- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.921
Bende yeni almak istemedim başka çocuğum da olmayacak artık durmazsa boşa para vermiş olcam şansa arkadaşımda varmış inşallah herşeyini bulursa getircek bana sallanmayı seviyor kucakta ayakta bebek arabasında hareket halindeyken güzel uyuyor inşallah onda da uyur.Herşey Yolunda maşallah de canım
İnşallah yarar bizde 15 30 dk en fazla duruyo.
Onun dışında kucakta.
Uyuduğu an nereye koşturayım şaşıyorum
Evet aramızda 1 günmüş benim ilk kez bi çocuğum 1 ayda bu kadar kilo aldı şaşkınımBende başlamıştım gecen hafta 4 gün sonrasi tekrar bırakmışım midemi bozuncabugün kan tahlili yaptırdım ona göre tekrar başlarim dedim . Ama dediğin gibi doğumdan sonra da çok önemli demir
Benimkide bugün geldi ,hemen yıkadım kuruyor şimdi,sağlıkla kullanalim
Benimki de gece çok ıkıniyor ,eger üst gazı yoksa kucağıma almadan karnına masaj yapıyorum. Yuzumu yüzüne degdirip sakinlesmesini sağlıyorum ama aglasaydi alırdım kucağıma . Benimki aglamadan ıkıniyor çok .
Maşallah bizim kızlar aynı gibi ,bizde bugün 4.950 olmuşuz . Bizdede gündüz uykuları biraz bölük pörçük olmaya başladı , eşim evden çalışmasa iş yapmak zor gerçekten . Keyifli olduğunda oyalıyor bende hemen yemek yapıyorum. Yarın kv bin yazlığa gideceğiz 1ayligina rutini bozmadan devam ettirebiliriz inşallah
Ya maalsef her meslekte olduğu gibi doktorların arasında da var. Bu durumun bence meslekle değil de kişilikle alakası var. Misal bizim öğrenciler seninkilerden baya büyük malum. O kadar saçma sorularla kapıya geliyorlar ki anlatamam yani o yaşta bir insanın artık kendi bulabileceği ya da yapabileceği şeyleri sormaya geliyorlar. Öğle arası filan mesai saati hak getire olur olmaz zamanlarda mail mesaj telefon. Doğum iznindeyken ona rağmen bitmiyor.1 ay kontrol için devlet hastanesinden de randevu almıştık kaydımız olsun diye. 15.45te randevumuz vardı.evden 3teçıkmamıza rağmen hastanenin yerini karıştırınca 10dakika geciktik . Doktor çıktı dediler oda boş . Karşı koridorda giden oymuş hastalar söyledi . Eşim gitti hocam biz randevulu hastayız demesine rağmen bakmam dedi ve bakmadı acile geçiyormuş . Acile getirelim dedik orası bilmem karışıktır falan filan geveledi bi şeyler yürüdü gitti . Kardeşim de doktor hep doktorları savundum bugüne kadar ama böyle de olmaz ya. küçücük çocukla eşim izin alıp işinden çıkmış gelmişiz çok sinirim bozuldu.
Bizim de çarşamba.Yarın aşımız var
Kızımın tepkısı : yaa o cok kucuk kıyamam
X e aynı anda 3 ası yaptırma bari
Canı yanacak aglayacak. Minnok ama o
Bugün biz olduk 3 asi. Benim oğlumda ağlamasına dayanamam diye gelmedi yanımızda.Yarın aşımız var
Kızımın tepkısı : yaa o cok kucuk kıyamam
X e aynı anda 3 ası yaptırma bari
Canı yanacak aglayacak. Minnok ama o
Banyo yasakmiydi ben yaptırdım.Bizim de çarşamba.
