Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet benimki de öğürüyor, teklif ediyorum arada da yok almayacak belli yani

Offfff bu gece 3 te uyuyup 5.30 da mesaiye kalktık. Emmeyip ağlama ve hala uyumama

Benimki bu gece 3 e kadar zorladı yine. Akşam uyutmadım gece geç olmadan uyusun diye. Yok sanki yemin etmiş gibi bakıyordu boncuk boncuk. Yatır kaldır emzir deli oldum

Evet benınkı de memeye öğürüyor bazen
Elınede öğürüyor bazen .

Ayyyhhhhh zaman geçsin biraz. En azından ek gıda dönemine girsek
Ağladığında aklını dağıtacak zamanlara girsek
Evet evet oturacağı önüne oyuncak koyacağımız zamanlar gelse rahatlayacağız ama bugünleri de özlerim ben çok saflar

Evet evet oturacağı önüne oyuncak koyacağımız zamanlar gelse rahatlayacağız ama bugünleri de özlerim ben çok saflar
Bu günler geçsin diye dua ederken
Bu hallerınıı o kadar çok özleyeceğim ki biliyorum. Ama bu hâlleri beni korkutuyor
Dikkatini dağıtamıyorsun genellikle. Heleki gaz o geçsin gerisi daha kolay
Şu ikonalardan kurtulalım ıstıyorum

Öyle gerçekten. Geçen gün 1 saatliğine işim vardı anneme bıraktım krizlere girmiş ağlaya ağlaya. Şu zamanları en zoru gerçekten

Öyle gerçekten. Geçen gün 1 saatliğine işim vardı anneme bıraktım krizlere girmiş ağlaya ağlaya. Şu zamanları en zoru gerçekten
Evet valla ben kpss ye girmiştim annem baktı çatladı diyor bir daha çocuğunu bırakıp bi yere gitme sakın diye baya azarladı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…