- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.741
Of doğumdan hemen önce halaları tablet alıp göndermiş benimkilere. Normalde telefonu asla vemiyoruz. Sadece cuma geceleri bilgisayardan film açıyorduk. Neyse bi kaç gün verdim süreli tabi. Büyük kurallara uyuyor ama küçüğe laf geçiremiyorum ağlama krizi vs. Bir gün artık sabrım taştı sakladım tabletleri. Çocuklara da tabletler bozuldu halanıza geri gönderdim yaptırıp geri gönderecek dedimKızma canım oluyor. Bende büyük oğlana sinir oluyorum. Kardeşi ile alakalı değil onu çok seviyor kıskançlığı hiç yok. Bu hareketleri bebekten önce de yapıyordu o zamanda kızıyordum ama şimdi daha çok kızmaya başladım. ergenliğe girmiş gibi 9 yaşındaki çocuk sürekli benle kavga halinde benim kızacağımı bildiği şeyleri özellikle yapıp karşıma geçip gülüyor. Deli oluyorum. Bağırmaktan sesim kısıldı resmen.Ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum. Dışarı çık oyna yok. Kitap oku yok kendi kendine oyna yok. Sürekli başımda yanımdan gitmiyor. (Not: kardeşten önce de böyleydi) Tek istisnası var. Tablet açarsam o zaman başımdan gidip rahat bırakıyor ama bende ödevini kitabı vs. sorumluluklarını yerine getirmeden açmıyorum. Hatta bazen tableti aç başından gideyim diyor. Yani sırf tableti açayım diye beni kızdırıyor. Ama açmıyorum. Tabletinde uygulama var telefonumdan kontrol ediyorum gülük 1 saat açık üstüne eğer kitap okursa test çözerse açıyorum. Vallahi tablet çıktı mertlik bozuldu eskiden tablet mi vardı. Kızlar siz siz olun çocuklaırnıza tablet verirken dikkatli olun. Benim çocuk önceden bağımlı değildi versem de almazdı. Pandemi de böyle oldu bir de kuzeninden bir oyun öğrendi o gün bugün tablet baş belamız.
Biri 2 aylık biri 4,5 aylıkken başladım. Bir şekilde alışıyorlar. Bunda da 4,5 aylıkken başlayacağım Allah kısmet ederse. Kim bakacak?Biz 4 aylık olduk aynıyız bırakıp hiç bir yere gidemiyorum ve sürekli emiyoruz.2 ay sonra işe başlayacağım kara kara düşünüyorum nasıl bırakıp gidicem diye. Allah hepimize yardım etsin
Ben götürürüm. İstediği kadar gülsün. Önemli birşey olduğu için değil, içim rahatlasin diyeKizlar ağlamak üzereyim.. bebegim dünden beri neredeyse hiç uyanmadı.. Beslemek için resmen savaş veriyorum yine de gözünü açmıyor canlanmiyo hamur gibi resmen .. Dr a götürsem dr gülüp uyuyor diye çocuk mu getirilir der mi diye de emin olamadım... korkuyorum bu normal mi Allah korusun.. herseyi denedim yok sıfır tepki.. anlık uyanıyor hemen tekrar dalıyor
Ağızdan değil de genel anlamda öpülen çocuk salyali olur, derler bizimkiler.Ağızından öpersende salyalı olur derlerdi eskilerannem öpme dedi kaç kere bende ben doğurdum öperim dedim öptüm acaba oyuzden olmuş olabilirmi
Acilen götür canım beslenmesi sartKizlar ağlamak üzereyim.. bebegim dünden beri neredeyse hiç uyanmadı.. Beslemek için resmen savaş veriyorum yine de gözünü açmıyor canlanmiyo hamur gibi resmen .. Dr a götürsem dr gülüp uyuyor diye çocuk mu getirilir der mi diye de emin olamadım... korkuyorum bu normal mi Allah korusun.. herseyi denedim yok sıfır tepki.. anlık uyanıyor hemen tekrar dalıyor
Allah allah bu bebişin niye oluyo sulu sulu hep köpürtüyo delirttti beniBen kızımı hep ağzından öptüm.
Diş çıkarma döneminde bile salyası olmadı
Aynen eskiler öyle derdi. Bizdede tam tersi kimse öpmüyo banada öpme dediler dinlemedimAğızdan değil de genel anlamda öpülen çocuk salyali olur, derler bizimkiler.
