- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.001
Cocuk ağzının tadini biliyor işteDenedim ayni biberonla kendi sutumu veriyorum iciyor mamayi bir iki crkip agliyor istemiyor
Ben de bu zamanlar sadece uyutmak için veriyordum ama büyüdükçe durmuyorlar. Altını değiştiriyorsun istiyor ki 2 saniye sürsün. Ağlıyor hava yatmasın diye emzik veriyorsun. Bir süre sonra uykusu azalıyor öyle yatağında yatan çocuk gidiyor yerine durmayan çocuk geliyor.Uyutuyorsun yatağına koyuyorsun 1 saat geçiyor uyumuyor emzik veriyorsun .Artık mal mal bakmıyorlarSanrm öyle ben kabız gibi oldum cocuk da 2 gündur yapmiyor ama gaz cikariyor alttan gazi olunca rahatsz oluyor cikarnca rahatliyor. Onjn disinda kaka yapmadi 2 gündür ama rahat gibi karnı yumuşak saşrdm
Meme reddi olmaz ins smdilik olmadi emzigi zaten aksam vakti huysuzlandgi vakitte veriyorum baska vermiyrm
Yaa fitil istemiyorum ama mecbur kalirsak napalm yediklerimize dikkat edecegiz lifli gıda mecbur ben de kv gildeyim nasil mumkn olacaksa. Kendi evimdeyken gayet düzenli ve rahatti düzen bozuldu resmen
Şuan evimin disinda olmam nedeniyle malesef ben de skntıdaym. Bebege de gecti demekki. Ama su var kaka yapmadı aksam ayni saatlerde huysuz ve gaz cikariyor alttan rahatliyor. Arada ikınıp biraktı ama rahat gibi gax gelirse huysuz oluuor anlayamadim
Bende girip ona bakıyorum yazmış mı diye umarım iyidir bebek yaKızlar haber yok mu yıldız savascısından?
Var maalesef aklımda olsunhurremmsultan sende mi migren vardı? Bugun beni de tuttu
Parol dediğin gibi hiçbir sey yapmıyor gerçekten
Minoset plus baya hafifletti benimkini
Birsz geç etki ediyor ama rahatlattı şükür
Aklında olsun
Dene canım inşallah iyi gelir .. birde o anlık geçirmiyor uzun bir süre bir daha hiç agrimiyor benim iki yılı aşkın hiç ağrım olmadı şimdide çok nadir oluyor nasıl bir şey bilmiyorum ama ayda bir haftamin migrenle geçmesinden kurtuldum çok şükürVar maalesef aklımda olsunGerçi bir daha tutarsa(inşallah uzun süre tutmaz) arkadaşın dediği karabiberle kolonyayı deniycem bende
Emzık almasaydı mahvolmustum sanırım .Ben de bu zamanlar sadece uyutmak için veriyordum ama büyüdükçe durmuyorlar. Altını değiştiriyorsun istiyor ki 2 saniye sürsün. Ağlıyor hava yatmasın diye emzik veriyorsun. Bir süre sonra uykusu azalıyor öyle yatağında yatan çocuk gidiyor yerine durmayan çocuk geliyor.Uyutuyorsun yatağına koyuyorsun 1 saat geçiyor uyumuyor emzik veriyorsun .Artık mal mal bakmıyorlargündüz uykusu 5 saate düşüyor.gun saat 7 de başlıyor 7 de bitiyor .12 saat var. Oyun bilmez bu çocuklar. Eğer meme bağımlısı da değilse zaman nasıl geçecek. Uyutursan gece uyumuyor .uyutmazsan 1 saatten sonra durmuyor .O emme refleksini bastirmalisin .elin mahkum veriyorsun .Ben bir ilk gün verdim sonra 25 gün vermedim .Bir gün çok agladi .emzik verdim almadı susmadi çocuk. Dünya başıma yıkıldı gibi oldu .susmuyor çünkü. Neyse iyiki aldı da.
Bu kadar küçük bir bebeği emziksiz avutmak zor oluyor .
