- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.621
Evet aynen üzerinde yazıyorBo
Bio nun kendi üstünde yazıyor açıldıktan 4, hafta oda sıcaklığında saklanabilir diye
Çok aç olsa ağlar ancak yarı toklukta çok çok aglamiyorValla ben tartım 20 günde 680 gram almış biraz az almış. Şimdi de yine emmedi 3 dakika emdi .sonra sagdim verdim ve emdi .niye böyle yapıyor anlamadım. E hani aç olsa aglarlardi bunlar .sütüm de hızlı gelmiyor
Kaç almıştın sen? Bende 12 gitmiş 20 almıştım Ama 13 fazlam var.Ee o karpuzlar boşuna yenilmedi
9 kılo gitmiş 64 um suan
Yoncam ilk doğum 12 saat sürmüştü sancı vs baya da zorlamıştı yani. Doğumdan çıktım bebek kucağımda bu mutluluğu en az bir kez daha yaşamalıyım demiştim eşimeAyyyy yok okadar acısını yaşadım ama 1 kardeş daha isterim halaallah doğum acısını unutturumuş unutmassan bidaha yapmak istemezmişsin gerçekden öyleeee unuttum ben
7 katı biliyodumda aralarda dikeyde kesildiğini bilmiyodum
Ben duş alırken sızlıyo
Evet aynen üzerinde yazıyor
Buz dolabında muhafaza edin diye:)
Yok canım bisi olmazTeşekkür ederim ikinize de, 1 haftadır disardaydi biogaia açık şekilde. Şimdi fark ettim dolap işini, sorun olmaz öyleyse anladığım kadarıyla? Çöp olmadı dimi çok pahalıydı
Aynen canım.
15 di galiba.oyle hatırlıyorumKaç almıştın sen? Bende 12 gitmiş 20 almıştım Ama 13 fazlam var.
Gerçekden doğru demeki direk unutuyo insan o acıyı, çocuğa odaklanıyoYoncam ilk doğum 12 saat sürmüştü sancı vs baya da zorlamıştı yani. Doğumdan çıktım bebek kucağımda bu mutluluğu en az bir kez daha yaşamalıyım demiştim eşime
Ben 6 kg almıştım 13 kg verdimHazır girebilmişken de arka arkaya yazıyoruö
Doğum kilolarını sorcam ne zamandır ne durumdasınız
Son haftalarda tartılmamıştım ama toplamda sanırım 20 kg yakın aldım 57 kg ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım 67 çok az gitmemiş mi sizlerde durum nasıl
Kızımı 6 aylık bırakmıştım. Bir hafta okula ağlayarak gittim geldim ki 3 saatte evde oluyordumBebek küçük olunca kimse bakmak istemedi valla çok zor bulduk bu bakıcıyı daAslında işini bilen için küçük bebek daha kolay değil mi ? Benimde kafam dağılır biraz okulda miniğimi özlerim ama 4buçuk saat durabiliriz ayrı heralde
Canım bence iyi gibi kilosu bizim kız 1 aylıkken 3850 çıkmış. 16 gün önce tarildiginda 4300mus. Pazartesi gidicez tartılır bakalım kaç olduBebeğimi tartım kızlar 1 aylıkken 3860 di şimdi 4520 olmuş. Sanki biraz az gibi geldi bana .sizin ne kadardı?
Gece uyurken emzik sıkıntı yaratır mı uyuduktan sonra emzik düşüyor ağlama flaan oluyor muUykusu varken emzik vermediğim icin oldu. Emziği her fırsatta ağzına soktygumuzu fark ettım. Bundan sonra sadece dışarda ve uyuyacagı zaman vericem . Cunku memeyi almamaya başladı . Bugün sadece uykuda verdım emzik. Memeyi verdiğimde biraz olsun alıyor .
Ve emzikli bebek bulunmaz nımetmıs gercekten. Emme kısmını halledeceğim insallah, :)
Aynen uykudan ağzını açmıyor özellikle gece
Salı günü ası var bizim deBebeğimi tartım kızlar 1 aylıkken 3860 di şimdi 4520 olmuş. Sanki biraz az gibi geldi bana .sizin ne kadardı?
Kiloları da yakınmış birbirine .senin de 2950 doğmuş benim 2910 doğdu. 40 gunlukken de 4250 çıkmıştı. Demekki küçük doğan bebekler böyle kilo alıyor.Sirf ayda 100 gram fazla alacak diye biberonla sagip vermek de istemiyorum. Eğer biberona alışır da beni emmezse buna üzülürüm. Ha kendi emmez meme reddi olur ona bir şey demem .Canım bence iyi gibi kilosu bizim kız 1 aylıkken 3850 çıkmış. 16 gün önce tarildiginda 4300mus. Pazartesi gidicez tartılır bakalım kaç oldu
Internette de 600 800 gram alır diyor .daha 8 gün var 1 ay olmasına 200 gram da o zaman alsa .tartı aldım deli gibi tatrarim artık660 gr almış.
Bana da az geldi.
Salı günü ası var bizim de
Tartılacak bakalım
Tartı aldım e bebekten .wee well .Bir de yeni yöntem deniyorum bakalım 8 günde kaç gram fark edecek .uyanır uyanmaz meme veriyorum gündüz. Hem o sırada gaz cikariyor hem de daha çok emiyor .altini gündüzleri emmeden sonra degistiriyorumÇok aç olsa ağlar ancak yarı toklukta çok çok aglamiyormesela nasıl emip midesi bosalmaya başlayınca hemen ağlamıyor. Ben 2 ay kontrolünü bekliyorum bakalım o zaman belli olacak.
Evet öyle yazıyor . Ama bana gore ilk 3 ayInternette de 600 800 gram alır diyor .daha 8 gün var 1 ay olmasına 200 gram da o zaman alsa .tartı aldım deli gibi tatrarim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?