- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.521
Gözler normal ilk zamanlar senkorize çalışmıyor gozbebekleriKızlar bi sorum olcak bugün bi misafirliğe gittik orda bi kadın bebegi kucağına altı çok patavatsızca o bu bebeğin gözleri sıkıntılı mı yok dedim neden dedim sanki gözleri kayık gibi hayır olsa doktor söylerdi dedim a genede sor bi daha gittiğin de kayık gibi degil de böyle sarhoş gibi yapıyor bazen kendinden geçersin gibi internetten baktım yenidoğan normal diyo bide kafasının arkasın da bi kemik var çıkıntı gibi daha oturmamış gibi böyle olan var mı yardımcı olur musunuz
Ben bıraktım uyandırmayı. Artık kendinin kalkmasını bekliyorum. Zaten 4 saati hiç bulmadı ama bence uyandirilan bebek dengesi şaşıyor.Kizlar şuan 49 günlüğüz gündüz mizmizlik yapıyor anlıyorum ama geceleri uyuyor uyandırarak uykusunu bölüp doyurmak da emin olamıyorum kaç saatte bir uyusa da mutlaka besliyorsunuz siz ??
Geçen haftaya kadar yoktu ama şimdi bakarken şaşı gibi oluyor bazen gözleri göz muayenesine de gittik o zaman böyle değildi biseyde demedi doktor.. kalıcı değildir diye düşünüyorum genelde bebeklerde oluyor bu gittiğimde kendi doktoruna sorucam endişelenme bence çoğu bebekte oluyor demekkiKızlar bi sorum olcak bugün bi misafirliğe gittik orda bi kadın bebegi kucağına altı çok patavatsızca o bu bebeğin gözleri sıkıntılı mı yok dedim neden dedim sanki gözleri kayık gibi hayır olsa doktor söylerdi dedim a genede sor bi daha gittiğin de kayık gibi degil de böyle sarhoş gibi yapıyor bazen kendinden geçersin gibi internetten baktım yenidoğan normal diyo bide kafasının arkasın da bi kemik var çıkıntı gibi daha oturmamış gibi böyle olan var mı yardımcı olur musunuz
Ben baby turco , sleepy bio naturl ve Prima premium care kullandım bu ay. 3 gün şeklinde kullandım ki alerji ya da pişik yapacak mi göreyim. Hiç biri pişik yapmadı ya da kizartmadi ama baby turconun kokusu ve emiciligi hoşumuza gitmedi. Bio natural ile devam ediyoruz , dışarı çıktığımda da prima(stok yapmıştım biraz yoksa sleepy alabilirmisim sadece)Baby turco 2 kullanıyorum. 4 kg şuan. Ama gazla kaka gelince belinden çıkacak kadar oluyor genelde. Bazen de bacak arasından sızıyor. Bez mi değiştirsem acaba?
Ya daha dün aynisinin sadece düz grisini 190 a sipariş verdim . Bunu görmemişimCanım ben ousete puset minderi aldım onu koydum orda yatıyor. Oğlum zamanında öyle minder yoktu alt açma minderi koyuyordum.Eki Görüntüle 3115815
Kızlar bi sorum olcak bugün bi misafirliğe gittik orda bi kadın bebegi kucağına altı çok patavatsızca o bu bebeğin gözleri sıkıntılı mı yok dedim neden dedim sanki gözleri kayık gibi hayır olsa doktor söylerdi dedim a genede sor bi daha gittiğin de kayık gibi degil de böyle sarhoş gibi yapıyor bazen kendinden geçersin gibi internetten baktım yenidoğan normal diyo bide kafasının arkasın da bi kemik var çıkıntı gibi daha oturmamış gibi böyle olan var mı yardımcı olur musunuz
Kızlar bizim ilk doktor kontrolümüzde doltorun ilk soyledikleri arasındaydı . İlk 3 ay göz kaslarıni kontrol edemez şaşi olur ,kayar ,biri sağ biri sola bakar korkma diyeGeçen haftaya kadar yoktu ama şimdi bakarken şaşı gibi oluyor bazen gözleri göz muayenesine de gittik o zaman böyle değildi biseyde demedi doktor.. kalıcı değildir diye düşünüyorum genelde bebeklerde oluyor bu gittiğimde kendi doktoruna sorucam endişelenme bence çoğu bebekte oluyor demekki
Ben onu bir kere yaşadım ya müthişti4 saat uyumuş anne mutluluğu
Beni yine bebiş uyandırdı ama uykumu almış olarak uyandım, çok özlemişimBen onu bir kere yaşadım ya müthişti
Hatta kendi kendime uyanmıştım, aa sabah oldu diye
Ben 2 gündür ellemiyorum çünkü ben uyandırınca geri uykuya dalamıyordu. Max 3 saat uyudu zaten uyandırsam da öyle olcaktıKizlar şuan 49 günlüğüz gündüz mizmizlik yapıyor anlıyorum ama geceleri uyuyor uyandırarak uykusunu bölüp doyurmak da emin olamıyorum kaç saatte bir uyusa da mutlaka besliyorsunuz siz ??
