Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya bu çok güzel evet ama çok gazlıyken yaptırmıyorlar ki normalde huzurlu ve rahatken yapmamızın ne faydası var bilemiyorum
Aynennnn bildiğin bugun ağladı gazını çıkarırkem sabrıda yok hiççç hemen kucağıma alıp öyleee sakinleşiyo,
Buna benzer yapıorum ben de .Ama bunlar gibi yapmaya cesaret edemem
Cocugun beline bişi olur.
Bende bu şekilde abartmadan yapıyorum bide bisiklet çevirir gibi yapıyorumsonrada göbeğine sakinleşiyooo , ç

Canim dun doktora goturdum bebegimi pamukvugu gecmiyor o pamukcuk ilacini verdigimi soyledim nerden aldin dedi saglik ocaginda doktor yazdi dedim, bu ilacin agir oldugunu bebekler icin kullanilmiycagni soylemedimi dedi bende hayir dedim kullanma sakın dedi o ilac yetiskinler icin dedi ağır oldugunu uzerine basarak soyledi cope attim bende

Merhaba topuk kanında bişey çıktımı sizin acaba gecen yazmıstınız sanırım tekrar cagırdılar diye merak ettim girmedim ne zmndır inşallah yanlız kişiye yazmıyorumdr
Sonucumuz geldi canim değeri normal çıktı bebegim saglikliymis cok şükür

Ah ne güzel maşallah kuzucuğa. Ben sab simplex kullanıyorum işe yarıyor ama çok geç. Çocuk o aradaki bir saatte ağlamaya, bağırmaya, ıkınmaya devam ediyor. Sendeki damla mı şurup mu? Şurubu daha iyi diyorlar

Canım bu sadece puset için minderli. Ama çok uygun yinede fiyat benim yolladigimda ayrıca araba için minder vardı ben öyle almıştım. Ama daha kullanmadım onu.

Mukostatin denen ilaçtan mı bahsediyorsun?

Bizim pamukçuk olunca neonatoloji doktoru da o ilacı verdi. Yenidoğan yoğun bakım doktoru yani.
Ben kullanmadım ilaç vermek istemediğim için propolisle geçirdim orası ayrı. Da bu kadar ağır olsa prematüre doğan bebeğe vermezler bence.

Bebek yarım saat aktif emse karnı top gibi olur herhalde

İşte bana da dedikleri bu .Ben de bugün gittiğimde diğer doktor öyle dedi .niye o ilacı kullandın ki karnonatla temizle dedi .gerizekalilar diyorum da az diyorum. Mallar .Bir de doktor olmuşlar.

Allahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
Sindirimle ilgili problemi var bence
Dün bir yerde okudum
Emme ile bağırsaklar da hareketlenirmiş bunu farkederse çocuk
Sürekli emmek istermiş
Dün benimki de öyleydi, en son kaka yapınca bıraktı yakamı :/

Sindirimle ilgili problemi var bence
Dün bir yerde okudum
Emme ile bağırsaklar da hareketlenirmiş bunu farkederse çocuk
Sürekli emmek istermiş
Dün benimki de öyleydi, en son kaka yapınca bıraktı yakamı :/
Senin bebe bu bağlantıyı kurabildiyse üstün zekalı falan olmalı

Evet canim mukostatin , belkide dozu cok az kullanio vermislerdir, bana gunde 4 damla demisti ben 2 veriyordum

Allahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
Canım 8 12 dk çok az değil emebilir o sürede bana kalırsa.gecen gece 7 dk emdi uykusunun içinde uyuya kaldı üstüne gttim sagdim 20 CC cikdi o göğüsten sadece oda masajla zorlayarak falan.normalde tek göğüsten 60 ile 90 arası çıkıyor benim.en az 3 te 2 sini çekmiş yani 7 dk da.

Canım benimkide öyle emiyor eğer aktif olarak öyle emiyorsa sıkıntı olmaz dedi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…