Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Of doğumdan hemen önce halaları tablet alıp göndermiş benimkilere. Normalde telefonu asla vemiyoruz. Sadece cuma geceleri bilgisayardan film açıyorduk. Neyse bi kaç gün verdim süreli tabi. Büyük kurallara uyuyor ama küçüğe laf geçiremiyorum ağlama krizi vs. Bir gün artık sabrım taştı sakladım tabletleri. Çocuklara da tabletler bozuldu halanıza geri gönderdim yaptırıp geri gönderecek dedim büyük hakketmedi ama kurunun yanında yaş da yandı ne yapalım

Biz 4 aylık olduk aynıyız bırakıp hiç bir yere gidemiyorum ve sürekli emiyoruz.2 ay sonra işe başlayacağım kara kara düşünüyorum nasıl bırakıp gidicem diye. Allah hepimize yardım etsin
Biri 2 aylık biri 4,5 aylıkken başladım. Bir şekilde alışıyorlar. Bunda da 4,5 aylıkken başlayacağım Allah kısmet ederse. Kim bakacak?

Ben götürürüm. İstediği kadar gülsün. Önemli birşey olduğu için değil, içim rahatlasin diye

Ağızından öpersende salyalı olur derlerdi eskiler annem öpme dedi kaç kere bende ben doğurdum öperim dedim öptüm acaba oyuzden olmuş olabilirmi
Ağızdan değil de genel anlamda öpülen çocuk salyali olur, derler bizimkiler.
Ben hiç öpmem minikken, sadece minik minik koklarim. Kimseye de opturmem ama kızım gizli gizli öpüyor bence

Acilen götür canım beslenmesi sart

Ben hiç öpmem minikken, sadece minik minik koklarim. Kimseye de opturmem ama kızım gizli gizli öpüyor bence
Aynen eskiler öyle derdi. Bizdede tam tersi kimse öpmüyo banada öpme dediler dinlemedim Galiba oyuzden akıttım salyasını ben

Kızlar süzün göğüslerinizde de sızlama zonklama gibi oluyor mu uç bölgeleri kahverengi kısım acaba süt dolarken mi oluyor
Kesinlikle oluyor ki doğru pozisyonda emziriyorum , ucunu almıyor sadece . Her emzirme sonrası lansinoh sürüp kalkan takıyorum. Gece de şurup bir şey giymiyorum. Elektrik çarpması gibi oluyor bazen . Önerilere açığım bende
Kızlar sağıp dolaba koyduğumuz sütü sonradan buzluğa atabilir miyiz
Bunu bende merak ediyorum . 1 gün buzdolabında kalıp kullanmazsak ,buzluğa atabilir miyiz mesela
Bugün pazar saglik ocagi değil de anca acil .. Bi sey yapmadan yollarlar mi bilmiyorum ki hafta içi gel diye .. bebek sonuçta ne yaparlar ki ?
Bende net gotururdum,bir şey yoksa da içim rahat ederdi . Dün geceden beri neredeyse uyanmamasi garip , yenidoğan değil artık sonuçta

Kızlar dogdundan beri ara ara oyun halisina koyuyordum tabi ilgisini çekmiyordu ama son 2 gündür oyun halisinda 15-20 dk kadar oyalaniyor. Üstündeki aynaya bakıp gülüyor , üstündeki şeylere tesadüfen vurup heyecanlanıyor . Babası dün kitap okuyup sayfalarını gösterdi onlara da dikkatli bakıp guldu baya . 1 aylık olunca bir güncelleme geldi çocuğa oyun haliniz yoksa edinin bence

Ya ben öpmeyeceğim kimseye de öptürmem demiştim ama ben dayanamayıp öpüyorum valla benimki de köpük köpük tükrükleri hep. Gazı var diye öyle düşünüyordum

Anladm. Silikon da biberon gibi kolay alınan bisey silikonla emebilir. Peki memeni verirken tam olarak napıyor tutmaya calisiyor da agzina alamayip sinirleniyor mu
Bazen direkt alıyor ve tıkanıyor
Bazen diliyle ıttırıyor
Bazen öğürüyor
Bazen memeyi almak için uğraşıyor ve emerken ses geliyor meme çıkıyor ağzından
Bazen memeyi alırken ıkınıyor

Evet ya nerden öğrenebiliriz acaba

Gülen gülsün sen götür ters bir şey hissettiysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…