- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.581
Nasıl yani benim beslenmem bebeğin kaka yapmasını etkiler miEvet canım damla, günde 20 damlayı 4 seferde 5er damla olarak veriyorum.ya belki çocuğun bu az dışkılaması beslenmenden kaynaklanıyodur, beslenme stilini değiştir. Bol bol lif tüket bir de öyle dene belki işe yarar
Ben bıraktım uyandırmayı. Artık kendinin kalkmasını bekliyorum. Zaten 4 saati hiç bulmadı ama bence uyandirilan bebek dengesi şaşıyor.
Ben de uyandirmayayim o zaman ya hâlâ şekeri düşer mi diye korkup 3 saat i bulunca uyandırıp besliyorum çünküBen 2 gündür ellemiyorum çünkü ben uyandırınca geri uykuya dalamıyordu. Max 3 saat uyudu zaten uyandırsam da öyle olcaktı
Bizim kızın da kaşlarında var ben de anne sütü sürüp ardından pamuk ile sildim zeytinyağı da mantıklı ama bit tarağı yok bizde silmek de işe yarar mi kiDün minnolum kaşlarına z.yagı sürdüm bekledim biraz
Sonra kaşlardakı konakları bit tarağıyla temizledim. cocugun kaşlarda sarılık varmış gibi duruyordu
Ben de yeni farkına vardım zatentertemiz
Mis gibi oldu
Bizimde kaşlarda var biraz bende süreyim hemenDün minnolum kaşlarına z.yagı sürdüm bekledim biraz
Sonra kaşlardakı konakları bit tarağıyla temizledim. cocugun kaşlarda sarılık varmış gibi duruyordu
Ben de yeni farkına vardım zatentertemiz
Mis gibi oldu
Dede tarafı var mi?Bizim kızın da kaşlarında var ben de anne sütü sürüp ardından pamuk ile sildim zeytinyağı da mantıklı ama bit tarağı yok bizde silmek de işe yarar mi ki
Ben 48 ile kaldım 10 kilo aldım şu an 50 ye düştüm. Ama göbeğim var biraz nasıl oluyor anlamadımHazır girebilmişken de arka arkaya yazıyoruö
Doğum kilolarını sorcam ne zamandır ne durumdasınız
Son haftalarda tartılmamıştım ama toplamda sanırım 20 kg yakın aldım 57 kg ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım 67 çok az gitmemiş mi sizlerde durum nasıl
Ben 20 eylülde başlıyorum okulaBen de düzelttirdim 20 ekime kadar izinliyim 1 ay da rapor alırım inşallah ara tatilden sonra başlarım okula Allah kısmet ederse
Biogaiayı nasıl veriyorsunuz kaç damlaBiogaia yi bir ay oda sıcaklığında saklayabilirsn diğeri hakkında bilgim yok
Taraf yazmış telDede tarafı var mi?silmek ise yaramaz
Epey yüksek bı fiyatmisBen 20 eylülde başlıyorum okulahatta müdürüm bi hafta erken başlasan 1 hafta için öğretmen aratma bize dedi bende kabul ettim sonuçta sabahçı olmam için ona muhtacım bakıcı da buldum bu arada yarım güne 3400 e gelecek. İnşallah benim minik kaçırmaz bakıcıyı
Aynı gün doğmuş bizim bebeklerBen 20 eylülde başlıyorum okulahatta müdürüm bi hafta erken başlasan 1 hafta için öğretmen aratma bize dedi bende kabul ettim sonuçta sabahçı olmam için ona muhtacım bakıcı da buldum bu arada yarım güne 3400 e gelecek. İnşallah benim minik kaçırmaz bakıcıyı
Bebek küçük olunca kimse bakmak istemedi valla çok zor bulduk bu bakıcıyı daEpey yüksek bı fiyatmiskaçmaz bence
Ben 32de ayrıldım direk hatta 24ten sonrasına hep rapor aldım . Branş öğretmeni değilim okul önceci olunca yarıda sınıf almak çok zor ya baştan başlayacağım ya da ücretsiz almam daha mantıklıydı . Şu pahalılıkta da ücretsiz almak istemedimAynı gün doğmuş bizim bebeklero kadar erken mi bitiyor ya bizim izin? Ekimi bulur diye dusundum ben. Gerçi 37 ye kadar çalıştım ekim olur belki de benim. Bu arada MEBBİS te bulamadım izin islemlerinde. Sizin yaziyor mu
Canım faydası oldu mu sanki biz daha kolay atlatıyoruz NBL probiyotikli sayesinde sen de almıştın bir sorayım dedimCanım bizim diğer damla bitti bunu alcam ama bu d3 vitamin demi yoksa ayrıca bir de d3 mu almam lazım şuan nbl proboyotik d3 damla kullanıyordum bitmek üzere
Hâlâ kaka yapamıyor canım yaCanım faydası oldu mu sanki biz daha kolay atlatıyoruz NBL probiyotikli sayesinde sen de almıştın bir sorayım dedim
bana doktor d vit. Olarak bunu verdi bilmiyorum ki.Canım bizim diğer damla bitti bunu alcam ama bu d3 vitamin demi yoksa ayrıca bir de d3 mu almam lazım şuan nbl proboyotik d3 damla kullanıyordum bitmek üzere
Ben şurup kullanıyorum bence damlalar kıvrandırıyor birazBen bio gaia yi bırakmaya karar verdim onun yerine nurse harvey alcam ama damla mi şurup mu bilemedim
Geçen kac öğün mama verdiğine cevap verememiştim.sonra da öylece gitmiş mesaj.Hâlâ kaka yapamıyor canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?