Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya bisi sorcam emziriyor musun ?
Ve emzige nasıl ikna oldu benim ki kabul etmiyor
İlk basta almadı. Halbuki hastanede falan vermiştik. 20 25 günlüktu verdiğimizde. Daha büyük olsa belki de almazdı. Evet meme reddine neden olabiliyor .belki de bu yüzden az emiyor ama yine de emzigi tercih ederim.sonucta meme reddi hic emzik vermeyenlerde de oluyor .6 aydan sonra anne sütünün çok bir hükmü yok .zaten kilo da aldırmıyor. Ayrıca ben zaten ise başlayacağım. Öyle memeyle uyutamam .memeyle ancak uzun süre evde olanlar uyutsun .Yani kısaca ben risk alıp en başından verdim büyüyünce almıyorlar

Aynısı valla .Birimize olan hepimize oluyor .

Ya İkiz olsalardı
Buna şükür

Ben ilk gün verdim sonra ara ara 1 Ay fln emzik kullandı sonra emzirirken ağlamaya başladı göğsümü emzik boyutunda aradi güçsüz çekti ağlama krizleri her emzirmede yaşıyordum emzigi vermedim cok yoğun zamanla emzik almamaya diliyle ittirmeye başladı.herkes emzik den damakli dene fln filan derken 5 çeşit emzik denedim almiyor
Bende 6 aylıkken ise başlıcam bende başka bir uyku yönetimi yapacağım bakalim hayırlısı

Gunaydin kizlar.Herkese kolayliklar diliyorum. Benim bebekte muhtemel sut alerjisi var. Her emzirmeden once damlasi var onu veriyorum.bir aydir pisik sorunuyla mucadele etmeye calisiyoruz. Kucuk acik yaralari var. Hep ishal gibi damla damla yapiyor bu sebepten pisik yaralari bir turlu iyilesmiyor. Kakasi kivam alsin diye sut alerjisi olan bebeklere uygun ozel mamaya da basladik gunde birkac kez. Sut urunleri yemeyi biraktim. Gaz sorunu cok az da olsa azaldi, kakasini tam iki saat boyunca damla damla yapardi aglaya aglaya biraz duzeldi gibi . Oyle zor geciyor ki gunler. İlk defa bugun gece iki kez beslendiginde kaka yoktu bezde , bu bir ilk oldu bizim icin. Ne zaman kendini toparlicak acaba

Benimkı yenı beslendı
6 saat olmus . Napım agzını acmıyor
Sen emzik vermiş miydin?Ya da şimdi veriyor musun ?emzik kolesistokin denen bir hormonun salgilanmasini artırarak yalancı doygunluk yapıyormuş. Bebekler bu yüzden daha sonrasında aclik belirtisi gostermiyormus. Bu emme sorunu yaşayan anneler acaba emzik veriyor mu ? Aslında bunu bir düşünebiliriz. Yani kimler emzik veriyor ve bu sorunu yaşıyor kimler emzik vermiyor bu sorunu yaşıyor

Gece vermıyorum canım

Uyuyor
Agzını acmıyor.kendı uyanınca emıyor

Evet gunduz uyuyacagı zaman verıyorum
Bebekler sadece beslenmeyle değil uykuyla da buyurmuş. Özellikle boy uzatici hormonlar gece çalışırmis .bence bizimkiler yiyerek değil uyuyarak kilo alıyor. Gündüz de emmiyor seninki değil mi

Bebekler sadece beslenmeyle değil uykuyla da buyurmuş. Özellikle boy uzatici hormonlar gece çalışırmis .bence bizimkiler yiyerek değil uyuyarak kilo alıyor. Gündüz de emmiyor seninki değil mi
Bazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.
Zorluk cıkarıyor aynen . Dil bagı kesılsın bakıcaz artık
Ugrasıyorum emmesı ıcın.

Bazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.
Zorluk cıkarıyor aynen . Dil bagı kesılsın bakıcaz artık
Ugrasıyorum emmesı ıcın.
Ama dil bağıyla alakalı olsa gece en azından ağzını açıp biraz da olsa alması gerekmez mi

Ama dil bağıyla alakalı olsa gece en azından ağzını açıp biraz da olsa alması gerekmez mi
Uyandıktan sonra alıyor canım. Ama uyumak ıstıyor agzını acmıyor. Sadece memeye degıl, bıberon da ıstemıyor . Yanı en fazla 30 cc ıçer versen
Dün de baya zor uyuttum gazdan
Belkı ondan dolayı da bu kadar uyudu. Normalde de zaten 4-5saat uyuyor aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…