- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.761
Ay inşallah canım 40 mız da geldi bakalım geçicek miBen eski yazılarıma bakıyorum da, ilk cocugumda 40imdan sonra geçti yazmışım. İnsallah geçer çok uzamaz bu sefer de.
Aynen canım ama bazen dayanamıcak gibi oluyorOluyor canım süt dolarken de oluyor emzirdikten sonra da oluyor
Benim bebe de kahverengi kısmın hepsini alıyor aslnda, ara ara bende krem sürüyorum nemlendirince iyi gibi oluyor ama yine de geçmiyor kalkan ilk başlarda takıyordum artık bıraktım inşallah geçerKesinlikle oluyor ki doğru pozisyonda emziriyorum , ucunu almıyor sadece . Her emzirme sonrası lansinoh sürüp kalkan takıyorum. Gece de şurup bir şey giymiyorum. Elektrik çarpması gibi oluyor bazen . Önerilere açığım bende
Bunu bende merak ediyorum . 1 gün buzdolabında kalıp kullanmazsak ,buzluğa atabilir miyiz mesela
Bende net gotururdum,bir şey yoksa da içim rahat ederdi . Dün geceden beri neredeyse uyanmamasi garip , yenidoğan değil artık sonuçta
Bizim kız sandım inanBenim kız uykuda arada böyle kıvrılıyor . Biliyorum kemikleri esnek ama korkuyorum yinede . Aranızda bebişi böyle duran var mı ?Eki Görüntüle 3116929
TabikideeeeBenim kız uykuda arada böyle kıvrılıyor . Biliyorum kemikleri esnek ama korkuyorum yinede . Aranızda bebişi böyle duran var mı ?Eki Görüntüle 3116929
Valla sanırım oyuzdennnBen hep öpüuom o yüzden mi köpürmüş
Ara ara öperim ama artık. Bir ayini geçti nasılsaYa ben öpmeyeceğim kimseye de öptürmem demiştim ama ben dayanamayıp öpüyorum vallabenimki de köpük köpük tükrükleri hep. Gazı var diye öyle düşünüyordum
Yastikla destrklenedigim zaman benimki de böyleBenim kız uykuda arada böyle kıvrılıyor . Biliyorum kemikleri esnek ama korkuyorum yinede . Aranızda bebişi böyle duran var mı ?Eki Görüntüle 3116929
Meme ucu yaraların mı var bana Dr garmastan pomad sür dedi gerçekten işe yarıyor yaklaşık 1 hafta oldu yine acıyor ama eskisi kadar dayanılmayacak düzeyde değil zamanla iyileşecek galiba çok kötüyse meme uçların sen de alabilirsin lansinoh ben de işe yaramadıAynen canım ama bazen dayanamıcak gibi oluyor
Gaz canimBenim kız uykuda arada böyle kıvrılıyor . Biliyorum kemikleri esnek ama korkuyorum yinede . Aranızda bebişi böyle duran var mı ?Eki Görüntüle 3116929
Gazını bi türlü geçiremedik bu kızınGaz canim
Benimki de böyle uyuyorBenim kız uykuda arada böyle kıvrılıyor . Biliyorum kemikleri esnek ama korkuyorum yinede . Aranızda bebişi böyle duran var mı ?Eki Görüntüle 3116929
Kızma canım oluyor. Bende büyük oğlana sinir oluyorum. Kardeşi ile alakalı değil onu çok seviyor kıskançlığı hiç yok. Bu hareketleri bebekten önce de yapıyordu o zamanda kızıyordum ama şimdi daha çok kızmaya başladım. ergenliğe girmiş gibi 9 yaşındaki çocuk sürekli benle kavga halinde benim kızacağımı bildiği şeyleri özellikle yapıp karşıma geçip gülüyor. Deli oluyorum. Bağırmaktan sesim kısıldı resmen.Ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum. Dışarı çık oyna yok. Kitap oku yok kendi kendine oyna yok. Sürekli başımda yanımdan gitmiyor. (Not: kardeşten önce de böyleydi) Tek istisnası var. Tablet açarsam o zaman başımdan gidip rahat bırakıyor ama bende ödevini kitabı vs. sorumluluklarını yerine getirmeden açmıyorum. Hatta bazen tableti aç başından gideyim diyor. Yani sırf tableti açayım diye beni kızdırıyor. Ama açmıyorum. Tabletinde uygulama var telefonumdan kontrol ediyorum gülük 1 saat açık üstüne eğer kitap okursa test çözerse açıyorum. Vallahi tablet çıktı mertlik bozuldu eskiden tablet mi vardı. Kızlar siz siz olun çocuklaırnıza tablet verirken dikkatli olun. Benim çocuk önceden bağımlı değildi versem de almazdı. Pandemi de böyle oldu bir de kuzeninden bir oyun öğrendi o gün bugün tablet baş belamız.
İstediğini yap geçmezGazını bi türlü geçiremedik bu kızınAslında sürekli de alttan üstten gaz çıkarıyoruz da yetmiyor demekki
Aynen benim kocaman da aynı seyleri yapıyor bir de benim ki yemek konusunda tam tersi.Resmen deniyorlar bizi.
Benimki 6 yaşında böyleyse 9 yaşında düşünemiyorum.
Neyseki küçük 3 yaşına gelmiş olacak o zamana
Bizim yemek problemimiz var üstelik. Resmen bir şartla yerim diye koşullu yemeye kalkıyor. Bir gün oflayarak oturdu sofraya. Sinirden delirdim. Ben bebek ağlarken kalkıp koştura koştura yemek hazırlamaya çalışıyorum. Biz yapamazdık böyle anne babamıza
Tableti bozuk ama malesef telefonda oyun oynaması için veriyorum. Yoksa hiç rahat vermiyor. Evin içinde kendini oyalayamıyor. Benimle birşeyler yapmak istiyor. Her istediğinde olmuyor. Bu sefer dikkat çekmek için inadına kızmalık şeyler yapıyor.
Bio gaiya Günde bir kere 5 damla canım. Sab simlex 5 damla öğlen 5 damla akşam veriyorumKızlarrr ben biogaia ve sap simplex iksiini veriyordum galiba yanlış anlamışım doktoru biogai sabah akşam 5 damla verdim hep günde bir defa vermek gerekşyomus dr yazdım dönmedi daha içim huzursuz oldu siz nasıl veriyorsunuz
Büyükler dikkat çekmek için her şeyi yapıyor iyi ya da kötü yeterki ilgilenelim istiyorlar. Kızmamız bile hoşlarına gidiyor. Böyle düşününce çok üzülüyorum
Kahvaltıya oturuyoruz daha bitirmeden ne atıştırmalık vereceksin diyor delirtiyor beniAynen benim kocaman da aynı seyleri yapıyor bir de benim ki yemek konusunda tam tersi.Yemek açım yemek hazırla. hiç rahat vermiyor aynen sabır da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?