Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nasıl yani benim beslenmem bebeğin kaka yapmasını etkiler mi
Ben bıraktım uyandırmayı. Artık kendinin kalkmasını bekliyorum. Zaten 4 saati hiç bulmadı ama bence uyandirilan bebek dengesi şaşıyor.
Ben 2 gündür ellemiyorum çünkü ben uyandırınca geri uykuya dalamıyordu. Max 3 saat uyudu zaten uyandırsam da öyle olcaktı
Ben de uyandirmayayim o zaman ya hâlâ şekeri düşer mi diye korkup 3 saat i bulunca uyandırıp besliyorum çünkü
Gündüz tilki uykusu zaten zırt birt uyanık deliksiz uyumaz öyle ama geceleri uyandırıyorum. Gerçi artık bizim kız gece 3 saat olunca mikir mikir etmeye başlıyor acıkıp

Bizim kızın da kaşlarında var ben de anne sütü sürüp ardından pamuk ile sildim zeytinyağı da mantıklı ama bit tarağı yok bizde silmek de işe yarar mi ki

Ben 48 ile kaldım 10 kilo aldım şu an 50 ye düştüm. Ama göbeğim var biraz nasıl oluyor anlamadım

Ben de düzelttirdim 20 ekime kadar izinliyim 1 ay da rapor alırım inşallah ara tatilden sonra başlarım okula Allah kısmet ederse
Ben 20 eylülde başlıyorum okula hatta müdürüm bi hafta erken başlasan 1 hafta için öğretmen aratma bize dedi bende kabul ettim sonuçta sabahçı olmam için ona muhtacım bakıcı da buldum bu arada yarım güne 3400 e gelecek. İnşallah benim minik kaçırmaz bakıcıyı

Kizlar acil yazar mısınız esim eczane de bekliyor bu d3 vitamini mi yoksa içinde sadece d var d3 yok mu ?? Bebeğe d3 kullanmamız lazım ya bu farklı bur şey mi

Eklentiler

• Screenshot_20220820-163429_Chrome.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 56
Epey yüksek bı fiyatmis kaçmaz bence

Aynı gün doğmuş bizim bebekler o kadar erken mi bitiyor ya bizim izin? Ekimi bulur diye dusundum ben. Gerçi 37 ye kadar çalıştım ekim olur belki de benim. Bu arada MEBBİS te bulamadım izin islemlerinde. Sizin yaziyor mu

Epey yüksek bı fiyatmis kaçmaz bence
Bebek küçük olunca kimse bakmak istemedi valla çok zor bulduk bu bakıcıyı da Aslında işini bilen için küçük bebek daha kolay değil mi ? Benimde kafam dağılır biraz okulda miniğimi özlerim ama 4buçuk saat durabiliriz ayrı heralde

Ben 32de ayrıldım direk hatta 24ten sonrasına hep rapor aldım . Branş öğretmeni değilim okul önceci olunca yarıda sınıf almak çok zor ya baştan başlayacağım ya da ücretsiz almam daha mantıklıydı . Şu pahalılıkta da ücretsiz almak istemedim

Canım bizim diğer damla bitti bunu alcam ama bu d3 vitamin demi yoksa ayrıca bir de d3 mu almam lazım şuan nbl proboyotik d3 damla kullanıyordum bitmek üzere
bana doktor d vit. Olarak bunu verdi bilmiyorum ki.

Sen yine de bildiğini al istersen çünkü artık benimki kakayı direkt bundan sınra yapmıyor

Ben bio gaia yi bırakmaya karar verdim onun yerine nurse harvey alcam ama damla mi şurup mu bilemedim
Ben şurup kullanıyorum bence damlalar kıvrandırıyor biraz

Kizlarr birşey sorcam bizimki emzik tutmuyordu verirken öguruyor tutsa en fazla 10 dk tutup bırakıyor Philips aldım geldi az önce verdim ilk başta yine öğürdü gaz damlası damlattim tuttu şuan
Sizlerde ilk başta böyle miydi sürekli damla damlatıp mi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…