- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.421
Kendi doktorumuz çok gazlı bir bebek dedi. Gerçi çıkarıyor gazi ama. Bio gaiya yi sabah veriyorum verir vermez 2 kere kaka yapıyor. Yaparken ikiniyor sadece o da çok normal. Akşam da sab simplex veriyorum. Bunları kullanmadan önce akşamları resmen kriz yaşıyorduk ağlıyor ağlıyor ne yapsak teselli olmuyordu. Şimdi sadece memeyi istemiyor zorlamazsam da ağlamıyor. Memeyi istemeyince emzik veriyorum dizimde pıs pıs uyuyor sakince. Şu gaz ayları bitse bir an evvel.Tuhaf doktor bakti gazi çok yok dedi .Tabi yine aile hekimi .onlara güvenmiyorum.
Ben bunu öylesine attım ustu örtülü olanından aldım ben sana linkini atayım dur.Benim de var da bu güzelmiş
Bizim de içinde minderi var ama tam olarak böyle değil buna bi bakıyım
Kakasını da kolay yapabiyor mu? Ben sab simplex kullanıyorum gazını kendisi çok rahat viksrtiyo ama kaka yaparken çok ikiniyor uzun sürüyorCanım ben 1 ay biogaia kullandım sıfır fayda, Nurse harvey kullanıyoruz 6 saatte bir 5 damla şahane iyi geldi.
Günde 20 damlayı birden vermek mantıklı değil etkisi geçiyor diğer zamana, 10 - 10 da denedik biz en iyisi 5damla 4 kez. Gaz atakları baya azaldı, çıldırır katılır gibi ağlamalar bitti gibi günde 1 kez bazen, gaz sancısı var ama kendi çıkarabiliyor, geri uykuya devam edebiliyor . Bence süper
Bende ilacı bıraktım karbonat en iyisi. Bazı insanların içinde insanlık kalmamis bence.Ya cocugun üstünü ben cikaricam ben giydirecegi. Koyacaksın alacaksın. Ellerinde bir telefon. Çocuğuma sırf eczacı kazansın diye ilaç yazdığına yemin edebilirim .Bir daha anam babam usulünü deniyecegim. Çocuk 8 gün boyunca o iğrenç ilacı içti ve ben göğsüme sürdüm leş gibi .şimdi ağzına karbonat sürdüm zaten kendi emdi gazlı bezi .sürmeme bile gerek kalmadi .
Peki raporda şu tarihe kadar raporludur yazıyor muBen başka bir şey vermedim canım
Buna benzer yapıorum ben de .Ama bunlar gibi yapmaya cesaret edemem
Cocugun beline bişi olur.
Evet yazıyorPeki raporda şu tarihe kadar raporludur yazıyor mu
E bebekten alacağım zaten 20 kg kadar tartiyormus .ilerde de kullanırım. Malum her şey gün geçtikçe pahalaniuorBende ilacı bıraktım karbonat en iyisi. Bazı insanların içinde insanlık kalmamis bence.Gerçekten fenalık getiriyorlar. Geçen dolapta tartı gördüm. Oraya bak niyetin varsa
Canım sen günde kaç öğün mama veriyorsun? Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması nornal. Bu kural mama alan bebeklerde geçerli değil. Mama ile anne sütü çok farkli cunku. Seninki kabız olabılır yaniBenim kızın beni daha uzun uzun emdiği olmadı mama da veriyorum bu yüzden yoksa kilo kaybeder . En fazla 5 dk emer bırakır sonra almaz burada yarım saat emzirenleri görünce şok oliuirum o yüzden acaba dil bağı yüzünden mi bilmiyorum dr etki etmez dedi ama ilerde konuşma bozukluğu olir mutlaka kestir dedi bakalım biz 3 aylık olunca kestirmeye karar verdik ama çok üzülüyorum canı çok yanarsa diye
Hmm revani olabilir canım not aldım
Bi damlası bi şurubu varmış ben bio gaia dan hic fayda görmedim ben de bu nurse yi denicem
Damlasını mi kullanıyorsun sen ?
