Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herşey Yolunda maşallah de canım
İnşallah yarar bizde 15 30 dk en fazla duruyo.
Onun dışında kucakta.
Uyuduğu an nereye koşturayım şaşıyorum
Bende yeni almak istemedim başka çocuğum da olmayacak artık durmazsa boşa para vermiş olcam şansa arkadaşımda varmış inşallah herşeyini bulursa getircek bana sallanmayı seviyor kucakta ayakta bebek arabasında hareket halindeyken güzel uyuyor inşallah onda da uyur.
Evet aramızda 1 günmüş benim ilk kez bi çocuğum 1 ayda bu kadar kilo aldı şaşkınım inşallah hep böyle iyi gider. Benim eş evde değil ama kızlar yardım ediyorlar allahtan bende kasmıyorum valla olduğu kadar. Yazlıkta daha güzel geçer hem kv yardımcı olur diye düşünüyorum bizim okul koşturmacası başlayacak bakalım.

1 ay kontrol için devlet hastanesinden de randevu almıştık kaydımız olsun diye. 15.45te randevumuz vardı.evden 3teçıkmamıza rağmen hastanenin yerini karıştırınca 10dakika geciktik . Doktor çıktı dediler oda boş . Karşı koridorda giden oymuş hastalar söyledi . Eşim gitti hocam biz randevulu hastayız demesine rağmen bakmam dedi ve bakmadı acile geçiyormuş . Acile getirelim dedik orası bilmem karışıktır falan filan geveledi bi şeyler yürüdü gitti . Kardeşim de doktor hep doktorları savundum bugüne kadar ama böyle de olmaz ya. küçücük çocukla eşim izin alıp işinden çıkmış gelmişiz çok sinirim bozuldu.

Disipline Girmis BirKadin nurse harveys şurubunu siringayla verirken bizim kız ağzından çıkarıyor genelde . Bugünde şurubun tadını alınca ağlamaya başladı . Hemen meme verdim ardından . Bir fikrin var mı nasıl verebilirim ? Emerken göğsün kenarindan vermeyi denedim ama başarılı olamadım pek

Ya maalsef her meslekte olduğu gibi doktorların arasında da var. Bu durumun bence meslekle değil de kişilikle alakası var. Misal bizim öğrenciler seninkilerden baya büyük malum. O kadar saçma sorularla kapıya geliyorlar ki anlatamam yani o yaşta bir insanın artık kendi bulabileceği ya da yapabileceği şeyleri sormaya geliyorlar. Öğle arası filan mesai saati hak getire olur olmaz zamanlarda mail mesaj telefon. Doğum iznindeyken ona rağmen bitmiyor. Ben sabırlı bir insanım sabırla cevap veriyor her saçmalığa Ama bazı arkadaşlar var ki görüyorum. Öğrencinin hakkı olan ve saçma olmayan sorularda bile öğrenciyi azarliyorlar. Gerçekten kendi başına cozemeyecegi ve bizim destegimize ihtiyacı olan konularda.... Şimdi isim var sonra gel diyorlar. Keza konuyu bağlayacak olursak her meslekte de öylesi de böylesi de var. Ama sağlık gibi önemli bir konuda olunca can sıkıcı tabi.

Yarın aşımız var
Kızımın tepkısı : yaa o cok kucuk kıyamam
X e aynı anda 3 ası yaptırma bari
Canı yanacak aglayacak. Minnok ama o
Bugün biz olduk 3 asi. Benim oğlumda ağlamasına dayanamam diye gelmedi yanımızda. Sağlık ocağı çok kalabalıktı soramadım ateş düşürücü falan vermek gerekiyor muydu acaba banyo yasak miydi ben yıkadım eve gelince. Bugün huzursuz biraz asi mi yaptı acaba. Bizim hemşire izinliydi o olsa söylerdi aslında sormadan. Gerçi mevcut olanlarda iyi ve güler yüzluyduler ama baya 2 ay aşısı olacak bebek vardı bugün hatta biri sarıp sarmalamis bebeyi. Bu sıcakta üstünde ve altında uzun giydirmis. Bizi gördü öcü gibi bakıyorbenim çocuk çıplak nerdeyse. Çocuk üşür zihniyeti bir bitmedi gitti

Ay haklısın canım ya valla sinirim bozuldu sabahtan beri miniğin uykusunu randevuya gitme saatine denk getirmeye çalıştım o kadar gidip boş dönünce üzüldük valla
Kızlar 1.ay asisinda ilk gün banyo yapmama gibi bir şey var mı? Hemşire bir şey demedi ama belki atlamistir. Benim de sormak aklıma gelmedi
Ben az önce aşı da yaptırdım banyoda yaptırdık bi şey demedi sağlık ocağındaki hemşire.2. Ay alışında banyo yapıp getirin dicem dedi

Ben en başından beri kullanmadım onu çünkü çok konforsuz
Kullandığımız vitaminin pipetiyle veriyorum ben
Emziği emerken arasından sokuyorum kendi emiyor zaten
Şöyle bir sey

Eklentiler

• B5B1BE25-18E9-43D6-B6FC-00CA9549115E.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar 1.ay asisinda ilk gün banyo yapmama gibi bir şey var mı? Hemşire bir şey demedi ama belki atlamistir. Benim de sormak aklıma gelmedi
Yaptırabilirsin canım hemşire sorun olmaz dedi eve gidince banyo yaptırdık şükür bişey olmadı ama 2. Ay aşılar ateş yapıyormuş

Günde 8ve üzeri ishal diye biliyorum canım.
Yani bebeklerde ishal böyle anlaşılmıyormuş, sıvı olması değil miktarı.
Su kaybeder dediğin gibi. Mama veriyo musun? Veriyorsan biraz mamayı arttıran aslında bu dönem dediğin gibi beslenemiyor olabilir çok yaptığı için

Bacaklarını hareket ettiriyorum, çok ağlarsa alırım kucağıma ama. Duruma göre masaj da yapıyorum
Genelde dua da okuyorum, rabbi yesir artık neyin faydası olursa

Teşekkür ederim ben de artık almayım bunu geç farkettim sanki almam gerekiyor gibi geliyordu

İşte o zaman yıkamam lazımdı muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…