- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.481
Benimkide hep öyle emiyor 2 saatte bir 10dk. Bu ay 1200gr almış 5 cm uzamış. ebe çok iyi nasıl besliyorsan öyle devam et dedi. Her altını açtığım da çiş kakada yapmış oluyor o yüzden kafaya takmıyorum ben. Ve hızlı emiyor yani benimki nefes nefese kalıyor hatta ben arada memeyi çekip dinlensin diye bekliyorumAllahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
Ben minderi aşağı dogru çektim üst ucunu tam boynun altına koyuyorum o sebeple boynu daha az bükülüyor yana doğru kaymadan bahsediyorsan kaymıyor.Bunda kafası kayıyor mu acaba ? Benimkinde kafası kayıyor
benimde öyle bu ay kilo alimindan anlayacağiz durumu. Doktora yazdım ben 5 dk da %90 boşaltır dedi. Gerçekten yumusuyor. Biberonla sagip vermeye çalıştım asla almıyor itiyor diliyleAllahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
Muhtemelen öyle olmuştur.Bugün ağız mendili koydum kafasına terlememisti demekki o kumaş terletti.
ne yazmıyor ben dikkate etmedim hiçBenimki de de yazmıyor offyine hastane yolu göründü
İzinli olduğumuz süre tarih vsne yazmıyor ben dikkate etmedim hiç
Haftada 200gr alması yeterli diyor doktorlar. Gayet iyi yaniHanımlar kızım 3.570 kg doğdu. 19 günlük. Az önce evde darttım. 4.200 kg çıktı. Bu demekki 700 gr almış 19 günde.
Kilo alımı iyimi sizce. Kilo alımı ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yorumlarm.
Ben geceleri 2 saat değilde 3 saat 4 saatte bir emzirdiğim oluyor. Gündüz çok yoruluyorum gece ise uykuya kalıyorum.
Bu yüzden merak ediyorum kg iyimi alımı falan.
Çok iyi maşallahHanımlar kızım 3.570 kg doğdu. 19 günlük. Az önce evde darttım. 4.200 kg çıktı. Bu demekki 700 gr almış 19 günde.
Kilo alımı iyimi sizce. Kilo alımı ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yorumlarm.
Ben geceleri 2 saat değilde 3 saat 4 saatte bir emzirdiğim oluyor. Gündüz çok yoruluyorum gece ise uykuya kalıyorum.
Bu yüzden merak ediyorum kg iyimi alımı falan.
Ya güldürdün beniKilo alimi iyiydi 2900 dogdu 2700 e indi .1 ayda 3850 oldu .bezleri hep cisli olur ama az yapsa da çiş olmaz mı? Annem diyor ki aynı sen .Ben de boyleymisim .Canim çok tezmis.kuduruk bir bebek değil memeyle savaşlarını ve memeye tekme atıp suratımı çizmeleri hariçmaşallah ama annesi evhamli .bir alip veremedigi var ama ben cozemedim .ve ben asla bebeğin 3 ayda huyu olmaz rutini olmaz diyenlere inanmıyorum. 40 inda verdiğin o rutinler sana dönüyor. Diyorlar ki 30 cm a kadar görüyor asla inanmıyorum. Beni uzaktan takip ediyor eminim sizin bebekelriniz de böyle. Şimdinin çocuğuna yeni standartlar getirilmeli .biraz oyalayım diye çizgi film açtım öyle bakıyor şimdiden.Yarin bir gün kandıramazsın bunları.
Bu arada bebeği oyalayim diye ilahi açtım. Bebek ilahisi .Dinlemez olaydım ağla ağla içim gitti .çocuğu eglicem derken ben hüzünlendim
Ben yapıcaktımda inanmaya bilir çok izliyo böyle videolarKizlar böyle yapmaya cesareti olan varsa yapip bizede atsinizledikce haykiryorum kocami hayal edemiyorum beni kapiya koyar vallah
Huyu olmaza bende pek inanamıyorum öyle bi huy ediniyolarki vallla şimdidennKilo alimi iyiydi 2900 dogdu 2700 e indi .1 ayda 3850 oldu .bezleri hep cisli olur ama az yapsa da çiş olmaz mı? Annem diyor ki aynı sen .Ben de boyleymisim .Canim çok tezmis.kuduruk bir bebek değil memeyle savaşlarını ve memeye tekme atıp suratımı çizmeleri hariçmaşallah ama annesi evhamli .bir alip veremedigi var ama ben cozemedim .ve ben asla bebeğin 3 ayda huyu olmaz rutini olmaz diyenlere inanmıyorum. 40 inda verdiğin o rutinler sana dönüyor. Diyorlar ki 30 cm a kadar görüyor asla inanmıyorum. Beni uzaktan takip ediyor eminim sizin bebekelriniz de böyle. Şimdinin çocuğuna yeni standartlar getirilmeli .biraz oyalayım diye çizgi film açtım öyle bakıyor şimdiden.Yarin bir gün kandıramazsın bunları.