Bekliyorum meraklaAaaa azcık açık olsun şakalarahemen kızılırmı ben çok şey yapıyorumda videoda çekmek aklıma gelmiyo o anda gelişiyo
Ayyy dur denicemmmmdenersem atarım sana özelden
Bence yetmez benim raporda ise döneceğim tarih yazıyordu. Hemde şu kadar hafta diye yazmışlar.Doğum izninin ne zaman biteceği, kaçinco haftaya kadar çalıştığım yazmıyor. Sadece beebgin doğduğu tarih var. Bu yetmez mi
Yaa maşallah diim dilimi mi ısırayım kıçımı mı karşıyayımBen onu bir kere yaşadım ya müthişti
Hatta kendi kendime uyanmıştım, aa sabah oldu diye
Canım geri gönder minder yoksa bence minderli çok kullanışlı. Hatta sadece minder ve örtü olanı dsha uyguna bbulmustu bizim arkadsslardan biri arka sayfalarda olacak.Ben baby turco , sleepy bio naturl ve Prima premium care kullandım bu ay. 3 gün şeklinde kullandım ki alerji ya da pişik yapacak mi göreyim. Hiç biri pişik yapmadı ya da kizartmadi ama baby turconun kokusu ve emiciligi hoşumuza gitmedi. Bio natural ile devam ediyoruz , dışarı çıktığımda da prima(stok yapmıştım biraz yoksa sleepy alabilirmisim sadece)
Ya daha dün aynisinin sadece düz grisini 190 a sipariş verdim . Bunu görmemişimmindersiz çocuk pusette yattıkca bana daral geldi öyle gömülunce icine, minder iyi gelir umarim
Kızlar bizim ilk doktor kontrolümüzde doltorun ilk soyledikleri arasındaydı . İlk 3 ay göz kaslarıni kontrol edemez şaşi olur ,kayar ,biri sağ biri sola bakar korkma diyebenimkide çok kaydiriyor istemsiz normaldir , ama 3 ay sonrası devam ederse artı bir doktora gotururz
Linkini atsana Vladaya aldığının adını aklımda tutamadımYaa maşallah diim dilimi mi ısırayım kıçımı mı karşıyayımbenimki 12 de yatiyo bazen gece 3 4 ye kalkiyo bazen kalkmıyor. 6 da kalkiyoz gece de altını değiştirmek için kaldırıyorum yoksa onu da kaldirmam6niye rahatını bozayim çocuğun
Benim bildiğim bebeklerin yüzde 90 i gece gündüz ayrımını bilir .Ha bazıları yer değiştirir o ayrı. Nasıl huy bilmez bizimki gündüz sallanmayi seviyor gece yatağında yatıyor asla ve asla gündüz yatakta yatmaz .Bu nasıl huy değil yani onların rutini olmaz dediği her gün birbirini tutmaz .mesela dün bizimki çok bölük bölük uyudu .normalde blok blok uyurdu .zırt zırt uyandi .hiç bu kadar uykulu olmadım ben .Yarın gelir 1 saat 1 saat uyur. mesela 9 aylık eğitimli bir bebek öyle olmaz .Ya da mesela gündüz bizimki 1 saat 1 saat uyur ama dün 2.5 saat uyudu 1 seferde .bence bebeklerde rutini sever. Bir memede bir sallanarak bir yatağında bir kucakta uyuyan bebegin kafası karışır. Ya da bir kundak yapılan bir yapılmayan bebeğin kafası karışır. Dün mesela bebeği dışarı çıkardım kundak yapmadığım için uyumadı bakti öylece. Yapmamayı da denedim eli kolu durmuyor .işte bundan vazgecirmem gerek ileride .Ya da sallanmaktan vazgeçirmek gerekiyor .bunun için de uyku eğitimi düşünüyorum benGünaydın kızlarilk 3 ay bebeklerde rutini pek anlayama ,geceyi gündüzü ayırt edemez diye yazıyor hep kitaplarda ama bizim 10 gündür değişmiyor . 20:00 de banyo , 21:00 derin uykuya geçiyor . 01:00-01:30 arası uyaniyor . Emip 02:00 de tekrar uyuyor . Bu sefer 04:30 gibi uyanıyor. 5 te emerken gaz sancıları başlıyor , bu sefer uyuması zor oluyor , karnını okşuyorum sürekli. Bu şekilde 7 buçuk 8 e kadar idare ediyoruz yarı uykulu yarı uyanık. Saatler hep aynı nerdeyse. Annesi gibi rutinsever ve dakik çıktı bizimki
Bebeğin kaç günlük anlayamadım allta 0 yazıyor ama ilk 20 gün 2 saate bir bebek uyanmasa da uyandırıp beslemek lazım. Ben bir kere 3 saat ellemedim. Sonra çocuk iyice sarardı. Sarılık baslangici olunca da çok uyuyor. Sen uyandirio beslemeye devam et.Merhabalar,
Bebeğimi ağustosta beklerken temmuzda oldu ama çok şükür iyiyiz
Bebeğim bu gece özellikle saat başı uyandı. Formda bazı anneler 3 saat hatta uyandırmadan kendi saatine göre emziriyorlarmis. Açana benim bebeğim neden bu kadar az uyuyor olabilir?
Bir de sarılık yüzünden saat başı kaldip emziriyordum ondan mı böyle bilemiyorum. Maksimum 2 saat uyusam hemen uyandırıyorum bu yanlış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?