Ben hiç öpmem minikken, sadece minik minik koklarim. Kimseye de opturmemama kızım gizli gizli öpüyor bence
Dinlerler sırtınıBugün pazar saglik ocagi değil de anca acil .. Bi sey yapmadan yollarlar mi bilmiyorum ki hafta içi gel diye .. bebek sonuçta ne yaparlar ki ?
Kesinlikle oluyor ki doğru pozisyonda emziriyorum , ucunu almıyor sadece . Her emzirme sonrası lansinoh sürüp kalkan takıyorum. Gece de şurup bir şey giymiyorum. Elektrik çarpması gibi oluyor bazen . Önerilere açığım bendeKızlar süzün göğüslerinizde de sızlama zonklama gibi oluyor mu uç bölgeleri kahverengi kısım acaba süt dolarken mi oluyor
Bunu bende merak ediyorum . 1 gün buzdolabında kalıp kullanmazsak ,buzluğa atabilir miyiz meselaKızlar sağıp dolaba koyduğumuz sütü sonradan buzluğa atabilir miyiz
Bende net gotururdum,bir şey yoksa da içim rahat ederdi . Dün geceden beri neredeyse uyanmamasi garip , yenidoğan değil artık sonuçtaBugün pazar saglik ocagi değil de anca acil .. Bi sey yapmadan yollarlar mi bilmiyorum ki hafta içi gel diye .. bebek sonuçta ne yaparlar ki ?
Ya ben öpmeyeceğim kimseye de öptürmem demiştim ama ben dayanamayıp öpüyorum vallaAğızdan değil de genel anlamda öpülen çocuk salyali olur, derler bizimkiler.
Ben hiç öpmem minikken, sadece minik minik koklarim. Kimseye de opturmemama kızım gizli gizli öpüyor bence
Ne yaptın? Götürdün mü? Banyo yaptırmayı denedin mi ?Bugün pazar saglik ocagi değil de anca acil .. Bi sey yapmadan yollarlar mi bilmiyorum ki hafta içi gel diye .. bebek sonuçta ne yaparlar ki ?
Öpmeden durulur mu yahuYa ben öpmeyeceğim kimseye de öptürmem demiştim ama ben dayanamayıp öpüyorum vallabenimki de köpük köpük tükrükleri hep. Gazı var diye öyle düşünüyordum
Anladm. Silikon da biberon gibi kolay alınan bisey silikonla emebilir. Peki memeni verirken tam olarak napıyor tutmaya calisiyor da agzina alamayip sinirleniyor muAyy emsin ben ona da raziyim aslında
Her seferinde aynı pozisyonu istemiyor zaten
Umarım bir şeyi yoktur. Benim büyük oğlanda bazen öyle olurdu tüm gün ve gece uyurdu sonra 1 hafta acısını çıkarırdı ama
Bazen direkt alıyor ve tıkanıyorAnladm. Silikon da biberon gibi kolay alınan bisey silikonla emebilir. Peki memeni verirken tam olarak napıyor tutmaya calisiyor da agzina alamayip sinirleniyor mu
Evet ya nerden öğrenebiliriz acabaKesinlikle oluyor ki doğru pozisyonda emziriyorum , ucunu almıyor sadece . Her emzirme sonrası lansinoh sürüp kalkan takıyorum. Gece de şurup bir şey giymiyorum. Elektrik çarpması gibi oluyor bazen . Önerilere açığım bende
Bunu bende merak ediyorum . 1 gün buzdolabında kalıp kullanmazsak ,buzluğa atabilir miyiz mesela
Bende net gotururdum,bir şey yoksa da içim rahat ederdi . Dün geceden beri neredeyse uyanmamasi garip , yenidoğan değil artık sonuçta
Gülen gülsün sen götür ters bir şey hissettiysenKizlar ağlamak üzereyim.. bebegim dünden beri neredeyse hiç uyanmadı.. Beslemek için resmen savaş veriyorum yine de gözünü açmıyor canlanmiyo hamur gibi resmen .. Dr a götürsem dr gülüp uyuyor diye çocuk mu getirilir der mi diye de emin olamadım... korkuyorum bu normal mi Allah korusun.. herseyi denedim yok sıfır tepki.. anlık uyanıyor hemen tekrar dalıyor
Ben hep öpüuom o yüzden mi köpürmüşAynen eskiler öyle derdi. Bizdede tam tersi kimse öpmüyo banada öpme dediler dinlemedimGaliba oyuzden akıttım salyasını ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?