- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.441
Aynennnn bildiğin bugun ağladı gazını çıkarırkem sabrıda yok hiççç hemen kucağıma alıp öyleee sakinleşiyo,Ya bu çok güzel evet ama çok gazlıyken yaptırmıyorlar kinormalde huzurlu ve rahatken yapmamızın ne faydası var bilemiyorum
Bende bu şekilde abartmadan yapıyorum bide bisiklet çevirir gibi yapıyorumsonrada göbeğine sakinleşiyooo , çBuna benzer yapıorum ben de .Ama bunlar gibi yapmaya cesaret edemem
Cocugun beline bişi olur.
Merhaba topuk kanında bişey çıktımı sizin acaba gecen yazmıstınız sanırım tekrar cagırdılar diye merak ettim girmedim ne zmndır inşallah yanlız kişiye yazmıyorumdrUlann gazi yüzünden cocuga maymunluk yapiyom gram gülmüyor fazlasiyla mutsuz kaşlar hep çatik
Canim dun doktora goturdum bebegimi pamukvugu gecmiyor o pamukcuk ilacini verdigimi soyledim nerden aldin dedi saglik ocaginda doktor yazdi dedim, bu ilacin agir oldugunu bebekler icin kullanilmiycagni soylemedimi dedi bende hayir dedim kullanma sakın dedi o ilac yetiskinler icin dedi ağır oldugunu uzerine basarak soylediYa cocugun üstünü ben cikaricam ben giydirecegi. Koyacaksın alacaksın. Ellerinde bir telefon. Çocuğuma sırf eczacı kazansın diye ilaç yazdığına yemin edebilirim .Bir daha anam babam usulünü deniyecegim. Çocuk 8 gün boyunca o iğrenç ilacı içti ve ben göğsüme sürdüm leş gibi .şimdi ağzına karbonat sürdüm zaten kendi emdi gazlı bezi .sürmeme bile gerek kalmadi .
Sonucumuz geldi canim değeri normal çıktı bebegim saglikliymis cok şükürMerhaba topuk kanında bişey çıktımı sizin acaba gecen yazmıstınız sanırım tekrar cagırdılar diye merak ettim girmedim ne zmndır inşallah yanlız kişiye yazmıyorumdr
Ah ne güzel maşallah kuzucuğa. Ben sab simplex kullanıyorum işe yarıyor ama çok geç. Çocuk o aradaki bir saatte ağlamaya, bağırmaya, ıkınmaya devam ediyor. Sendeki damla mı şurup mu? Şurubu daha iyi diyorlarCanım ben 1 ay biogaia kullandım sıfır fayda, Nurse harvey kullanıyoruz 6 saatte bir 5 damla şahane iyi geldi.
Günde 20 damlayı birden vermek mantıklı değil etkisi geçiyor diğer zamana, 10 - 10 da denedik biz en iyisi 5damla 4 kez. Gaz atakları baya azaldı, çıldırır katılır gibi ağlamalar bitti gibi günde 1 kez bazen, gaz sancısı var ama kendi çıkarabiliyor, geri uykuya devam edebiliyor . Bence süper
Senin ki de gayet güzelmiş.Benimki de böyle
Ben kafasını aşağı çekiyorum uyuycagi zaman boynuna destek yapiyorumBizdeki de böyle.ama kafası böyle yukarıda ya o bana biraz tuhaf geldi
Aynı ve 5. Gün.Galiba cogu bebek bu aralar ıkınma moduna girmisgece 5 te basladi her saat basi ikinarak uyandi alip emzirdikce dahada cdirdi kaka yapacak belli ama hala ortada kaka yok ikinma kizarma fosurdama yapiyor
Canım bu sadece puset için minderli. Ama çok uygun yinede fiyatmordesign %100 Pamuk Kumaşlı, Ortopedik Bel Destekli Puset Minderi, Örtü Ve Çarşaf 3' Lü Set, Stars Serisi - Fiyatı, Yorumları
mordesign %100 Pamuk Kumaşlı, Ortopedik Bel Destekli Puset Minderi, Örtü Ve Çarşaf 3' Lü Set, Stars Serisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu buldum şuan kampanya varmışSağol Morkahve
Canim dun doktora goturdum bebegimi pamukvugu gecmiyor o pamukcuk ilacini verdigimi soyledim nerden aldin dedi saglik ocaginda doktor yazdi dedim, bu ilacin agir oldugunu bebekler icin kullanilmiycagni soylemedimi dedi bende hayir dedim kullanma sakın dedi o ilac yetiskinler icin dedi ağır oldugunu uzerine basarak soyledicope attim bende
Bebek yarım saat aktif emse karnı top gibi olur herhaldeCanım sen günde kaç öğün mama veriyorsun? Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması nornal. Bu kural mama alan bebeklerde geçerli değil. Mama ile anne sütü çok farkli cunku. Seninki kabız olabılır yani
Yarım saat emen bebek annesini emzik olarak kullanıyor bunu da bol ona takılma
İşte bana da dedikleri bu .Ben de bugün gittiğimde diğer doktor öyle dedi .niye o ilacı kullandın ki karnonatla temizle dedi .gerizekalilar diyorum da az diyorum. Mallar .Bir de doktor olmuşlar.Canim dun doktora goturdum bebegimi pamukvugu gecmiyor o pamukcuk ilacini verdigimi soyledim nerden aldin dedi saglik ocaginda doktor yazdi dedim, bu ilacin agir oldugunu bebekler icin kullanilmiycagni soylemedimi dedi bende hayir dedim kullanma sakın dedi o ilac yetiskinler icin dedi ağır oldugunu uzerine basarak soyledicope attim bende
Bugün ağız mendili koydum kafasına terlememisti demekki o kumaş terletti.Senin ki de gayet güzelmiş.Minder varsa hiç uyuturken korkma bence ama terletiyorsa kafasının altına ince bir muslin köy olmazsa
Sindirimle ilgili problemi var benceAllahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
Senin bebe bu bağlantıyı kurabildiyse üstün zekalı falan olmalıSindirimle ilgili problemi var bence
Dün bir yerde okudum
Emme ile bağırsaklar da hareketlenirmiş bunu farkederse çocuk
Sürekli emmek istermiş
Dün benimki de öyleydi, en son kaka yapınca bıraktı yakamı :/
Evet canim mukostatin , belkide dozu cok az kullanio vermislerdir, bana gunde 4 damla demisti ben 2 veriyordumMukostatin denen ilaçtan mı bahsediyorsun?
Bizim pamukçuk olunca neonatoloji doktoru da o ilacı verdi. Yenidoğan yoğun bakım doktoru yani.
Ben kullanmadım ilaç vermek istemediğim için propolisle geçirdim orası ayrı. Da bu kadar ağır olsa prematüre doğan bebeğe vermezler bence.
Canım 8 12 dk çok az değil emebilir o sürede bana kalırsa.gecen gece 7 dk emdi uykusunun içinde uyuya kaldı üstüne gttim sagdim 20 CC cikdi o göğüsten sadece oda masajla zorlayarak falan.normalde tek göğüsten 60 ile 90 arası çıkıyor benim.en az 3 te 2 sini çekmiş yani 7 dk da.Allahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
Canım benimkide öyle emiyor eğer aktif olarak öyle emiyorsa sıkıntı olmaz dedi doktorumuz.Allahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?