Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
64 ile hamile kaldım 92 yi gördüm tartıda. Ödem çoktu son zamanlarda mesela Bi bakıyordum 85 Bi bakıyorum 90 arada bir gün var 5 kg oynuyor, doktor ödem böyle bişi demişti.

Son günlerde ben taktım kafaya şuan 78im yolum çok uzun hiç bir kıyafetim olmuyor falan canım çok sıkılıyor

Ay ne kadar güzel bir düzen yaaa. Maşallah
Bende şöyle bi düzen görür müyüm

Slm hanımlar kız bebegi olanlar benim bebegin vajinal bölgede sümüksü akıntısı var bir haftadır normal mi doktora götürsemmi

Normal diye biliyorum. Benimkinde de arada oluyor.
Dikkat ettim ya çok ıkınırsa ya da ben temizlerken çok kurcalarsam oluyor

Evet benınkı de memeye öğürüyor bazen
Elınede öğürüyor bazen .

Ayyyhhhhh zaman geçsin biraz. En azından ek gıda dönemine girsek
Ağladığında aklını dağıtacak zamanlara girsek
Aynısını dedim bugün. Çok seviyorum yeni bebek kokusu misss gibi, taze anne olmak o heyecan falan ama yetti tamam. Şimdi ışınlanalım 6aya otursun eline bişi verelim döksün saçsın en azından iki çıngırak sallasın. Böyle sadece kollarında olması çok zor ve yorucu

Seninki yine kollarda duruyor.
Benimki çok garip bir bebek
Sadece gazını çıkarırken duruyor kucakta
Sonra kıvranıyor
Koltuğa yatırıyorsun gazı gelınce durmuyor. Ayakta bile olsan koluna yatırmayacaksın istemiyor.

Aynen canim cok özleyeceğim bu hâlini
Ama yalan değil psıkolojım bozuldu.

Onlarada kıyamıyorum hiç ama seni çok çok iyi anlıyorum. Tahammülümüz çok çok azaldığı için artık ne olsa batıyor bence.

Eylülde ben düzene girmiş oluruz, ufaklık büyür okul başlar falan diyodum ama asla umudum yok. Yaz okula götürüyorum, sıfır düzen. Asla oturmuyor tek artısı evde tek çocuk oluyor bebek gündüz bu rahatlık sayılabilir

Aaaa kucak sevmeyen yenidoğan mı olur. Aslında anne memesi yakın, kokusu yakın, en sevdiği pozisyon kucakta yatan olması lazım ama. Seninki tam zilloş

Bebek ağlama krizine girince ben sinirleniyorum diğerine
O anda sakınsletırmeye çalışıyorum ses çıkarıyor mesela, yapma diyorum
Bir bakıyorum yapıyor. Sanki ona soylememısım gibi.
Bir de bebek ağlama krizine girince tek başına susturmak imkansız
Elinde sallayacaksın anında susuyor . Çok cins bir bebek biraz

Aaaa kucak sevmeyen yenidoğan mı olur. Aslında anne memesi yakın, kokusu yakın, en sevdiği pozisyon kucakta yatan olması lazım ama. Seninki tam zilloş
Aynen öyle
Sessiz duruyor ama bence çok fena bir bebek
Ablam dikey olarak koluna yatırıyor diye
Her alışında ağladı durmadı onda.cins
İkizler işte

Yara yok canım emzirdikten bir süre sonra sızlama oluyor süt dolduğu için sanırım bilmiyorum , ilk başlarda mustela ve incia kullandım ara ara da incia sürüyorum ama o sızlama zonklama değişik

Ben evde abur cubur bulundurmadıgım icin
Benimki de haftada 5 çeşit meyve bıtırıyor
Kız meyve de yiyor benim oğlan bir garip. Akşam bir tabak dolusu da meyve götürüyor. Aynen 4-5 çeşit olmasa kabul etmez. Yemek te de çok sağlıklı yer hiç yemek seçmez ama üstüne mutlaka çikolata istiyor

Canım ne kadar istemesek de mecbur veriyoruz önce tablet sonra cep telefonu sonra laptop benimki 14 yaşına girecek önceden Aynı seninki gibiydi şimdi de laptopun başından kalkmıyor ne kitap ne ödev eskiden yine şart koşup yaptırabiliyordum şimdi onu da dinlemiyor kendi kafasına göre takılıyor asla hiçbir dediğimi yapmıyor inatlaşıyor kendi haline bırakacaksın o zaman yapıyor ama ben de çok daraldım erçekten eskiden tablet mi İnternet mi vardı ne güzel çocukluklar geçirdik sadece internet ve odada çocukluk geçiriyor çocuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…