünden uyandık ağlarken gözler kapalı çocuk uykusunu bile alamadi. Şimdi zar zor yeniden uyudu
Belin nasıl oldu iyi misin
Tuhaf doktor bakti gazi çok yok dedi .Tabi yine aile hekimi .onlara güvenmiyorum.Ben buna katılıyorum. Çünkü sadece aakswmlari öyle kısa emiyor ve istemiyor memeyi akşam gazı oluyir muhtemelen. Duş falan alınca rahatlıyor ama yinede zorlamiyorum akşam rahatlatıp uyutuyorum. Sonra biberon veriyorum. Ama gündüs normal emiyor. 20-25dk hatta bazen uzun süre memede kalıyor. Sadece akşam öyle yaptığı içi. Gazdan olma ihtimali çok yüksek
Benim de var da bu güzelmişCanım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Eki Görüntüle 3115815
Bizim de içinde minderi var ama tam olarak böyle değil buna bi bakıyımCanım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Eki Görüntüle 3115815
Hemen hemen her günü buluyor . Burnunda sümükler görünüyor nefesde zorlanınca sıkıyorum .Kızlar bebişler in burnunu her gün fizyolojik sıkıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?