- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.601
Ara sıra öğürür o anda istemediği için olabilir. Bi sıkın bi sıkmayınKizlarr birşey sorcam bizimki emzik tutmuyordu verirken öguruyor tutsa en fazla 10 dk tutup bırakıyor Philips aldım geldi az önce verdim ilk başta yine öğürdü gaz damlası damlattim tuttu şuan
Sizlerde ilk başta böyle miydi sürekli damla damlatıp mi vericem
İlk verirken bende de öğürdü ama aldıKizlarr birşey sorcam bizimki emzik tutmuyordu verirken öguruyor tutsa en fazla 10 dk tutup bırakıyor Philips aldım geldi az önce verdim ilk başta yine öğürdü gaz damlası damlattim tuttu şuan
Sizlerde ilk başta böyle miydi sürekli damla damlatıp mi vericem
Tamma yavaş yavaş deniycem bakalimAra sıra öğürür o anda istemediği için olabilir. Bi sıkın bi sıkmayın
Öyle yapayım bendeİlk verirken bende de öğürdü ama aldı
Ama memeyi direkt sokmuyorum önce alt dudağından biraz uyarıyorum
Direkt sokarsam benimki de hala öğürüyor
Valla ben tartım 20 günde 680 gram almış biraz az almış. Şimdi de yine emmedi 3 dakika emdi .sonra sagdim verdim ve emdi .niye böyle yapıyor anlamadım. E hani aç olsa aglarlardi bunlar .sütüm de hızlı gelmiyorbenimde öyle bu ay kilo alimindan anlayacağiz durumu. Doktora yazdım ben 5 dk da %90 boşaltır dedi. Gerçekten yumusuyor. Biberonla sagip vermeye çalıştım asla almıyor itiyor diliylediğerleri almıştı ben yokken nasıl olacak bilmiyorum.
Benim kızım 52 günlük ve evde tartım 4520 çıktı ama 2900 doğdu. 2700 e düştü kilosu .20 gunlukken günde 40 gram alıyordu doktor gayet iyi demişti. Bence seninki de gayet iyiHanımlar kızım 3.570 kg doğdu. 19 günlük. Az önce evde darttım. 4.200 kg çıktı. Bu demekki 700 gr almış 19 günde.
Kilo alımı iyimi sizce. Kilo alımı ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yorumlarm.
Ben geceleri 2 saat değilde 3 saat 4 saatte bir emzirdiğim oluyor. Gündüz çok yoruluyorum gece ise uykuya kalıyorum.
Bu yüzden merak ediyorum kg iyimi alımı falan.
Ayyyy yok okadar acısını yaşadım ama 1 kardeş daha isterim halaAynen ben hep yatay kesmişler sanıyodum demek acısı yangısı o yüzdendi ay valla Bi daha kesilmek istemem
7 katı biliyodumda aralarda dikeyde kesildiğini bilmiyodum7 kat dedik ya
Ben duş alırken sızlıyoKızlar meme ucu şişen varmı ucunun şekli degişti resmen birde sızlıyor . Böyle bişi yaşayan oldumu
Senin kızla benim kızın huyları birbirine çok benziyor .böyle ağlamaları uykusu gelince kendini parçalamaya,uyku gelince dünyayı görmemeleri.herkes uykucu çocuğum olsun ister bizimkiler de uykudan emmiyor .Agladıkca katılmıyor mu ?
Benimkinin aşırı uykusu geldi, emzik vermedim kendini yırttı
Biraz bekledim ağlamaktan katılacaktı tırstım hemen soktum emziği ağzına ama susmadı . Bir kere ağladım sonu zor geliyor sinirlendiyse. Hemen elimize alıp salladık sustu
Bu söylediğim şey en fazla 15 dk sürmüştür
Seninkini hayal edemıyorum
Çalışıyorum, okuldan iznimi gösteren doğum raporu istiyorlar dedim.Ne dediniz de duzelttilerbenim de pazartesi halletmem lazım
Yani 20 Eylülde bitiyorsa mantıklı yaptığın. Ben de 2. Doğumda 2 aylıkken başladım yarım gün idare ediliyor bir şekilde, ek gıdadan sonra daha da rahatlarsınBen 20 eylülde başlıyorum okulahatta müdürüm bi hafta erken başlasan 1 hafta için öğretmen aratma bize dedi bende kabul ettim sonuçta sabahçı olmam için ona muhtacım bakıcı da buldum bu arada yarım güne 3400 e gelecek. İnşallah benim minik kaçırmaz bakıcıyı
Uykusu varken emzik vermediğim icin oldu. Emziği her fırsatta ağzına soktygumuzu fark ettım. Bundan sonra sadece dışarda ve uyuyacagı zaman vericem . Cunku memeyi almamaya başladı . Bugün sadece uykuda verdım emzik. Memeyi verdiğimde biraz olsun alıyor .Senin kızla benim kızın huyları birbirine çok benziyor .böyle ağlamaları uykusu gelince kendini parçalamaya,uyku gelince dünyayı görmemeleri.herkes uykucu çocuğum olsun ister bizimkiler de uykudan emmiyor .
Özellikle sabah emiyor. O da uykudan uyanınca çok aç oluyor galiba.Surrender hala emmiyor mu kızın? Günde kaç kere sagip veriyorsun. Her emmede veriyor musun ?
Aslinda başka bir isim olsa bende ücretsiz düşünürdüm. Ama Bu haliyle minimum ders ders alıp ders günü bir bakıcı diğer günler yanımda götürerek idare ederim diye düşündüm.Ben ücretsiz alacağım sonrasıda mechul
Bio nun kendi üstünde yazıyor açıldıktan 4, hafta oda sıcaklığında saklanabilir diyeTam tersi diye biliyorum ben . Sap dışarda
Bio dolapta. Hatta üzerinde yazıyor
Vallahi bilmiyorum kiTeşekkür ederim ikinize de, 1 haftadır disardaydi biogaia açık şekilde. Şimdi fark ettim dolap işini, sorun olmaz öyleyse anladığım kadarıyla? Çöp olmadı dimi çok pahalıydı
Ben akşamları 5 damla veriyorum canımBiogaiayı nasıl veriyorsunuz kaç damla
Ne bileyim eczacı öyle dedi üstünü okumadım hiç.Bo
Bio nun kendi üstünde yazıyor açıldıktan 4, hafta oda sıcaklığında saklanabilir diye
Ben yanıma alamam çok zor oluyor. Yanımda bakicida gezdiremem. Başka bir alana yönelmek niyetim bakalım. Yayınlara devam ederim birde en azından puan toplarimAslinda başka bir isim olsa bende ücretsiz düşünürdüm. Ama Bu haliyle minimum ders ders alıp ders günü bir bakıcı diğer günler yanımda götürerek idare ederim diye düşündüm.Bilmiyorum nasıl olur.
Bende yine dolaba koyuyorm cnku ev aşırı sıcakNe bileyim eczacı öyle dedi üstünü okumadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?