Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya artık dilleri demekki gelişti biz farkında değiliz. Belki de benim de sütüm arttı. Hoş o kadar çok şey yiyip içiyorum ki.gogsum tam bosalmiyor. Göğsüm dolar bu sefer de yetmez .hep bir kısır döngü

Sindirimle ilgili problemi var bence
Dün bir yerde okudum
Emme ile bağırsaklar da hareketlenirmiş bunu farkederse çocuk
Sürekli emmek istermiş
Dün benimki de öyleydi, en son kaka yapınca bıraktı yakamı :/
Bizimki sürekli emmek istemiyor .geliyor 10 dakikada emip gidiyor .Bir de üstüne ağlıyor. Sakin de bırakmıyor. Hani sakince bıraksa anlayacağım.

Aksine bizimki şiş göğüste hic hava yutmuyor. Boş olduğunda ciyuk ciyuk ses cikariyor

20 gündür tek başımayım ama eşim epey yardımcı olmasa zorlanirdim. Gece veya gündüz dönüşümlü bakıyoruz

Aktif emiyor nefes bile almıyor. Yani niye öyle emiyor onu da anlamadım
Benimkide öyle emiyor hızlı hızlı emip bitiriyor hemen. Yani huyu böyle diye düşündüm ben. Yoğun bakımda yattığı zaman hemşiresi de demişti çok hızlı emiyor biberonu falan diye. Kilo alımı varsa ve çişli bez varsa sıkıntı yapmamak gerekiyormuş

Bugün aylık kontrol vardı. 1200 gram almış , boyu da 6cm uzamış gel gelelim uzamış sarılık çıktı ve hormon testi yapıldı. Sarılık değeri 11 çıktı hormonlarda sıkıntı yok, sadece TSH biraz yüksek çıkmış takip önerdi. Sarılık olayına epey canım sıkıldı, emzirmeye devam sık sık 4 tüp kan alındı ve eşimin terliginde bile kan vardı

Evet canim mukostatin , belkide dozu cok az kullanio vermislerdir, bana gunde 4 damla demisti ben 2 veriyordum

Yok bana da 4x1ml yazmıştı.
Eziyet gibi resmen yenidoğan bebeğe onu uygulamak. Zaten midesini de bozuyormuş bebeklerin.
Neyseki doğal bir alternatif buldum da kurtulduk.

Kilo alimi iyiydi 2900 dogdu 2700 e indi .1 ayda 3850 oldu .bezleri hep cisli olur ama az yapsa da çiş olmaz mı? Annem diyor ki aynı sen .Ben de boyleymisim .Canim çok tezmis.kuduruk bir bebek değil memeyle savaşlarını ve memeye tekme atıp suratımı çizmeleri hariç maşallah ama annesi evhamli .bir alip veremedigi var ama ben cozemedim .ve ben asla bebeğin 3 ayda huyu olmaz rutini olmaz diyenlere inanmıyorum. 40 inda verdiğin o rutinler sana dönüyor. Diyorlar ki 30 cm a kadar görüyor asla inanmıyorum. Beni uzaktan takip ediyor eminim sizin bebekelriniz de böyle. Şimdinin çocuğuna yeni standartlar getirilmeli .biraz oyalayım diye çizgi film açtım öyle bakıyor şimdiden.Yarin bir gün kandıramazsın bunları.
Bu arada bebeği oyalayim diye ilahi açtım. Bebek ilahisi .Dinlemez olaydım ağla ağla içim gitti .çocuğu eglicem derken ben hüzünlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…