Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Özellikle sabah emiyor. O da uykudan uyanınca çok aç oluyor galiba.
Günde 2 kez anca emiyor
Onun dışındaki öğünleri maalesef sagıyorum.
Emziği biraz daha az vericem bakalım ise yarayacak mi.
Ben gündüz bugün şöyle yaptım. Kendisinin hafif uyanmasını bekledim. Hiç altını değiştirmeden gazını çıkarmadan emzirdim nispeten 3 5 dakika daha çok emdi .sonra da altını değiştirip salladım.geceleri öyle yapmıyorum. Uyanınca gazını çıkarıyorum ayaklarını oynatarak 5 dakika. Sonra altını değiştiriyorum memeyi veriyorum uyuyor .bakalım bu teknikle kaç gram alacak .
Keşke seninki de emmeye başlasa. Hiç belli olmaz böyle bırakan çocuklar daha sonra çok güzel emiyor

Tamamen bırakmadığı icin geçici bir durum olduğunu dusunuyorum. Bakalım artık
Zamanla göreceğiz

74 le hamile kaldım şu an 73 kiloyum .2900 bir bebek doğurdum. Çok almayınca bebek de çok almiyormus. Hoş benim kız orda da iştahsızdi.kan değerim bile yüksekti, plesentadaki kan akışı bile güzeldi ama almadı yani

Uykusu varken neden emzik vermedin ki ? Ben veriyorum .geceleri almıyor zaten ama gündüzleri veriyorum .Hem kendini rahatlatıyor hem de seviyor .uyuduktan sonra alıp biraz daha sallıyorum. Emzik öyle bir şey ki kararında vermelisin. Biraz fazla ver hemen onun sertliğini istiyor. Ya da biraz az ver unutuyor. Alışınca da bırakmıyorlar işte.

Memeyı almadığı için canim. Memede uyusun dedim ama ooooohooo
Ağlama şiddeti yavaş yavaş hızlandı ve krize döndü . E ben de biraz korkağım bu konularda
Baktim ciddi sekilde ağlıyor emziği soktum ağzına ama bir türlü susmadı.
Korktum yüzünü yıkadım
Hemen eşini cagirdim ve salladık battaniyede

Sessız gözüküyor ama öylesınden korkacaksın
Ikizler bebesi fena valla

Ben 13 kg almıştım 6 kg gitti daha. Benim de çok az gitti kaderdaşım
Hem de nasıl katılıyor... susuyor o zaman, bitti artık sanıyoruz. Ama 5 dk sonra tekrar başlıyor nefeslenip devam ediyor. Cidden çok yorucu özellikle psikolojik olarak
Kızlar süzün göğüslerinizde de sızlama zonklama gibi oluyor mu uç bölgeleri kahverengi kısım acaba süt dolarken mi oluyor
Benim bir memeyi emerken diğerinde zonklama oluyor

Allah yardımcın olsun .gececek insallah bu gunler de

Hepimiz korkagiz bence çok az insan sakindir .o memede uyuyan çocuklar bence gece uyumuyor ya da meme delisi .bizimki de öyle bazen emzigi almıyor ama nedeni çok uykusunun gelmesi .pusete koyup sallayınca ağzına memeyi verince bu sefer de bırakmıyor.
Demin aç olması rağmen 3 dakika emdi .zorladım daha da dellendi.birak ağzına almayı emzirme yastığına yatar yatmaz ağlıyor. Ben uyuyacağım siz bana niye meme veriyorsunuz diyor sanki .bizimki de yengec.guven duymazsa asla emmez

Bakalım ne zamana kadar devam edecek bu durumlar. 2 saatte bi besleniyor ve sağmak çok yorucu.neysekı 60 cc içiyor da yetiyor sut

Ne oldu hesap pasif olmuş

Kesinlikle, uyku büyüten şey 1 aydan sonra 4 saat kesintisiz uyku çok önemli. Uzamış sarılık var bizde üniversite bana uyandırma geceleri dedi düşün.
Elbette ki senin beslenmen sütünü etkiliyor. Daha sağlıklı ya da sağlıksız olması mümkün.
Anason çayı içip bebeğin daha çok uyumasını sağlayan anasonlu bir süt verebilirsin bebeğine, bu mantıkla daha lifli ve sağlıklı beslenerek liftrn zengin bir süt verebilirsin.
Beslenmeni düzenle. Uykularını düzenle. O uyuduğu her an uyu bol bol emzir. Sonucu farkedeceksin. Malesef mamalar ekstra ekstra gaz ve kabızlık yapıyor. En iyisi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…