- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.681
Offfffbu gece 3 te uyuyup 5.30 da mesaiye kalktık. Emmeyip ağlama ve hala uyumama
Ahhhh hiç sevmediğim şeydi geldi başımaValla devam ediyor hatta yakalık zamanı geldi diyorum
Evet benimki de öğürüyor, teklif ediyorum arada da yok almayacak belli yaniMerhaba
Aman diyeyim emziği çok zorlamayın.kızım kolik bebek olduğu için doğduğundan beri denemediğim emzik yok kesinlikle almıyor öğürüyor.Şu anda 4 aylık ve hala almıyor huysuz bir bebek sürekli mızır mızır hep meme de yeni huy çıkardı ayakta emzirmemi istiyor. Bugün yine bir deneyeyim dedim ki emziği yavrum benim öyle bir öğürdüki nefes alamadı 4-5 saniye falan o kadar korktum ki elim ayağım boşaldı neyseki kendine geldi ama gözleri falan bayağı yaşardı. Sanırım emziği sevmeyen sevmiyor. Bir daha asla denemem çocuğuma emzik vermeyi
Offfffbu gece 3 te uyuyup 5.30 da mesaiye kalktık. Emmeyip ağlama ve hala uyumama
Benim ki de öğurüyordu ama aldı. Arada yine öğurüyor.Evet benimki de öğürüyor, teklif ediyorum arada da yok almayacak belli yani
Ahhhh hiç sevmediğim şeydi geldi başıma
Benimki de elini emmek istiyor benim kız bazen memeye de öğrüyorBenim ki de öğurüyordu ama aldı. Arada yine öğurüyor.Ama gündüz veriyorum yoksa elini emiyor. O daha kötü
Evet benınkı de memeye öğürüyor bazenBenimki de elini emmek istiyor benim kız bazen memeye de öğrüyor
Evet evet oturacağı önüne oyuncak koyacağımız zamanlar gelse rahatlayacağızEvet benınkı de memeye öğürüyor bazen
Elınede öğürüyor bazen .
Ayyyhhhhh zaman geçsin biraz. En azından ek gıda dönemine girsek
Ağladığında aklını dağıtacak zamanlara girsek
Bu günler geçsin diye dua ederkenEvet evet oturacağı önüne oyuncak koyacağımız zamanlar gelse rahatlayacağızama bugünleri de özlerim ben çok saflar
Öyle gerçekten. Geçen gün 1 saatliğine işim vardı anneme bıraktım krizlere girmiş ağlaya ağlaya. Şu zamanları en zoru gerçektenBu günler geçsin diye dua ederken
Bu hallerınıı o kadar çok özleyeceğim ki biliyorum. Ama bu hâlleri beni korkutuyor
Dikkatini dağıtamıyorsun genellikle. Heleki gaz o geçsin gerisi daha kolay
Şu ikonalardan kurtulalım ıstıyorum
Evet valla ben kpss ye girmiştim annem baktı çatladı diyor bir daha çocuğunu bırakıp bi yere gitme sakın diye baya azarladı beni.Öyle gerçekten. Geçen gün 1 saatliğine işim vardı anneme bıraktım krizlere girmiş ağlaya ağlaya. Şu zamanları en zoru gerçekten
Aynen bazen memeye de öğurüyorBenimki de elini emmek istiyor benim kız bazen memeye de öğrüyor
Evet çok kötü oluyor bir arkadaşımın kızı emiyordu 1. Sınıfa kadar emdi ben de ondan korkuyorumAynen bazen memeye de öğurüyorama el emmeye alisirsa daha kotu emziği kaldirirsin bir gün. Ama elini kaldıramazsin
Oyuncak oynama ya da eline yiyecek bir şeyler verme zamanına kadar zor oluyor bırakmakEvet valla ben kpss ye girmiştim annem baktı çatladı diyor bir daha çocuğunu bırakıp bi yere gitme sakın diye baya azarladı beni.
Evet benimki de bazen memeye oguruyor çok şaşırıyorum diğer oğlumda hiç böyle bir şey görmedim... Emzige zaten oguruyor ama memeye nedenBenimki de elini emmek istiyor benim kız bazen memeye de öğrüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?