Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Denedim ayni biberonla kendi sutumu veriyorum iciyor mamayi bir iki crkip agliyor istemiyor
Cocuk ağzının tadini biliyor işte benimki sutumu biberona koyunca öğürüyor biberonuda sevmedi mamayida hic oluru yok bence ugrasma sut yapan herseyi yiycez artik kilo milo basini alip gitsede

Ben de bu zamanlar sadece uyutmak için veriyordum ama büyüdükçe durmuyorlar. Altını değiştiriyorsun istiyor ki 2 saniye sürsün. Ağlıyor hava yatmasın diye emzik veriyorsun. Bir süre sonra uykusu azalıyor öyle yatağında yatan çocuk gidiyor yerine durmayan çocuk geliyor.Uyutuyorsun yatağına koyuyorsun 1 saat geçiyor uyumuyor emzik veriyorsun .Artık mal mal bakmıyorlar gündüz uykusu 5 saate düşüyor.gun saat 7 de başlıyor 7 de bitiyor .12 saat var. Oyun bilmez bu çocuklar. Eğer meme bağımlısı da değilse zaman nasıl geçecek. Uyutursan gece uyumuyor .uyutmazsan 1 saatten sonra durmuyor .O emme refleksini bastirmalisin .elin mahkum veriyorsun .Ben bir ilk gün verdim sonra 25 gün vermedim .Bir gün çok agladi .emzik verdim almadı susmadi çocuk. Dünya başıma yıkıldı gibi oldu .susmuyor çünkü. Neyse iyiki aldı da.
Bu kadar küçük bir bebeği emziksiz avutmak zor oluyor .

hurremmsultan sende mi migren vardı? Bugun beni de tuttu
Parol dediğin gibi hiçbir sey yapmıyor gerçekten

Minoset plus baya hafifletti benimkini
Birsz geç etki ediyor ama rahatlattı şükür
Aklında olsun
Var maalesef aklımda olsun Gerçi bir daha tutarsa(inşallah uzun süre tutmaz) arkadaşın dediği karabiberle kolonyayı deniycem bende

Var maalesef aklımda olsun Gerçi bir daha tutarsa(inşallah uzun süre tutmaz) arkadaşın dediği karabiberle kolonyayı deniycem bende
Dene canım inşallah iyi gelir .. birde o anlık geçirmiyor uzun bir süre bir daha hiç agrimiyor benim iki yılı aşkın hiç ağrım olmadı şimdide çok nadir oluyor nasıl bir şey bilmiyorum ama ayda bir haftamin migrenle geçmesinden kurtuldum çok şükür

Emzık almasaydı mahvolmustum sanırım .
Benımkının aglama seklı de korkutuyor benı zaten

Ya bisi sorcam emziriyor musun ?
Ve emzige nasıl ikna oldu benim ki kabul etmiyor

Ya benimki uykuda bı anda ağlamaya başladı ama nasıl içli oturup bende ağlayacaktım. Sırtını ovaladım elimi tuttu daldı
Ayni şeyi sabah yaşadım 7 buçuk gibi eşime biraz uyuyayım dedim gece uyumadı çünkü
Neyse yattim 20.dk sonra ağlama sakinlesmiyor ne dertleri var anlayamıyorsun zor zamanlar

Aman bir dahada olmasın inşallah
Darısı benim başıma

Ben de yeni gebeleri görünce böyle düşünüyorum. Daha kaç ay bekleyecek, kaç ay uyuyamayacak, öğürmeler, kusmalar, sağa sola dönerken yaşanan kavimler göçü…, nasıl doğacak, meme başındaki yaralar, dikiş ağrıları, gaz sancıları… aman allahım evlerden Irak

Dip not: yaşadıklarımızın daha yaşayacaklarımızın fragmanı olduğunun farkındayım ama olsun. Biz de en azından yeni gebelere üzülelim

Eklentiler

• E8236212-6C32-4D84-B64D-34A7958056D1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 71
Canım takviye kullanıyor musun

Bir kaç gecedir geç uyuyordu ama bu gece tamamen değişti akşam 8-11 arası sürekli uyudu uyandı emdi ağladı yine bir kısır döngü içinde savaştik 11 den bu saate kadar da uyumadı aralarda bağırarak ağlıyor ,gülüyor emiyor ama asla uyumuyor artık yoruldum eşimde yoruldu artık pes etti yattı sabah işe gidecek uyansada yapacağı bir şey yok durmuyor çünkü

2 3 günde bir gece mama veriyorum.
Biogaia, D vitamini bir de gaz damlamız var.
Kız onu demedim süt için dedim Allah iyiliğini versin. Galactago damla kullanıyorum ben sabah akşam. Çok faydasını gördüm hatta geçen bir gün içmedim o gün sagdigimda her gün kinin yarışı çıktı.

Aynı durumdaydik şimdi daldı. Uyudu uyandı emdi en son hem emmek isteyip hem ağlıyor h de ittiriyor. Ana kucağı araba beşik yok. Arabaya atıp dışarda yürüdük 1 buçuk saat önce uyudu eve gelince tekrwe uyandı. İnşallah tekrar uyanmaz. Çünkü demin 3 kere daha uyudu deyip tuvalete ya da şu içmeye gittim yine ağlama.

Yok cnm kullanmıyorum. Bugün extra bir halsizlik var üstümde. Beslenme işini düzene sokmam lazim. Ama o damlayı da alacağım yarın.

Vallahi okurken sinirden güldüm birebir yaşadım anlattıklarıni sanki... Birde memeyide tutamiyor sağa sola sallıyor kafayı sanki meme yok ağzında bağırıyor neler denedim yok şimdi gene uyur gibi poposuna pış pis yapıyorum artık ellerim tutmuyor içim bayılacak gibi evdeki ergen de ayakta habire mutfakta gidip gelip bir şeyler yiyor tip 1 diyabet üstelik oda beni darliyor üstüne birde kedimiz var WC gittim demin koridorlari kum yapmış patileriyle tam tımarhane bu gece ev cildiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…