Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız acelen neydı yıkadın hemen
Hemsıre banyo yaptırın ıyle getırın dedı .

Havakar cok sıcak ınsanlarda üşür zıhnıyetı
Var. Mesela cocuk hep huzursuzdur ama annesı hıc sıcaktan dıye dusunmez

Bizim de çarşamba.
Verem aşısı da var
3 günde banyo yasak
Ateşsiz atlatalım da

Benimkinde ateş olmadı ama akşam uyutmadan önce ağrısı olur diye calpol verdim yine de.
Hatta ertesi sabah biraz sıcak gibiydi uyanınca da verdim.
Kocaman insan bile huzursuz oluyor aşıdan sonra. Bebek de olur illaki

Çay kaşığına sıkıp ver canim kac ml çekip veriyorsun

Bazen direkt alıyor ve tıkanıyor
Bazen diliyle ıttırıyor
Bazen öğürüyor
Bazen memeyi almak için uğraşıyor ve emerken ses geliyor meme çıkıyor ağzından
Bazen memeyi alırken ıkınıyor
Amy dil bağını kestir bence bu belirtiler ondan diye dusunuyorum ben tabi sen daha iyi bilirsin. Acaba istiyor da agzini acip kavramada mi sorun var diyordum ama bunda belli ki dilini rahat kullanamamasi etken.

Ya eve gelince çocuk bunalmistim diye 5 dk suyun altına tuttum çektim inşallah bur şey olmaz. Bana demedi yıkayıp getir diye kimse. Hayır orda da uyarmadilar yıkama diye.

Amy dil bağını kestir bence bu belirtiler ondan diye dusunuyorum ben tabi sen daha iyi bilirsin. Acaba istiyor da agzini acip kavramada mi sorun var diyordum ama bunda belli ki dilini rahat kullanamamasi etken.
Yarın yazlıga gıdıyoruz bikaç gunlüğüne
Dönünce inşallah kestırıcem canım

Benimki artik nefret ediyor açınca bikti cocuk

Şu piş piş sesi var arkadanda fön makinesi calisiyor onu sevdi bu ara ve size attigin resimden 5 saat sonra uyudu, misafir gelecek ya anasına eziyet olmalı illa

Banyo yasakmiydi ben yaptırdım. Ateş oluyormuymus
Hemşire öyle demişti. Çarşamba net öğreneceğim.

Benimkinde ateş olmadı ama akşam uyutmadan önce ağrısı olur diye calpol verdim yine de.
Hatta ertesi sabah biraz sıcak gibiydi uyanınca da verdim.
Kocaman insan bile huzursuz oluyor aşıdan sonra. Bebek de olur illaki
Bende eve calpol alacaktım. Aile hekimimiz ateşi olursa getir ben yazarım dedi. Ateşi olmayan çocuğa calpol yazarsam aşı ateş yapıyor diye algı oluşur dedi.

Çok değişik bir bakış açısı. İyi de aşı ateş yapabilir. Bunu ebeler de söylüyor zaten.

Bizim asm doktoru yazardı ama ben yazdırmayı unutmuştum. Eşim gidip aldı eczaneden. Onların keyfini beklersek ohoo

Canım bende tazyik varmış onu keşfettim artık her emzirme öncesi 3 dk elle sağım yapıyorum ve emme olayı çok şükür düzeldi. Sende tazyik var demiştin denedin mi elle sağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…