Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ara sıra öğürür o anda istemediği için olabilir. Bi sıkın bi sıkmayın

İlk verirken bende de öğürdü ama aldı
Ama memeyi direkt sokmuyorum önce alt dudağından biraz uyarıyorum
Direkt sokarsam benimki de hala öğürüyor

Valla ben tartım 20 günde 680 gram almış biraz az almış. Şimdi de yine emmedi 3 dakika emdi .sonra sagdim verdim ve emdi .niye böyle yapıyor anlamadım. E hani aç olsa aglarlardi bunlar .sütüm de hızlı gelmiyor

Benim kızım 52 günlük ve evde tartım 4520 çıktı ama 2900 doğdu. 2700 e düştü kilosu .20 gunlukken günde 40 gram alıyordu doktor gayet iyi demişti. Bence seninki de gayet iyi

Aynen ben hep yatay kesmişler sanıyodum demek acısı yangısı o yüzdendi ay valla Bi daha kesilmek istemem
Ayyyy yok okadar acısını yaşadım ama 1 kardeş daha isterim halaallah doğum acısını unutturumuş unutmassan bidaha yapmak istemezmişsin gerçekden öyleeee unuttum ben
7 katı biliyodumda aralarda dikeyde kesildiğini bilmiyodum
Kızlar meme ucu şişen varmı ucunun şekli degişti resmen birde sızlıyor . Böyle bişi yaşayan oldumu
Ben duş alırken sızlıyo

Senin kızla benim kızın huyları birbirine çok benziyor .böyle ağlamaları uykusu gelince kendini parçalamaya,uyku gelince dünyayı görmemeleri.herkes uykucu çocuğum olsun ister bizimkiler de uykudan emmiyor .

Ne dediniz de duzelttiler benim de pazartesi halletmem lazım
Çalışıyorum, okuldan iznimi gösteren doğum raporu istiyorlar dedim.
Yani 20 Eylülde bitiyorsa mantıklı yaptığın. Ben de 2. Doğumda 2 aylıkken başladım yarım gün idare ediliyor bir şekilde, ek gıdadan sonra daha da rahatlarsın

Son düzenleme:
Senin kızla benim kızın huyları birbirine çok benziyor .böyle ağlamaları uykusu gelince kendini parçalamaya,uyku gelince dünyayı görmemeleri.herkes uykucu çocuğum olsun ister bizimkiler de uykudan emmiyor .
Uykusu varken emzik vermediğim icin oldu. Emziği her fırsatta ağzına soktygumuzu fark ettım. Bundan sonra sadece dışarda ve uyuyacagı zaman vericem . Cunku memeyi almamaya başladı . Bugün sadece uykuda verdım emzik. Memeyi verdiğimde biraz olsun alıyor .

Ve emzikli bebek bulunmaz nımetmıs gercekten. Emme kısmını halledeceğim insallah, :)

Aynen uykudan ağzını açmıyor özellikle gece

Surrender hala emmiyor mu kızın? Günde kaç kere sagip veriyorsun. Her emmede veriyor musun ?
Özellikle sabah emiyor. O da uykudan uyanınca çok aç oluyor galiba.
Günde 2 kez anca emiyor
Onun dışındaki öğünleri maalesef sagıyorum.
Emziği biraz daha az vericem bakalım ise yarayacak mi.

Ben yanıma alamam çok zor oluyor. Yanımda bakicida gezdiremem. Başka bir alana yönelmek niyetim bakalım. Yayınlara devam ederim birde en azından puan toplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…