- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.541
Benim kız da tam o saatlerde aynı şeyleri yapıyordu. Sab simplex i aksamlari veriyoruz şimdi biraz azalttı. Valla bizim kizda kucakci bizdr ablalarda yok abisi de korkuyor almaya. Ama yine de hiç bir yerde durmuyor.Kızlar nasılsınız? Giremedim bayadır. Israrla gelmek isteyen misafirlerimi ağırladım bu hafta
Bebiş bugün 1 aylık oldu o da bu hafta huy değiştirdi emin değilim ama kolik belirtileri var gibi yada akşam olunca geliyorlar benim bebeye anlamıyorum
Gündüz uyuması güzel gazı olsa da çıkarıyor artık her bezi kakalı olmasa da günde 2-3 kez yapıyor kabız değil sulu kakası ama akşam 8 gibi başlıyor huysuzlanmaya 3-4 saat mıkırdıyor pek gazla ilgili değil gibi çıkarsa da mıkırdıyor çünkü karnı tok altı temiz uykusunu almış oluyor ama durmuyor da sürekli ağlamıyor ama ara ara huysuzlanıyor. 12 gibi normale dönüyor en geç 1 de derin uykuya dalmış oluyor artık. Hep aynı saatte başlaması bana koliği düşündürdü ne yapcam ben şimdi ilacı da yok dimi bununSab simplex işe yaramıyor o saatlerde.
Bir de uyanıksa hep kucak istiyor ablaları alıştırdı yatıp bakınmıyor ille kucakta duracak ağladığı zamanlar hafif ayağımda sallamayı denedim eğer durursa otomatik anakucağı alayım dedim ama yok durmuyor ayvayı yedim ben ya
Benim kızlar oyuncak bebek gibi evirip çeviriyolar valla gazını bile çıkarıyorlar mık dese koştukları için alıştı kucağaBenim kız da tam o saatlerde aynı şeyleri yapıyordu. Sab simplex i aksamlari veriyoruz şimdi biraz azalttı. Valla bizim kizda kucakci bizdr ablalarda yok abisi de korkuyor almaya. Ama yine de hiç bir yerde durmuyor.
Ben de düzelttirdim 20 ekime kadar izinliyim 1 ay da rapor alırım inşallah ara tatilden sonra başlarım okula Allah kısmet ederseBenimkinde yazıyordu şu tarihte izni biter gibi bir şey
Çok teşekkürler kızlar ya korkmuştum valaBen baby turco , sleepy bio naturl ve Prima premium care kullandım bu ay. 3 gün şeklinde kullandım ki alerji ya da pişik yapacak mi göreyim. Hiç biri pişik yapmadı ya da kizartmadi ama baby turconun kokusu ve emiciligi hoşumuza gitmedi. Bio natural ile devam ediyoruz , dışarı çıktığımda da prima(stok yapmıştım biraz yoksa sleepy alabilirmisim sadece)
Ya daha dün aynisinin sadece düz grisini 190 a sipariş verdim . Bunu görmemişimmindersiz çocuk pusette yattıkca bana daral geldi öyle gömülunce icine, minder iyi gelir umarim
Kızlar bizim ilk doktor kontrolümüzde doltorun ilk soyledikleri arasındaydı . İlk 3 ay göz kaslarıni kontrol edemez şaşi olur ,kayar ,biri sağ biri sola bakar korkma diyebenimkide çok kaydiriyor istemsiz normaldir , ama 3 ay sonrası devam ederse artı bir doktora gotururz
Bebeğim 1 ay 12 gülük. Ben sarılık oldugu için ilk bir ay hep saat başı emzirdim. Şu an uzamış sarılık var 2 saatte bir emziriyorum ama bebeğim özellikle son iki üç gündür saat başı kalkıyorBebeğin kaç günlük anlayamadım allta 0 yazıyor ama ilk 20 gün 2 saate bir bebek uyanmasa da uyandırıp beslemek lazım. Ben bir kere 3 saat ellemedim. Sonra çocuk iyice sarardı. Sarılık baslangici olunca da çok uyuyor. Sen uyandirio beslemeye devam et.
Bizde sarilik olduk hastanede yaptık bebek doymuyormus ek mama verince gectiBebeğim 1 ay 12 gülük. Ben sarılık oldugu için ilk bir ay hep saat başı emzirdim. Şu an uzamış sarılık var 2 saatte bir emziriyorum ama bebeğim özellikle son iki üç gündür saat başı kalkıyor
Bebeğim çok güzel kilo aldı Dr mama verme dediBizde sarilik olduk hastanede yaptık bebek doymuyormus ek mama verince gecti
Uyanıksam beslerimKizlar şuan 49 günlüğüz gündüz mizmizlik yapıyor anlıyorum ama geceleri uyuyor uyandırarak uykusunu bölüp doyurmak da emin olamıyorum kaç saatte bir uyusa da mutlaka besliyorsunuz siz ??
Hangi ilaç Merve?Canim dun doktora goturdum bebegimi pamukvugu gecmiyor o pamukcuk ilacini verdigimi soyledim nerden aldin dedi saglik ocaginda doktor yazdi dedim, bu ilacin agir oldugunu bebekler icin kullanilmiycagni soylemedimi dedi bende hayir dedim kullanma sakın dedi o ilac yetiskinler icin dedi ağır oldugunu uzerine basarak soyledicope attim bende
Biogaia yi bir ay oda sıcaklığında saklayabilirsn diğeri hakkında bilgim yokSelam herkese, biogaia ve sab simpleks buzdolabında mi yoksa dışarda mi muhafaza edilmeli ? Ev 28-30 derece arası değişiyor genelde
Tam tersi diye biliyorum ben . Sap dışardaBiogaia yi bir ay oda sıcaklığında saklayabilirsn diğeri hakkında bilgim yok
Linkini atsana Vladaya aldığının adını aklımda tutamadımetiket yapamadım. Diğer adın geliyor aklıma hep
Benim 10 kasıma kadar bende 1 ay izin alırım belki 2 ay 60 gün iznim var. Bende 2. Dönem başlarım artıkBen de düzelttirdim 20 ekime kadar izinliyim 1 ay da rapor alırım inşallah ara tatilden sonra başlarım okula Allah kısmet ederse
Canım bio gaiya dolapta diğeri dışarda olacakSelam herkese, biogaia ve sab simpleks buzdolabında mi yoksa dışarda mi muhafaza edilmeli ? Ev 28-30 derece arası değişiyor genelde
Mikostatin muhtemelen kız Merve neden atıyorsun. Ben çocuğa kullanmayı kestim ağzımda yara çıkmış kendim kullandımHangi ilaç Merve?
AY onu bize de verdiler aldım ya Bi deMikostatin muhtemelen kız Merve neden atıyorsun. Ben çocuğa kullanmayı kestim ağzımda yara çıkmış kendim kullandım
Hele boydan kesilmesi beni şaşırttıAY bunu izlemiştim içim acıdı kendime sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?