- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.701
Ben de oğluşlarda görmedim böyle bi şeyi gerçektenEvet benimki de bazen memeye oguruyor çok şaşırıyorum diğer oğlumda hiç böyle bir şey görmedim... Emzige zaten oguruyor ama memeye neden
Tabiki kardeş yap kuzum senin yaşın genç ben yaşlıyımAyyyy yok okadar acısını yaşadım ama 1 kardeş daha isterim halaallah doğum acısını unutturumuş unutmassan bidaha yapmak istemezmişsin gerçekden öyleeee unuttum ben
7 katı biliyodumda aralarda dikeyde kesildiğini bilmiyodum
Ben duş alırken sızlıyo
Amy biberon vermek de belki emmesini etkiliyordur. Simdi agzina soktugumuzdan agzini acip almasi gerektigini pek anlayamiyorlar galiba.Özellikle sabah emiyor. O da uykudan uyanınca çok aç oluyor galiba.
Günde 2 kez anca emiyor
Onun dışındaki öğünleri maalesef sagıyorum.
Emziği biraz daha az vericem bakalım ise yarayacak mi.
Malesef öyleOyuncak oynama ya da eline yiyecek bir şeyler verme zamanına kadar zor oluyor bırakmak
Bugün vermedim emzirdim hep. Silikon ucla emzirdim amaAmy biberon vermek de belki emmesini etkiliyordur. Simdi agzina soktugumuzdan agzini acip almasi gerektigini pek anlayamiyorlar galiba.
Oluyor canım süt dolarken de oluyor emzirdikten sonra da oluyorKızlar süzün göğüslerinizde de sızlama zonklama gibi oluyor mu uç bölgeleri kahverengi kısım acaba süt dolarken mi oluyor
Biz 4 aylık olduk aynıyız bırakıp hiç bir yere gidemiyorum ve sürekli emiyoruz.2 ay sonra işe başlayacağım kara kara düşünüyorum nasıl bırakıp gidicem diye. Allah hepimize yardım etsinÖyle gerçekten. Geçen gün 1 saatliğine işim vardı anneme bıraktım krizlere girmiş ağlaya ağlaya. Şu zamanları en zoru gerçekten
Köpük bizde de var canımBebeklerinizde salya durumu varmı yaa bizimki çok köpük çıkarıyo
Kaç aylık oldu ?Kizlar bebegim son gunlerde doymuyor dolaptaki stok sutlerimde bitti 1 ayda 500 gram almis doktorum tam sınır gunde 2 kez mama verebilirsin dedi mama aldim ama yemiyo sevmedi ne yapabilirim
Ben hep öyle yapıyorum . Hatta bazen soğuk oluyor mecburen ılıtmak zorunda kalıyorumKızlar sağılan sütü buzdolabına orta bölmeye koysam bir iki saat çıkartıp bebek çantasına atsam havalar da sıcak malum tekrar benmari ısıtmadan kullanılabilir mi?
Dışarı çıktığımda kullanmak için çıkmadan taze sağıp biberonu çantaya atıyordum ama elim boşken buzdolabında hazır dursa daha iyi. Hiç stok yapmıyorum çünkü.
Benimki de elini emmek istiyor benim kız bazen memeye de öğrüyor
Evet benınkı de memeye öğürüyor bazen
Elınede öğürüyor bazen .
Ayyyhhhhh zaman geçsin biraz. En azından ek gıda dönemine girsek
Ağladığında aklını dağıtacak zamanlara girsek
Benimki de gündüz daha uyanık olmaya başladı.Benimki onu midesinde gaz birikince yapıyor. Bulanıyor midesi tükürük bezleri de çok çalışıyor o anda. Kaldırmak zorunda kalıyorum.
Emziği de tam olarak almıyor hala. Uyutmak zor oluyor tutmayınca
Valla oyunla oyalayarak duracağı zamanlar gelsin de kv ye falan bırakıp büyükle birebir zaman geçirebileyim.
Huyu suyu çok değişti. Hoş benim huyum değişti. İnsan kendi doğurduğuna sinir oluyor bazen. Kendime kızıyorum
Biz 4 aylık olduk aynıyız bırakıp hiç bir yere gidemiyorum ve sürekli emiyoruz.2 ay sonra işe başlayacağım kara kara düşünüyorum nasıl bırakıp gidicem diye. Allah hepimize yardım etsin
Kizlar bebegim son gunlerde doymuyor dolaptaki stok sutlerimde bitti 1 ayda 500 gram almis doktorum tam sınır gunde 2 kez mama verebilirsin dedi mama aldim ama yemiyo sevmedi ne yapabilirim
Benimki de gündüz daha uyanık olmaya başladı.
Büyüyorlar işte yavaş yavas.
En yavaş büyüyen varlık insan evladıymış
Emzik nimet gercekten .
Kundak yaptim
Ses açtım ve beşiği koydum
Ağzına da emziği soktum. Uyuyamaya çalışıyor işte
Bakalım ne zamana kadar devam edecek bu durumlar. 2 saatte bi besleniyor ve sağmak çok yorucu.neysekı 60 cc içiyor da yetiyor sut
[/QU
Oğlumu 27 ay emzirdim ve hep silikon uçla emdi normal memeyi asla tutamadı silikon uca alışınca da normal meme ağzına değince öğürdü
Bende emsin de nasıl emerse emsin mantığındaydım tek avantajı silikon uç biberon almasını kolaylaştırdı
Senin gibi sütüm çok fazlaydı 16 aylıktı hala sağıyordum emsede bitmiyordu süt kalırsa da mastit oluyordum bir sürw sonra gerçekten sağmak bayıyor çok sıkıcı hale geliyor
Bu zilli gündüz daha çok uyumaya başladı bu hafta. Akşama kadar alıyor uykusunu. Vampir gibiyiz.
Uykusu gelip dalamayınca çıldırıyor bu sefer. Gece olduğunu öğrensin diye ışığı da açmıyorum daralıyorum karanlıkta.
Emziği verince atmasa dalıp gidecek de ya en başta tutmuyor ya da atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?