Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oysaki 3 aylık olmaya en yakin sen varsin ,bende daha eser bize bu aralar gazimiz bitti sayilir diye haber verir diyordum ki gaz problemide azalmasi lazim hic mi azalma yok

Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah
75 günlükken de geçmiyorsa biz boşuna Ümit tutmayalım geçecek ağlamaları diye sabırla 6aya çıkmak dileğiyle

biz 6. ayda falanda burda konuşur dertleşiriz değil mi ya çocuklar beraber büyüyor gibi

Günaydın , bizdede durum böyle hatta dün googla falan arattım. Normalde gece 1 kez yapardı , 2 gündür her uyanmaya emerken yapiyor . Bugün doktora soracağım ,acaba benim beslenmemle mi ilgili diye. Çünkü 2 -3 gündür 1 bardak süt içmeye başladım . Günde 9 u buluyor bazen kaka

Valla benim ki de 3-4 yapıyor baya dolu dolu bilmiyorum ki bugün aşıya gidicez bakalim almış mi kilo gorucez

Günaydın,
Kızlar benimki çok cins bir bebek . Gece uyanmıyor beslenmek icin
Hadi diyorum ağzına biberon sokayim da beslensin. Onu da yapmıyor
En fazla 30 cc içiyor sanirim
Ve uykulu olduğu için yutmayı unutuyor bazen nefesi kesiliyor.
Kendi uyandığı zaman besleniyor
Deli bebek yaaa☺

Valla benim ki de 3-4 yapıyor baya dolu dolu bilmiyorum ki bugün aşıya gidicez bakalim almış mi kilo gorucez
Bizde şimdi 1.ay aşısını olduk . 1.250 Gr almış . Kakayi da sordum , her bezde olması normal dedi . Daha bağırsak florası tam düzgün değil ,her bebeğin farklı olur . Bazısı 3-4 günde bir yapar bazısı günde 8-9 ikiside normaldir dedi.
fbtl bu kadar kakaya kilo alımı gayet iyi bence

Ağlamaktan gözlerim şişti..
Yok yine uyanmıyor geceden beri deniyorum.
Kafasını resmen lavaboya suya soktum yok kendine gelmiyor baygın gibi Allah im deliricem tekrar hastaneye gidelim diyorum kan değil de beyin emar falan istesem acilden girsem çekerler mi acaba..
Kizlar cok kötüyüm altından kotu bi sey çıkacak diye ödüm kopuyor hayra alamet değil bu haller .. yok kıpır kıpır çocuk kendine değil Allah im ne oluyor anlamıyorum

Çok iyi almış

Beslenmesi peki? Uyurken besleniyor mu ?

Hayir . Kenarda altin vardı onu bozdurup özele götürcez şimdi çok korkuyorum Allah im resmen sıfır tepki iğne bile batır tepki yok yüzünü yıka tepki yok Allah im çok korkuyorum
Acaba beslenmediği icin şekeri düşüyor olabilir mi? Keşke doktora giderken şekerli su vermeseydin

Hayir . Kenarda altin vardı onu bozdurup özele götürcez şimdi çok korkuyorum Allah im resmen sıfır tepki iğne bile batır tepki yok yüzünü yıka tepki yok Allah im çok korkuyorum
Beslenmediğinden şekeri düştü muhtemelen
Dün bağırsakta boşaldı aç kalmıstır muhtemelen canım
Bir de mama ile besleniyor su ihtiyacı da olur bebeğin
Surrender yanlış mı biliyorum biraz su içmesi lazım artık değil mi.

Umarım benimde öyledir masallah çok iyi almis. Bende 2 ay aşısında öğreneceğim bakalim baya var daha.

Mamanın ardından kesinlikle su verilmeli .
Ben günde 3--4 çay kaşığı su verıyorum mama almamasına rağmen.

Evet su verilmeli diye biliyorum bende. Ben beslenme sonrası anne sütü aldığı halde arada veriyorum bir çay kaşığı çünkü çok sıcak. Normalde gerek yok diyorlar ama ben yinede veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…