Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu şekilde düşününce ben de kötü hissediyorum zaten. Kardeşini kıskanma düzeyi çok fazla değil çok seviyo ama beni de paylaşmaktan hoşlanmadığı belli.
Yetersizlik hissi çok kötü
Bizimki de öyle sürekli öpüyorlar mıncırıyorlar ama beni de darlıyorlar

Acildeyiz kizlar tek tek alıntı yapamadım.
Topuk kanı alırken bile anlık ağladı hemen sustu dr un bile dikkatini çekti. Röntgen çekildi lavman yapıldı en son kan alındığı vakit katila katıla ağladı ve uyandı mosmor oldu ağlamaktan elinin üstünden aldılar kanı resmen sağdı damla damla , içim gitti o andan sonra gözü açıldı ama evden çıkmadan şekeri mi düştü acaba dye 3 kaşık şekerli su icirmistim ondan mı Kan alındı diye mi bilmem bi uyandı. Lavman sonrası bağırsak tamamen boşaldi diye hem mama verdim hem ezirdim emzirirken tekrar uyudu memede . Suan tahlil sonuçlarını bekliyoruz

Bugün pazar saglik ocagi değil de anca acil .. Bi sey yapmadan yollarlar mi bilmiyorum ki hafta içi gel diye .. bebek sonuçta ne yaparlar ki ?

Muayene ederler.
Bir defa yeğenim öyle olmuştu. Nörolojik muayene yapmıştı doktor. Vücut tepkilerine falan bakar bu durumlarda.

Ben biogaia da sabah akşam 5 damla verdim bi şişe bitti hatta inşallah çocuguma zarar vermemişimdir çok huzursuzum
Bana doktor bebek çok huzursuz olursa gazdan günde 2 kere 5 damla verebilirsin demişti biogaia için.zarari olsa demezlerdi bence.saglik ocağındaki doktorda öyle söyledi.

Kahvaltıya oturuyoruz daha bitirmeden ne atıştırmalık vereceksin diyor delirtiyor beni bebek hararetli ağlıyor kucağımda getiriyor resim defteri ve kalemi resim çiz diyor gel de kızma
Aynı durumdayız kesinlikle daha sofradan kalkmadan atıştırmalık mısır patlat cips yiyim. Çikolata ver.

Ya ben öpmeyeceğim kimseye de öptürmem demiştim ama ben dayanamayıp öpüyorum valla benimki de köpük köpük tükrükleri hep. Gazı var diye öyle düşünüyordum
Ben sürekli öpüyorum. Babasına öpme diyirum ama o da sürekli öpüyor hatta gizli gizli issiriyor bence abi de öpüyor. Ama salya yok.

Slm hanımlar kız bebegi olanlar benim bebegin vajinal bölgede sümüksü akıntısı var bir haftadır normal mi doktora götürsemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…