- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.781
Bizimki de öyle sürekli öpüyorlar mıncırıyorlar ama beni de darlıyorlarBu şekilde düşününce ben de kötü hissediyorum zaten. Kardeşini kıskanma düzeyi çok fazla değil çok seviyo ama beni de paylaşmaktan hoşlanmadığı belli.
Yetersizlik hissi çok kötü
Ben biogaia da sabah akşam 5 damla verdimBio gaiya Günde bir kere 5 damla canım. Sab simlex 5 damla öğlen 5 damla akşam veriyorum
Bugün pazar saglik ocagi değil de anca acil .. Bi sey yapmadan yollarlar mi bilmiyorum ki hafta içi gel diye .. bebek sonuçta ne yaparlar ki ?
Bana doktor bebek çok huzursuz olursa gazdan günde 2 kere 5 damla verebilirsin demişti biogaia için.zarari olsa demezlerdi bence.saglik ocağındaki doktorda öyle söyledi.Ben biogaia da sabah akşam 5 damla verdimbi şişe bitti hatta inşallah çocuguma zarar vermemişimdir çok huzursuzum
Ya inş bişey olmamıştır ben birde sap simplexle beraber verfim çocugaBana doktor bebek çok huzursuz olursa gazdan günde 2 kere 5 damla verebilirsin demişti biogaia için.zarari olsa demezlerdi bence.saglik ocağındaki doktorda öyle söyledi.
Korkma Allah'ın izniyle bişey olmamisdir canım sen yine danış mutlaka doktoruna tabiki.ben tek damla kullanıyordum birakdim ama bende bir işe yaramadilar.Ya inş bişey olmamıştır ben birde sap simplexle beraber verfim çocuga
Kızlarrr ben biogaia ve sap simplex iksiini veriyordum galiba yanlış anlamışım doktoru biogai sabah akşam 5 damla verdim hep günde bir defa vermek gerekşyomus dr yazdım dönmedi daha içim huzursuz oldu siz nasıl veriyorsunuz
Yalniz değilim demek ki. Somra da vicdan azabı duyuyorumKahvaltıya oturuyoruz daha bitirmeden ne atıştırmalık vereceksin diyor delirtiyor benibebek hararetli ağlıyor kucağımda getiriyor resim defteri ve kalemi resim çiz diyor gel de kızma
Aynen ben deYalniz değilim demek ki. Somra da vicdan azabı duyuyorum
Delirtiyor beni. Babası cok sımarttı bir deAynen ben de
Bi tarafın daha çok ilgilenmesi iyi değil mi en azından açığı kapatıyordurDelirtiyor beni. Babası cok sımarttı bir de
Acayip sinirleniyorum.
Kıskançlık yok bizde de
Ama söz dinlememe var.
Babasına öyle kızıyorum ki. 6 yıllık emeğimi bozdu
Kan alındı sonuçları bekliyorduyildizsavascisi yazdı mi?
Ama bu sefer de söz dinlemiyorBi tarafın daha çok ilgilenmesi iyi değil mi en azından açığı kapatıyordur
Aynı durumdayız kesinlikleKahvaltıya oturuyoruz daha bitirmeden ne atıştırmalık vereceksin diyor delirtiyor benibebek hararetli ağlıyor kucağımda getiriyor resim defteri ve kalemi resim çiz diyor gel de kızma
Ben sürekli öpüyorum.Ya ben öpmeyeceğim kimseye de öptürmem demiştim ama ben dayanamayıp öpüyorum vallabenimki de köpük köpük tükrükleri hep. Gazı var diye öyle düşünüyordum
Benimki sürekli böyleBenim kız uykuda arada böyle kıvrılıyor . Biliyorum kemikleri esnek ama korkuyorum yinede . Aranızda bebişi böyle duran var mı ?Eki Görüntüle 3116929
Normal diye hatırlıyorumSlm hanımlar kız bebegi olanlar benim bebegin vajinal bölgede sümüksü akıntısı var bir haftadır normal mi doktora götürsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?