Vallahi çok yıprandım benim bunlar da sütümü etkiliyor bence .. Ya bakıyorum sizlere günde iki üç kere kaka diyorsunuz benim kiz haftada bir bile yapmıyor müdahale olmadan .. hep huysuz hep mutsuz içinde kaka bekliyor fitil ile yapınca kuş gibi hafifliyor .. yapınca da sıvı yani kabiz değil ama neden tutuyor anlamıyorum... dilimde tüy bitti dr a demekten ama yok hep normal deyip geçiyorlar.. tamam normal de bu evladimin halini kimse umursamıyor ki yavrum maf oluyor
Bizdeki de böyle.ama kafası böyle yukarıda ya o bana biraz tuhaf geldiBen bunu öylesine attım ustu örtülü olanından aldım ben sana linkini atayım dur.
mordesign Ortopedik Bebek Arabası Minder Ve Puset Minder, Örtü, Çarşaf 4
mordesign Ortopedik Bebek Arabası Minder Ve Puset Minder, Örtü, Çarşaf 4'lü Set - Askı Stil Yıldız Desen, Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimkinde yazmıyor ya puff tekrar hastaneye gideceğim mecburEvet yazıyor
Acaba bizim kızlar iştahsız mi ? Artık aklıma en son o geliyor. Belki de boğazları yok .Benimki eliyle dur yapıyor sanki .Asla acıkıp da uyandığını görmedim ya gaz gelmiştir ya çok uyumuştur. Gazi da azmış. Pamukcuk da azmış .benim sütüm de bol tazyikde yokBenim kızın beni daha uzun uzun emdiği olmadı mama da veriyorum bu yüzden yoksa kilo kaybeder . En fazla 5 dk emer bırakır sonra almaz burada yarım saat emzirenleri görünce şok oliuirum o yüzden acaba dil bağı yüzünden mi bilmiyorum dr etki etmez dedi ama ilerde konuşma bozukluğu olir mutlaka kestir dedi bakalım biz 3 aylık olunca kestirmeye karar verdik ama çok üzülüyorum canı çok yanarsa diye
Hmm revani olabilir canım not aldım
Bi damlası bi şurubu varmış ben bio gaia dan hic fayda görmedim ben de bu nurse yi denicem
Damlasını mi kullanıyorsun sen ?
Vallahi çok yıprandım benim bunlar da sütümü etkiliyor bence .. Ya bakıyorum sizlere günde iki üç kere kaka diyorsunuz benim kiz haftada bir bile yapmıyor müdahale olmadan .. hep huysuz hep mutsuz içinde kaka bekliyor fitil ile yapınca kuş gibi hafifliyor .. yapınca da sıvı yani kabiz değil ama neden tutuyor anlamıyorum... dilimde tüy bitti dr a demekten ama yok hep normal deyip geçiyorlar.. tamam normal de bu evladimin halini kimse umursamıyor ki yavrum maf oluyor
Aa niye yazmıyor ki ?Benimkinde yazmıyor ya puff tekrar hastaneye gideceğim mecbur
Normal doğum raporu vermişler. Çalışıp çalışmadığımı sormamışlar ondan heraldeAa niye yazmıyor ki ?
Harikasın ya bende hemen alayım ya altı çok derin ne yapsam olmadi. En iyisi bu .Canım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Eki Görüntüle 3115815
Tam bir gerizekalilar .orda bostan yere oturuyorlar .Bana da 2.ayda boy olcuyoruz dedi ne alaka yani .valla ben aşısını da özel hastanede yaptırıyorum. Devlet bitmiş artık. Ozel hastane asla lüks değil. Doktora istediğimi soruyorum. Bunlara göre her şey normal .diyorum emmiyor olsun emmesin diyor .Ne demek emmesin .Bir nedeni olmalı. Cocugun kırkı çıkmış diyorum ki yine 2 saatte bir kaldırıp mi emzirecegim evet evet diyor .öyle kaldırılan çocuklarda derin uykuya dalma problemi oluyor .benim kızım eskiden 1 tane 4 saat uyurdu .Ben 3 saatte kaldıra kaldıra çocuk hiç 4 saat uyumadı bir daha .6 saat bile uyusa kaldirmayacaksin .yemek kadar uyku da önemli. Yarın bir gün bu emme işi bitecek ama uyku ömür boyu kalacak .bunlara uysan çocuğunun uyku problemi olur .Bir daha arayınca da acmayacagim .arasınlar.Evet evet. Covid19 zaten azıcık olan tahammül ve kibarlıklarını almış götürmüş. Aşılar için takip için neredeyse silah zoruyla bizi sürekli sağlık ocağına çağırıyorlar, görende bir şey yapıyorlar sanar ama malesef tek ama tek bildikleri insanlara kötü muamele etmek..
Boyunu bile tam ölçemiyolar ki. 51cm doğan bebeğimi 1 hafta sonra 49 cm ölçtüler düşün
Benimki de böyleCanım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Eki Görüntüle 3115815
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?