Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kız da tam o saatlerde aynı şeyleri yapıyordu. Sab simplex i aksamlari veriyoruz şimdi biraz azalttı. Valla bizim kizda kucakci bizdr ablalarda yok abisi de korkuyor almaya. Ama yine de hiç bir yerde durmuyor.

Benim kız da tam o saatlerde aynı şeyleri yapıyordu. Sab simplex i aksamlari veriyoruz şimdi biraz azalttı. Valla bizim kizda kucakci bizdr ablalarda yok abisi de korkuyor almaya. Ama yine de hiç bir yerde durmuyor.
Benim kızlar oyuncak bebek gibi evirip çeviriyolar valla gazını bile çıkarıyorlar mık dese koştukları için alıştı kucağa
Bende veriyorum o saatlere yakın damlayı ama pek işe yaramadı sanki.

Çok teşekkürler kızlar ya korkmuştum vala

Selam herkese, biogaia ve sab simpleks buzdolabında mi yoksa dışarda mi muhafaza edilmeli ? Ev 28-30 derece arası değişiyor genelde

Bebeğim 1 ay 12 gülük. Ben sarılık oldugu için ilk bir ay hep saat başı emzirdim. Şu an uzamış sarılık var 2 saatte bir emziriyorum ama bebeğim özellikle son iki üç gündür saat başı kalkıyor

Bizde sarilik olduk hastanede yaptık bebek doymuyormus ek mama verince gecti

Hangi ilaç Merve?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…