Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tuhaf doktor bakti gazi çok yok dedi .Tabi yine aile hekimi .onlara güvenmiyorum.
Kendi doktorumuz çok gazlı bir bebek dedi. Gerçi çıkarıyor gazi ama. Bio gaiya yi sabah veriyorum verir vermez 2 kere kaka yapıyor. Yaparken ikiniyor sadece o da çok normal. Akşam da sab simplex veriyorum. Bunları kullanmadan önce akşamları resmen kriz yaşıyorduk ağlıyor ağlıyor ne yapsak teselli olmuyordu. Şimdi sadece memeyi istemiyor zorlamazsam da ağlamıyor. Memeyi istemeyince emzik veriyorum dizimde pıs pıs uyuyor sakince. Şu gaz ayları bitse bir an evvel.

Benim de var da bu güzelmiş

Bizim de içinde minderi var ama tam olarak böyle değil buna bi bakıyım
Ben bunu öylesine attım ustu örtülü olanından aldım ben sana linkini atayım dur.

Kakasını da kolay yapabiyor mu? Ben sab simplex kullanıyorum gazını kendisi çok rahat viksrtiyo ama kaka yaparken çok ikiniyor uzun sürüyor

Bende ilacı bıraktım karbonat en iyisi. Bazı insanların içinde insanlık kalmamis bence. Gerçekten fenalık getiriyorlar. Geçen dolapta tartı gördüm. Oraya bak niyetin varsa

Sizin bebelerin şiş göğsü emerken hava yuttuğu için tıkandığı oluyor mu?
Resmen midesine giden havayı duyuyorum. Tıkanıyo nefes nefese kalıyor. Kaldırıp dinlendirmek gaz çıkarttırmak zorunda kalıyorum.
O yuttuğu gazın biraz kalsa baya sancı yapar diye düşünüyorum. Ki bazen çok ıkınıyor zaten

Buna benzer yapıorum ben de .Ama bunlar gibi yapmaya cesaret edemem
Cocugun beline bişi olur.

Bu kadarı zaten sağlıklı değil. Doktorlar uyarıyor bacaklarını çok ittirmek kalça çıkığına omurilik bozukluğuna kadar gider diye.
Ben biraz toplayıp açtırıyorum. Bisiklet hareketi yaptırıyorum o kadar.
Bir de gaz sesini çeken yapmış gibi duruyor burada zaten

Son düzenleme:
Bende ilacı bıraktım karbonat en iyisi. Bazı insanların içinde insanlık kalmamis bence. Gerçekten fenalık getiriyorlar. Geçen dolapta tartı gördüm. Oraya bak niyetin varsa
E bebekten alacağım zaten 20 kg kadar tartiyormus .ilerde de kullanırım. Malum her şey gün geçtikçe pahalaniuor

Canım sen günde kaç öğün mama veriyorsun? Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması nornal. Bu kural mama alan bebeklerde geçerli değil. Mama ile anne sütü çok farkli cunku. Seninki kabız olabılır yani

Yarım saat emen bebek annesini emzik olarak kullanıyor bunu da bol ona takılma

Acaba bizim kızlar iştahsız mi ? Artık aklıma en son o geliyor. Belki de boğazları yok .Benimki eliyle dur yapıyor sanki .Asla acıkıp da uyandığını görmedim ya gaz gelmiştir ya çok uyumuştur. Gazi da azmış. Pamukcuk da azmış .benim sütüm de bol tazyikde yok

Tam bir gerizekalilar .orda bostan yere oturuyorlar .Bana da 2.ayda boy olcuyoruz dedi ne alaka yani .valla ben aşısını da özel hastanede yaptırıyorum. Devlet bitmiş artık. Ozel hastane asla lüks değil. Doktora istediğimi soruyorum. Bunlara göre her şey normal .diyorum emmiyor olsun emmesin diyor .Ne demek emmesin .Bir nedeni olmalı. Cocugun kırkı çıkmış diyorum ki yine 2 saatte bir kaldırıp mi emzirecegim evet evet diyor .öyle kaldırılan çocuklarda derin uykuya dalma problemi oluyor .benim kızım eskiden 1 tane 4 saat uyurdu .Ben 3 saatte kaldıra kaldıra çocuk hiç 4 saat uyumadı bir daha .6 saat bile uyusa kaldirmayacaksin .yemek kadar uyku da önemli. Yarın bir gün bu emme işi bitecek ama uyku ömür boyu kalacak .bunlara uysan çocuğunun uyku problemi olur .Bir daha arayınca da acmayacagim .arasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…