Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Belin nasıl oldu iyi misin

Normal dururken terlemiyor .pusette yattığı için kafası puset minderine geliyor. Biraz da sıcak olmuş. Alerjik olabilecek hic farklı sey yemedim ama
Canım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.

Dolap uygulamasından bebek arabası/baston puset alan var mı? Güvenli olur mu acaba bu tarz bir ürün almak? (Letgo dan alışveriş yaptım ama orada görme şansım olmuştu aldığım ürünleri)

Sürekli yapıyorum masaj .
Ya bana hiç böyle demiyorlar 10 güne kadar normal deyip yolluyorlar ama 10 güne dayanamaz 4 ila 5 gün sonra ikinmaktan uyuyamiyor ki nasil 10 gün dursun .. Ben ayın 10 unda kalça usg ya goturcem o gün mutlaka normal dese de ısrar etcem baksınlar ya ne yapılıyor nasıl tetkik isteniyor bilmiyorum ama bi bakılsın olmaz böyle

Surrender senin bebek hep mi kısa emiyor ?gazdan olabilir mi kilosuna baktırdın mi ?Ben niye kısa emdigini buldum çünkü. Çekip bırakması ondan dolayı
Ben buna katılıyorum. Çünkü sadece aakswmlari öyle kısa emiyor ve istemiyor memeyi akşam gazı oluyir muhtemelen. Duş falan alınca rahatlıyor ama yinede zorlamiyorum akşam rahatlatıp uyutuyorum. Sonra biberon veriyorum. Ama gündüs normal emiyor. 20-25dk hatta bazen uzun süre memede kalıyor. Sadece akşam öyle yaptığı içi. Gazdan olma ihtimali çok yüksek

Tuhaf doktor bakti gazi çok yok dedi .Tabi yine aile hekimi .onlara güvenmiyorum.

Canım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Eki Görüntüle 3115815
Benim de var da bu güzelmiş
Canım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Eki Görüntüle 3115815
Bizim de içinde minderi var ama tam olarak böyle değil buna bi bakıyım

Kızlar bebişler in burnunu her gün fizyolojik sıkıyor musunuz
Hemen hemen her günü buluyor . Burnunda sümükler görünüyor nefesde zorlanınca sıkıyorum .

Kızlar annesi ya da kv yanında olan var mı hala ? Annem yanımda da gitmesini isticem iyice yüz göz olduk . Ama bi taraftan da korkuyorum tek başıma nasıl yapacağım diye :/ mesela geçen kaka yaptığında mecbur banyoya soktuk tek başıma olsam yapamazdım

Valla Allah çocuğunu devlete goturene sabır versin .hiç bakmıyorlar. Aciline de götürdüm aile hekimine de rezillik diz boyu .dedim ki bu çocuk hep bir kaç öğünü aç geçiriyor 5 dakika emip bırakıyor. Tartirmak istiyorum sonuçta bir sorunu olabilir .neymiş ayda 1 kere tartarlarmis .e bu bebek 1 ayda hiç kilo almasa ben 1 ay sonra mı öğrenicem. En azından ogreniyim ki ya sütümü sagarim ya mama verirm .niye 1 ayı boş geçirsin. Yok tartamazlarmis .Kimse kusura bakmasın ama çoğu zaman sağlık çalışanları o muameleleri hak ediyor .millet boşuna dovmuyor. Canına tak ettiriyorlar milletin .Ya yapacağınız 2 dakikalık iş .koyup tartacaksin .Her şeye normal normal .Bu sefer başka bir aile hekimine götürdüm. Diyor ki niye ilaç verdin ki karbonat sür gecer diyor .hakikaten şu kadınlar kulübü doktorlardan iyi .şimdi yine emmedi 5 dakika emdi uyudu .Eve tartı alacağım artık. Zırt pırt olcmeyecegim ama en azından haftada 1 bakmak gerek .çocuk aç kalsa bunlara göre normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…