Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Senin ki de gayet güzelmiş. Minder varsa hiç uyuturken korkma bence ama terletiyorsa kafasının altına ince bir muslin köy olmazsa
Minderi neden koyuyoruz anlamadım onu. Sıkışık olunca anne karnı gibi daha iyi hissetmiyorlar mı?
Damla benimki, bu 3. Denediğimiz Gaz ilacı bu bir tık daha iyi diğerlerine göre.
Şurubuyla aradaki fark ne acaba? Bir sonraki sefer olmazsa şurup alırım
Benim de 3. Olacak. İnşallah işe yarar. Bilmiyorum farkını bazı forumlara özellik belirtmeden daha iyi demişler sadece
Nasıl anlaşıldı?
Her gün akşam 7 civarında başlayan ağlamalar, çok çok fazla gaz, gazı çıksa dahi ağlamaya devam etme, ağlarken alnının kırışması m şeklinde ve bu şekilde en az 1,2 saat ağlama, bir de ağlarken daha doğrusu bağırırken nefessiz kalıyor morarıyor neredeyse.
O hallerin videosunu çekip gösterdim.

Peki doktorun önerisi ne oldu?

Biogaia yi bir ay oda sıcaklığında saklayabilirsn diğeri hakkında bilgim yok

Canım bio gaiya dolapta diğeri dışarda olacak
Teşekkür ederim ikinize de, 1 haftadır disardaydi biogaia açık şekilde. Şimdi fark ettim dolap işini, sorun olmaz öyleyse anladığım kadarıyla? Çöp olmadı dimi çok pahalıydı

Sap simblex kullanıyordum 1 hafta ara verdim şimdi yine kullanıyorum devam etsem mi vs diye düşünürken dün bi baktım ilaç bitmek üzere zaten
Bitince bir süre yine bakcam com zorlanırsa alırım bi kutu daha yoksa almam
Oğluma 12 yıl önce metsil kullanmıştım ama bı kadar çok gazı yoktu
Dün fiyatına baktım metsilin baya uygun bizim bu aldıklarımıza göre alıp denesem mi diye düşünmüyor değilim kullanan vr mı

Peki sen neler yapıyorsun o saatlerde ?
Çoğunlukla arabasına atıp dışarı çıkıyorum. Sab veriyorum, beyaz gürültü açıyorum ama hiç umursamıyor. Dışarılarda birazcık sakinleştirip eve gelip kundak yapıyorum ama her halükarda en az 3 saat ağlıyor. Rekoru 5 buçuk saat. Aralıksız.

Agladıkca katılmıyor mu ?
Benimkinin aşırı uykusu geldi, emzik vermedim kendini yırttı
Biraz bekledim ağlamaktan katılacaktı tırstım hemen soktum emziği ağzına ama susmadı . Bir kere ağladım sonu zor geliyor sinirlendiyse. Hemen elimize alıp salladık sustu

Bu söylediğim şey en fazla 15 dk sürmüştür
Seninkini hayal edemıyorum

Ee o karpuzlar boşuna yenilmedi
9 kılo gitmiş 64 um suan

Canım bizim diğer damla bitti bunu alcam ama bu d3 vitamin demi yoksa ayrıca bir de d3 mu almam lazım şuan nbl proboyotik d3 damla kullanıyordum bitmek üzere

Uzamış sarılık bizde de çıktı beslemek dışında dikkat edilecek bir şey var mı? Bir de kan ve idrara bakıldı mi sizin de? Bizim TSH sınırda yüksek çıkmış. Sarılık da 11.1

Ben 10 kilo almıştım hepsi gitti eski kiloma döndüm, inşallah daha da veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…