- 15 Kasım 2021
- 288
- 1.147
- 33
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.881
Kaç yaşında kızın? Bebeğin etrafını çevrelemiş rahim gibi belliki onu koruma güdüsü var içinde ayrıca azcık duyguları karmaşık gibiBenım kız bwbegın resmını yapmıs. Agzındakı de emzıkmıs
6.5 yasında :)Kaç yaşında kızın? Bebeğin etrafını çevrelemiş rahim gibi belliki onu koruma güdüsü var içinde ayrıca azcık duyguları karmaşık gibiama bebişi çok sevdiği belli her ayrıntısı var ve sayfanın merkezine çizmiş
Günaydın,
Kızlar benimki çok cins bir bebek . Gece uyanmıyor beslenmek icin
Hadi diyorum ağzına biberon sokayim da beslensin. Onu da yapmıyor
En fazla 30 cc içiyor sanirim
Ve uykulu olduğu için yutmayı unutuyor bazen nefesi kesiliyor.
Kendi uyandığı zaman besleniyor
Deli bebek yaaa☺
Aslında uyandırmadan yapmak amacım.Ben uyandırmıyorum gece beslemek için.
Süt de sağmıyorum.
Hoş 3 gecedir geç uyuyor ama valla gece uyanmama bu şekilde giderse işime gelir
Sanirim topikte rahat uyuyan anne yok her bebekte bi sorun oluyor illa ,mesela senin ilk bebegin daha akillidir eminim benim kizimda cok akilli bir bebekti gaz nedir bilmezdik ama bu sene dogan bebekler hepsimi gazli olur yahu hepsi kök sokturcek cinsten dogdu valla
İlk ay iyiydi kilo alımı ama bu ay artti kaka sayısı aylık kontrolde konuşacağım bakalim kilosuna göre. Internette 10 kere bile olsa normal diyor ama bilemiyorum.Canım benim arkadaşımın da öyle bir sorunu vardı bebeğinin şu an 2 yaşını geçti hala devam ediyormuş doktora götürdü ilaç kullanıyor diye biliyorum.. bence sen de doktoruna söyle o ne olur ne olmaz.. onun bebeğide kilo alamadı hiç, cimcime zayıf ama sağlıklı.. belki bir şey yoktur ilk aylarda da böyle olabilir ama dediğim gibi hiç yapamamasi gibi çok yapması da sıkıntı olabilir.. danismakta fayda var b ce
Tobbun acilinden giriş yapın. Ücret alamazlar sgk anlaşması var. Çocuk doktorları ilgili. Bebekte hareketsizlik çok iyi birsey degil.Ağlamaktan gözlerim şişti..
Yok yine uyanmıyor geceden beri deniyorum.
Kafasını resmen lavaboya suya soktum yok kendine gelmiyor baygın gibi Allah im deliricem tekrar hastaneye gidelim diyorum kan değil de beyin emar falan istesem acilden girsem çekerler mi acaba..
Kizlar cok kötüyüm altından kotu bi sey çıkacak diye ödüm kopuyor hayra alamet değil bu haller .. yok kıpır kıpır çocuk kendine değil Allah im ne oluyor anlamıyorum
Aslında uyandırmadan yapmak amacım.
Ama bı ıkı cekıp bırakıyor .
Ve neredeyse bazen 5 saat oluyor.
Yoksa gece bezlenmesıne alıstırmak degıl amacım
Ve gunduz uykuları vok kısa hemen uyanıyor ve durmuyor
Kızım agladıgında
Ezan okunurken
Huzunlu sarkı dınlerken aglıyor benımkı.
Sadece buzdolabı nda saklayın dedi eczane. Günde aynı saatte 5 damlaBiogaiayı nasıl veriyorsunuz kaç damla
Ben hepsini bıraktım.Kızlar demır hapına basladım.
Gec oldu ama olsun
Dogumdan ıtibaren kullanılması gerekıyordu
Canım resim ve linkini atar mısınBebeğe aldığım uyku arkadaşıyla bilin bakalım kim oynuyor
Özellıkle demir kullanmamız gerekBen hepsini bıraktım.
Yürümeye halim yok.
Zaten beslenmem de iyi değil
2 gün annemlere gittim de karnım doydu diyebilirim.
Çarşamba hem bebeğin aşıları var. Bende kan veririm randevu aldım. Ama büyük ihtimalle kan demir ve vitamin yerlerde.
Bende indirimlerden almıştım canım güzel akıtmıyor diye yorumlar iyi olunca indirimi değerlendirip aldımBu suluğu önceden kullanan varmı güzelmi
Şişko bu amaAksama esimin amcasi gil gelcek wc,balkon yikiycam evi supurcem, beyefendi uyumuyor gözü acik sekerleme yapiyor resmen gecede yatirmadi daha
En sevdıgı sey resım yapmak. Artık rrsımlerde hep 4 kişi yapıyorKaç yaşında kızın? Bebeğin etrafını çevrelemiş rahim gibi belliki onu koruma güdüsü var içinde ayrıca azcık duyguları karmaşık gibiama bebişi çok sevdiği belli her ayrıntısı var ve sayfanın merkezine çizmiş
Bence de çok güzel
Kaça almıştın bende ona göre bekliyim indirimiBende indirimlerden almıştım canım güzel akıtmıyor diye yorumlar iyi olunca indirimi değerlendirip aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?