- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.941
Muhtemelen bana demediler bir şey2. Olan verem miydi
Eğer oysa bana ebe yıka da gel 3 gün banyo yapmayacak dedi
Kız acelen neydı yıkadın hemenBugün biz olduk 3 asi. Benim oğlumda ağlamasına dayanamam diye gelmedi yanımızda.Sağlık ocağı çok kalabalıktı soramadım ateş düşürücü falan vermek gerekiyor muydu acaba banyo yasak miydi ben yıkadım eve gelince. Bugün huzursuz biraz asi mi yaptı acaba. Bizim hemşire izinliydi o olsa söylerdi aslında sormadan. Gerçi mevcut olanlarda iyi ve güler yüzluyduler ama baya 2 ay aşısı olacak bebek vardı bugün hatta biri sarıp sarmalamis bebeyi. Bu sıcakta üstünde ve altında uzun giydirmis. Bizi gördü öcü gibi bakıyor benim çocuk çıplak nerdeyse. Çocuk üşür zihniyeti bir bitmedi gitti
Bizim de çarşamba.
Verem aşısı da var
3 günde banyo yasak
Ateşsiz atlatalım da
Kızlar 1.ay asisinda ilk gün banyo yapmama gibi bir şey var mı? Hemşire bir şey demedi ama belki atlamistir. Benim de sormak aklıma gelmedi
Çay kaşığına sıkıp ver canim kac ml çekip veriyorsun@Kurk Mantosuz Madonna nurse harveys şurubunu siringayla verirken bizim kız ağzından çıkarıyor genelde . Bugünde şurubun tadını alınca ağlamaya başladı . Hemen meme verdim ardından . Bir fikrin var mı nasıl verebilirim ? Emerken göğsün kenarindan vermeyi denedim ama başarılı olamadım pek
Amy dil bağını kestir bence bu belirtiler ondan diye dusunuyorum ben tabi sen daha iyi bilirsin. Acaba istiyor da agzini acip kavramada mi sorun var diyordum ama bunda belli ki dilini rahat kullanamamasi etken.Bazen direkt alıyor ve tıkanıyor
Bazen diliyle ıttırıyor
Bazen öğürüyor
Bazen memeyi almak için uğraşıyor ve emerken ses geliyor meme çıkıyor ağzından
Bazen memeyi alırken ıkınıyor
Ya eve gelince çocuk bunalmistim diye 5 dk suyun altına tuttum çektimKız acelen neydı yıkadın hemen
Hemsıre banyo yaptırın ıyle getırın dedı .
Havakar cok sıcak ınsanlarda üşür zıhnıyetı
Var. Mesela cocuk hep huzursuzdur ama annesı hıc sıcaktan dıye dusunmez
Yarın yazlıga gıdıyoruz bikaç gunlüğüneAmy dil bağını kestir bence bu belirtiler ondan diye dusunuyorum ben tabi sen daha iyi bilirsin. Acaba istiyor da agzini acip kavramada mi sorun var diyordum ama bunda belli ki dilini rahat kullanamamasi etken.
Bişi olmaz benceYa eve gelince çocuk bunalmistim diye 5 dk suyun altına tuttum çektiminşallah bur şey olmaz. Bana demedi yıkayıp getir diye kimse. Hayır orda da uyarmadilar yıkama diye.
Benimki artik nefret ediyor açınca bikti cocukKızlar yenı emzırme tekniği
ı buldum
Bır tek yatarken emdıgınde tıkanmıyor ve yatarken de emmek ıstemıyor artık.
Uykudan uyanınca yataga koyuyorum ve gerçek elektrık suourgesı acıyorum
Uzun suredır ılk dega keyıflı ve uzun emdı. Elını de gogsume attı
Hemşire öyle demişti. Çarşamba net öğreneceğim.Banyo yasakmiydi ben yaptırdım.Ateş oluyormuymus
Bende eve calpol alacaktım. Aile hekimimiz ateşi olursa getir ben yazarım dedi. Ateşi olmayan çocuğa calpol yazarsam aşı ateş yapıyor diye algı oluşur dedi.Benimkinde ateş olmadı ama akşam uyutmadan önce ağrısı olur diye calpol verdim yine de.
Hatta ertesi sabah biraz sıcak gibiydi uyanınca da verdim.
Kocaman insan bile huzursuz oluyor aşıdan sonra. Bebek de olur illaki
Her seyı deniyorum işte canım napımBenimki artik nefret ediyor açınca bikti cocuk
Şu piş piş sesi var arkadanda fön makinesi calisiyor onu sevdi bu arave size attigin resimden 5 saat sonra uyudu, misafir gelecek ya anasına eziyet olmalı illa
Ayy sağol ona göre bende favoriye atıyım bekliyim belki düşer bu fiyata110 almışım canım
Hemşire öyle demişti. Çarşamba net öğreneceğim.
Bende eve calpol alacaktım. Aile hekimimiz ateşi olursa getir ben yazarım dedi. Ateşi olmayan çocuğa calpol yazarsam aşı ateş yapıyor diye algı oluşur dedi.
Canım bende tazyik varmış onu keşfettim artık her emzirme öncesi 3 dk elle sağım yapıyorum ve emme olayı çok şükür düzeldi. Sende tazyik var demiştin denedin mi elle sağımKızlar yenı emzırme tekniği
ı buldum
Bır tek yatarken emdıgınde tıkanmıyor ve yatarken de emmek ıstemıyor artık.
Uykudan uyanınca yataga koyuyorum ve gerçek elektrık suourgesı acıyorum
Uzun suredır ılk dega keyıflı ve uzun emdı. Elını de gogsume attı
Bende de varCanım bende tazyik varmış onu keşfettim artık her emzirme öncesi 3 dk elle sağım yapıyorum ve emme olayı çok şükür düzeldi. Sende tazyik var demiştin denedin mi elle sağım
Makine daha da coşturuyormuş tazyik. Ben bıraktım makineyi elimle sağıyorum ve ciddi fark var sende bi dene canım istersenBende de var
Dun bır posta denk geldım butun saydıklarını yasıyorum.
Makıneylr sagıyorum
Elle hıc sagmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?