Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mama vermiyorum. Öğleden sonra 2 ya da 3kere yaptı. Yani 8 olmadı. Doktor kontrolüne kadar bekleyeceğim bakalim.

Calpol ver bir çay kaşığı.
Karnına sıcak havlu koy. Karnı koluna gelecek şekilde yatırıp gezdir.
Ben dün kiraz çekirdeği torbası vardı onu koydum ısıtıp. Oğlumda da havlu ısıtıp koyuyordum.

Anneni de salla boşver. Bebek ağlarken herkes geriliyor sonuçta..

Aşı falan bahane .Ne süt ne gaz ne tazyik ne sallama .tamamiyle huysuzluk bu .Ataklara da inanmıyorum artık. Her 2 3 haftada bir atak .zaten bir atagin bitmesi 2 haftayı buluyor. Dün de bugün de uyumuyor yani .diyorum az emiyor ondan mı karnı aç. Meme veriyorum az emiyor almıyor. Ağla ağla içi gidiyor. Doktora soran kolik der .neden? Bir neden bulamayınca adına kolik demişler. Benim anladığım doktor da bilmiyor.cocuk hemşiresi olan bir tanıdığım var .çocuk gündüz uyuyup gece uyumuyormus .ceviremiyormus bir türlü. Aksak topal bir şekilde gidecek galiba. Bizimki gece uyuyordu şimdi uyumuyor .Hani düzene girecekti .yok ben anladım düzen falan hikaye .gerçekten hikaye .öyle düzen olsaydı ocak şubat anneleri rahat olurdu .hep zevk almaya çalışıyorum ama bir yerden sonra kopuyor .büyüdükçe de hakikaten hiç durmuyorlar .

bir banlandın geldin galibaaaa şaşırdımmm bi şeyde yapmadın
Doktorlara laf ettik ya ondan banladilar. Sanki yalan bir şey yazdık. İstediği kadar banlasinlar ben doğrusunu yazdım .yine yazdıklarımın arkasındayım ve Çoğu kişinin de benim gibi düşündüğüne eminim .çocuğun orda ölse umurlarında değil. Bak yildizsavascisina bir şey yapmadan nasıl gönderdiler. Bunun adı adilik .herkesi aynı kefeye koymuyorum iyi doktorlar var ama çoğu böyle. Diyorum ki cocuk emmiyor ne var bunda diyor kadın. Her şeye normal diyorlar .Normal değilse de mama başla diyorlar .Bir bebeğin 5 gün kaka yapması normal değil, bu kadar kısa süre emmesi normal değil.,bu kadar uyumamasi normal değil! Sırf başlarından atmak seni rahatlatmak için yapıyorlar. Senin çocuğun ölse umurunda değil. Onlara gelince bir şey yok ama biz doğruyu soyleyince suc .kimse boşuna nefret etmiyor .

İlk ay iyiydi kilo alımı ama bu ay artti kaka sayısı aylık kontrolde konuşacağım bakalim kilosuna göre. Internette 10 kere bile olsa normal diyor ama bilemiyorum.
Merhaba siz ankaradaydınız hangi cocuk doktoruna gidiyorsunuz ? Memnunmusunuz ?

Bence yapıyor benim sistem bozulunca onunki de bozuldu
Zaten tam oturmus değil
Sanrm öyle ben kabız gibi oldum cocuk da 2 gündur yapmiyor ama gaz cikariyor alttan gazi olunca rahatsz oluyor cikarnca rahatliyor. Onjn disinda kaka yapmadi 2 gündür ama rahat gibi karnı yumuşak saşrdm
Aynen öyle yap zaten huysuz değilse keyfi yerindeyse sorun yok
Emzik var ya nimet nimet benim ki tutmuo ilk ay aldı sonra red eddi emmeyi emzige ara verdim şimdi emzik almiyor bir sürü marka denedim yok
Meme reddi olmaz ins smdilik olmadi emzigi zaten aksam vakti huysuzlandgi vakitte veriyorum baska vermiyrm
Ben 6. Gündeyim . Sabırla bekliyorum. Bı fitil denemedim onu da yapamadım sabah. Akşam eşim yapar ancak
Yaa fitil istemiyorum ama mecbur kalirsak napalm yediklerimize dikkat edecegiz lifli gıda mecbur ben de kv gildeyim nasil mumkn olacaksa. Kendi evimdeyken gayet düzenli ve rahatti düzen bozuldu resmen
Kabızlığa sebep olacak şeyler tükettiysen etkiler. Lifli ürünler yemen lazım
Şuan evimin disinda olmam nedeniyle malesef ben de skntıdaym. Bebege de gecti demekki. Ama su var kaka yapmadı aksam ayni saatlerde huysuz ve gaz cikariyor alttan rahatliyor. Arada ikınıp biraktı ama rahat gibi gax gelirse huysuz oluuor anlayamadim

Bende geçenlerde gittiğimde benim suratıma bile bakmadılar Sıkıntılı işler cidden . Allhdan acillik bi durum yoktu

Aynen öyle çok verme bu sefer sıkıntı olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…