- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.841
Oysaki 3 aylık olmaya en yakin sen varsin ,bende daha eser bize bu aralar gazimiz bitti sayilir diye haber verir diyordum ki gaz problemide azalmasi lazim hic mi azalma yokBenim bebe çıldırdı bu gece.
Gece uykuya geçme problemi var. Emerken falan başladığı için önce gaz diye düşünmüştüm ama bu gece emin oldum. Kolik bu.
3 gecedir çok zor uyumasının başka açıklaması olamaz.
Memeyi asla kabul etmiyor, sallatmıyor, emzik almıyor ve katılana kadar ağlıyor. Bir ara babası gezdirirken ne oldu kızım dedi ona bile ağladı
O kadar çok ağladıki daldığı halde içini çekiyor. Bir an önce bitmesi dileğiyle
Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallahGeldim kizlar . Tahlil sonuçları çok şükür temiz çıktı Tahlil olarak kan idrar ve bağırsak röntgen çekildi bu arada . ama sevinemedim çünkü bunun sebebi ne anlayamadık dr da üstünde durmadı zaten olir öyle dedi geçti. Yahu kafasını soğuk suya soktum yine uyanmadı diyorum olur öyle diuor zar zor tahlil yaptırdım . Annemi aradım ağladım hemen şekerli su icir dedi evden hastaneye giderken şekerli su icirmistik ya ondan ya da kan alınırken çok ağladığı için gözü açıldı.
Dun gündüz pek uyumadı gece de normalde akşam 21 de uyur dün 1 e kadar uyanık kaldı sonra ni uyudu ben de bütün gün uyumadı hazır dalmışkeb kaldirmayayim dedim 4 saat sonra besledim ama icmedi mümkün değil uykusu açılmadı neyse iki saat geçti tekrar denedim nu sefer öncekinden de az içti. Sabah yine uyanmadı zorla emzirdim kahvaltı ederken bi baktım çenesi titriyor ödüm koptu esim üşümüş olabilir uyandırmak için bezle ayaklarını sildin ya dedi sanırım o an şekeri düşmüş. Bilmiyorum biz dr dan bir cevap alamadık benim tahminim şekeri düştü rabbim bir daha yaşatmasın ömrümden ömür gitti resmen elini tutuyorum yukarı kaldırıp bırakıyorum düşüyor neler ediyorum anlık gözünü açıp geri kapıyor olamaz yani bu kadar uyku çok korktum kizlsr bu gece başında nöbet tutcam ne olur ne olmaz.
75 günlükken de geçmiyorsa biz boşuna Ümit tutmayalım geçecek ağlamaları diyeBenim bebe çıldırdı bu gece.
Gece uykuya geçme problemi var. Emerken falan başladığı için önce gaz diye düşünmüştüm ama bu gece emin oldum. Kolik bu.
3 gecedir çok zor uyumasının başka açıklaması olamaz.
Memeyi asla kabul etmiyor, sallatmıyor, emzik almıyor ve katılana kadar ağlıyor. Bir ara babası gezdirirken ne oldu kızım dedi ona bile ağladı
O kadar çok ağladıki daldığı halde içini çekiyor. Bir an önce bitmesi dileğiyle
Günaydın , bizdede durum böyle hatta dün googla falan arattım. Normalde gece 1 kez yapardı , 2 gündür her uyanmaya emerken yapiyor . Bugün doktora soracağım ,acaba benim beslenmemle mi ilgili diye. Çünkü 2 -3 gündür 1 bardak süt içmeye başladım . Günde 9 u buluyor bazen kakaGünaydın, kızlar benim diğerlerinde olmayan bir durum var bunda çok olunca merak ettim. Her emzirme sonrası neredeyse kaka yapıyor az az da değil. Baya yapıyor yani. Mesela şuan gece 2 den beri 3.kakası. gün içinde bu sayı 7 8 buluyor. Bu kadarı normal mi? Bir ara 2 gün yapmadığı oldu ama yine aynı. Kilo alamaz gibi geliyor böyle olunca
Valla benim ki de 3-4 yapıyor baya dolu dolu bilmiyorum ki bugün aşıya gidicez bakalim almış mi kilo gorucezGünaydın, kızlar benim diğerlerinde olmayan bir durum var bunda çok olunca merak ettim. Her emzirme sonrası neredeyse kaka yapıyor az az da değil. Baya yapıyor yani. Mesela şuan gece 2 den beri 3.kakası. gün içinde bu sayı 7 8 buluyor. Bu kadarı normal mi? Bir ara 2 gün yapmadığı oldu ama yine aynı. Kilo alamaz gibi geliyor böyle olunca
Bizde şimdi 1.ay aşısını olduk . 1.250 Gr almış . Kakayi da sordum , her bezde olması normal dedi . Daha bağırsak florası tam düzgün değil ,her bebeğin farklı olur . Bazısı 3-4 günde bir yapar bazısı günde 8-9 ikiside normaldir dedi.Valla benim ki de 3-4 yapıyor baya dolu dolu bilmiyorum ki bugün aşıya gidicez bakalim almış mi kilo gorucez
Çok iyi almışBizde şimdi 1.ay aşısını olduk . 1.250 Gr almış . Kakayi da sordum , her bezde olması normal dedi . Daha bağırsak florası tam düzgün değil ,her bebeğin farklı olur . Bazısı 3-4 günde bir yapar bazısı günde 8-9 ikiside normaldir dedi.
