Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim bebe de kahverengi kısmın hepsini alıyor aslnda, ara ara bende krem sürüyorum nemlendirince iyi gibi oluyor ama yine de geçmiyor kalkan ilk başlarda takıyordum artık bıraktım inşallah geçer

Ya ben öpmeyeceğim kimseye de öptürmem demiştim ama ben dayanamayıp öpüyorum valla benimki de köpük köpük tükrükleri hep. Gazı var diye öyle düşünüyordum
Ara ara öperim ama artık. Bir ayini geçti nasılsa oyun halısı bizim de var. Piyanolu falan. Çıkarayım artık bir de zeka kartı vs sipariş verdim. Eğitim şart nasılsa

Aynen canım ama bazen dayanamıcak gibi oluyor
Meme ucu yaraların mı var bana Dr garmastan pomad sür dedi gerçekten işe yarıyor yaklaşık 1 hafta oldu yine acıyor ama eskisi kadar dayanılmayacak düzeyde değil zamanla iyileşecek galiba çok kötüyse meme uçların sen de alabilirsin lansinoh ben de işe yaramadı
Meme uçlarım çok hassaslaştı ve kızardı artık o yüzden acı ve sızı yapıyordu

Resmen deniyorlar bizi.
Benimki 6 yaşında böyleyse 9 yaşında düşünemiyorum.
Neyseki küçük 3 yaşına gelmiş olacak o zamana

Bizim yemek problemimiz var üstelik. Resmen bir şartla yerim diye koşullu yemeye kalkıyor. Bir gün oflayarak oturdu sofraya. Sinirden delirdim. Ben bebek ağlarken kalkıp koştura koştura yemek hazırlamaya çalışıyorum. Biz yapamazdık böyle anne babamıza

Tableti bozuk ama malesef telefonda oyun oynaması için veriyorum. Yoksa hiç rahat vermiyor. Evin içinde kendini oyalayamıyor. Benimle birşeyler yapmak istiyor. Her istediğinde olmuyor. Bu sefer dikkat çekmek için inadına kızmalık şeyler yapıyor.

Kızlarrr ben biogaia ve sap simplex iksiini veriyordum galiba yanlış anlamışım doktoru biogai sabah akşam 5 damla verdim hep günde bir defa vermek gerekşyomus dr yazdım dönmedi daha içim huzursuz oldu siz nasıl veriyorsunuz

Aynen benim kocaman da aynı seyleri yapıyor bir de benim ki yemek konusunda tam tersi. Yemek açım yemek hazırla. hiç rahat vermiyor aynen sabır da yok

Bio gaiya Günde bir kere 5 damla canım. Sab simlex 5 damla öğlen 5 damla akşam veriyorum

Büyükler dikkat çekmek için her şeyi yapıyor iyi ya da kötü yeterki ilgilenelim istiyorlar. Kızmamız bile hoşlarına gidiyor. Böyle düşününce çok üzülüyorum

Bu şekilde düşününce ben de kötü hissediyorum zaten. Kardeşini kıskanma düzeyi çok fazla değil çok seviyo ama beni de paylaşmaktan hoşlanmadığı belli.
Yetersizlik hissi çok kötü

Aynen benim kocaman da aynı seyleri yapıyor bir de benim ki yemek konusunda tam tersi. Yemek açım yemek hazırla. hiç rahat vermiyor aynen sabır da yok
Kahvaltıya oturuyoruz daha bitirmeden ne atıştırmalık vereceksin diyor delirtiyor beni bebek hararetli ağlıyor kucağımda getiriyor resim defteri ve kalemi resim çiz diyor gel de kızma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…