- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.021
İlk basta almadı. Halbuki hastanede falan vermiştik. 20 25 günlüktu verdiğimizde. Daha büyük olsa belki de almazdı. Evet meme reddine neden olabiliyor .belki de bu yüzden az emiyor ama yine de emzigi tercih ederim.sonucta meme reddi hic emzik vermeyenlerde de oluyor .6 aydan sonra anne sütünün çok bir hükmü yok .zaten kilo da aldırmıyor. Ayrıca ben zaten ise başlayacağım. Öyle memeyle uyutamam .memeyle ancak uzun süre evde olanlar uyutsun .Yani kısaca ben risk alıp en başından verdim büyüyünce almıyorlarYa bisi sorcam emziriyor musun ?
Ve emzige nasıl ikna oldu benim ki kabul etmiyor
Aynısı valla .Birimize olan hepimize oluyor .Bir kaç gecedir geç uyuyordu ama bu gece tamamen değişti akşam 8-11 arası sürekli uyudu uyandı emdi ağladı yine bir kısır döngü içinde savaştik 11 den bu saate kadar da uyumadı aralarda bağırarak ağlıyor ,gülüyor emiyor ama asla uyumuyor artık yoruldum eşimde yoruldu artık pes etti yattı sabah işe gidecek uyansada yapacağı bir şey yok durmuyor çünkü
Ya İkiz olsalardıVallahi okurken sinirden güldüm birebir yaşadım anlattıklarıni sanki... Birde memeyide tutamiyor sağa sola sallıyor kafayı sanki meme yok ağzında bağırıyor neler denedim yok şimdi gene uyur gibi poposuna pış pis yapıyorum artık ellerim tutmuyor içim bayılacak gibi evdeki ergen de ayakta habire mutfakta gidip gelip bir şeyler yiyor tip 1 diyabet üstelik oda beni darliyor üstüne birde kedimiz var WC gittim demin koridorlari kum yapmış patileriyle tam tımarhane bu gece ev cildiricam
İlk basta almadı. Halbuki hastanede falan vermiştik. 20 25 günlüktu verdiğimizde. Daha büyük olsa belki de almazdı. Evet meme reddine neden olabiliyor .belki de bu yüzden az emiyor ama yine de emzigi tercih ederim.sonucta meme reddi hic emzik vermeyenlerde de oluyor .6 aydan sonra anne sütünün çok bir hükmü yok .zaten kilo da aldırmıyor. Ayrıca ben zaten ise başlayacağım. Öyle memeyle uyutamam .memeyle ancak uzun süre evde olanlar uyutsun .Yani kısaca ben risk alıp en başından verdim büyüyünce almıyorlar
Gerçekten ne okusam burada mutlaka bende yaşıyorumAynısı valla .Birimize olan hepimize oluyor .
Ben ikiz olsun istiyordum çok, şimdi olmadığı için şükrettim bakYa İkiz olsalardı
Buna şükür
Sen emzik vermiş miydin?Ya da şimdi veriyor musun ?emzik kolesistokin denen bir hormonun salgilanmasini artırarak yalancı doygunluk yapıyormuş. Bebekler bu yüzden daha sonrasında aclik belirtisi gostermiyormus. Bu emme sorunu yaşayan anneler acaba emzik veriyor mu ? Aslında bunu bir düşünebiliriz. Yani kimler emzik veriyor ve bu sorunu yaşıyor kimler emzik vermiyor bu sorunu yaşıyorBenimkı yenı beslendı
6 saat olmus . Napım agzını acmıyor
Gece vermıyorum canımSen emzik vermiş miydin?Ya da şimdi veriyor musun ?emzik kolesistokin denen bir hormonun salgilanmasini artırarak yalancı doygunluk yapıyormuş. Bebekler bu yüzden daha sonrasında aclik belirtisi gostermiyormus. Bu emme sorunu yaşayan anneler acaba emzik veriyor mu ? Aslında bunu bir düşünebiliriz. Yani kimler emzik veriyor ve bu sorunu yaşıyor kimler emzik vermiyor bu sorunu yaşıyor
Gece ben de vermiyorum .Ona rağmen mi emmiyor ? Gündüz veriyorsun ama değil miGece vermıyorum canım
Ben de sürekli girip ona bakıyorum
UyuyorGece ben de vermiyorum .Ona rağmen mi emmiyor ? Gündüz veriyorsun ama değil mi
Bebekler sadece beslenmeyle değil uykuyla da buyurmuş. Özellikle boy uzatici hormonlar gece çalışırmis .bence bizimkiler yiyerek değil uyuyarak kilo alıyor. Gündüz de emmiyor seninki değil miUyuyor
Agzını acmıyor.kendı uyanınca emıyor
Evet gunduz uyuyacagı zaman verıyorum
Bazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.Bebekler sadece beslenmeyle değil uykuyla da buyurmuş. Özellikle boy uzatici hormonlar gece çalışırmis .bence bizimkiler yiyerek değil uyuyarak kilo alıyor. Gündüz de emmiyor seninki değil mi
Ama dil bağıyla alakalı olsa gece en azından ağzını açıp biraz da olsa alması gerekmez miBazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.
Zorluk cıkarıyor aynen . Dil bagı kesılsın bakıcaz artık
Ugrasıyorum emmesı ıcın.
Uyandıktan sonra alıyor canım. Ama uyumak ıstıyor agzını acmıyor. Sadece memeye degıl, bıberon da ıstemıyor . Yanı en fazla 30 cc ıçer versenAma dil bağıyla alakalı olsa gece en azından ağzını açıp biraz da olsa alması gerekmez mi
Bu da insan evladı sonuctaAma dil bağıyla alakalı olsa gece en azından ağzını açıp biraz da olsa alması gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?