Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok aç olsa ağlar ancak yarı toklukta çok çok aglamiyor mesela nasıl emip midesi bosalmaya başlayınca hemen ağlamıyor. Ben 2 ay kontrolünü bekliyorum bakalım o zaman belli olacak.

Yoncam ilk doğum 12 saat sürmüştü sancı vs baya da zorlamıştı yani. Doğumdan çıktım bebek kucağımda bu mutluluğu en az bir kez daha yaşamalıyım demiştim eşime

Yoncam ilk doğum 12 saat sürmüştü sancı vs baya da zorlamıştı yani. Doğumdan çıktım bebek kucağımda bu mutluluğu en az bir kez daha yaşamalıyım demiştim eşime
Gerçekden doğru demeki direk unutuyo insan o acıyı, çocuğa odaklanıyo Cidden çok güzel bir duyguymuş
Yaşamadan önce benim canım önemli acır derdim öyle olmuyomuş

Ben 6 kg almıştım 13 kg verdim

Kızımı 6 aylık bırakmıştım. Bir hafta okula ağlayarak gittim geldim ki 3 saatte evde oluyordum eşim bir kere daha ağlarsan seni okuldan alırım evde bebek bakarsin deyince kestim sesimi o kadar iyi geldi ki çalışmak anlatamam. Şimdi de 6 aylık olsun, başlarım ins

Bebeğimi tartım kızlar 1 aylıkken 3860 di şimdi 4520 olmuş. Sanki biraz az gibi geldi bana .sizin ne kadardı?
Canım bence iyi gibi kilosu bizim kız 1 aylıkken 3850 çıkmış. 16 gün önce tarildiginda 4300mus. Pazartesi gidicez tartılır bakalım kaç oldu

Gece uyurken emzik sıkıntı yaratır mı uyuduktan sonra emzik düşüyor ağlama flaan oluyor mu

Canım bence iyi gibi kilosu bizim kız 1 aylıkken 3850 çıkmış. 16 gün önce tarildiginda 4300mus. Pazartesi gidicez tartılır bakalım kaç oldu
Kiloları da yakınmış birbirine .senin de 2950 doğmuş benim 2910 doğdu. 40 gunlukken de 4250 çıkmıştı. Demekki küçük doğan bebekler böyle kilo alıyor.Sirf ayda 100 gram fazla alacak diye biberonla sagip vermek de istemiyorum. Eğer biberona alışır da beni emmezse buna üzülürüm. Ha kendi emmez meme reddi olur ona bir şey demem .
Uyku geldi mi dünya yıkılsa umurunda değil.

Çok aç olsa ağlar ancak yarı toklukta çok çok aglamiyor mesela nasıl emip midesi bosalmaya başlayınca hemen ağlamıyor. Ben 2 ay kontrolünü bekliyorum bakalım o zaman belli olacak.
Tartı aldım e bebekten .wee well .Bir de yeni yöntem deniyorum bakalım 8 günde kaç gram fark edecek .uyanır uyanmaz meme veriyorum gündüz. Hem o sırada gaz cikariyor hem de daha çok emiyor .altini gündüzleri emmeden sonra degistiriyorum

Internette de 600 800 gram alır diyor .daha 8 gün var 1 ay olmasına 200 gram da o zaman alsa .tartı aldım deli gibi tatrarim artık
Evet öyle yazıyor . Ama bana gore ilk 3 ay
1 er kilo almalı . Zaten sonra kilo alımı baya düşüyor.
Sağlık olsun önce tabii. Biz her şeyin en üstünü düşünüyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…