Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sorma valla karşı apartmandaki arkadaşıyla zoom açıp ordan tablet oynuyor. Çok dışarı oyna yok. Gitgide kotulesek yani biraz daha büyüyünce düzelir mi açanba diyordum

Geldim kizlar . Tahlil sonuçları çok şükür temiz çıktı Tahlil olarak kan idrar ve bağırsak röntgen çekildi bu arada . ama sevinemedim çünkü bunun sebebi ne anlayamadık dr da üstünde durmadı zaten olir öyle dedi geçti. Yahu kafasını soğuk suya soktum yine uyanmadı diyorum olur öyle diuor zar zor tahlil yaptırdım . Annemi aradım ağladım hemen şekerli su icir dedi evden hastaneye giderken şekerli su icirmistik ya ondan ya da kan alınırken çok ağladığı için gözü açıldı.
Dun gündüz pek uyumadı gece de normalde akşam 21 de uyur dün 1 e kadar uyanık kaldı sonra ni uyudu ben de bütün gün uyumadı hazır dalmışkeb kaldirmayayim dedim 4 saat sonra besledim ama icmedi mümkün değil uykusu açılmadı neyse iki saat geçti tekrar denedim nu sefer öncekinden de az içti. Sabah yine uyanmadı zorla emzirdim kahvaltı ederken bi baktım çenesi titriyor ödüm koptu esim üşümüş olabilir uyandırmak için bezle ayaklarını sildin ya dedi sanırım o an şekeri düşmüş. Bilmiyorum biz dr dan bir cevap alamadık benim tahminim şekeri düştü rabbim bir daha yaşatmasın ömrümden ömür gitti resmen elini tutuyorum yukarı kaldırıp bırakıyorum düşüyor neler ediyorum anlık gözünü açıp geri kapıyor olamaz yani bu kadar uyku çok korktum kizlsr bu gece başında nöbet tutcam ne olur ne olmaz.

Amannnn çok şükür birşeyi çıkmamış korkmuştum bende bukadar uyuması normal gelmemişti ama allah birşeyi yokmuş bebişin İçini ferah tut

Canım çok geecmis olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Bana da şekeri düşmüş gibi geldi uyku ağır gelip yeterli beslenmedi demek ki.

Gecmis olsun canimm umarim birdaha boyle kotu bi tecrube edinmezsin allahim korusun yavrularımızı

Benim bebe çıldırdı bu gece.
Gece uykuya geçme problemi var. Emerken falan başladığı için önce gaz diye düşünmüştüm ama bu gece emin oldum. Kolik bu.
3 gecedir çok zor uyumasının başka açıklaması olamaz.

Memeyi asla kabul etmiyor, sallatmıyor, emzik almıyor ve katılana kadar ağlıyor. Bir ara babası gezdirirken ne oldu kızım dedi ona bile ağladı
O kadar çok ağladıki daldığı halde içini çekiyor. Bir an önce bitmesi dileğiyle

Çok şükür canım bir daha yaşatmasın rabbim

Canım çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde doğduktan sonra eve geldiğimiz gece 2 günlükken böyle olmuştu. Ne yapsak uyanmamıştı falan. Tabi o zaman sarılık riski de vardı ondan sanmıştık. Doktor tahlillere bakınca sarılıktan değil bebek susuz kalmış muhtemelen sütün yetmemiş ondan böyle demişti. Seninki gibi kan alınırken falan sesi çıkmamıştı yavrumun. Çok uyuyunca beslenememiştir ondan böyle olmuştur Allah beterinden korusun

Günaydın, kızlar benim diğerlerinde olmayan bir durum var bunda çok olunca merak ettim. Her emzirme sonrası neredeyse kaka yapıyor az az da değil. Baya yapıyor yani. Mesela şuan gece 2 den beri 3.kakası. gün içinde bu sayı 7 8 buluyor. Bu kadarı normal mi? Bir ara 2 gün yapmadığı oldu ama yine aynı. Kilo alamaz gibi geliyor böyle olunca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…