Bu arada bebeği oyalayim diye ilahi açtım. Bebek ilahisi .Dinlemez olaydım ağla ağla içim gitti .çocuğu eglicem derken ben hüzünlendim
Canım başka bir doktora gitsen mesela benim oğlan 4 gün kaka yapmadı doktora mesaj attım bir çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin dedi eğer ki yapamazsa randevu ayarlayıp mutlaka gelin dedi yani 10 güne kadar normal denilse de doktor yine de bebeğimi görmek istedi belki bazı testler yapacaktı ama kakasını yaptı çok şükür.. bu şekilde içini rahat etmeyecek çünkü bence mutlaka başka bir hastane veya başka bir doktora da göster bebeğini
Götürdüm zaten canım 3 farklı doktor a gittim hepsi normal deyip geçiyor ama bu gittiğimde gerekirse kavga edicem artık röntgen mi usg mi neyle bakılıyorsa baksınlar çocuğa normal çıkarsa ne ala kafam rahat beklerim kakayiyildizsavascisi bence ayın 10unu falan bekleme
Çocuğa da yazık al başka doktora götür bence
Biz de kakadan sıkıntılıyız bir iki gündür çok zor
Bu tamamen değişken canım.. kızın emmesine bağlı.. bazen çok iyi emiyor bazen hic emmiyor gaz ve keyfine memede süt oranına kadar değişiyor emmesi buna bağlı olarak da bazen günde 3 kere bazen 1 kere mama veriyorum değişken yani ama geceleri full mama veriyorum gece benim kiz asla uyanıp emmiyor çünkü çok ifras gerekiyor tutması için ben de geceleri sadece mama veriyorum. Kabiz olsa fitil ile cıvık yapar mi kıvamı sert olmaz mi gayet cıvık yapıyorCanım sen günde kaç öğün mama veriyorsun? Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması nornal. Bu kural mama alan bebeklerde geçerli değil. Mama ile anne sütü çok farkli cunku. Seninki kabız olabılır yani
Yarım saat emen bebek annesini emzik olarak kullanıyor bunu da bol ona takılma
Kizlar böyle yapmaya cesareti olan varsa yapip bizede atsinizledikce haykiryorum kocami hayal edemiyorum beni kapiya koyar vallah
En fazla ne kadar uyuyor ki?Kizlar şuan 49 günlüğüz gündüz mizmizlik yapıyor anlıyorum ama geceleri uyuyor uyandırarak uykusunu bölüp doyurmak da emin olamıyorum kaç saatte bir uyusa da mutlaka besliyorsunuz siz ??
Bizimki de kucak sevmez .kucağa gelince ağla ağla. En fazla 5 dakika durur .Yatsa uzaklara dalsa ,ya da ayaklarını hızlı hızlı ittirse .çılgın gibi ayağını elini oynattigindan kundak yapıyorum kundagin anasını ağlatıyor. Ben de biraz kucak sevsin istiyorumHuyu olmaza bende pek inanamıyorum öyle bi huy ediniyolarki vallla şimdidennkucağa alışmaz diyolar öyle bi alışıyokş bakkk kıcakdan indirince ağlayan sadece kucakda uyuyan bir sürü bebek varrrr insanlar işini gücünü yapamıyo çocuk kucakdan inmiyo diye bu bebişler çok akıllı dediğin gibi yeni güncellemeler gelmeli
Allah allah seninki bütün tabuları yıkıyo ozman sevmeyerekBizimki de kucak sevmez .kucağa gelince ağla ağla. En fazla 5 dakika durur .Yatsa uzaklara dalsa ,ya da ayaklarını hızlı hızlı ittirse .çılgın gibi ayağını elini oynattigindan kundak yapıyorum kundagin anasını ağlatıyor. Ben de biraz kucak sevsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?