- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.501
Ya iste simdiye dek süt hep doluyodu aksam da doluyordu o yüzden iyi aldı kilo diye dusundum. Dedigin gibi akşam var süt ama cekmesi zor oluyor sanrm ve yagli dedigin gibi. Sıkinca geliyor ama zor geliyor. Yine de doyar mi yani. Ben valla anlayamadm ki emziriyorum araniyor falan eşim de doymuyor bu dedi kafama soktubi süre daha bekliycem hemen mama moduna girmek istemiyorum da ön arastirma yapiyim mamaları hic arastirmamistm.
Ama annesi de temastan hic hoşlanmazAllah allah seninki bütün tabuları yıkıyo ozman sevmeyerek
Allah allah seninki bütün tabuları yıkıyo ozman sevmeyerek
Benimki inanir ve sonrada cok sinirlenir hersey yapabilir o sinirleBen yapıcaktımda inanmaya bilir çok izliyo böyle videolar
Evet canım damla, günde 20 damlayı 4 seferde 5er damla olarak veriyorum.ya belki çocuğun bu az dışkılaması beslenmenden kaynaklanıyodur, beslenme stilini değiştir. Bol bol lif tüket bir de öyle dene belki işe yararBenim kızın beni daha uzun uzun emdiği olmadı mama da veriyorum bu yüzden yoksa kilo kaybeder . En fazla 5 dk emer bırakır sonra almaz burada yarım saat emzirenleri görünce şok oliuirum o yüzden acaba dil bağı yüzünden mi bilmiyorum dr etki etmez dedi ama ilerde konuşma bozukluğu olir mutlaka kestir dedi bakalım biz 3 aylık olunca kestirmeye karar verdik ama çok üzülüyorum canı çok yanarsa diye
Hmm revani olabilir canım not aldım
Bi damlası bi şurubu varmış ben bio gaia dan hic fayda görmedim ben de bu nurse yi denicem
Damlasını mi kullanıyorsun sen ?
Vallahi çok yıprandım benim bunlar da sütümü etkiliyor bence .. Ya bakıyorum sizlere günde iki üç kere kaka diyorsunuz benim kiz haftada bir bile yapmıyor müdahale olmadan .. hep huysuz hep mutsuz içinde kaka bekliyor fitil ile yapınca kuş gibi hafifliyor .. yapınca da sıvı yani kabiz değil ama neden tutuyor anlamıyorum... dilimde tüy bitti dr a demekten ama yok hep normal deyip geçiyorlar.. tamam normal de bu evladimin halini kimse umursamıyor ki yavrum maf oluyor
Ayyyy o bendede var sıkılmamdak sevilmeden öpülmekden hiç hoşlanmamAma annesi de temastan hic hoşlanmazsınırları vardır. Opulmektn hoşlanmam
Aaaa azcık açık olsun şakalaraBenimki inanir ve sonrada cok sinirlenir hersey yapabilir o sinirle
Çooookstres olabilir yaaa, yada adaya erken bir veda gerçekleşebilir bizde deBen yapıcaktımda inanmaya bilir çok izliyo böyle videolar
Ben yaparsam atarım sizeeeeÇooookstres olabilir yaaa, yada adaya erken bir veda gerçekleşebilir bizde deAnteplililili ben asla böyle şeyler yapmam çünkü o sebeple bende yapamam hadi yapsın biri yaaaa
Damla benimki, bu 3. Denediğimiz Gaz ilacı bu bir tık daha iyi diğerlerine göre.Ah ne güzel maşallah kuzucuğa. Ben sab simplex kullanıyorum işe yarıyor ama çok geç. Çocuk o aradaki bir saatte ağlamaya, bağırmaya, ıkınmaya devam ediyor. Sendeki damla mı şurup mu? Şurubu daha iyi diyorlar
Benimkinde yazıyordu şu tarihte izni biter gibi bir şeyİzinli olduğumuz süre tarih vs
Benımkı de aynen kucak sevmiyorBizimki de kucak sevmez .kucağa gelince ağla ağla. En fazla 5 dakika durur .Yatsa uzaklara dalsa ,ya da ayaklarını hızlı hızlı ittirse .çılgın gibi ayağını elini oynattigindan kundak yapıyorum kundagin anasını ağlatıyor. Ben de biraz kucak sevsin istiyorum
Ne güzelmiş benimki de kucaktan inmiyorBenımkı de aynen kucak sevmiyor
En fazla 5 dk duruyor
Sonra koltuğa yatırıyorum etrafı izliyor
Nasıl anlaşıldı?Benim bebe kolikmişilk inanmadım ama 3 farklı doktor kolik dedi artık kabullenmem lazım sanırım. Komşulara 40 gezmesine götürdüm içeri girmedik, o halde 10 dk durmadı.
Z.yaglı kulak çubuğuSaat 10dan beri kaka yapmaya çalısıyor
i love you masajını yaptım
Gaz da çıkartıyor hatta gazla beraber kaka da geliyor ama kaka yapamadı henüz
Çok ağlıyor ve yoruldu
Başka bir öneriniz var mı?
Ben deAma annesi de temastan hic hoşlanmazsınırları vardır. Opulmektn hoşlanmam
Kaka değilmiş gazmışZ.yaglı kulak çubuğu
uyaracaksın
Gazda da etkili:)Kaka değilmiş gazmış
Hayır çıkan gaz da küçük bi pırt neden bu kadar yaygara yaptı anlamdımkarnı ağrıdı herhalde
Doğum izninin ne zaman biteceği, kaçinco haftaya kadar çalıştığım yazmıyor. Sadece beebgin doğduğu tarih var. Bu yetmez mine yazmıyor ben dikkate etmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?