- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.561
Minderi neden koyuyoruz anlamadım onu. Sıkışık olunca anne karnı gibi daha iyi hissetmiyorlar mı?Senin ki de gayet güzelmiş.Minder varsa hiç uyuturken korkma bence ama terletiyorsa kafasının altına ince bir muslin köy olmazsa
Benim de 3. Olacak. İnşallah işe yarar. Bilmiyorum farkını bazı forumlara özellik belirtmeden daha iyi demişler sadeceDamla benimki, bu 3. Denediğimiz Gaz ilacı bu bir tık daha iyi diğerlerine göre.
Şurubuyla aradaki fark ne acaba? Bir sonraki sefer olmazsa şurup alırım
Her gün akşam 7 civarında başlayan ağlamalar, çok çok fazla gaz, gazı çıksa dahi ağlamaya devam etme, ağlarken alnının kırışması m şeklinde ve bu şekilde en az 1,2 saat ağlama, bir de ağlarken daha doğrusu bağırırken nefessiz kalıyor morarıyor neredeyse.Nasıl anlaşıldı?
Peki doktorun önerisi ne oldu?Minderi neden koyuyoruz anlamadım onu. Sıkışık olunca anne karnı gibi daha iyi hissetmiyorlar mı?
Benim de 3. Olacak. İnşallah işe yarar. Bilmiyorum farkını bazı forumlara özellik belirtmeden daha iyi demişler sadece
Her gün akşam 7 civarında başlayan ağlamalar, çok çok fazla gaz, gazı çıksa dahi ağlamaya devam etme, ağlarken alnının kırışması m şeklinde ve bu şekilde en az 1,2 saat ağlama, bir de ağlarken daha doğrusu bağırırken nefessiz kalıyor morarıyor neredeyse.
O hallerin videosunu çekip gösterdim.
Ben ücretsiz alacağım sonrasıda mechulBenim 10 kasıma kadar bende 1 ay izin alırım belki 2 ay 60 gün iznim var. Bende 2. Dönem başlarım artık
Aynen ben hep yatay kesmişler sanıyodum demek acısı yangısı o yüzdendi ay valla Bi daha kesilmek istememHele boydan kesilmesi beni şaşırttıkaç kat kesilmişizzz
Diğer gaz damlalarını denemek ve zaman. Biz çözüm bulalım diye 3 farklı doktora gittik ama hepsi aynı şeyi söyledi: 3. aydan sonra bira rahatlayacaksınızPeki doktorun önerisi ne oldu?
Peki sen neler yapıyorsun o saatlerde ?Diğer gaz damlalarını denemek ve zaman. Biz çözüm bulalım diye 3 farklı doktora gittik ama hepsi aynı şeyi söyledi: 3. aydan sonra bira rahatlayacaksınız
Biogaia yi bir ay oda sıcaklığında saklayabilirsn diğeri hakkında bilgim yok
Teşekkür ederim ikinize de, 1 haftadır disardaydi biogaia açık şekilde. Şimdi fark ettim dolap işini, sorun olmaz öyleyse anladığım kadarıyla? Çöp olmadı dimi çok pahalıydıCanım bio gaiya dolapta diğeri dışarda olacak
Çoğunlukla arabasına atıp dışarı çıkıyorum. Sab veriyorum, beyaz gürültü açıyorum ama hiç umursamıyor. Dışarılarda birazcık sakinleştirip eve gelip kundak yapıyorum ama her halükarda en az 3 saat ağlıyor. Rekoru 5 buçuk saat. Aralıksız.Peki sen neler yapıyorsun o saatlerde ?
Agladıkca katılmıyor mu ?Çoğunlukla arabasına atıp dışarı çıkıyorum. Sab veriyorum, beyaz gürültü açıyorum ama hiç umursamıyor. Dışarılarda birazcık sakinleştirip eve gelip kundak yapıyorum ama her halükarda en az 3 saat ağlıyor. Rekoru 5 buçuk saat. Aralıksız.
7 kat dedik yaHele boydan kesilmesi beni şaşırttıkaç kat kesilmişizzz
Ee o karpuzlar boşuna yenilmediHazır girebilmişken de arka arkaya yazıyoruö
Doğum kilolarını sorcam ne zamandır ne durumdasınız
Son haftalarda tartılmamıştım ama toplamda sanırım 20 kg yakın aldım 57 kg ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım 67 çok az gitmemiş mi sizlerde durum nasıl
Ne dediniz de duzelttilerBen de düzelttirdim 20 ekime kadar izinliyim 1 ay da rapor alırım inşallah ara tatilden sonra başlarım okula Allah kısmet ederse
Canım bizim diğer damla bitti bunu alcam ama bu d3 vitamin demi yoksa ayrıca bir de d3 mu almam lazım şuan nbl proboyotik d3 damla kullanıyordum bitmek üzereyildizsavascisi ben bunu dün kullanmaya başladım
Emin olmadan yazmak istemedim o yüzden bugunu bekledim, ben dün ve bugun başladım bunu vermeye
2 gün de aynı renk ve kıvamda kaka yaptı
Damladan hemen sonra. Normalde o kıvamda kaka yapmıyor bebek.
Aklında bulunsun bu damla da
Uzamış sarılık bizde de çıktıBebeğim 1 ay 12 gülük. Ben sarılık oldugu için ilk bir ay hep saat başı emzirdim. Şu an uzamış sarılık var 2 saatte bir emziriyorum ama bebeğim özellikle son iki üç gündür saat başı kalkıyor
Ben 10 kilo almıştım hepsi gitti eski kiloma döndüm, inşallah daha da veririmHazır girebilmişken de arka arkaya yazıyoruö
Doğum kilolarını sorcam ne zamandır ne durumdasınız
Son haftalarda tartılmamıştım ama toplamda sanırım 20 kg yakın aldım 57 kg ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım 67 çok az gitmemiş mi sizlerde durum nasıl
Mukostatin canimHangi ilaç Merve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?