- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.801
64 ile hamile kaldım 92 yi gördüm tartıda. Ödem çoktu son zamanlarda mesela Bi bakıyordum 85 Bi bakıyorum 90 arada bir gün var 5 kg oynuyor, doktor ödem böyle bişi demişti.Hazır girebilmişken de arka arkaya yazıyoruö
Doğum kilolarını sorcam ne zamandır ne durumdasınız
Son haftalarda tartılmamıştım ama toplamda sanırım 20 kg yakın aldım 57 kg ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım 67 çok az gitmemiş mi sizlerde durum nasıl
Anne sütünden geçen hormonlardanmış, kızımda olmuştu normal demişti doktorumuzSlm hanımlar kız bebegi olanlar benim bebegin vajinal bölgede sümüksü akıntısı var bir haftadır normal mi doktora götürsemmi
Ben evde abur cubur bulundurmadıgım icinAynı durumdayız kesinlikledaha sofradan kalkmadan atıştırmalık mısır patlat cips yiyim. Çikolata ver.
Ay ne kadar güzel bir düzen yaaa. MaşallahEvet çok yakın kiloları bence de . Emmezse bende üzülürüm. Benim oğlum hiç emmedi. 6 ay sagarak verdim. Mahvoldum. İlk zamanlar çok çıkıyordu sonra iyice azaldı. Mama takviyesi filan 6. Ayda 10cc çıkmaya başlamıştı 2 göğüsten bıraktı cabalamayi. Buzluğa koyduğum sütleri de verdim bitirdim.Şimdi sağıp veriyorum ama sadece gece uyurken. Uyanıkken hiç vermedim henüz. Sadece akşam emmesinde sıkıntı çıkarıyor ağlıyor. 5-10dk emip ağlıyor. 22 gibi yapıyor bunu bende emzik verdim kendi kendine uyudu. 23 gibi uyandi şimdi 8dk emdi. 00 gibi tekrar emip uyur. 3.30 biberon veriyorum 80cc içiyor. Sabah en geç 6 da uyanır öğlene kadar emip yatıyor. Gündüz uzun emiyor benim ki çoğunlukla. Bence kiloları iyi gibi. Bakalım doktor ne diyecek. Ama öyle çok kilolu olsun diye derdim yok.
İnşallah. Teyzesi bakacak.Biri 2 aylık biri 4,5 aylıkken başladım. Bir şekilde alışıyorlar. Bunda da 4,5 aylıkken başlayacağım Allah kısmet ederse. Kim bakacak?
Slm hanımlar kız bebegi olanlar benim bebegin vajinal bölgede sümüksü akıntısı var bir haftadır normal mi doktora götürsemmi
Aynısını dedim bugün. Çok seviyorum yeni bebek kokusu misss gibi, taze anne olmak o heyecan falan ama yetti tamam. Şimdi ışınlanalım 6ayaEvet benınkı de memeye öğürüyor bazen
Elınede öğürüyor bazen .
Ayyyhhhhh zaman geçsin biraz. En azından ek gıda dönemine girsek
Ağladığında aklını dağıtacak zamanlara girsek
Amaa çok tatlılar napalımmmBen sürekli öpüyorum.Babasına öpme diyirum ama o da sürekli öpüyor hatta gizli gizli issiriyor bence abi de öpüyor. Ama salya yok.
Seninki yine kollarda duruyor.Aynısını dedim bugün. Çok seviyorum yeni bebek kokusu misss gibi, taze anne olmak o heyecan falan ama yetti tamam. Şimdi ışınlanalım 6ayaotursun eline bişi verelim döksün saçsın en azından iki çıngırak sallasın. Böyle sadece kollarında olması çok zor ve yorucu
Onlarada kıyamıyorum hiç ama seni çok çok iyi anlıyorum. Tahammülümüz çok çok azaldığı için artık ne olsa batıyor bence.Kızma canım oluyor. Bende büyük oğlana sinir oluyorum. Kardeşi ile alakalı değil onu çok seviyor kıskançlığı hiç yok. Bu hareketleri bebekten önce de yapıyordu o zamanda kızıyordum ama şimdi daha çok kızmaya başladım. ergenliğe girmiş gibi 9 yaşındaki çocuk sürekli benle kavga halinde benim kızacağımı bildiği şeyleri özellikle yapıp karşıma geçip gülüyor. Deli oluyorum. Bağırmaktan sesim kısıldı resmen.Ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum. Dışarı çık oyna yok. Kitap oku yok kendi kendine oyna yok. Sürekli başımda yanımdan gitmiyor. (Not: kardeşten önce de böyleydi) Tek istisnası var. Tablet açarsam o zaman başımdan gidip rahat bırakıyor ama bende ödevini kitabı vs. sorumluluklarını yerine getirmeden açmıyorum. Hatta bazen tableti aç başından gideyim diyor. Yani sırf tableti açayım diye beni kızdırıyor. Ama açmıyorum. Tabletinde uygulama var telefonumdan kontrol ediyorum gülük 1 saat açık üstüne eğer kitap okursa test çözerse açıyorum. Vallahi tablet çıktı mertlik bozuldu eskiden tablet mi vardı. Kızlar siz siz olun çocuklaırnıza tablet verirken dikkatli olun. Benim çocuk önceden bağımlı değildi versem de almazdı. Pandemi de böyle oldu bir de kuzeninden bir oyun öğrendi o gün bugün tablet baş belamız.
