- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.721
Iyi yapmissin bi süre dene bakalm ama bu ayakta emzirme işini de yavaştan azaltmaya bak sonra ona alışırsa bi deBugün vermedim emzirdim hep. Silikon ucla emzirdim ama
Çünkü öteki türlü tıkanıyor . Ayakta geze geze şarkı söyleye söyleye emzırdım 15 dk
Kızma canım oluyor. Bende büyük oğlana sinir oluyorum. Kardeşi ile alakalı değil onu çok seviyor kıskançlığı hiç yok. Bu hareketleri bebekten önce de yapıyordu o zamanda kızıyordum ama şimdi daha çok kızmaya başladım. ergenliğe girmiş gibi 9 yaşındaki çocuk sürekli benle kavga halinde benim kızacağımı bildiği şeyleri özellikle yapıp karşıma geçip gülüyor. Deli oluyorum. Bağırmaktan sesim kısıldı resmen.Benimki onu midesinde gaz birikince yapıyor. Bulanıyor midesi tükürük bezleri de çok çalışıyor o anda. Kaldırmak zorunda kalıyorum.
Emziği de tam olarak almıyor hala. Uyutmak zor oluyor tutmayınca
Valla oyunla oyalayarak duracağı zamanlar gelsin de kv ye falan bırakıp büyükle birebir zaman geçirebileyim.
Huyu suyu çok değişti. Hoş benim huyum değişti. İnsan kendi doğurduğuna sinir oluyor bazen. Kendime kızıyorum
O zaman atayım dolaba, duruma göre ısıtırım termosta vs.Ben hep öyle yapıyorum . Hatta bazen soğuk oluyor mecburen ılıtmak zorunda kalıyorum
Tabiki kardeş yap kuzum senin yaşın genç ben yaşlıyım
Ahh yaaaa inşallah bmyle kalmazKöpük bizde de var canım
Seninki erken diş mi çıkacak yoksa diş zmnı da salya çok akar ya
Ahh yaaaa inşallah bmyle kalmaz
3 saat içinde çıkınca tüketmesi lazım. Ben sagip dolaba atıyorum sonra çıkarken aliyorum zaten ısınıyor disarda 3 saat içinde icirmeye çalışıyorum. Genelde ziyan oluyor amaKızlar sağılan sütü buzdolabına orta bölmeye koysam bir iki saat çıkartıp bebek çantasına atsam havalar da sıcak malum tekrar benmari ısıtmadan kullanılabilir mi?
Dışarı çıktığımda kullanmak için çıkmadan taze sağıp biberonu çantaya atıyordum ama elim boşken buzdolabında hazır dursa daha iyi. Hiç stok yapmıyorum çünkü.
Bu emzirmede almadı maalesef. Memeyi aldı ama çok süt geldiği için 7 dk emdi zorla . Bir şekilde geçiyor işte.Oğlumu 27 ay emzirdim ve hep silikon uçla emdi normal memeyi asla tutamadı silikon uca alışınca da normal meme ağzına değince öğürdü
Bende emsin de nasıl emerse emsin mantığındaydım tek avantajı silikon uç biberon almasını kolaylaştırdı
Senin gibi sütüm çok fazlaydı 16 aylıktı hala sağıyordum emsede bitmiyordu süt kalırsa da mastit oluyordum bir sürw sonra gerçekten sağmak bayıyor çok sıkıcı hale geliyor
Surrender
Ayy emsin ben ona da raziyim aslındaIyi yapmissin bi süre dene bakalm ama bu ayakta emzirme işini de yavaştan azaltmaya bak sonra ona alışırsa bi de
Ağızından öpersende salyalı olur derlerdi eskilerSeninki erken diş mi çıkacak yoksa diş zmnı da salya çok akar ya
Yok canım niye gülsün, çok uyumaması lazım eskiye göre aslında, aklında bişi kalıcağına götür istersenKizlar ağlamak üzereyim.. bebegim dünden beri neredeyse hiç uyanmadı.. Beslemek için resmen savaş veriyorum yine de gözünü açmıyor canlanmiyo hamur gibi resmen .. Dr a götürsem dr gülüp uyuyor diye çocuk mu getirilir der mi diye de emin olamadım... korkuyorum bu normal mi Allah korusun.. herseyi denedim yok sıfır tepki.. anlık uyanıyor hemen tekrar dalıyor
Artık 2 aylık ve ilk günlerdeki gibi kesintisiz uyumaz. Gece uyumadı mı yoksa ?Kizlar ağlamak üzereyim.. bebegim dünden beri neredeyse hiç uyanmadı.. Beslemek için resmen savaş veriyorum yine de gözünü açmıyor canlanmiyo hamur gibi resmen .. Dr a götürsem dr gülüp uyuyor diye çocuk mu getirilir der mi diye de emin olamadım... korkuyorum bu normal mi Allah korusun.. herseyi denedim yok sıfır tepki.. anlık uyanıyor hemen tekrar dalıyor
Ben kızımı hep ağzından öptüm.Ağızından öpersende salyalı olur derlerdi eskilerannem öpme dedi kaç kere bende ben doğurdum öperim dedim öptüm acaba oyuzden olmuş olabilirmi
Gece den beri full uyuyor tüm gece beslemeye çalıştım uyanmadı gündüz de aynen devam etti çok kısa süre kendine gelip tekrar uyuyor ama baygın gibi yanında davul çal tepki sıfır yüzünü yıkıyorum anlık uyanıp uyuyor ya neden olabilir bu ili kez oluyor anlamadımArtık 2 aylık ve ilk günlerdeki gibi kesintisiz uyumaz. Gece uyumadı mı yoksa ?
Gece den beri full uyuyor tüm gece beslemeye çalıştım uyanmadı gündüz de aynen devam etti çok kısa süre kendine gelip tekrar uyuyor ama baygın gibi yanında davul çal tepki sıfır yüzünü yıkıyorum anlık uyanıp uyuyor ya neden olabilir bu ili kez oluyor anlamadım
Bugün pazar saglik ocagi değil de anca acil .. Bi sey yapmadan yollarlar mi bilmiyorum ki hafta içi gel diye .. bebek sonuçta ne yaparlar ki ?Anlattığın şekildeyse bence doktora görür. Doktora götüremezsen sağlık ocağına götür yakınsa..icin rahat etsin hem
Büyükler dikkat çekmek için her şeyi yapıyor iyi ya da kötü yeterki ilgilenelim istiyorlar. Kızmamız bile hoşlarına gidiyor. Böyle düşününce çok üzülüyorumBenimki onu midesinde gaz birikince yapıyor. Bulanıyor midesi tükürük bezleri de çok çalışıyor o anda. Kaldırmak zorunda kalıyorum.
Emziği de tam olarak almıyor hala. Uyutmak zor oluyor tutmayınca
Valla oyunla oyalayarak duracağı zamanlar gelsin de kv ye falan bırakıp büyükle birebir zaman geçirebileyim.
Huyu suyu çok değişti. Hoş benim huyum değişti. İnsan kendi doğurduğuna sinir oluyor bazen. Kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?