Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aptamil almistim sevmedi bebivita bimin markasiymis kuzenim onu onerdi onuda aldim sevmedi mememi emerken agzindan cikario mamayi verince yiyor ama direk mama verince yemiyor
Ayni benim oglumda boyle 20 gundur mama vermiyorum pes ettim artik
Baska biberonlada denedinmi

Şişko bu ama

En sevdıgı sey resım yapmak. Artık rrsımlerde hep 4 kişi yapıyor
Çizimleri çok tatlı ya maşallah resim yapan çocuklara hasret kaldık valla tabletler yüzünden 27kişilik sınıfta 2 ya da 3çocuk özgün bir şeyler çizebiliyor ne yazıkki eteği kalpli olan kendisi mi seni mi çizmiş ?

Bebeği ıkınan anneler bebeğiniz ıkındığında müdahale ediyor musunuz? Ben hep kucağıma aldım şimdiye kadar gezdirdim masaj yaptım ama birkaç gündür ıkınarak zorlayarak ayaklarıyla baskı uygulayarak kendisinin çıkardığını görüyorum. Kucağıma almayıp kendisinin çıkarmasını mı beklemeliyim ne yapmalıyım sizler neler yapıyorsunuz. O şekilde ıkınırken kendimi çok kötü hissediyorum karnına masaj yapıyorum ama her zaman işe yaramıyor. Kucağıma aldığımda da her zaman çıkarmıyor gazını

Bilmem bayılıyor resım yapmaya.etkınlıklerden ev savas alanına dönüyor.mınıvık mınıcik kesıyor bır de bısıler yapmak ıcın

Insallah gececek bugunlerde

Benim kız uykuda arada böyle kıvrılıyor . Biliyorum kemikleri esnek ama korkuyorum yinede . Aranızda bebişi böyle duran var mı ?Eki Görüntüle 3116929
Aynı benim oğlum
Bende sendenim 75 kilo ile hamile kaldım şu anda 82 kiloyum yediğimize biraz dikkat edecez bol bol emzirip verecez bu kiloları
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Bacaklarını hareket ettiriyorum, çok ağlarsa alırım kucağıma ama. Duruma göre masaj da yapıyorum
Genelde dua da okuyorum, rabbi yesir artık neyin faydası olursa

Bugün aşımızı olduk bebişim 5 kg olmuş maşallah
Uykular bozulmaya başladı tam dalmıyor kucak istiyor sallanmak istiyor arkadaşım otomatik sallanan anakucağı verecek bana umarım işe yarar bugün hiç iş yapamadım çocuk bakmaktan. Gazını çıkarıyor kakasını yapıyor karnı da tok ama hep kıpır kıpır valla çok yoruluyorum

Herşey Yolunda maşallah de canım
İnşallah yarar bizde 15 30 dk en fazla duruyo.
Onun dışında kucakta.
Uyuduğu an nereye koşturayım şaşıyorum

Kızlar demır hapına basladım.
Gec oldu ama olsun
Dogumdan ıtibaren kullanılması gerekıyordu
Bende başlamıştım gecen hafta 4 gün sonrasi tekrar bırakmışım midemi bozunca bugün kan tahlili yaptırdım ona göre tekrar başlarim dedim . Ama dediğin gibi doğumdan sonra da çok önemli demir
Benimkide bugün geldi ,hemen yıkadım kuruyor şimdi,sağlıkla kullanalim
Benimki de gece çok ıkıniyor ,eger üst gazı yoksa kucağıma almadan karnına masaj yapıyorum. Yuzumu yüzüne degdirip sakinlesmesini sağlıyorum ama aglasaydi alırdım kucağıma . Benimki aglamadan ıkıniyor çok .
Maşallah bizim kızlar aynı gibi ,bizde bugün 4.950 olmuşuz . Bizdede gündüz uykuları biraz bölük pörçük olmaya başladı , eşim evden çalışmasa iş yapmak zor gerçekten . Keyifli olduğunda oyalıyor bende hemen yemek yapıyorum. Yarın kv bin yazlığa gideceğiz 1ayligina rutini bozmadan devam ettirebiliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…