Seninki yine kollarda duruyor.
Benimki çok garip bir bebek
Sadece gazını çıkarırken duruyor kucakta
Sonra kıvranıyor
Koltuğa yatırıyorsun gazı gelınce durmuyor. Ayakta bile olsan koluna yatırmayacaksın istemiyor.
Aynen canim cok özleyeceğim bu hâlini
Ama yalan değil psıkolojım bozuldu.
Bebek ağlama krizine girince ben sinirleniyorum diğerineOnlar ada kıyamıyorum hiç ama seni çok çok iyi anlıyorum. Tahammülümüz çok çok azaldığı için artık ne olsa batıyor bence.
Eylülde ben düzene girmiş oluruz, ufaklık büyür okul başlar falan diyodum ama asla umudum yok. Yaz okula götürüyorum, sıfır düzen. Asla oturmuyor tek artısı evde tek çocuk oluyor bebek gündüz bu rahatlık sayılabilir
Aynen öyleAaaa kucak sevmeyen yenidoğan mı olur. Aslında anne memesi yakın, kokusu yakın, en sevdiği pozisyon kucakta yatan olması lazım ama. Seninki tam zilloş
Yara yok canım emzirdikten bir süre sonra sızlama oluyor süt dolduğu için sanırım bilmiyorum , ilk başlarda mustela ve incia kullandım ara ara da incia sürüyorum ama o sızlama zonklama değişikMeme ucu yaraların mı var bana Dr garmastan pomad sür dedi gerçekten işe yarıyor yaklaşık 1 hafta oldu yine acıyor ama eskisi kadar dayanılmayacak düzeyde değil zamanla iyileşecek galiba çok kötüyse meme uçların sen de alabilirsin lansinoh ben de işe yaramadı
Meme uçlarım çok hassaslaştı ve kızardı artık o yüzden acı ve sızı yapıyordu
Teşekkür ederim canımNormal diye biliyorum. Benimkinde de arada oluyor.
Dikkat ettim ya çok ıkınırsa ya da ben temizlerken çok kurcalarsam oluyor
Teşekkür ederim enfeksiyon falan mı diye endişelendimNormal diye hatırlıyorum
Merak etme canim. Normal bir seyTeşekkür ederim enfeksiyon falan mı diye endişelendim
Kız meyve de yiyor benim oğlan bir garip.Ben evde abur cubur bulundurmadıgım icin
Benimki de haftada 5 çeşit meyve bıtırıyor
Canım ne kadar istemesek de mecbur veriyoruz önce tablet sonra cep telefonu sonra laptop benimki 14 yaşına girecek önceden Aynı seninki gibiydi şimdi de laptopun başından kalkmıyor ne kitap ne ödev eskiden yine şart koşup yaptırabiliyordum şimdi onu da dinlemiyor kendi kafasına göre takılıyor asla hiçbir dediğimi yapmıyor inatlaşıyor kendi haline bırakacaksın o zaman yapıyor ama ben de çok daraldım erçekten eskiden tablet mi İnternet mi vardı ne güzel çocukluklar geçirdik sadece internet ve odada çocukluk geçiriyor çocuklarımızKızma canım oluyor. Bende büyük oğlana sinir oluyorum. Kardeşi ile alakalı değil onu çok seviyor kıskançlığı hiç yok. Bu hareketleri bebekten önce de yapıyordu o zamanda kızıyordum ama şimdi daha çok kızmaya başladım. ergenliğe girmiş gibi 9 yaşındaki çocuk sürekli benle kavga halinde benim kızacağımı bildiği şeyleri özellikle yapıp karşıma geçip gülüyor. Deli oluyorum. Bağırmaktan sesim kısıldı resmen.Ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum. Dışarı çık oyna yok. Kitap oku yok kendi kendine oyna yok. Sürekli başımda yanımdan gitmiyor. (Not: kardeşten önce de böyleydi) Tek istisnası var. Tablet açarsam o zaman başımdan gidip rahat bırakıyor ama bende ödevini kitabı vs. sorumluluklarını yerine getirmeden açmıyorum. Hatta bazen tableti aç başından gideyim diyor. Yani sırf tableti açayım diye beni kızdırıyor. Ama açmıyorum. Tabletinde uygulama var telefonumdan kontrol ediyorum gülük 1 saat açık üstüne eğer kitap okursa test çözerse açıyorum. Vallahi tablet çıktı mertlik bozuldu eskiden tablet mi vardı. Kızlar siz siz olun çocuklaırnıza tablet verirken dikkatli olun. Benim çocuk önceden bağımlı değildi versem de almazdı. Pandemi de böyle oldu bir de kuzeninden bir oyun öğrendi o gün bugün tablet baş belamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?