Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hâlâ kaka yapamıyor canım ya
Canım Belkı senin bebeğin metobalizmasi böyledir mesela bende küçükken az kaka yaparmisim hala her gün yapmam annem sen doğduğundan beri boylesin der hep.. abimde öyle mesela belki seninkide öyledir .. oysa annem her sabah uyanınca yapar metabolik sistem herkesin farklı bakalım katı gıdalara geçince nasıl olacak senin bebiş.. kv. Diyor ki anne sütü yarayinca bebekler çok kakaya cikmazmis sütun yaramasi ile alakalı der belkide öyledir

Ben yanıma alamam çok zor oluyor. Yanımda bakicida gezdiremem. Başka bir alana yönelmek niyetim bakalım. Yayınlara devam ederim birde en azından puan toplarim
Ya tabi evde olmak da iyi yayın açısından. Şimdi bile kız uyudukca bakıyorum. Ama sende 3 çocuk bir de küçükler tabi daha zor olur.

Evet çok yakın kiloları bence de . Emmezse bende üzülürüm. Benim oğlum hiç emmedi. 6 ay sagarak verdim. Mahvoldum. İlk zamanlar çok çıkıyordu sonra iyice azaldı. Mama takviyesi filan 6. Ayda 10cc çıkmaya başlamıştı 2 göğüsten bıraktı cabalamayi. Buzluğa koyduğum sütleri de verdim bitirdim. Şimdi sağıp veriyorum ama sadece gece uyurken. Uyanıkken hiç vermedim henüz. Sadece akşam emmesinde sıkıntı çıkarıyor ağlıyor. 5-10dk emip ağlıyor. 22 gibi yapıyor bunu bende emzik verdim kendi kendine uyudu. 23 gibi uyandi şimdi 8dk emdi. 00 gibi tekrar emip uyur. 3.30 biberon veriyorum 80cc içiyor. Sabah en geç 6 da uyanır öğlene kadar emip yatıyor. Gündüz uzun emiyor benim ki çoğunlukla. Bence kiloları iyi gibi. Bakalım doktor ne diyecek. Ama öyle çok kilolu olsun diye derdim yok.

Surrender benim kız da aynı senin ki gibi yapıyordu. Damlaları kullandım beri yapmıyor. Kriz gibi ağlamalar kesildi ama o saatlerde halen memeyi almak istemiyor ağzıyla arayıp eliyle ittiriyor ağlıyor 6-7dk emiyor. bende zorlamiyorum o zaman emzik veriyorum ağlamıyor uyuyor. Ama kısa uyuyor. Ama sonra gece 12 gibi emiyor.

Benimki hep memede uyuyor büyük oğlumda öyleydi 3 yaşına kadar emzirdim ozamana kadar sadece meme de uyudu.. şimdi buda öyle geceleride üç saat kadar uyanmadan uyuyor .. uyanınca tekrar meme veriyorum tekrar uyuyor..

Kızlar bebeğim geceleri özellikle uykusu yok gibi elleri kolları durmuyor gözleri çok oynuyor uykusunda inliyor ve hiç dalamıyor biraz araştırdım nette REM uyKusu diye bişey varmış yenidoğanlarda sık oluyormus varmı bilgisi olan

Ben hala ara ara deniyorum ama boşuna almayacak belli
Merhaba

Aman diyeyim emziği çok zorlamayın.kızım kolik bebek olduğu için doğduğundan beri denemediğim emzik yok kesinlikle almıyor öğürüyor.Şu anda 4 aylık ve hala almıyor huysuz bir bebek sürekli mızır mızır hep meme de yeni huy çıkardı ayakta emzirmemi istiyor. Bugün yine bir deneyeyim dedim ki emziği yavrum benim öyle bir öğürdüki nefes alamadı 4-5 saniye falan o kadar korktum ki elim ayağım boşaldı neyseki kendine geldi ama gözleri falan bayağı yaşardı. Sanırım emziği sevmeyen sevmiyor. Bir daha asla denemem çocuğuma emzik vermeyi

Canım rem uykusu tüm insanlarda oluyor ama yetişkin insan 2 3 kez yaşıyor gecede bebekler daha sık. Rüya görülen evre oluyor o kısım o nedenle yoğun kıpırdama olabilir. Ama dalamaması bununla alakalı değildir. Yatım kundak falan denedin mi elleri oynamazsa uyanmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…