Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oğlumu 27 ay emzirdim ve hep silikon uçla emdi normal memeyi asla tutamadı silikon uca alışınca da normal meme ağzına değince öğürdü
Bende emsin de nasıl emerse emsin mantığındaydım tek avantajı silikon uç biberon almasını kolaylaştırdı
Senin gibi sütüm çok fazlaydı 16 aylıktı hala sağıyordum emsede bitmiyordu süt kalırsa da mastit oluyordum bir sürw sonra gerçekten sağmak bayıyor çok sıkıcı hale geliyor

Surrender

Kızma canım oluyor. Bende büyük oğlana sinir oluyorum. Kardeşi ile alakalı değil onu çok seviyor kıskançlığı hiç yok. Bu hareketleri bebekten önce de yapıyordu o zamanda kızıyordum ama şimdi daha çok kızmaya başladım. ergenliğe girmiş gibi 9 yaşındaki çocuk sürekli benle kavga halinde benim kızacağımı bildiği şeyleri özellikle yapıp karşıma geçip gülüyor. Deli oluyorum. Bağırmaktan sesim kısıldı resmen. Ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum. Dışarı çık oyna yok. Kitap oku yok kendi kendine oyna yok. Sürekli başımda yanımdan gitmiyor. (Not: kardeşten önce de böyleydi) Tek istisnası var. Tablet açarsam o zaman başımdan gidip rahat bırakıyor ama bende ödevini kitabı vs. sorumluluklarını yerine getirmeden açmıyorum. Hatta bazen tableti aç başından gideyim diyor. Yani sırf tableti açayım diye beni kızdırıyor. Ama açmıyorum. Tabletinde uygulama var telefonumdan kontrol ediyorum gülük 1 saat açık üstüne eğer kitap okursa test çözerse açıyorum. Vallahi tablet çıktı mertlik bozuldu eskiden tablet mi vardı. Kızlar siz siz olun çocuklaırnıza tablet verirken dikkatli olun. Benim çocuk önceden bağımlı değildi versem de almazdı. Pandemi de böyle oldu bir de kuzeninden bir oyun öğrendi o gün bugün tablet baş belamız.

3 saat içinde çıkınca tüketmesi lazım. Ben sagip dolaba atıyorum sonra çıkarken aliyorum zaten ısınıyor disarda 3 saat içinde icirmeye çalışıyorum. Genelde ziyan oluyor ama uyuyor emmek istiyor vs.

Bu emzirmede almadı maalesef. Memeyi aldı ama çok süt geldiği için 7 dk emdi zorla . Bir şekilde geçiyor işte.

Sağmak aşırı bayıcı . Süt her sagdıgımda bolca gelse problem değil. Emerken bol geliyor sağarken degıl

Sütün akışını yavaşlatmak icin baya sırtımı yasa
Kadın koltuğa. Çocuk üstte terleye terleye emdi

Kizlar ağlamak üzereyim.. bebegim dünden beri neredeyse hiç uyanmadı.. Beslemek için resmen savaş veriyorum yine de gözünü açmıyor canlanmiyo hamur gibi resmen .. Dr a götürsem dr gülüp uyuyor diye çocuk mu getirilir der mi diye de emin olamadım... korkuyorum bu normal mi Allah korusun.. herseyi denedim yok sıfır tepki.. anlık uyanıyor hemen tekrar dalıyor

Yok canım niye gülsün, çok uyumaması lazım eskiye göre aslında, aklında bişi kalıcağına götür istersen

Artık 2 aylık ve ilk günlerdeki gibi kesintisiz uyumaz. Gece uyumadı mı yoksa ?

Artık 2 aylık ve ilk günlerdeki gibi kesintisiz uyumaz. Gece uyumadı mı yoksa ?
Gece den beri full uyuyor tüm gece beslemeye çalıştım uyanmadı gündüz de aynen devam etti çok kısa süre kendine gelip tekrar uyuyor ama baygın gibi yanında davul çal tepki sıfır yüzünü yıkıyorum anlık uyanıp uyuyor ya neden olabilir bu ili kez oluyor anlamadım

Anlattığın şekildeyse bence doktora görür. Doktora götüremezsen sağlık ocağına götür yakınsa..icin rahat etsin hem

Büyükler dikkat çekmek için her şeyi yapıyor iyi ya da kötü yeterki ilgilenelim istiyorlar. Kızmamız bile hoşlarına gidiyor. Böyle düşününce çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…