- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.861
Tabi hem boy hem kilo. Birini beslemek çok zorBen de ona odaklıyım maalesef. Sadece kilo degil boy da uzayacak. Ve en önemlisi boy
Mamanın ardından kesinlikle su verilmeli .
Ben günde 3--4 çay kaşığı su verıyorum mama almamasına rağmen.
Ben de vereceğim 1 hafta sonra kadarEvet su verilmeli diye biliyorum bende. Ben beslenme sonrası anne sütü aldığı halde arada veriyorum bir çay kaşığı çünkü çok sıcak. Normalde gerek yok diyorlar ama ben yinede veriyorum
Öyle canım. Bir de Benimki memeyi zor alıyor cok zorlanıyorumTabi hem boy hem kilo. Birini beslemek çok zor
4950 olmuş 1100 almış bugün tartıldık.Umarım benimde öyledir masallah çok iyi almis. Bende 2 ay aşısında öğreneceğim bakalim baya var daha.
Bende veriyorum ama suratıma tukuruyor her seferindeEvet su verilmeli diye biliyorum bende. Ben beslenme sonrası anne sütü aldığı halde arada veriyorum bir çay kaşığı çünkü çok sıcak. Normalde gerek yok diyorlar ama ben yinede veriyorum
Bende meraklandim baya, yazik yardim edenide yok kendi elinden geldigi kadar bakmaya çalışıyor umarim birseyi yoktur bebişinyildizsavascisi aklım yıne sen de
Benimki doğduğundan beri öyle yapıyor her emzirmeden sonra altını alıyorum doktorda normal olduğunu söyledi. İlk ay kontrolündede 1200gr almıştıGünaydın, kızlar benim diğerlerinde olmayan bir durum var bunda çok olunca merak ettim. Her emzirme sonrası neredeyse kaka yapıyor az az da değil. Baya yapıyor yani. Mesela şuan gece 2 den beri 3.kakası. gün içinde bu sayı 7 8 buluyor. Bu kadarı normal mi? Bir ara 2 gün yapmadığı oldu ama yine aynı. Kilo alamaz gibi geliyor böyle olunca
Canım benim arkadaşımın da öyle bir sorunu vardı bebeğinin şu an 2 yaşını geçti hala devam ediyormuş doktora götürdü ilaç kullanıyor diye biliyorum.. bence sen de doktoruna söyle o ne olur ne olmaz.. onun bebeğide kilo alamadı hiç, cimcime zayıf ama sağlıklı.. belki bir şey yoktur ilk aylarda da böyle olabilir ama dediğim gibi hiç yapamamasi gibi çok yapması da sıkıntı olabilir.. danismakta fayda var b ceGünaydın, kızlar benim diğerlerinde olmayan bir durum var bunda çok olunca merak ettim. Her emzirme sonrası neredeyse kaka yapıyor az az da değil. Baya yapıyor yani. Mesela şuan gece 2 den beri 3.kakası. gün içinde bu sayı 7 8 buluyor. Bu kadarı normal mi? Bir ara 2 gün yapmadığı oldu ama yine aynı. Kilo alamaz gibi geliyor böyle olunca
Aman ıyı barı
Canım başka hastaneye git istersen bende hiç böyle birşey duymadım acaba şekeri falanmi düşüyor bu sefer gidersen şekerli su vermeden git bakalım .. araştırma hastanesi böyle durumlarda daha iyi normal bir özel hastaneden (acıbadem,liv'memorial) hastaneleri hariç...Ağlamaktan gözlerim şişti..
Yok yine uyanmıyor geceden beri deniyorum.
Kafasını resmen lavaboya suya soktum yok kendine gelmiyor baygın gibi Allah im deliricem tekrar hastaneye gidelim diyorum kan değil de beyin emar falan istesem acilden girsem çekerler mi acaba..
Kizlar cok kötüyüm altından kotu bi sey çıkacak diye ödüm kopuyor hayra alamet değil bu haller .. yok kıpır kıpır çocuk kendine değil Allah im ne oluyor anlamıyorum
Oysaki 3 aylık olmaya en yakin sen varsin ,bende daha eser bize bu aralar gazimiz bitti sayilir diye haber verir diyordum ki gaz problemide azalmasi lazim hic mi azalma yok
Sanirim topikte rahat uyuyan anne yok her bebekte bi sorun oluyor illa ,mesela senin ilk bebegin daha akillidir eminim benim kizimda cok akilli bir bebekti gaz nedir bilmezdik ama bu sene dogan bebekler hepsimi gazli olur yahu hepsi kök sokturcek cinsten dogdu vallaValla ne neden oldu çok anlamadım. Gaz ve kolik karışımı gibiydi.
Aslında bu haftaya kadar nispeten azalmış gibi geliyordu gaz sancıları. Sabahları emerken çok ıkınıyordu sadece.
3 gündür biogaia veriyordum. Bugünden sonra vermicem. Sabah aklıma geldi sebebi o mu merak ettim.
Bir de önceki akşam yemekte barbunya yemiştim
Gece buraya yeni uyudu diye mesaj yazdıktan 5 dakika sonra uyandı ve kaldığı yerden devam etti. Kiraz çekirdeği torbası ısıtıp koydum belki gaz sancısıdır diye.
Kabus gibiydi. 3 buçuktan sonra biraz sakinleşti. Katılana kadar ağlaması durdu. Ama uyuması 4 buçuğu buldu.
Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah
75 günlükken de geçmiyorsa biz boşuna Ümit tutmayalım geçecek ağlamaları diyesabırla 6aya çıkmak dileğiyle
biz 6. ayda falanda burda konuşur dertleşiriz değil mi yaçocuklar beraber büyüyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?