- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.661
Canım Belkı senin bebeğin metobalizmasi böyledir mesela bende küçükken az kaka yaparmisim hala her gün yapmam annem sen doğduğundan beri boylesin der hep.. abimde öyle mesela belki seninkide öyledir .. oysa annem her sabah uyanınca yapar metabolik sistem herkesin farklı bakalım katı gıdalara geçince nasıl olacak senin bebiş.. kv. Diyor ki anne sütü yarayinca bebekler çok kakaya cikmazmis sütun yaramasi ile alakalı der belkide öyledirHâlâ kaka yapamıyor canım ya
Ya tabi evde olmak da iyi yayın açısından. Şimdi bile kız uyudukca bakıyorum. Ama sende 3 çocuk bir de küçükler tabi daha zor olur.Ben yanıma alamam çok zor oluyor. Yanımda bakicida gezdiremem. Başka bir alana yönelmek niyetim bakalım. Yayınlara devam ederim birde en azından puan toplarim
Evet çok yakın kiloları bence de . Emmezse bende üzülürüm. Benim oğlum hiç emmedi. 6 ay sagarak verdim. Mahvoldum. İlk zamanlar çok çıkıyordu sonra iyice azaldı. Mama takviyesi filan 6. Ayda 10cc çıkmaya başlamıştı 2 göğüsten bıraktı cabalamayi. Buzluğa koyduğum sütleri de verdim bitirdim.Kiloları da yakınmış birbirine .senin de 2950 doğmuş benim 2910 doğdu. 40 gunlukken de 4250 çıkmıştı. Demekki küçük doğan bebekler böyle kilo alıyor.Sirf ayda 100 gram fazla alacak diye biberonla sagip vermek de istemiyorum. Eğer biberona alışır da beni emmezse buna üzülürüm. Ha kendi emmez meme reddi olur ona bir şey demem .
Uyku geldi mi dünya yıkılsa umurunda değil.
Aman ne bileyim attim gittiMikostatin muhtemelen kız Merve neden atıyorsun. Ben çocuğa kullanmayı kestim ağzımda yara çıkmış kendim kullandım
İğne batar gibi açıyor, zonkluyor hala. Bebek çok çekiştirerek emince daha da artıyor. Çok canım yanıyor. Özellikle sağ meme.
Benimki hep memede uyuyor büyük oğlumda öyleydi 3 yaşına kadar emzirdim ozamana kadar sadece meme de uyudu.. şimdi buda öyle geceleride üç saat kadar uyanmadan uyuyor .. uyanınca tekrar meme veriyorum tekrar uyuyor..Hepimiz korkagiz bence çok az insan sakindir .o memede uyuyan çocuklar bence gece uyumuyor ya da meme delisi .bizimki de öyle bazen emzigi almıyor ama nedeni çok uykusunun gelmesi .pusete koyup sallayınca ağzına memeyi verince bu sefer de bırakmıyor.
Demin aç olması rağmen 3 dakika emdi .zorladım daha da dellendi.birak ağzına almayı emzirme yastığına yatar yatmaz ağlıyor. Ben uyuyacağım siz bana niye meme veriyorsunuz diyor sanki .bizimki de yengec.guven duymazsa asla emmez
MerhabaBen hala ara ara deniyorum ama boşuna almayacak belli
Ben hala ara ara deniyorum ama boşuna almayacak b
Felak nas süreleri ni oku üfle ona. Ayetel Kürsi oku.Bugün bebe sürekli irkikerek uyanıyor. 2.5 saattir 6 kere uyuttum geri uyandıNazar değdi kesin
Bebeklerinizde salya durumu varmı yaa bizimki çok köpük çıkarıyo
Benim öyle olmuştu annemin tavsiyesi üzerine göğsümü karbonatlı su ile her emzirme öncesi sildim ve iyilestiKızlar meme ucu şişen varmı ucunun şekli degişti resmen birde sızlıyor . Böyle bişi yaşayan oldumu
Canım rem uykusu tüm insanlarda oluyor ama yetişkin insan 2 3 kez yaşıyor gecede bebekler daha sık. Rüya görülen evre oluyor o kısım o nedenle yoğun kıpırdama olabilir. Ama dalamaması bununla alakalı değildir. Yatım kundak falan denedin mi elleri oynamazsa uyanmaz belkiKızlar bebeğim geceleri özellikle uykusu yok gibi elleri kolları durmuyor gözleri çok oynuyor uykusunda inliyor ve hiç dalamıyor biraz araştırdım nette REM uyKusu diye bişey varmış yenidoğanlarda sık oluyormus varmı bilgisi olan
Hadi yaaaaEvet tükürük bezleri çalışmaya başlıyor
Sonra o eller ağızdan hiç cikmicak
Hadi yaaaaGeçmiyomu baya su içinde oluyo habire siliyoz
Ben eski yazılarıma bakıyorum da, ilk cocugumda 40imdan sonra geçti yazmışım. İnsallah geçer çok uzamaz bu sefer de.Hep mi böyle olcak acaba yoksa yeni diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?