Verem aşısı da var
3 günde banyo yasak
Ateşsiz atlatalım da
1. Ayda yok canım ama 2 de varsa ben yandımKızlar 1.ay asisinda ilk gün banyo yapmama gibi bir şey var mı? Hemşire bir şey demedi ama belki atlamistir. Benim de sormak aklıma gelmedi
Ay haklısın canım ya valla sinirim bozulduYa maalsef her meslekte olduğu gibi doktorların arasında da var. Bu durumun bence meslekle değil de kişilikle alakası var. Misal bizim öğrenciler seninkilerden baya büyük malum. O kadar saçma sorularla kapıya geliyorlar ki anlatamam yani o yaşta bir insanın artık kendi bulabileceği ya da yapabileceği şeyleri sormaya geliyorlar. Öğle arası filan mesai saati hak getire olur olmaz zamanlarda mail mesaj telefon. Doğum iznindeyken ona rağmen bitmiyor.Ben sabırlı bir insanım sabırla cevap veriyor her saçmalığa Ama bazı arkadaşlar var ki görüyorum. Öğrencinin hakkı olan ve saçma olmayan sorularda bile öğrenciyi azarliyorlar. Gerçekten kendi başına cozemeyecegi ve bizim destegimize ihtiyacı olan konularda.... Şimdi isim var sonra gel diyorlar. Keza konuyu bağlayacak olursak her meslekte de öylesi de böylesi de var. Ama sağlık gibi önemli bir konuda olunca can sıkıcı tabi.
Ben az önce aşı da yaptırdım banyoda yaptırdık bi şey demedi sağlık ocağındaki hemşire.2. Ay alışında banyo yapıp getirin dicem dediKızlar 1.ay asisinda ilk gün banyo yapmama gibi bir şey var mı? Hemşire bir şey demedi ama belki atlamistir. Benim de sormak aklıma gelmedi
Ben en başından beri kullanmadım onu çünkü çok konforsuzDisipline Girmis BirKadin nurse harveys şurubunu siringayla verirken bizim kız ağzından çıkarıyor genelde . Bugünde şurubun tadını alınca ağlamaya başladı . Hemen meme verdim ardından . Bir fikrin var mı nasıl verebilirim ? Emerken göğsün kenarindan vermeyi denedim ama başarılı olamadım pek
2. Olan verem miydi1. Ayda yok canım ama 2 de varsa ben yandım
110 almışım canımKaça almıştın bende ona göre bekliyim indirimi
Yaptırabilirsin canım hemşire sorun olmaz dedi eve gidince banyo yaptırdık şükür bişey olmadı ama 2. Ay aşılar ateş yapıyormuşKızlar 1.ay asisinda ilk gün banyo yapmama gibi bir şey var mı? Hemşire bir şey demedi ama belki atlamistir. Benim de sormak aklıma gelmedi
Günde 8ve üzeri ishal diye biliyorum canım.Günaydın, kızlar benim diğerlerinde olmayan bir durum var bunda çok olunca merak ettim. Her emzirme sonrası neredeyse kaka yapıyor az az da değil. Baya yapıyor yani. Mesela şuan gece 2 den beri 3.kakası. gün içinde bu sayı 7 8 buluyor. Bu kadarı normal mi? Bir ara 2 gün yapmadığı oldu ama yine aynı. Kilo alamaz gibi geliyor böyle olunca
Yaptır canım. 2. Ay aşılarına gelirken yıkayıp getir demiştir bize o aşılar da 3 gün yıkamak yasakmışKızlar 1.ay asisinda ilk gün banyo yapmama gibi bir şey var mı? Hemşire bir şey demedi ama belki atlamistir. Benim de sormak aklıma gelmedi
Bacaklarını hareket ettiriyorum, çok ağlarsa alırım kucağıma ama. Duruma göre masaj da yapıyorum
Genelde dua da okuyorum, rabbi yesirartık neyin faydası olursa
Teşekkür ederim ben de artık almayım bunu geç farkettim sanki almam gerekiyor gibi geliyorduBenimki de gece çok ıkıniyor ,eger üst gazı yoksa kucağıma almadan karnına masaj yapıyorum. Yuzumu yüzüne degdirip sakinlesmesini sağlıyorum ama aglasaydi alırdım kucağıma . Benimki aglamadan ıkıniyor çok .
İşte o zaman yıkamam lazımdı muhtemelenAy haklısın canım ya valla sinirim bozuldusabahtan beri miniğin uykusunu randevuya gitme saatine denk getirmeye çalıştım o kadar gidip boş dönünce üzüldük valla
Ben az önce aşı da yaptırdım banyoda yaptırdık bi şey demedi sağlık ocağındaki hemşire.2. Ay alışında banyo yapıp getirin dicem dedi
Ben yıkadım ama sadece suya tuttumYaptır canım. 2. Ay aşılarına gelirken yıkayıp getir demiştir bize o aşılar da 3 gün yıkamak yasakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?