fbtl bu kadar kakaya kilo alımı gayet iyi bence
Beslenmesi peki? Uyurken besleniyor mu ?Ağlamaktan gözlerim şişti..
Yok yine uyanmıyor geceden beri deniyorum.
Kafasını resmen lavaboya suya soktum yok kendine gelmiyor baygın gibi Allah im deliricem tekrar hastaneye gidelim diyorum kan değil de beyin emar falan istesem acilden girsem çekerler mi acaba..
Kizlar cok kötüyüm altından kotu bi sey çıkacak diye ödüm kopuyor hayra alamet değil bu haller .. yok kıpır kıpır çocuk kendine değil Allah im ne oluyor anlamıyorum
Biberon başlıklarını kullanırım 11-12 ayKızlar emzikleri veya biberon başlıklarını kaç ayda değiştirmemiz gerekiyor?
Hayir . Kenarda altin vardı onu bozdurup özele götürcez şimdi çok korkuyorum Allah im resmen sıfır tepki iğne bile batır tepki yok yüzünü yıka tepki yok Allah im çok korkuyorumBeslenmesi peki? Uyurken besleniyor mu ?
Acaba beslenmediği icin şekeri düşüyor olabilir mi? Keşke doktora giderken şekerli su vermeseydinHayir . Kenarda altin vardı onu bozdurup özele götürcez şimdi çok korkuyorum Allah im resmen sıfır tepki iğne bile batır tepki yok yüzünü yıka tepki yok Allah im çok korkuyorum
Beslenmediğinden şekeri düştü muhtemelenHayir . Kenarda altin vardı onu bozdurup özele götürcez şimdi çok korkuyorum Allah im resmen sıfır tepki iğne bile batır tepki yok yüzünü yıka tepki yok Allah im çok korkuyorum
Bu kilo aldırma işi geçse rahat edeceğim. İlk zamanlar çok zor geliyor bu yüzden.Valla benim ki de 3-4 yapıyor baya dolu dolu bilmiyorum ki bugün aşıya gidicez bakalim almış mi kilo gorucez
Umarım benimde öyledir masallah çok iyi almis. Bende 2 ay aşısında öğreneceğim bakalim baya var daha.Bizde şimdi 1.ay aşısını olduk . 1.250 Gr almış . Kakayi da sordum , her bezde olması normal dedi . Daha bağırsak florası tam düzgün değil ,her bebeğin farklı olur . Bazısı 3-4 günde bir yapar bazısı günde 8-9 ikiside normaldir dedi.
fbtl bu kadar kakaya kilo alımı gayet iyi bence
Mamanın ardından kesinlikle su verilmeli .Beslenmediğinden şekeri düştü muhtemelen
Dün bağırsakta boşaldı aç kalmıstır muhtemelen canım
Bir de mama ile besleniyor su ihtiyacı da olur bebeğin
Surrender yanlış mı biliyorum biraz su içmesi lazım artık değil mi.
Bu arada sabah çıkmadan eşim xiomi tartıda darasini alarak tartti . Hastanadekiyle aynı çıktı . O şekilde tartabilirsinUmarım benimde öyledir masallah çok iyi almis. Bende 2 ay aşısında öğreneceğim bakalim baya var daha.
Ben de ona odaklıyım maalesef. Sadece kilo degil boy da uzayacak. Ve en önemlisi boyBu kilo aldırma işi geçse rahat edeceğim. İlk zamanlar çok zor geliyor bu yüzden.
Evet su verilmeli diye biliyorum bende. Ben beslenme sonrası anne sütü aldığı halde arada veriyorum bir çay kaşığı çünkü çok sıcak. Normalde gerek yok diyorlar ama ben yinede veriyorumBeslenmediğinden şekeri düştü muhtemelen
Dün bağırsakta boşaldı aç kalmıstır muhtemelen canım
Bir de mama ile besleniyor su ihtiyacı da olur bebeğin
Surrender yanlış mı biliyorum biraz su içmesi lazım artık değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?