Ben de bu zamanlar sadece uyutmak için veriyordum ama büyüdükçe durmuyorlar. Altını değiştiriyorsun istiyor ki 2 saniye sürsün. Ağlıyor hava yatmasın diye emzik veriyorsun. Bir süre sonra uykusu azalıyor öyle yatağında yatan çocuk gidiyor yerine durmayan çocuk geliyor.Uyutuyorsun yatağına koyuyorsun 1 saat geçiyor uyumuyor emzik veriyorsun .Artık mal mal bakmıyorlargündüz uykusu 5 saate düşüyor.gun saat 7 de başlıyor 7 de bitiyor .12 saat var. Oyun bilmez bu çocuklar. Eğer meme bağımlısı da değilse zaman nasıl geçecek. Uyutursan gece uyumuyor .uyutmazsan 1 saatten sonra durmuyor .O emme refleksini bastirmalisin .elin mahkum veriyorsun .Ben bir ilk gün verdim sonra 25 gün vermedim .Bir gün çok agladi .emzik verdim almadı susmadi çocuk. Dünya başıma yıkıldı gibi oldu .susmuyor çünkü. Neyse iyiki aldı da.
Bu kadar küçük bir bebeği emziksiz avutmak zor oluyor .
Ya benimki uykuda bı anda ağlamaya başladı ama nasıl içliEmzık almasaydı mahvolmustum sanırım .
Benımkının aglama seklı de korkutuyor benı zaten
Ayni şeyi sabah yaşadım 7 buçuk gibi eşime biraz uyuyayım dedim gece uyumadı çünküYa benimki uykuda bı anda ağlamaya başladı ama nasıl içlioturup bende ağlayacaktım. Sırtını ovaladım elimi tuttu daldı
Aman bir dahada olmasın inşallahDene canım inşallah iyi gelir .. birde o anlık geçirmiyor uzun bir süre bir daha hiç agrimiyor benim iki yılı aşkın hiç ağrım olmadı şimdide çok nadir oluyor nasıl bir şey bilmiyorum ama ayda bir haftamin migrenle geçmesinden kurtuldum çok şükür
Canım takviye kullanıyor musunNormalde sağdığım sütün yarısının yarısının yarısı çıktıBu gece tek öğün mama vereceğiz demekki kakasını yapmadı kafsm ona takıldı. Kendimi de işe verdim yemek filan unuttum. Gün içinde iyi emdi aslında değişen birşey olmadı ama niye azaldı anlamadım
2 3 günde bir gece mama veriyorum.Canım takviye kullanıyor musun
Kız onu demedim süt için dedim2 3 günde bir gece mama veriyorum.
Biogaia, D vitamini bir de gaz damlamız var.
Aynı durumdaydik şimdi daldı. Uyudu uyandı emdi en son hem emmek isteyip hem ağlıyor h de ittiriyor. Ana kucağı araba beşik yok. Arabaya atıp dışarda yürüdük 1 buçuk saat önce uyudu eve gelince tekrwe uyandı. İnşallah tekrar uyanmaz. Çünkü demin 3 kere daha uyudu deyip tuvalete ya da şu içmeye gittim yine ağlama.Bir kaç gecedir geç uyuyordu ama bu gece tamamen değişti akşam 8-11 arası sürekli uyudu uyandı emdi ağladı yine bir kısır döngü içinde savaştik 11 den bu saate kadar da uyumadı aralarda bağırarak ağlıyor ,gülüyor emiyor ama asla uyumuyor artık yoruldum eşimde yoruldu artık pes etti yattı sabah işe gidecek uyansada yapacağı bir şey yok durmuyor çünkü
Yok cnm kullanmıyorum. Bugün extra bir halsizlik var üstümde. Beslenme işini düzene sokmam lazim. Ama o damlayı da alacağım yarın.Kız onu demedim süt için dedimAllah iyiliğini versin. Galactago damla kullanıyorum ben sabah akşam. Çok faydasını gördüm hatta geçen bir gün içmedim o gün sagdigimda her gün kinin yarışı çıktı.
Vallahi okurken sinirden güldüm birebir yaşadım anlattıklarıni sanki... Birde memeyide tutamiyor sağa sola sallıyor kafayı sanki meme yok ağzında bağırıyor neler denedim yok şimdi gene uyur gibi poposuna pış pis yapıyorum artık ellerim tutmuyor içim bayılacak gibi evdeki ergen de ayakta habire mutfakta gidip gelip bir şeyler yiyor tip 1 diyabet üstelik oda beni darliyor üstüne birde kedimiz var WC gittim demin koridorlari kum yapmış patileriyle tam tımarhane bu gece ev cildiricamAynı durumdaydik şimdi daldı. Uyudu uyandı emdi en son hem emmek isteyip hem ağlıyor h de ittiriyor. Ana kucağı araba beşik yok. Arabaya atıp dışarda yürüdük 1 buçuk saat önce uyudu eve gelince tekrwe uyandı. İnşallah tekrar uyanmaz. Çünkü demin 3 kere daha uyudu deyip tuvalete ya da şu içmeye gittim yine ağlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?