Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben en başından beri kullanmadım onu çünkü çok konforsuz
Kullandığımız vitaminin pipetiyle veriyorum ben
Emziği emerken arasından sokuyorum kendi emiyor zaten
Şöyle bir sey
Eczanede tek satiliyorsa alayım bende , ilerde ilaç içmeye falan olumsuz koşullanacak diye korkuyorum
Çay kaşığına sıkıp ver canim kac ml çekip veriyorsun
2.5 ml veriyorum öğlen ve gece şeklinde. Olmazsa böyle de deneyeyim . Teşekkür ettim

Makine daha da coşturuyormuş tazyik. Ben bıraktım makineyi elimle sağıyorum ve ciddi fark var sende bi dene canım istersen
Kesinlikle haklısın ben sadece gece bir kez makinayla sagmaya başlamıştım . Sonra baktım sürekli akmaya başladı , ve tayzik hep var .
Elle sankı acırmıs gıbı gelıyor
Elle sağım el alıştıktan sonra çok zevkli aslında ama vakit gerektiriyor bence

Ya eve gelince çocuk bunalmistim diye 5 dk suyun altına tuttum çektim inşallah bur şey olmaz. Bana demedi yıkayıp getir diye kimse. Hayır orda da uyarmadilar yıkama diye.
Bizde Perşembe günü gidicez ne özel hastanedeki doktor nede verem aşısıni yapacak sağlık ocağındaki hemşire bir şey soylemedi. Bu sıcakta nasıl olacak ki yıkamadan covid aşısından sonrada yıkanmayı diyorlardı biz hep yikandik bir şey olmadı bence olmaz canım merak etme

Zaten yapacak bir şey yok yıkadım artık

Emzik tutuyor allahtan. Vallahi veriyorum emiyor ne kadar doyuyor bilmiyorum. Dediyin gibi yumusak da olsa sknca süt geliyor. Pesine koşmuyorum artk 2. Ay kontrolüne kadar bekleyecegm

Ben mama kaşığı ile verip ardından emzik veriyorum tadını sevmediği için

2 gün kakasını yapamadi yavrucugum. Normalde her gün 2 kere falan yapardi. Bizim yediklerimiz ve kabız olmamız bebegi de kabız yapiyor mu???
Bence yapıyor benim sistem bozulunca onunki de bozuldu
Zaten tam oturmus değil

Aynen öyle makine aşırı tazyik yapıyor

Bu 1 aylık aşıdan mı bilmiyorum ama zaten çok ağlayan bir bebekti kaç saattir susturamadık ya denemediğimiz yol kalmadı . Çarşafta bile salladık nefesi kesilene kadar ağlıyor bağırsaklarından ses geliyor arkasına basıyor bağlığı Kafayı yicem. Bebek yetmezmiş gibi Annem de bilerek ağlatıyoruz gibi davranıyor.

Emzik tutuyor allahtan. Vallahi veriyorum emiyor ne kadar doyuyor bilmiyorum. Dediyin gibi yumusak da olsa sknca süt geliyor. Pesine koşmuyorum artk 2. Ay kontrolüne kadar bekleyecegm
Aynen öyle yap zaten huysuz değilse keyfi yerindeyse sorun yok
Emzik var ya nimet nimet benim ki tutmuo ilk ay aldı sonra red eddi emmeyi emzige ara verdim şimdi emzik almiyor bir sürü marka denedim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…