- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.961
Elle sankı acırmıs gıbı gelıyorMakine daha da coşturuyormuş tazyik. Ben bıraktım makineyi elimle sağıyorum ve ciddi fark var sende bi dene canım istersen
Eczanede tek satiliyorsa alayım bende , ilerde ilaç içmeye falan olumsuz koşullanacak diye korkuyorumBen en başından beri kullanmadım onu çünkü çok konforsuz
Kullandığımız vitaminin pipetiyle veriyorum ben
Emziği emerken arasından sokuyorum kendi emiyor zaten
Şöyle bir sey
2.5 ml veriyorum öğlen ve gece şeklinde. Olmazsa böyle de deneyeyim . Teşekkür ettimÇay kaşığına sıkıp ver canim kac ml çekip veriyorsun
Kesinlikle haklısın ben sadece gece bir kez makinayla sagmaya başlamıştım . Sonra baktım sürekli akmaya başladı , ve tayzik hep var .Makine daha da coşturuyormuş tazyik. Ben bıraktım makineyi elimle sağıyorum ve ciddi fark var sende bi dene canım istersen
Elle sağım el alıştıktan sonra çok zevkli aslındaElle sankı acırmıs gıbı gelıyor
Denedim ayni biberonla kendi sutumu veriyorum iciyor mamayi bir iki crkip agliyor istemiyorAyni benim oglumda boyle 20 gundur mama vermiyorum pes ettim artik
Baska biberonlada denedinmi
Bizde Perşembe günü gidicez ne özel hastanedeki doktor nede verem aşısıni yapacak sağlık ocağındaki hemşire bir şey soylemedi. Bu sıcakta nasıl olacak ki yıkamadan covid aşısından sonrada yıkanmayı diyorlardı biz hep yikandik bir şey olmadı bence olmaz canım merak etmeYa eve gelince çocuk bunalmistim diye 5 dk suyun altına tuttum çektiminşallah bur şey olmaz. Bana demedi yıkayıp getir diye kimse. Hayır orda da uyarmadilar yıkama diye.
Zaten yapacak bir şey yok yıkadım artıkBizde Perşembe günü gidicez ne özel hastanedeki doktor nede verem aşısıni yapacak sağlık ocağındaki hemşire bir şey soylemedi. Bu sıcakta nasıl olacak ki yıkamadan covid aşısından sonrada yıkanmayı diyorlardı biz hep yikandik bir şey olmadı bence olmaz canım merak etme
Insallah faha iyi olur. Kirk takla atiyorsun emzirmek icin helal olsunYarın yazlıga gıdıyoruz bikaç gunlüğüne
Dönünce inşallah kestırıcem canım
Emzik tutuyor allahtan. Vallahi veriyorum emiyor ne kadar doyuyor bilmiyorum. Dediyin gibi yumusak da olsa sknca süt geliyor. Pesine koşmuyorum artk 2. Ay kontrolüne kadar bekleyecegmGöğüslerin yumuşak diye süt yok diye düşünme kilo alımı iyiyse devam et mamaya doktordan olumsuz birsey duyarsan devam et bence
Surekli emmek istiyorlar bende benimkisi aç diye düşünüp durdum ama bekledim 2 Ay kontrolünde de kilosu iyi diyince rahatladım
Emzik kullanmıyorsa zaten yapışık ikiz gb hayati idame ettiriyorsunuz
Mamalarda hip oneriyorlar oglumda kullanmistik
Ben mama kaşığı ile verip ardından emzik veriyorum tadını sevmediği içinDisipline Girmis BirKadin nurse harveys şurubunu siringayla verirken bizim kız ağzından çıkarıyor genelde . Bugünde şurubun tadını alınca ağlamaya başladı . Hemen meme verdim ardından . Bir fikrin var mı nasıl verebilirim ? Emerken göğsün kenarindan vermeyi denedim ama başarılı olamadım pek
Bence yapıyor benim sistem bozulunca onunki de bozuldu2 gün kakasını yapamadi yavrucugum. Normalde her gün 2 kere falan yapardi. Bizim yediklerimiz ve kabız olmamız bebegi de kabız yapiyor mu???
Yok canım acımıyorElle sankı acırmıs gıbı gelıyor
Aynen öyle makine aşırı tazyik yapıyorKesinlikle haklısın ben sadece gece bir kez makinayla sagmaya başlamıştım . Sonra baktım sürekli akmaya başladı , ve tayzik hep var .
Elle sağım el alıştıktan sonra çok zevkli aslındaama vakit gerektiriyor bence
Ben 6. Gündeyim . Sabırla bekliyorum. Bı fitil denemedim onu da yapamadım sabah. Akşam eşim yapar ancak2 gün kakasını yapamadi yavrucugum. Normalde her gün 2 kere falan yapardi. Bizim yediklerimiz ve kabız olmamız bebegi de kabız yapiyor mu???
Ben de aldım aynısından yolda benimki de
Aynen öyle yap zaten huysuz değilse keyfi yerindeyse sorun yokEmzik tutuyor allahtan. Vallahi veriyorum emiyor ne kadar doyuyor bilmiyorum. Dediyin gibi yumusak da olsa sknca süt geliyor. Pesine koşmuyorum artk 2. Ay kontrolüne kadar bekleyecegm
Kızlar haber yok mu yıldız savascısından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?