- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.461
Ne alaka kız hepsi anlıyormuş ki bu olayıSenin bebe bu bağlantıyı kurabildiyse üstün zekalı falan olmalı
Bunda bebeğin kafası kayıyor iki büklüm oluyor mu?Benimki de böyle
Evet oluyor maalesef ama bizimki kendi kayıyorBunda bebeğin kafası kayıyor iki büklüm oluyor mu?
Aktif emiyor nefes bile almıyor. Yani niye öyle emiyor onu da anlamadımCanım benimkide öyle emiyor eğer aktif olarak öyle emiyorsa sıkıntı olmaz dedi doktorumuz.
Ya artık dilleri demekki gelişti biz farkında değiliz. Belki de benim de sütüm arttı. Hoş o kadar çok şey yiyip içiyorum ki.gogsum tam bosalmiyor. Göğsüm dolar bu sefer de yetmez .hep bir kısır döngüCanım 8 12 dk çok az değil emebilir o sürede bana kalırsa.gecen gece 7 dk emdi uykusunun içinde uyuya kaldı üstüne gttim sagdim 20 CC cikdi o göğüsten sadece oda masajla zorlayarak falan.normalde tek göğüsten 60 ile 90 arası çıkıyor benim.en az 3 te 2 sini çekmiş yani 7 dk da.
Emerken boşaltım olduğunu okumuştum daha önce ama bunu anladıklarını bilmiyordum helal olsun bizim bebelereNe alaka kız hepsi anlıyormuş ki bu olayıiçgüdüsel gibi birseymiş yani
Bazen gaz olunca da memeye saldırıyorlar ya
Bizimki sürekli emmek istemiyor .geliyor 10 dakikada emip gidiyor .Bir de üstüne ağlıyor. Sakin de bırakmıyor. Hani sakince bıraksa anlayacağım.Sindirimle ilgili problemi var bence
Dün bir yerde okudum
Emme ile bağırsaklar da hareketlenirmiş bunu farkederse çocuk
Sürekli emmek istermiş
Dün benimki de öyleydi, en son kaka yapınca bıraktı yakamı :/
Bunda kafası kayıyor mu acaba ? Benimkinde kafası kayıyorBen bunu öylesine attım ustu örtülü olanından aldım ben sana linkini atayım dur.
mordesign Ortopedik Bebek Arabası Minder Ve Puset Minder, Örtü, Çarşaf 4
mordesign Ortopedik Bebek Arabası Minder Ve Puset Minder, Örtü, Çarşaf 4'lü Set - Askı Stil Yıldız Desen, Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aksine bizimki şiş göğüste hic hava yutmuyor. Boş olduğunda ciyuk ciyuk ses cikariyorSizin bebelerin şiş göğsü emerken hava yuttuğu için tıkandığı oluyor mu?
Resmen midesine giden havayı duyuyorum. Tıkanıyo nefes nefese kalıyor. Kaldırıp dinlendirmek gaz çıkarttırmak zorunda kalıyorum.
O yuttuğu gazın biraz kalsa baya sancı yapar diye düşünüyorum. Ki bazen çok ıkınıyor zaten
20 gündür tek başımayım ama eşim epey yardımcı olmasa zorlanirdim. Gece veya gündüz dönüşümlü bakıyoruzHemen hemen her günü buluyor . Burnunda sümükler görünüyor nefesde zorlanınca sıkıyorum .
Kızlar annesi ya da kv yanında olan var mı hala ? Annem yanımda da gitmesini isticem iyice yüz göz olduk . Ama bi taraftan da korkuyorum tek başıma nasıl yapacağım diye :/ mesela geçen kaka yaptığında mecbur banyoya soktuk tek başıma olsam yapamazdım
Dogum raporunu bile vermedim dahaÖğretmen arkadaşlar okula doğum raporu hariç bir şey veriyor muyduk ?
Benimkide öyle emiyor hızlı hızlı emip bitiriyor hemen. Yani huyu böyle diye düşündüm ben. Yoğun bakımda yattığı zaman hemşiresi de demişti çok hızlı emiyor biberonu falan diye. Kilo alımı varsa ve çişli bez varsa sıkıntı yapmamak gerekiyormuşAktif emiyor nefes bile almıyor. Yani niye öyle emiyor onu da anlamadım
Benimki de de yazmıyor offNormal doğum raporu vermişler. Çalışıp çalışmadığımı sormamışlar ondan heralde
Ben de bugün gönderdim ama işte tarih yazmıyormuş sinir oldum vallaBenimki de de yazmıyor offyine hastane yolu göründü
Evet canim mukostatin , belkide dozu cok az kullanio vermislerdir, bana gunde 4 damla demisti ben 2 veriyordum
Aynen
Kilo alimi iyiydi 2900 dogdu 2700 e indi .1 ayda 3850 oldu .bezleri hep cisli olur ama az yapsa da çiş olmaz mı? Annem diyor ki aynı sen .Ben de boyleymisim .Canim çok tezmis.kuduruk bir bebek değil memeyle savaşlarını ve memeye tekme atıp suratımı çizmeleri hariçBenimkide öyle emiyor hızlı hızlı emip bitiriyor hemen. Yani huyu böyle diye düşündüm ben. Yoğun bakımda yattığı zaman hemşiresi de demişti çok hızlı emiyor biberonu falan diye. Kilo alımı varsa ve çişli bez varsa sıkıntı yapmamak gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?