Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
Benimkide hep öyle emiyor 2 saatte bir 10dk. Bu ay 1200gr almış 5 cm uzamış. ebe çok iyi nasıl besliyorsan öyle devam et dedi. Her altını açtığım da çiş kakada yapmış oluyor o yüzden kafaya takmıyorum ben. Ve hızlı emiyor yani benimki nefes nefese kalıyor hatta ben arada memeyi çekip dinlensin diye bekliyorum

Allahim çıldıracağım 8 12 dakika arası emiyor cildirip bırakıyor. Biberonla da emmiyor .Her bezi de cisli .hepsi de masmavi .anlamadım ki bu kadar hızlı ememez
benimde öyle bu ay kilo alimindan anlayacağiz durumu. Doktora yazdım ben 5 dk da %90 boşaltır dedi. Gerçekten yumusuyor. Biberonla sagip vermeye çalıştım asla almıyor itiyor diliyle diğerleri almıştı ben yokken nasıl olacak bilmiyorum.

Hanımlar kızım 3.570 kg doğdu. 19 günlük. Az önce evde darttım. 4.200 kg çıktı. Bu demekki 700 gr almış 19 günde.
Kilo alımı iyimi sizce. Kilo alımı ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yorumlarm.
Ben geceleri 2 saat değilde 3 saat 4 saatte bir emzirdiğim oluyor. Gündüz çok yoruluyorum gece ise uykuya kalıyorum.
Bu yüzden merak ediyorum kg iyimi alımı falan.

Haftada 200gr alması yeterli diyor doktorlar. Gayet iyi yani

Çok iyi maşallah

Ya güldürdün beni bencede hee leyin farkında bebişler anlıyorlar heeer şeyi

Huyu olmaza bende pek inanamıyorum öyle bi huy ediniyolarki vallla şimdidenn kucağa alışmaz diyolar öyle bi alışıyokş bakkk kıcakdan indirince ağlayan sadece kucakda uyuyan bir sürü bebek varrrr insanlar işini gücünü yapamıyo çocuk kucakdan inmiyo diye bu bebişler çok akıllı dediğin gibi yeni güncellemeler gelmeli

yildizsavascisi bence ayın 10unu falan bekleme
Çocuğa da yazık al başka doktora götür bence
Biz de kakadan sıkıntılıyız bir iki gündür çok zor
Götürdüm zaten canım 3 farklı doktor a gittim hepsi normal deyip geçiyor ama bu gittiğimde gerekirse kavga edicem artık röntgen mi usg mi neyle bakılıyorsa baksınlar çocuğa normal çıkarsa ne ala kafam rahat beklerim kakayi

Bu tamamen değişken canım.. kızın emmesine bağlı.. bazen çok iyi emiyor bazen hic emmiyor gaz ve keyfine memede süt oranına kadar değişiyor emmesi buna bağlı olarak da bazen günde 3 kere bazen 1 kere mama veriyorum değişken yani ama geceleri full mama veriyorum gece benim kiz asla uyanıp emmiyor çünkü çok ifras gerekiyor tutması için ben de geceleri sadece mama veriyorum. Kabiz olsa fitil ile cıvık yapar mi kıvamı sert olmaz mi gayet cıvık yapıyor

Kizlar şuan 49 günlüğüz gündüz mizmizlik yapıyor anlıyorum ama geceleri uyuyor uyandırarak uykusunu bölüp doyurmak da emin olamıyorum kaç saatte bir uyusa da mutlaka besliyorsunuz siz ??

Bizimki de kucak sevmez .kucağa gelince ağla ağla. En fazla 5 dakika durur .Yatsa uzaklara dalsa ,ya da ayaklarını hızlı hızlı ittirse .çılgın gibi ayağını elini oynattigindan kundak yapıyorum kundagin anasını ağlatıyor. Ben de biraz kucak sevsin istiyorum

Allah allah seninki bütün tabuları yıkıyo ozman sevmeyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…