- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.821
Sorma valla karşı apartmandaki arkadaşıyla zoom açıp ordan tablet oynuyor. Çok dışarı oyna yok. Gitgide kotulesek yaniCanım ne kadar istemesek de mecbur veriyoruz önce tablet sonra cep telefonu sonra laptop benimki 14 yaşına girecek önceden Aynı seninki gibiydi şimdi de laptopun başından kalkmıyor ne kitap ne ödev eskiden yine şart koşup yaptırabiliyordum şimdi onu da dinlemiyor kendi kafasına göre takılıyor asla hiçbir dediğimi yapmıyor inatlaşıyor kendi haline bırakacaksın o zaman yapıyor ama ben de çok daraldım erçekten eskiden tablet mi İnternet mi vardı ne güzel çocukluklar geçirdik sadece internet ve odada çocukluk geçiriyor çocuklarımız
Aynen ben deyildizsavascisi çok geç oldu bende ikidebir girip bakıyorum meraktayiz inşallah hayırlı haberlerle dönersin
Amannnn çok şükür birşeyi çıkmamış korkmuştum bende bukadar uyuması normal gelmemişti ama allah birşeyi yokmuş bebişinGeldim kizlar . Tahlil sonuçları çok şükür temiz çıktı Tahlil olarak kan idrar ve bağırsak röntgen çekildi bu arada . ama sevinemedim çünkü bunun sebebi ne anlayamadık dr da üstünde durmadı zaten olir öyle dedi geçti. Yahu kafasını soğuk suya soktum yine uyanmadı diyorum olur öyle diuor zar zor tahlil yaptırdım . Annemi aradım ağladım hemen şekerli su icir dedi evden hastaneye giderken şekerli su icirmistik ya ondan ya da kan alınırken çok ağladığı için gözü açıldı.
Dun gündüz pek uyumadı gece de normalde akşam 21 de uyur dün 1 e kadar uyanık kaldı sonra ni uyudu ben de bütün gün uyumadı hazır dalmışkeb kaldirmayayim dedim 4 saat sonra besledim ama icmedi mümkün değil uykusu açılmadı neyse iki saat geçti tekrar denedim nu sefer öncekinden de az içti. Sabah yine uyanmadı zorla emzirdim kahvaltı ederken bi baktım çenesi titriyor ödüm koptu esim üşümüş olabilir uyandırmak için bezle ayaklarını sildin ya dedi sanırım o an şekeri düşmüş. Bilmiyorum biz dr dan bir cevap alamadık benim tahminim şekeri düştü rabbim bir daha yaşatmasın ömrümden ömür gitti resmen elini tutuyorum yukarı kaldırıp bırakıyorum düşüyor neler ediyorum anlık gözünü açıp geri kapıyor olamaz yani bu kadar uyku çok korktum kizlsr bu gece başında nöbet tutcam ne olur ne olmaz.
Canım çok geecmis olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Bana da şekeri düşmüş gibi geldi uyku ağır gelip yeterli beslenmedi demek ki.Geldim kizlar . Tahlil sonuçları çok şükür temiz çıktı Tahlil olarak kan idrar ve bağırsak röntgen çekildi bu arada . ama sevinemedim çünkü bunun sebebi ne anlayamadık dr da üstünde durmadı zaten olir öyle dedi geçti. Yahu kafasını soğuk suya soktum yine uyanmadı diyorum olur öyle diuor zar zor tahlil yaptırdım . Annemi aradım ağladım hemen şekerli su icir dedi evden hastaneye giderken şekerli su icirmistik ya ondan ya da kan alınırken çok ağladığı için gözü açıldı.
Dun gündüz pek uyumadı gece de normalde akşam 21 de uyur dün 1 e kadar uyanık kaldı sonra ni uyudu ben de bütün gün uyumadı hazır dalmışkeb kaldirmayayim dedim 4 saat sonra besledim ama icmedi mümkün değil uykusu açılmadı neyse iki saat geçti tekrar denedim nu sefer öncekinden de az içti. Sabah yine uyanmadı zorla emzirdim kahvaltı ederken bi baktım çenesi titriyor ödüm koptu esim üşümüş olabilir uyandırmak için bezle ayaklarını sildin ya dedi sanırım o an şekeri düşmüş. Bilmiyorum biz dr dan bir cevap alamadık benim tahminim şekeri düştü rabbim bir daha yaşatmasın ömrümden ömür gitti resmen elini tutuyorum yukarı kaldırıp bırakıyorum düşüyor neler ediyorum anlık gözünü açıp geri kapıyor olamaz yani bu kadar uyku çok korktum kizlsr bu gece başında nöbet tutcam ne olur ne olmaz.
Gecmis olsun canimm umarim birdaha boyle kotu bi tecrube edinmezsin allahim korusun yavrularımızıGeldim kizlar . Tahlil sonuçları çok şükür temiz çıktı Tahlil olarak kan idrar ve bağırsak röntgen çekildi bu arada . ama sevinemedim çünkü bunun sebebi ne anlayamadık dr da üstünde durmadı zaten olir öyle dedi geçti. Yahu kafasını soğuk suya soktum yine uyanmadı diyorum olur öyle diuor zar zor tahlil yaptırdım . Annemi aradım ağladım hemen şekerli su icir dedi evden hastaneye giderken şekerli su icirmistik ya ondan ya da kan alınırken çok ağladığı için gözü açıldı.
Her an istiyor da zor çıktı zaten bir daha girmesinEmzirme vaktiyse demekk
Sizde emziriken içinize sokasiniz geliyormu kizlaar
Saatlerdir memeyi bırakmasada kıcım başım uyuşsa olsada emerken gözümün içine bakınca kalbim eriyorEmzirme vaktiyse demekk
Çok şükür canım bir daha yaşatmasın rabbimGeldim kizlar . Tahlil sonuçları çok şükür temiz çıktı Tahlil olarak kan idrar ve bağırsak röntgen çekildi bu arada . ama sevinemedim çünkü bunun sebebi ne anlayamadık dr da üstünde durmadı zaten olir öyle dedi geçti. Yahu kafasını soğuk suya soktum yine uyanmadı diyorum olur öyle diuor zar zor tahlil yaptırdım . Annemi aradım ağladım hemen şekerli su icir dedi evden hastaneye giderken şekerli su icirmistik ya ondan ya da kan alınırken çok ağladığı için gözü açıldı.
Evet hem de nasılEmzirme vaktiyse demekk
Emzirme vaktiyse demekk
Canım çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde doğduktan sonra eve geldiğimiz gece 2 günlükken böyle olmuştu. Ne yapsak uyanmamıştı falan. Tabi o zaman sarılık riski de vardı ondan sanmıştık. Doktor tahlillere bakınca sarılıktan değil bebek susuz kalmış muhtemelen sütün yetmemiş ondan böyle demişti. Seninki gibi kan alınırken falan sesi çıkmamıştı yavrumun. Çok uyuyunca beslenememiştir ondan böyle olmuştur Allah beterinden korusunGeldim kizlar . Tahlil sonuçları çok şükür temiz çıktı Tahlil olarak kan idrar ve bağırsak röntgen çekildi bu arada . ama sevinemedim çünkü bunun sebebi ne anlayamadık dr da üstünde durmadı zaten olir öyle dedi geçti. Yahu kafasını soğuk suya soktum yine uyanmadı diyorum olur öyle diuor zar zor tahlil yaptırdım . Annemi aradım ağladım hemen şekerli su icir dedi evden hastaneye giderken şekerli su icirmistik ya ondan ya da kan alınırken çok ağladığı için gözü açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?